Για την αμυνα συμφωνω απολυτα, αλλα και περυσι με Αρσεναλ επαιξε και εξω τα πηγε καλα, οσο για γαλλια και την μαρσειγ εξω την κερδισε οσο για την Ντορτμουντ 3αρια εδω μεσα, και εξω εχασε 1-0 με καθαρο πεναλτυ που δεν του δοθηκε. Το προβλημα ειναι στην αμυνα και εκει ο Βαγγος μας τα χαλασε πολυ φετος.
Αυτο ακριβως,το ειπες μονος σου!!!Η αμυνα ειναι το κλειδι!
Περυσι ειχες εναν Μελλμπεργκ,ο οποιος ειτανε βραχος,στοπερ απο τους λιγους στην Ελλαδα που περασανε..ειχες κ εναν υγειη Αβρααμ!Πολυ καλο διδυμο!
Φετος εχεις τον Κοντρερας στα 34 του..ο οποιος Κοντρερας επισης ειτανε ενα απο τα καλυτερα σεντερ μπακ στον ΠΑΟΚ,αλλα πριν τριετιας-διετιας,κ πηρες κ τον Μανωλα απο την ΑΕΚ που αμφιβαλλω εαν το παιδι μπορει να παιξει σε τετοιο υψηλο επιπεδο!
Ειχες επισης την παιχτουρα τον Μιραλλας που εβγαζε φωτιες απο τα αριστερα...
Πλεον εχεις 2 τρυπες να μπαζωσεις..κ ο χρονος τρεχει!!Θελεις αριστερο εξτρεμ στην θεση του Μιραλλας,κ θες κ ενα χαφ ακομα στη θεση του μακουν,εκτος εαν θελεις να βγαλεις την σαισον με 3 διοργανωσεις,με μανιατη κ σια!!