Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 23/09/2012 - 08:14

http://www.zdnet.com...ans-7000004667/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 26/09/2012 - 20:29

Ένας από τους πιο γνωστούς gadgetakides του Twitter (αγοράζει τα πάντα ανεξαρτήτως OS):

Windows + >100% scale factor = artifacts, rendering errors, and unusable apps. Apple's Retina being 2x only was genius: http://techreport.co...-ppi-displays/2

Linux is a kernel, not a platform. There's a hundred thousand variants of a GNU/Linux, and no single driving force. So many seem to think that developers are only motivated by money. That's never been true for Mac/iOS. The best devs are there for love. That is why MacOS always had the superior apps, OS X always had superior apps and why iOS will always have the superior apps. No competition!

#33   akarthis

akarthis

    iPH User

  • 131 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:akarthis

Δημοσίευση 26/09/2012 - 20:47

Θα συμφωνησω με ολους οσους ειπαν οτι τους ειναι αδιαφορο τα market shares, profit ranges κτλ. Ελπιζω να γιγαντωθει το ios, οπως και το adroid. Ελπιζω να κονταροκτυπιουνται apple με samsung, καθως και να μπουν και αλλες εταιρειες. Τοτε κερδισμενος βγαινω εγω.

#34   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:14

An iPhone Lover’s Three Months Exile With Android:
http://www.cultofmac...paign=spread-us

#35   neoaggelos

neoaggelos

    iPH Addict

  • 831 μηνύματα
  • Twitter:@neoaggelos
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:neoaggelos2

Δημοσίευση 27/09/2012 - 22:25

An iPhone Lover’s Three Months Exile With Android:
http://www.cultofmac...paign=spread-us

Εδω μπορει να επιτραπει ο ορος isheep του κερατα με μαυρα μεσανυχτα;;;;
Αυτο τωρα περα απο προπαγανδιστικο κειμενο τι νοημα εχει;

Η υποβαθμιση του τοσο φανερα πριν καν ερθει σε επαφη με το nexus φανερωνουν πιο μεγαλο fanboy και απο πολλους αλλους μετοχους που νομιζα οτι ηταν υπερβολικοι
αλλα αυτος το παρακανε...

για την αρχη μιλαω παντα, γιατι προς το τελος καταλαβε οτι ολοι εχουν τα καλα και τα ασχημα τους...........

Τελευταία επεξεργασία από: neoaggelos, 27/09/2012 - 22:32


#36   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 27/09/2012 - 23:37

Σιγά μην κάνει και πλύση εγκεφάλου το παραπάνω άρθρο. Δεν μπορώ να καταλάβω παντού φαντάσματα βλέπετε....; Μια κατάθεση εμπειρίας είναι ενός χρήστη. Ούτε γενικά συμπεράσματα βγάζει ούτε προσπαθεί να πείσει για κάτι. Την εμπειρία του περιγράφει και τίποτα περισσότερο. Μάλιστα αν διαβαζες προσεκτικά περισσότερα θετικά αναφέρει για το android παρά αρνητικά. Μετά το τι νόημα εξυπηρετεί το άρθρο δε νομίζω να χρειάζομαι την άδεια κανενός στο τι άρθρα θα ποσταρω στο τοπικ που έχω δημιουργησει. Οτι ενδιαφέρον βρίσκω κατ εμε θα το ποσταρω. Και ναι η αγάπη του παραπάνω χρήστη είναι ένα λιθαράκι/παραγοντας στην γιγαντωση του iOS, τίτλος μάλιστα του τοπικ.

#37   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 28/09/2012 - 08:26

Apple iPad dominates tablet-based web browsing with 98% share, report says
http://appleinsider....are-report-says

#38   Feregorn

Feregorn

    iPH User

  • 133 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Feregorn

Δημοσίευση 28/09/2012 - 17:06

@DJTaurus: Δεν έχω κάτι μαζί σου αδερφέ...Ούτε σε χαρακτήρισα με οποιοδήποτε τρόπο. Το μόνο που μπορείς να μου προσάψεις είναι κάτι πολύ έμμεσους παραλληλισμούς , ουδεμία προσωπική προσβολή. Το πιο ακραίο (για μένα) που είπα, ήταν η μίσθωσή σου από την Apple...Το μουφτής δεν θεωρείται και προσβολή...Στη θεοκρατία του Ιράν είναι κιόλας τίτλος ευγενείας! :P Με ποια αιτιολόγηση, αξίζω κάποια ποινή; Όσο για το ύφος του προηγούμενου μου μηνύματος, δεν το έφτασες καν, δεν νομίζω να διακατέχεσαι από την ίδια ανάλαφρη αίσθηση του χιούμορ... :rolleyes: . Ελπίζω βέβαια να μην σε πρόσβαλα.

Βέβαια η αλήθεια να λέγεται, ότι ρέπεις στον ενθουσιώδη "φανατισμό" προς την Apple και τα προϊόντα της, ειδάλλως δεν θα συντηρούσες αυτό το τόπικ μέχρι σήμερα, αναρτώντας δημοσιεύματα άκρως υποστηρικτικά. Για γιγάντωση του iOS δεν μπορείς πλέον να μιλάς, όταν έχει προσπεραστεί πλέον από το Android σε διείσδυση. Το Play Store και οι διαθέσιμες εφαρμογές απλά ακολουθούν, όπως θα έμαθες φαντάζομαι για το πρόσφατο ορόσημο που χτύπησε το Play Store. Την φτάνει την Apple, που είχε το προβάδισμα. Τα αρχικά άρθρα που παρέθεσες δεν λένε και κάτι ιδιαίτερο. Κανείς δεν πρόκειται να αγοράσει κινητό βάσει stock options. Και ενδεικτικά σου λέω, αν πας σε κανένα ιστότοπο που προβάλλει τις συνδριάσεις του Nasdaq, θα παρατηρήσεις ότι η μετοχή της Apple κυμαίνεται αρκετά χαμηλότερα από της Google. Όλα αυτά βέβαια είναι ασήμαντα, η αλήθεια είναι ότι κανένα συστήματα δεν είναι τέλειο και τα 2 έχουν τις αδυναμίες τους, όπως αυτές που παρέθεσες για το Android. Οι αδυναμίες του IOS και της Apple είναι βέβαια, εξίσου γνωστές.

Αυτή τη στιγμή, η μάχη μεταξύ των 2 οικοσυστημάτων μπορεί απλοϊκά να αποδοθεί ως quantity vs quality. Το android όμως υποστηρίζεται από πάρα πολλούς κατασκευαστές και βρίσκεται στα χέρια πολλών καταναλωτών. Αυτό αυτομάτως ελκύει τους software developpers παρά τα προβλήματα πειρατείας και fragmentation. Τι θα γίνει λοιπόν αν προσεγγίσει την ποιότητα του iOS; Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει βραχυπρόσθεσμα και παράλληλα περισσότερες συσκευές Nexus. Και με τα guidelines που όρισε για την ανάπτυξη των εφαρμογών για το Android 4+, δείχνει ότι θέλει να προβεί σε ένα καλύτερο έλεγχο και Unification. Τι θα απογίνει τότε η Apple; Θα βρεθεί περιχαρακωμένη σε ένα μικρό ποσοστό, κάτω από το Android και ίσως τα WP8+. Όπως δηλαδή είναι σήμερα στην αγορά λειτουργικών συστημάτων υπολογιστών. Είναι ένας εναντίων πολλών. Αυτό ποτέ δεν οδήγησε κάποιον σε επικράτηση.


Υ.Σ. Φιλικά πάντα, θέλω να ελπίζω, ότι μπορούμε να συνομιλούμε. Εσύ τρέφεις υπέρμετρη (ίσως) αγάπη για την Apple. Εγώ δεν μπορώ να πω το ίδιο για καμμία εταιρία. Ένα iphone ήταν αυτό που με μύησε στον κόσμο των "πραγματικών" smartphone έπειτα από γενιές αναχρονιστικών κινητών με symbian και wm6 και είχα μόνο μηλόφωνα μέχρι πρότινος. Έκανα και ένα πέρασμα από Android. ωστόσο κανένα δεν με συγκίνησε αρκετά για να αποκτήσω loyalty με κάποια εταιρία. Τώρα την βγάζω, οριακά βέβαια, με ένα Xperia X1, 4 χρόνων, ωραίο κατασκευαστικά κινητό, αλλά με ένα λειτουργικό σύστημα που πλέον φαντάζει παλαιολιθικό! :lol: Περιμένω καινούργια πράγματα, πιο εξελιγμένα. Το iPhone5 έτσι όπως είναι παραείναι μετριοπαθές για μένα, που ήθελα κάτι πιο καινοτόμο. Δεν αντιλέγω πως είναι καλό κινητό. Αλλά, μεσοπρόθεσμα περιμένω την κυκλοφορία του Lumia 920, των νέων Nexus κινητών για να τα δω και να τα αντιπαραθέσω με το iPhone5 και μετά να επιλέξω. Τείνω προς το 5αρι αλλά δεν θα το πάρω αν δεν δω και τι καινούργιο κυκλοφορήσει από τα αντίπαλα στρατόπεδα. Καλώς ή κακώς, έχει πάψει να αποτελεί μονόδρομο η επιλογή iPhone για όποιον αναζητά το καλύτερο πακέτο.

Τελευταία επεξεργασία από: Feregorn, 28/09/2012 - 17:10


#39   pontiaras

pontiaras

    iPH Contributor

  • 1.600 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 28/09/2012 - 17:10

Πολυ ενδιαφερων και ο κεθενας μπορει να το ερμηνεψει ειτε θετικα ειτε αρνητικα, μεγαλη κουβεντα - διαμαχη ξεκινησες φιλε...!

Eδώ στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι ζούμε στον μικρόκοσμο της τεχνολογίας. Αναλωνομαστε σε αστειότητες του τύπου:

1) γιατι δεν υποστηρίζει file exchange μέσω ΒΤ
2) γιατι είναι υποχρεωτική η χρήση του itunes
3) το iphone είναι πανάκριβο... στα μισά λεφτά παίρνω ένα super duper τετραπύρηνο android με 2gb ram για έχα.

Ας δούμε και ένα σοβαρό συγκριτικό με επιχειρήματα.

AN HONEST COMPARISON
When making comparisons, we should always be careful to compare like with like. Market share is a means, not an end. Profit is the end for which market share was meant. Without profit, market share is meaningless.

Android v. iOS Part 1: Market Share
http://techpinions.c...rket-share/8603

Android v. iOS Part 2: Profits
http://techpinions.c...-2-profits/9369

Part 3
http://techpinions.c...ork-effect/9471

Part 4
http://techpinions.c...developers/9535

Part 5
http://techpinions.c...gged-stool/9596

For Google’s Android to come close to matching Apple’s, Android devices would have to outsell the Apple’s iOS devices by a factor of 30 to 1. Android may have market share, but that market share is not translating into dollars – not for Google and not for Android’s developers either. Google chose it’s business model. Now that have to live with the results.

Part 6
http://techpinions.c...the-future/9687



#40   hyperlost

hyperlost

    iPH Addict

  • 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 28/09/2012 - 19:18

Δεν υπάρχει νόημα να τσακωνεστε για λειτουργικα. Είναι απλά αστείο. Δεν ξέρω αν είστε κιόλας προγραμματιστες που στηρίζετε μονόπλευρα μια εταιρία, και έχετε λόγο να το κάνετε, πράγμα χαζο κατ'εμενα.

Ο John Κirk τυγχάνει να είναι ένας απο τους λίγους που διαβάζω καιρό. Παλιότερα φιλοξενούσαν άρθρα του γνωστά ελληνικά περιοδικά τεχνολογίας μεταφρασμένα, κυρίως το ελληνικό PCM. Είναι πολυ γνωστος συγγραφέας και είναι γνωστό ότι είναι Mac user όλα αυτά τα χρόνια. Αυτο δε σημαινει κατι, αντιθετως για το λόγο αυτο είναι ιδιαιτερα σκληρός απέναντι στην apple αν κατι αλλάξει/τροποποιήσει η εταιρία και δεν του αρέσει ή θεωρήσει ότι μειώνεται η ευχρηστια/παραγωγικότητα.

Ενα άρθρο γενικά αποτελεί την ιδέα και την αποτύπωση του δημιουργού του για το πως βλέπει τα πράγματα που αναλύει. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούνε όλοι με τον συγγραφέα. Εγώ βλέπω πως ανελυσε μια χαρα την γνωμη του και στηριξε τα επιχειρήματα του δινοντας και λινκς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν και άλλοι συγγραφείς με διαφορετικές γνώμες, αρκεί κάποιος να κοιτάξει στα γνωστά android technology blogs, androidcentral.com, droid-life.com κλπ. για να καταλαβει τι εννοω. Δεν υπάρχει κανένας συνεπώς λόγος να τσακωνεστε για τέτοια πράγματα. Δε θα οδηγήσει πουθενά αυτό.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το iOS θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλουν smartphones και η apple βγάζει κάθε χρόνο ενα απο τα καλύτερα. Θα βελτιώνει το iOS και όλα τα προϊόντα της. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνει στάσιμο και το android. Θα αυξηθεί και αυτό. Ηδη τα νούμερα των activations δηλώνουν τη μεγάλη υιοθέτηση του. Και σίγουρα δεν αγοράζουν όλοι συσκευές φθηνές, αν στα νούμερα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι μέσα τα flagship galaxy, τα nexus κλπ. -Οι φθηνές συσκευές έχουν ενα ιδιαιτερο πρόβλημα, δεν έχουν διαθέσιμες ρομς. Πρέπει να είναι διαδεδομένη φθηνή συσκευη για να την υποστηρίξουν devs (zte blade πχ), πράγμα δύσκολο αν όχι αδύνατο.-

Το παραπάνω εμένα μου αφήνει ενα μόνο συμπέρασμα, ότι θα μειωθεί το κομμάτι πίτας για όλους τους άλλους. Ηδη τα wp δε έχουν μεγάλο ποσοστό, παρόλο τις διαφημίσεις τους, τo web Os πήγε απατο, το bada το ακολουθεί και η blackberry έχει πέσει στον πάτο, βγάζει παραγωγες σποτακια για τους προγραμματιστες γιατί τους έχασαν σχεδόν όλους και τους κυνηγά με το τουφέκι.

http://m.youtube.com...h?v=WlsahuZ_4oM

Το βιντεακι που έλεγα, δε μπορείτε να πείτε είναι catchy και έξυπνη εκτέλεση.

#41   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 11/10/2012 - 19:43

A Message To Eric Schmidt And Android: Put Up Proof Of Profits Or Shut Up
http://techpinions.c...r-shut-up/11189

One Android User's iPhone App Envy
http://www.pcmag.com...,2410275,00.asp

#42   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 12/10/2012 - 17:44

Πολύ φλασάρισμα, που χρόνος για σερφάρισμα.... κάνει και ρίμα :lol:

The iPhone 5 surpasses the Galaxy S III in web traffic volume in just 18 days

Αναρτημένη εικόνα

http://www.idownload...5-galaxy-s-iii/

#43   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 12/10/2012 - 19:56

Οποιος θέλει να μάθει 2/3 πράγματα ας διαβάσει εδώ. Οι υπολοιποι ξέρετε.... οι παντόφλες δουλεύουν full season. Μπαίνουν τα κρύα σε λίγο και απο ρακέτες μπορείτε να το ρίξετε στο σκι :P
http://www.thestreet...-to-matter.html

#44   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 21/10/2012 - 09:54

Apple is gaining power because of profits
http://www.roughlydr...use-of-profits/

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 21/10/2012 - 09:56


#45   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 25/10/2012 - 19:43

In one year, Android malware up 580%, 23 of the top 500 on Google Play deemed ‘High Risk’

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 25/10/2012 - 19:44


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες