Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * - - 15 ψήφοι

Γιατί το iOS θα συνεχίσει να γιγαντώνεται!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   redcom7

redcom7

    iPH Enthousiast

  • 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/10/2014 - 01:43

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας χρήστης android να θέλει την καταστροφή της Apple και γιατί ένας χρήστης ios να θέλει την καταστροφή του android ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   jig

jig

    iPH Elite Poster

  • 2.008 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2014 - 18:27

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας χρήστης android να θέλει την καταστροφή της Apple και γιατί ένας χρήστης ios να θέλει την καταστροφή του android ...

....... γιατί δεν είναι χρήστες αλλά δουλεύουν, η θα ήθελαν, σε κάποια από τις εταιρείες που διαφημίζουν.


ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]


#1113   DJTaurus

DJTaurus

    iPH Member

  • 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 19/11/2014 - 15:36

The Next Big Drop. Τα χειρότερα έρχονται για την shamesung. 

 

Spoiler
 
Kαλά τα benchmarks... το θέμα είναι τι γίνεται σε καθημερινή χρήση:
The Note 4 even takes a second or two to wake up when I press the home or power button when the screen is off.
 
Apple replaces Samsung as top mobile brand in China
 
Σύμφωνα με αναλυτή αυτά είναι τα έσοδα των εταιριών στον τομέα της κινητής για το Q3 του 14.
 
Microsoft: -4%, 
Motorola: -2%, 
HTC, BB: 0%, 
LG: 2%, 
Samsung: 18%, 
Apple: 86%.
 
Mα το Android έχει το μερίδιο αγοράς και είναι number one....  :P
 
Δεν αρκούν οι κόπιες....
Kέρδη της Xiaomi για το όλο το 2013: $566εκ. 
Κέρδη της Apple για το όλο το 2013: $37δις.
 
 
 

According to Legere, the launch of the iPhone 6 and 6 Plus was T-Mobile's biggest phone launch the company had ever seen, and Legere called demand for the iPhone 6 Plus "mind blowing.

 
Apple Pay received over 1 million activations in the first 72 hours following its launch last week. Cook added that the mobile payments platform is bigger than all contactless competitors combined, presumably including rival service Google Wallet.
applepay.gif
 
 
Το AnandeTech αποκαλύπτει εντυπωσιασμένο την 8πύρηνη GPU του iPad Air 2.
 

To put it in words, imagine A8’s GX6450 with another GX6450 placed right above it, and that would be the A8X’s 8 cluster GPU. On a transistor basis, as expected the 20nm A8X packs a far larger number of transistors than those 28nm/22nm products, with 3B transistors being larger than even Intel’s 4C+GT3 Haswell design (1.7B transistors) and right in between NVIDIA’s GK104 (3.5B) and GK106 (2.5B) GPUs. With 256 FP32 ALUs Apple has come very close to implementing a low-end desktop class GPU on a tablet SoC, and perhaps just as impressively can sustain that level of performance for hours.

O συντάκτης του Android Police.... ένας φανατικά android smartphone χρήστης χρησιμοποιεί το iPad για προσωπικό του tablet.... συγκεκριμένα στο παρακάτω review το Nexus 9 δεν τον πείθει και έτσι αναβάθμισε το iPad Air του με το iPad Air 2. :)

 
The iPad Air 2 is, frankly, the gold standard in tablets. It has the most (and I'd argue, largely, the best) apps, it has what is probably the best mobile chipset on the market, it's by far the nicest tablet from a quality standpoint, and it has an awesome display.
 
Spoiler
 
To ίδρυμα Bill και Melinda Gates είναι στα δικαστήρια από την κυβέρνηση της Ινδίας με την κατηγορία ότι εμβολίασαν με πειραματικά και άκρως επικίνδυνα εμβόλια (εναντίον του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας) δεκάδες χιλιάδες κορίτσια χωρίς καμία άδεια και καμία ενημέρωση. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνουν δεκάδες από αυτά τα κορίτσια ενώ 100αδες παρουσίασαν σοβαρές παρενέργειες όπως επιληψία και πρώιμη έναρξη ωορρηξίας. Η φαρμακευτική που έκανε τα πειράματα είναι η Glaxosmith (από τους βασικούς μετόχους ο Gates) που απέκτησε πρόσβαση στον πληθυσμό μέσω της ΜΚΟ του Gates.... γεια σου ρε Gates φιλάνθρωπΑ.   

 
 
Aν το ψάξετε λίγο περισσότερο ο φιλάνθρωπΑς είναι αναμειγμένος και σε άλλα project όπως τσιπ αντισύλληψης, μεταλλαγμένες μπανάνες που υποτίθεται μειώνουν την βρεφική θνησιμότητα, το πρώτο φυτικό αυγό και αρκετά ομαδικά στρατόπεδα εμβολιασμού (με την απειλή όπλου) στην Αφρική υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.... σε αυτά συμμετέχουν και οι γιατροί χωρίς σύνορα.
 
Reducing the population growth.... γιατι να το κρυψωμεν άλλωστε. Ο τύπος είναι το λιγότερο επικίνδυνος.
 
 


#1114   AvgoustisP

AvgoustisP

    iPH Elite Poster

  • 2.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:49

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Samsung θα κατασκευάζει από 2016 (εάν δεν κάνω λάθος ) τους επεξεργαστές της Apple. Και μετά εμείς σφαζόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη........την συσκευή .

Οι Apple και Samsung κατέληξαν σε συμφωνία που αφορά στην κατασκευή chips της πρώτης από την δεύτερη. Η συμφωνία αξίζει δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Samsung θα αποτελέσει τον βασικό κατασκευαστή και προμηθευτή επεξεργαστών της Apple από το έτος 2016 και μετά.Η Κορεατική εταιρεία θα κατασκευάζει το 80% των επεξεργαστών που χρειάζεται η Apple ενώ το υπόλοιπο της παραγωγής θα αναλάβει η κατασκευάστρια εταιρεία TSMC, που αυτή την περίοδο έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των επεξεργαστών της Αμερικάνικης εταιρείας. Να σημειώσουμε ότι η Apple σχεδιάζει η ίδια τους επεξεργαστές που χρησιμοποιεί στις συσκευές της. Οι Samsung και TSMC τους κατασκευάζουν.

Η συμφωνία ανάμεσα τους ήρθε λίγο καιρό αφότου οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να σταματήσουν όλες τις δικαστικές διαμάχες και να αποσύρουν όλες τις μηνύσεις που είχαν κάνει η μία εταιρεία στην άλλη εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών (οι εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία αδειοδότησης που όμως δεν ισχύει για τις ΗΠΑ).

Η Samsung θα αναλάβει την παραγωγή των chips στα 14nm σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ημιαγωγών που έχει έδρα την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, GlobalFoundries. Η κατασκευή επεξεργαστών είναι αρκετά περισσότερο κερδοφόρα επιχείρηση για την Samsung από ότι η κατασκευή chips μνήμης flash (ένα ακόμη επίπεδο συνεργασίας με την Apple), και η νέα συμφωνία με την Apple ενδεχομένως να αντισταθμίσει τις σημαντικές απώλειες στα κέρδη από την επιχείρηση με τα smartphones που διαθέτει η Κορεάτικη εταιρεία.

Site: GSMArena

Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 19/11/2014 - 17:50


#1115   redcom7

redcom7

    iPH Enthousiast

  • 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2015 - 18:40

Τελικά τι έγινε εδώ?

Δεν έχουμε πλέον στοιχεία για το πόσο το ios θα γιγαντώνεται?

Ηρεμία βλέπω...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες