Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Διαθέσιμο το Growl 2.0 με υποστήριξη Notification Center


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   Yannis

Yannis

    Rebuilding

  • 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 20/09/2012 - 10:54

Αναρτημένη εικόνα


Διαθέσιμη είναι από σήμερα η μεγάλη αναβάθμιση της δημοφιλούς εφαρμογής ειδοποιήσεων Growl (2.0) για Mac φέρνοντας την πολυπόθητη συμβατότητα με το Notification Center του Mountain Lion.


Αναρτημένη εικόνα



Για να περάσετε τις ειδοποιήσεις του Growl στο Notification Center, θα πρέπει να ανοίξετε τα ‘Preferences’ της εφαρμογής και στο ‘General’ να θέσετε το ‘OS X Notifications’ στο ‘ON’. Με τον τρόπο αυτό όλες οι ειδοποιήσεις third-party εφαρμογών του Growl θα εμφανίζονται μαζί με τις υπόλοιπες στο Notification Center, κάτι το οποίο μέχρι τώρα ήταν δυνατό μόνο με τη χρήση “πλάγιων” λύσεων (βλ. Hiss, MountainGrowl και Bark).

Δυστυχώς, εξαιτίας των περιορισμών της Apple οι ειδοποιήσεις δε θα εμφανίζονται με τα εκάστοτε εικονίδια των εφαρμογών αλλά κάτω από αυτό του Growl (εκτός και αν υποστηρίζουν το Growl 2.0 SDK).

To Growl 2.0 για Mac μπορείτε να κατεβάσετε από το Mac App store στα €2.99 [iTunes link].

Πηγή: Macuser.gr

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες