ούτε καν μου ανέφερε τίποτα εμένα ο συγκεκριμένος, και όταν του είπα μα καλά demo πας να μου πουλήσεις, μου απάντησε γιατί τι διαφορετικό έχει το demo και πήρε ένα βλέμμα ηλίθιας απορίας....Εκτός και αν Σάκη το ήξερε ο πελάτης ότι θα παραλάβει demo και το έκανε ο καταστηματάρχης για να εξυπηρετήσει έναν φίλο του.
Τα πρώτα iPhone 5 στην Ελλάδα! Εντυπώσεις χρηστών!
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:30
Ad
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:31
Τα έχω ξαναπεί παλιότερα για τα demo, να τα ξαναπώ και τώρα και πέστε να με φάτε.έξυπνος μαγαζάτορας cosmote στο Πασαλιμάνι πήγε να μου πλασάρει demo με 739€ και αρνιόταν ότι τα demo έχουν διαφορετική κοστολόγηση...
Αρχικά να αρχίσουμε από τα δεδομένα: Τα demo είναι κανονικά τηλέφωνα και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ διαφορά στο hardware από τα κανονικά! Ένα restore θέλουν και είναι έτοιμα.
Παραπάνω γράφει ο φίλος ότι τα demo διανέμονται στα καταστήματα δωρεάν. Δεν το γνωρίζω αλλά και έτσι να είναι γιατί είναι κακό το να το πουλήσει?
Πριν με βαρέσετε ακούστε με.
Είναι σαν να κράζουμε κάποιον που πουλάει ένα iPhone 5 739 ευρώ σφραγισμένο αλλά το πήρε δωρεάν με επιδότηση. Κουμάντο στην τσέπη του θα κάνουμε? Μπορεί να το πήρε όσο ήθελε.
Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πολύ βασικό. Με δεδομένο ότι μπορεί όντως να μοιράζονται δωρεάν, πιστεύετε ότι το κάθε κατάστημα θα έχει πρόσβση σε παραπάνω από 1, βαριά 2 demo? Ότι δηλαδή τους χαρίζουν συσκευές των 740 ευρώ? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Κάτι όμως θα πρέπει να δείχνει και στη βιτρίνα. Οπότε αν πουλήσει το μοναδικό ενδεχομένως demo που δικαιούται, θα πρέπει να χρεωθεί ένα άλλο κανονικό στην ολόκληρη τιμή του (έστω χονδρικής) ώστε να το δείχνει.
Μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη ακουστικών από το κουτί όπως τόνισε ένας φίλος παραπάνω, οπου προφανώς απαιτείτε από το μαγαζί να τα παρέχει χωρίς χρέωση.
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:32
όποιος έχει το 3GS και μετά ας καθίσει στα αυγά του εκτός αν του περισσεύουν η έχει πουλήσει το προηγούμενο σε καλή τιμή
ΔΕΝ έχει να προσφέρει τίποτα το 5 όλα τα λεφτά είναι το iOS6 το οποίο πάει σφαίρα όλες τις συσκευές που το φοράνε και μπράβο στην apple
αν γουστάρεις να το πάρεις και δεν σε νοιάζει το κόστος απόκτησής του διότι ο καθένας μας όπου γουστάρει τα χώνει πάει καλά αλλά για καινοτομίες και άλλα συναφή είναι για τον Κούκ μπας και μείνει στη θέση του
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:34
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:35
Το έχω ακούσει από πολλούς, αλλά κανένας δεν έχει καταφέρει να μου δώσει μία επαρκή απάντηση ως προς το γιατί?Μπορει να επιτρεπεται να πουλησει demo δεν το γνωριζω, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να το κοστολογησει με την ιδια ακριβως τιμη που πουλανε το κανονικο. Αυτο ειναι μεγαλο λαθος
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:35
Κοιτα ειμαι πολυ ψειρας κ δεν θελω να δω το παραμικρο γιατι μετα θα ξεσπασω ασχημα στην αρβατο που τους εχω και μπουκα!!οποτε λευκοτον σταυρο μου κ ας ελπισω να ειναι κομπλε.Με το καλό να το δεχτεις. Τελικά λευκό έτσι; Εμένα το μαυρακι πάντως βγήκε άψογο. με τοσα χρηματα βεβαια δεν ειναι να το ρισκαρεις
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:39
Το έχω ακούσει από πολλούς, αλλά κανένας δεν έχει καταφέρει να μου δώσει μία επαρκή απάντηση ως προς το γιατί?
Αν σου δωσει το demo που το εχει ηδη στο καταστημα και το εχει ανοιξει.. Δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση γιατί να το δωσει φθηνοτερα..
Αν ειναι σφραγισμενο και ειναι demo , παλι πρεπει να το δωσει σθηνοτερα, γιατί το καταστημα μπορειωνα μην το παιρνει δωρεαν , δεν το ξερω αυτο, αλλα σιγουρα δεν το παιρνει οσο μια κανονικη συσκευη.
Επισης για πλακα νομιζεις στο κουτί γραφει "demo . Not for sale" οποτε κι αν αποφασισει να το πουλησει.. Ειναι λογικο να το δωσει αρκετα φθηνοτερα..
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:41
Έχω διαβάσει ότι στα demo έχει διαφορετικό λογισμό από ότι στο κανονικό.Αν σου δωσει το demo που το εχει ηδη στο καταστημα και το εχει ανοιξει.. Δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση γιατί να το δωσει φθηνοτερα..
Αν ειναι σφραγισμενο και ειναι demo , παλι πρεπει να το δωσει σθηνοτερα, γιατί το καταστημα μπορειωνα μην το παιρνει δωρεαν , δεν το ξερω αυτο, αλλα σιγουρα δεν το παιρνει οσο μια κανονικη συσκευη.
Επισης για πλακα νομιζεις στο κουτί γραφει "demo . Not for sale" οποτε κι αν αποφασισει να το πουλησει.. Ειναι λογικο να το δωσει αρκετα φθηνοτερα..
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:42
Ποσο μαλλον στην ιδια αξια με το κανονικο!
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:42
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:43
Έχω διαβάσει ότι στα demo έχει διαφορετικό λογισμό από ότι στο κανονικό.
Ισχυει, αλλα με ενα restore γινεται οπως το κανονικο.
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:46
Δε συζητάμε το ενδεχόμενο να είναι ανοιχτό. Εκεί μιλάμε για μεταχειρισμένο τηλέφωνο και όντως θα πρέπει να πάει φθηνότερα.Αν σου δωσει το demo που το εχει ηδη στο καταστημα και το εχει ανοιξει.. Δεν νομιζω να χρειαζεται εξηγηση γιατί να το δωσει φθηνοτερα..
Λίγα καταστήματα πουλάνε τα ανοιχτά τους. Ένα παράδειγμα είναι το public που ξέρω που τα δίνει με έκπτωση.
Αυτό λέω. Τι ρόλο παίζει το πόσο το παίρνει το κατάστημα?Αν ειναι σφραγισμενο και ειναι demo , παλι πρεπει να το δωσει σθηνοτερα, γιατί το καταστημα μπορειωνα μην το παιρνει δωρεαν , δεν το ξερω αυτο, αλλα σιγουρα δεν το παιρνει οσο μια κανονικη συσκευη.
Με την ίδια λογική και το ebw δεν έπρεπε να πουλάει στα 729, και αυτοί που παίρνουν κινητά από απιδοτήσεις να τα πουλάνε όσο τα πήρανε και όχι όσο αξίζουν.
Απλή ερώτηση. Ας πούμε ότι σου έβγαινε αύριο επιδότηση 700 ευρώ και έπαιρνες ένα 5 με 40 ευρώ αλλά δεν το ήθελες.
Πας λοιπόν να το πουλήσεις.
Πόσο θα το πουλήσεις? 40? 50? 100? Προφανώς όχι.
Θα το πουλήσεις όσο αξίζει.
Στο κουτί γράφονται για να ξεχωρίζουν και να ξέρουν ποιό έιναι με διαφορετικό λογισμικό και πιθανώς να λείπουν πράγματα από μέσα.Επισης για πλακα νομιζεις στο κουτί γραφει "demo . Not for sale" οποτε κι αν αποφασισει να το πουλησει.. Ειναι λογικο να το δωσει αρκετα φθηνοτερα..
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:47
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:47
Απαγορεύεται, ή επιτρέπεται φθηνότερα αποφάσισε...Τι λετε ρε παιδια..απαγορευεται να πωλουνται τα ντεμο..
Ποσο μαλλον στην ιδια αξια με το κανονικο!
Και που το λέει αυτό μπορείτε να μου πείτε?
Κανονικότατα εγγύηση ενός έτους από την ενεργοποίηση και ΙΜΕΙ.Δεν έχει εγγύηση! Και κάτι άκουσα δεν έχει IMEI
Δημοσίευση 03/11/2012 - 14:52
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες