Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Re-restore jb iPad 3 σε 5.1.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   technet

technet

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:21

Καλησπέρα σε όλους (και καλώς σας βρήκα!),

Πρόσφατα απέκτησα ένα GSM iPad 3 Wifi + Cellular με προεγκατεστημένη την 5.1.1. Αμέσως το έκανα jb με redsn0w.

Όλα έβαιναν καλώς μέχρι που (βλακωδώς) εγκατέστησα Winterboard, Quasar και SiriPort απο τη Cydia. Πλέον το σύστημα είναι αρκετά ασταθές σε video και skype κυρίως. Απεγκαθιστώντας αυτές τις εφαρμογές δεν άλλαξε τίποτα. Έτσι έκανα backup όλες τις εφαρμογές με το Xilisoft iPad Magic και κατέβασα το IPSW για την 5.1.1 (έχω ήδη σωσμένα τα blobs με tinyumbrella).

Αυτό με σκοπό να γυρίσω στο εργοστασιακό 5.1.1 και να ξανακάνω jb με redsn0w (όντας πλέον πιο προσεκτικός)...

Δυστυχώς όμως δεν έχω καταφέρει να κάνω restore σε καθαρή 5.1.1 ούτε με iTunes (error 11), ούτε με το Restore του Redsnow (μου βγάζει ένα error window που δε γράφει τίποτα). Σε καμία περίπτωση δε θέλω να χάσω το Jailbreak οπότε για restore σε 6.0 ούτε λόγος.

Έχει καταφέρει κανείς (μετά την κυκλοφορία του iOS 6.0) να κάνει restore σε 5.1.1 ;

Άν ναι, με ποιό τρόπο ακριβώς;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:26

Αναγκαστηκα πας σε ios 6..Δεν γινεται να πας σε οποιοδηποτε αλλο ios στο new ipad

#3   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:27

οσο και να προσπαθεις δεν θα καταφερεις να κανεις restore στην 5.1.1.

Περιμενεις την κυκολοφορια του νεου redsn0w που θα επιτρεπει να κανεις restore εκει που εισαι αν εχεις τα shsh.

Δες και εδω

Αν σε ενδιαφερει το jb και το downgrade μην αναβαθμισεις στην 6.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 06/10/2012 - 12:27

#4   technet

technet

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:37

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχω φάει τον κόσμο να βρώ τι μπορώ να κάνω, ακριβώς λόγω του post που αναφέρεις tgousopoulos.

Ιδίως το κομμάτι που λέει :

iPad3, i4S (and iPad2 owners who don’t satisfy #2) will always be able to RE-restore the current 5.x OS that’s already on their device. So if you’re at 5.1.1 when the window closes (and you’ve saved your blobs), you’ll always be able to RE-restore to 5.1.1 again. This makes the 5.1.1 jailbreak a lot less fragile — you don’t have to worry about messing up your install with funky extensions or getting into a boot loop, because you can always RE-restore from 5.1.1 to 5.1.1 again (or from 5.0.1 to 5.0.1 again, etc). But once you fall off the 5.x train by restoring to 6.x, you’ll be stuck there until the next jailbreak.

λέει το ακριβώς αντίθετο...

Strange...

#5   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:39

Απο κατω εχει σημειωση οτι αυτο θα μπορεσει να γινει με το νεο redsn0w. ;)

#6   ilionmelegos21

ilionmelegos21

iPH Elite Poster

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.218 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2012 - 12:40

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχω φάει τον κόσμο να βρώ τι μπορώ να κάνω, ακριβώς λόγω του post που αναφέρεις tgousopoulos.

Ιδίως το κομμάτι που λέει :

λέει το ακριβώς αντίθετο...

Strange...

Στο τελος ομως λεει αυτο "Οι κάτοχοι 4S, iPad 3 (και οι κάτοχοι του ipad 2 που δεν ικανοποιούν το 2) θα μπορούν για πάντα να κάνουν restore στην 5.Χ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη συσκευή τους. Οπότε, αν είστε στην 5.1.1, όταν συτή θα σταματήσει να υπογράφεται, εφόσον έχετε τα shsh της 5.1.1 θα μπορείτε για πάντα να κάνετε restore στην ίδια την 5.1.1. Οπότε μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, μιας και ακόμα και αν κάτι πάει στραβά και χρειαστεί να κάνετε restore, μπορείτε να περάσετε την 5.1.1 και να κάνετε πάλι jailbreak. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν περάσετε την 6.0, δεν θα μπορείτε να γυρίσετε μέχρι να βγει το επόμενο jailbreak!"

#7   bolos

bolos

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/10/2012 - 16:18

Εγω εχω την 5.0.1 σε Iapd 2 16 Gb wifi μπορω να κατεβασω την ipsw 5.1.1 να βαλω το redsnow na την φτιαξει custom και μετα να την περασω με shift + restore ή θα αντιμετωπίσω το ιδιο πρόβλημα;;;

#8   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 08/10/2012 - 16:21

Εγω εχω την 5.0.1 σε Iapd 2 16 Gb wifi μπορω να κατεβασω την ipsw 5.1.1 να βαλω το redsnow na την φτιαξει custom και μετα να την περασω με shift + restore ή θα αντιμετωπίσω το ιδιο πρόβλημα;;;

Όχι δεν μπορείς.

Περιμένεις το νέο redSn0w που θα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις Restore.

Περισσότερες λεπτομέρειες, ΕΔΩ.

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 08/10/2012 - 16:23

#9   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2012 - 16:22

Για να πας σε ios 5.1.1 πρεπει να εχεις τα shsh και να περιμενεις το νεο redsn0w.

#10   cybercriminal

cybercriminal

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • GameCenter:Cybercriminal

Δημοσίευση 13/10/2012 - 20:53

καλησπερα εγω περασα την εκδοση 6 χωρις να σοσω τα shsh εχω το ipad 3 + 4g το καινουριο με λιγα λογια οταν ημουν στην 5.1.1 ημουν jailbreak υπαρχει τροπος να βρω τα shsh και να γυρισω πισω στην 5.1.1 ακουσα οτι γηνετε κατι τετοιο καθως το cydia αποθηκευει αυτοματα τα shsh και αν δεν υπαρχει τροπος ετσι χωρις shsh μπορω με καποιον αλλο τροπο? εχω τρελαθει χωρις jailbreak...

#11   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 20:55

καλησπερα εγω περασα την εκδοση 6 χωρις να σοσω τα shsh εχω το ipad 3 + 4g το καινουριο με λιγα λογια οταν ημουν στην 5.1.1 ημουν jailbreak υπαρχει τροπος να βρω τα shsh και να γυρισω πισω στην 5.1.1 ακουσα οτι γηνετε κατι τετοιο καθως το cydia αποθηκευει αυτοματα τα shsh και αν δεν υπαρχει τροπος ετσι χωρις shsh μπορω με καποιον αλλο τροπο? εχω τρελαθει χωρις jailbreak...

Προς το παρόν δεν μπορείς..

Ίσως μπορέσεις όταν κυκλοφορήσει Jailbreak στο iOS 6.

#12   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 20:56

Αφου σου απαντησε ο nikoz87.

Δεν γινεται να πας σε ιοσ 5.1.1 αυτη τη στιγμη.Αν δεν εχεις τα shsh δεν θα μπορεσεις να πας ποτε.

#13   cybercriminal

cybercriminal

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 21:04

ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας παιδια ειληκρινα κατι αλλο ειδα ενα βιντεακι που εδειχνε οτι καποιο προγραμμα κατεβασει τα shsh απο τους σερβερς του cydia υπαρχει κατι τετοιο? γηνετε κατι τετοιο? και κατι αλλο εχει κανεις imessage να στειλω κανενα μηνυμα για δοκιμη να δω αν δουλευει καλα? οπως ειπα εχω το new ipad +4g το id μου ειναι cybercriminal1985@gmail.com θα χαρω αν εχετε και εσεις να μου πειτε να σας στειλω ενα μηνυμα η να μου στειλετε να δω οτι λειτουργει κομπλε αυτη την στιγμη ειναι μεσα στο ιντερνετ κιολας, ειδα οτι σε μερικα υπαρχει η επιλογη sms αν καποιος ειναι εκτος δυτκιου αλλα χρεωνετε στο ipad δεν εχει τετοια επιλογη οχι την θελω καλυτερα κιολας αρα λοιπον δεν χρεωνομαι σωστα?

#14   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 21:06

ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας παιδια ειληκρινα κατι αλλο ειδα ενα βιντεακι που εδειχνε οτι καποιο προγραμμα κατεβασει τα shsh απο τους σερβερς του cydia υπαρχει κατι τετοιο? γηνετε κατι τετοιο? και κατι αλλο εχει κανεις imessage να στειλω κανενα μηνυμα για δοκιμη να δω αν δουλευει καλα? οπως ειπα εχω το new ipad +4g το id μου ειναι cybercriminal1985@gmail.com θα χαρω αν εχετε και εσεις να μου πειτε να σας στειλω ενα μηνυμα η να μου στειλετε να δω οτι λειτουργει κομπλε αυτη την στιγμη ειναι μεσα στο ιντερνετ κιολας, ειδα οτι σε μερικα υπαρχει η επιλογη sms αν καποιος ειναι εκτος δυτκιου αλλα χρεωνετε στο ipad δεν εχει τετοια επιλογη οχι την θελω καλυτερα κιολας αρα λοιπον δεν χρεωνομαι σωστα?

Μπορείς να δεις αν υπάρχουν τα SHSH στο Cydia και να τα αποθηκέυσεις στο PC, με το Tiny Umbrella.

Στο iPad δεν έχεις τέτοια επιλογή(για SMS).

#15   cybercriminal

cybercriminal

iPH newbie

• 89 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2012 - 21:06

και παιδια κατι αλλο οταν με το καλο και το ευχομαι οσο πιο γρηγορα γηνετε κυκλοφορησει untethered jailbreak για το ios 6 πιος ο λογος να το γυρισω πισω αφου ετσι και αλλιως jailbreak θα ειναι δεν υπαρχει μετα λογος να γυρισω πισω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες