Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

The Magazine by Marco Arment


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/10/2012 - 10:15

Αναρτημένη εικόνα


To "The Magazine" είναι η νεότερη εφαρμογή του Marco Arment, του δημιουργού της πολύ χρήσιμης και πετυχημένης εφαρμογής και υπηρεσίας Instapaper [iTunes link], για το iOS που έχει απώτερο στόχο να επαναπροσδιορίσει την έννοια του περιοδικού με απλούστερη οπτική απεικόνιση και ουσιαστικό περιεχόμενο. Κύριο θέμα του περιοδικού είναι η τεχνολογία γενικότερα και απευθύνεται σε αυτούς που αγαπάνε την τεχνολογία. Δεν θα βρείτε reviews, benchmarks και καθημερινή ενημέρωση αλλά μεγάλα άρθρα με ουσιαστικό νόημα από καταξιωμένους στο χώρο ανθρώπους.

Το περιοδικό προσφέρεται σε συνδρομητική μορφή μέσω του Newsstand και για πολλούς από σας -όπως και για μας- θα είναι, ίσως, η αφορμή για να αποκτήσει νόημα η συγκεκριμένη εφαρμογή της Apple. Το περιεχόμενο ανανεώνεται κάθε δύο βδομάδες, συνήθως με τέσσερα άρθρα (500-1000 λέξεις έκαστο) με την πρώτη βδομάδα να προσφέρεται δωρεάν για να δείτε περί τίνος πρόκειται.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ρίξετε μια ματιά στο The Magazine [iTunes link] και να ενισχύσετε αυτό το νέο εκδοτικό μοντέλο. Μπορείτε να διαβάσετε σε πρώτη φάση τον πρόλογο του The Magazine από τον ίδιο τον Marco εδώ.


Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες