Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7441   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:51

Χαχαχαχαχχαχα!!!!!
Εγω βλεπω οτι τα εχει παιξει λιγο για να ασχολείται με τα αδροιντ....

Ε ναι οταν ομως σε ολόκληρη παρουσιαση με παρουσιαζεις οτι το ιος7 εχει νέους ήχους ... καινοτομια σε ολο το μεγαλειο της μιλαμε...
Χαχαχαχαχ!!!!

Ας κοιταξουν λιγο τα χαλια τους και ας αφήσουν εμάς με τα "3 χρόνια παλιου λειτουργικού".....

Για τον Cook φυσικά δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι ακόμα και το Android 4.0 είναι έτη φωτός πιο μπροστά από το iOS7 (μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτόχρονα πάντως), πόσο μάλλον .. από το iOS3. Επίσης ο Cook δεν έλαβε υπ' όψη το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα χρηστών δεν την νοιάζει τι έκδοση Android έχει η συσκευή τους, αρκεί που λειτουργεί σωστά.

Ή το γεγονός ότι το Android τρέχει σε κινητά από <2.8in και τιμές <100 ευρώ, μέχρι 6in Phablets-ναυαρχίδες.

Το φανταστικό στο Android είναι η δυνατότητα επιλογών που δίνει. Θες πάντα την τελευταία έκδοση Android? Παίρνεις Nexus. Οτιδήποτε μέγεθος οθόνης θες, ραδιόφωνο, κάρτα μνήμης, αφαιρούμενη (ή όχι) μπαταρία, αλουμίνιο, ότι κάμερα θες, μπορείς να επιλέξεις στην συσκευή που σου ταιριάζει.

Ο Cook "ξέχασε" να αναφέρει το γεγονός ότι με τα Play Services η Google αναβαθμίζει το 98% των Android συσκευών με εντελώς νέα χαρακτηριστικά, ή με την αναβάθμιση των Gapps.

Ακόμα "ξέχασε" ότι το πρόβλημα του Fragmentation αποτελεί απλά έναν "μύθο" που αναπαράγεται από άσχετους με τον χώρο του development, και έχει γίνει "busted" ξανά και ξανά και ξανά από γνωστούς developers και μεγάλες εταιρείες στον χώρο.

Επίσης μάλλον ξέχασε και το ότι κατάφερε να δημιουργήσει ο ίδιος fragmentation χαρακτηριστικών στο iOS, δίνοντας πετσοκομμένες εκδόσεις στις παλιότερες συσκευές.

Ένα πράγμα όμως ΔΕΝ ξέχασε, το να τρομάξει τους αδαείς τεχνολογικά χρήστες, ώστε να μπορέσουν εκείνοι να απολαύσουν το αριστούργημα με όνομα iPhone 5c, το οποίο η Apple (και παραθέτω ακριβώς τα λόγια του) "κατάφερε να βρει τρόπο να το διαθέσει σε χαμηλότερη τιμή".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7442   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:51

Γιατι??!
Θα με κανετε μπαν :huh:!
Οπως μας ζαλιζετε με το ηληθιο χιουμορ σας ετσι κανω και εγω λιγο χιούμορ. .......

Να θελει καποιος να μάθει κατι απο εδω πρεπει να διαβάσει 5000000 ποστς με ηληθιοτητες....
Οταν μαζευτειτε εσείς θα μαζευτω και εγω.....

Ααα τωρα καταλαβα ... Μαλλον επεσες πανω στα Post με τα φλασαρισματα και τις custom roms .... Προσπερασε τα ...

#7443   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:52

Το φανταστικό στο Android είναι η δυνατότητα επιλογών που δίνει. Θες πάντα την τελευταία έκδοση Android? Παίρνεις Nexus. 

πωπω επιλογες......

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#7444   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:53

Ααα τωρα καταλαβα ... Μαλλον επεσες πανω στα Post με τα φλασαρισματα και τις custom roms .... Προσπερασε τα ...

οχι ρε... εγω ειμαι ο βασιλιας του φλασαρισματος ....!!
εχω ξεπερασει και τον στεφανο που φλασαρει στο φαναρι ....!!!!!!!

#7445   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:54

οχι ρε... εγω ειμαι ο βασιλιας του φλασαρισματος ....!!
εχω ξεπερασει και τον στεφανο που φλασαρει στο φαναρι ....!!!!!!!

Πες οτι φλασαρεις και στα STOP να φουνταρει ο stefano!

You'll Never Walk Alone

#7446   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:55

Για τον Cook φυσικά δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι ακόμα και το Android 4.0 είναι έτη φωτός πιο μπροστά από το iOS7 (μπορεί να κάνει 2 πράγματα ταυτόχρονα πάντως), πόσο μάλλον .. από το iOS3. Επίσης ο Cook δεν έλαβε υπ' όψη το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα χρηστών δεν την νοιάζει τι έκδοση Android έχει η συσκευή τους, αρκεί που λειτουργεί σωστά.

Ή το γεγονός ότι το Android τρέχει σε κινητά από <2.8in και τιμές <100 ευρώ, μέχρι 6in Phablets-ναυαρχίδες.

Το φανταστικό στο Android είναι η δυνατότητα επιλογών που δίνει. Θες πάντα την τελευταία έκδοση Android? Παίρνεις Nexus. Οτιδήποτε μέγεθος οθόνης θες, ραδιόφωνο, κάρτα μνήμης, αφαιρούμενη (ή όχι) μπαταρία, αλουμίνιο, ότι κάμερα θες, μπορείς να επιλέξεις στην συσκευή που σου ταιριάζει.

Ο Cook "ξέχασε" να αναφέρει το γεγονός ότι με τα Play Services η Google αναβαθμίζει το 98% των Android συσκευών με εντελώς νέα χαρακτηριστικά, ή με την αναβάθμιση των Gapps.

Ακόμα "ξέχασε" ότι το πρόβλημα του Fragmentation αποτελεί απλά έναν "μύθο" που αναπαράγεται από άσχετους με τον χώρο του development, και έχει γίνει "busted" ξανά και ξανά και ξανά από γνωστούς developers και μεγάλες εταιρείες στον χώρο.

Επίσης μάλλον ξέχασε και το ότι κατάφερε να δημιουργήσει ο ίδιος fragmentation χαρακτηριστικών στο iOS, δίνοντας πετσοκομμένες εκδόσεις στις παλιότερες συσκευές.

Ένα πράγμα όμως ΔΕΝ ξέχασε, το να τρομάξει τους αδαείς τεχνολογικά χρήστες, ώστε να μπορέσουν εκείνοι να απολαύσουν το αριστούργημα με όνομα iPhone 5c, το οποίο η Apple (και παραθέτω ακριβώς τα λόγια του) "κατάφερε να βρει τρόπο να το διαθέσει σε χαμηλότερη τιμή".

Καλα εσυ εχεις παρει το μπλε χαπι ... Ολο το κουτι !!!  :P

#7447   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:56

καινουριο τηλεφωνο και τρεχει 2.3

http://www.plaisio.g...hite-AGRCWS.htm

αυτο σου λεει ο cook! το τηλεφωνο δεν ειναι παλιο πωλητε καινουριο αμεσα διαθεσημο

αν δεν σηκωνει μεγαλυτερο android... εκει ειναι το κακο

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#7448   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 20/09/2013 - 17:57

Και εγώ γενικά το λέω! Δλδ να δώσεις 600 για το 5c ενώ με λιγότερα παίρνεις ένα HTC one, LG G2, Galaxy S4, Nexus, Sony Z1, Oppo find 5 κτλ!

Δεν δινεις 600 για το 5c μολις βγει ( αν το θελεις) . Το παιρνεις μετα απο ενα εξαμηνο (αν το θελεις) που θα εχει 450€ στα σκρουτζομαγαζα) (αραγε υπαρχει κανεις που θα το ηθελε;)

#7449   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:04

καλα εδω κλαιμε.......απλα .....!!!!!!!!!

#7450   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:21

Δεν δινεις 600 για το 5c μολις βγει ( αν το θελεις) . Το παιρνεις μετα απο ενα εξαμηνο (αν το θελεις) που θα εχει 450€ στα σκρουτζομαγαζα) (αραγε υπαρχει κανεις που θα το ηθελε;)

Ρε Θανάση και τα 450 πάλι πολλά είναι, όταν τώρα το S4 και το LG G2 έχουν 499! Αν μου έλεγες περίπου 300, όπως και έλεγαν οι φήμες, να το καταλάβω... Απλα όταν καταλάβουν το ΛΆΘΟΣ τους θα είναι πολύ αργά πλέον! Γιατί και άλλες εταιρίες επιτέλους "ξυπνησαν" και δίνουν κάτι παραπάνω για μάρκετινγκ!

#7451   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:24

Ρε Θανάση και τα 450 πάλι πολλά είναι, όταν τώρα το S4 και το LG G2 έχουν 499! Αν μου έλεγες περίπου 300, όπως και έλεγαν οι φήμες, να το καταλάβω... Απλα όταν καταλάβουν το ΛΆΘΟΣ τους θα είναι πολύ αργά πλέον! Γιατί και άλλες εταιρίες επιτέλους "ξυπνησαν" και δίνουν κάτι παραπάνω για μάρκετινγκ!

Ουτε εγω δεν θα τα εδεινα για να παρω ενα πλαστικο 5αρι. Αλλη μια λαθος κινηση ειναι και για εμενα. Αλλα για αντροιντ ουτε να ακουσω σαν option.

#7452   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:25

Ουτε εγω δεν θα τα εδεινα για να παρω ενα πλαστικο 5αρι. Αλλη μια λαθος κινηση ειναι και για εμενα. Αλλα για αντροιντ ουτε να ακουσω σαν option.

Χαχαχαχαχα έχεις τα win phone σαν επιλογή :lol:

#7453   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:35

Ποια android ρε, ειστε τρελλοι; 64 bit επεξεργαστη σε 4αρα οθονη με την εκπληκτικη αναλυση game boy color ξερετε τι θα πει; αληθεια, οταν σας ελεγα για κουτσουρεμενες εκδοσεις στα παλαιοτερα iphone με κοροιδευατε.. γ@μ@το το control center στο iphone 4... αυτο το γκρι χρωματακι πολυ μου αρεσε.. χαχαααχαχχααχαα
Επισης τα ipad στην 7αρα χασανε λιγο σε smoothness ε; και να φανταστειτε ακομη δεν αποκτησατε ουτε το 1/5 των λειτουργιων του android.. αλλιως υπηρχε περιπτωση να βγαλετε και 128bit επεξεργαστη για να σας πουλησει το παραμυθακι του ο μαγειρας... μου θελετε κ συγκρισεις με τις android συσκευες, που αυτα που εχουν πανω θα τα παρετε σε 3 χρονια, και αν...

#7454   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:43

Ποια android ρε, ειστε τρελλοι; 64 bit επεξεργαστη σε 4αρα οθονη με την εκπληκτικη αναλυση game boy color ξερετε τι θα πει; αληθεια, οταν σας ελεγα για κουτσουρεμενες εκδοσεις στα παλαιοτερα iphone με κοροιδευατε.. γ@μ@το το control center στο iphone 4... αυτο το γκρι χρωματακι πολυ μου αρεσε.. χαχαααχαχχααχαα
Επισης τα ipad στην 7αρα χασανε λιγο σε smoothness ε; και να φανταστειτε ακομη δεν αποκτησατε ουτε το 1/5 των λειτουργιων του android.. αλλιως υπηρχε περιπτωση να βγαλετε και 128bit επεξεργαστη για να σας πουλησει το παραμυθακι του ο μαγειρας... μου θελετε κ συγκρισεις με τις android συσκευες, που αυτα που εχουν πανω θα τα παρετε σε 3 χρονια, και αν...

Περα απο την πλακα τωρα, οντως ακουγεται οτι το ios 7 ακομη και σε 4s ψιλοκολλαει και εχει το 1/5 οπως ειπες και συ των λειτουργιων του android.

Αντιθετα το ios 6 JB με τα 5/5 των λειτουργιων παει σφαιρα.

Μηπως επαληθευεται και παλι αυτο που πιστευω, οτι δλδ η apple σκοπιμα κανει βαρυ καθε νεο ios για να αχρηστευεσει εμμεσα τις παλιες συσκευες, ενω θα μπορουσε να το κανει ελαφρυτερο; (βλ. παραδειγμα με ios 6 jb)

You'll Never Walk Alone

#7455   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/09/2013 - 18:48

Περα απο την πλακα τωρα, οντως ακουγεται οτι το ios 7 ακομη και σε 4s ψιλοκολλαει και εχει το 1/5 οπως ειπες και συ των λειτουργιων του android.

Αντιθετα το ios 6 JB με τα 5/5 των λειτουργιων παει σφαιρα.

Μηπως επαληθευεται και παλι αυτο που πιστευω, οτι δλδ η apple σκοπιμα κανει βαρυ καθε νεο ios για να αχρηστευεσει εμμεσα τις παλιες συσκευες, ενω θα μπορουσε να το κανει ελαφρυτερο; (βλ. παραδειγμα με ios 6 jb)

Εγω δεν καταλαβα ακομα πως ειναι δυνατον να καταργει το iphone5.. τι εχει δηλαδη η συσκευη; δωσε κ στον κοσμο το φανταστικο γκρι χρωματακι που θα ειναι κ στο 5s και τελος...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες