δώστε S4 στο λαό σε ότι χρώμα θέλει μόνο με 440€
Δημοσίευση 24/09/2013 - 10:11
Δημοσίευση 24/09/2013 - 10:22
Αρχίζω να σκέφτομαι το nexus μονο και μονο για το ubuntu!
Η Samsung κόβω το κεφάλι μου ότι δεν θα δώσει υποστηριξει και μάλιστα θα κλειδώσει χειρότερα το κιν. για να μην μπορεί να περάσει κανεις ubuntu.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:12
Α μπράβο.. Και έψαχνα να θυμηθώ ποιο ήταν..
Τηλεφωνάρα το συγκεκριμένο της Samsung.. Το ζαχάρωνα τότε..
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:16
Αρχίζω να σκέφτομαι το nexus
μονο και μονο για το ubuntu!
Η Samsung κόβω το κεφάλι μου ότι δεν θα δώσει υποστηριξει και μάλιστα θα κλειδώσει χειρότερα το κιν. για να μην μπορεί να περάσει κανεις ubuntu.
1ος Παράγοντας για μένα είναι οτι δεν γουστάρω από τη Samsung το KNOX κοινώς μία πλατφόρμα ασφάλειας, που να είναι ενσωματωμένη στο Android Framework και το Hardware της συσκευής και να μην μπορώ να την παραμετροποιήσω (Root- custom rom δικό μου kernel κτλπ)
2ος Παράγοντας Ναι θέλω να περάσω ubuntu στο Nexus 5 καθως και με το dual boot να έχω και την μαμά έκδοση ωστε να περνώ τις αναβαθμίσεις κατευθειαν χωρίς καμία καθυστέρηση απο την μαμα Google.
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 24/09/2013 - 11:17.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:22
Αρχίζω να σκέφτομαι το nexus
μονο και μονο για το ubuntu!
Εννοια σου και αμα παρει χαμπαρι η Google οτι περνατε Ubuntu στα Nexus θα τα κλειδωσει και αυτη ... Δεν δουλευει για την ψυχη της μανας της
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:23
Μερικά από τα κακά του android
ΔΕΝ είσαι ευχαριστημένος ποτέ από αυτό που έχεις.
Συνέχεια κάτι σου λείπει .............όλο κάτι θέλεις διαφορετικό........... πάντα θέλεις κάτι παραπάνω
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:26
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:48
Εννοια σου και αμα παρει χαμπαρι η Google οτι περνατε Ubuntu στα Nexus θα τα κλειδωσει και αυτη ... Δεν δουλευει για την ψυχη της μανας της
Άμα αρχίσει και η google ε τότε θα πάω να πάρω ενα Nokia 3310 για να παίζω και φιδάκι
Δημοσίευση 24/09/2013 - 11:57
Πανοοοοοοοοοο Messages
To δοκίμασα με test mail , και δουλεύει κανονικα. Το θέμα είναι ότι , ενώ τα imessages που σου στέλνουν παραδίδονται κανονικά σε όλες τις συσκευές , αυτά που στέλνεις δεν περνιούνται σε άλλη συσκευή , παρα μονο στην android.
Και εδώ ουσιαστικά φαίνεται αυτό που λέει και ο Saurik για την επικοινωνία των server. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλές και κρατάω επιφυλάξεις. Περιμένω να μάθω παραπάνω σύντομα.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 12:01
1ος Παράγοντας για μένα είναι οτι δεν γουστάρω από τη Samsung το KNOX κοινώς μία πλατφόρμα ασφάλειας, που να είναι ενσωματωμένη στο Android Framework και το Hardware της συσκευής και να μην μπορώ να την παραμετροποιήσω (Root- custom rom δικό μου kernel κτλπ)
2ος Παράγοντας Ναι θέλω να περάσω ubuntu στο Nexus 5 καθως και με το dual boot να έχω και την μαμά έκδοση ωστε να περνώ τις αναβαθμίσεις κατευθειαν χωρίς καμία καθυστέρηση απο την μαμα Google.
Με τα knox εχω εκνευριστεί πολύ. Αλήθεια. Δεν φεύγω απο 4.2.2 ο κόσμος να χαλάσει. Όσο για τα υπόλοιπα είναι αυτά που είπες
Υπάρχει κίνδυνος να το κάνει , αλλά ακούγονται φήμες οτι στο 1Q του 2014 θα κυκλοφορήσει "pure ubuntu" αν μου επιτρέπεται η έκφραση συσκευή.
Και μάλιστα λέγεται ότι Nexus 7 + Nexus 10 θα αποστέλονται με ubuntu.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 24/09/2013 - 12:02.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 12:07
...
Υπάρχει κίνδυνος να το κάνει , αλλά ακούγονται φήμες οτι στο 1Q του 2014 θα κυκλοφορήσει "pure ubuntu" αν μου επιτρέπεται η έκφραση συσκευή.
Και μάλιστα λέγεται ότι Nexus 7 + Nexus 10 θα αποστέλονται με ubuntu.
Μονο αν ειναι ενα Google-blessed Ubuntu !!! Καταλαβαινεις τι εννοω ...
Δημοσίευση 24/09/2013 - 12:10
Με αυτα που μολις διαβασα καλυτερα να μην το χρησιμοποιησεις αλλο και να αλλαξεις το password στο Apple id σου
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 24/09/2013 - 12:15.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 12:16
Με αυτα που μολις διαβασα καλυτερα να μην το χρησιμοποιησεις και να αλλαξεις κα το password στο Apple id σου
Δεν έβαλα το iD μου , χρησιμοποίησα το 2ο που έχω (ουτε κάρτα έχει επάνω ουτε τίποτα)
Απλά τσέκαρα πως δουλεύει και το έβγαλα.
Στην τελική έχω βολευτει με το whatsapp
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες