Θα δουμε πως θα συνεργαζεται το software σε ολο αυτο.. αλλιως δεν υπαρχει λογος.. αυτοι πετανε καινουρια μοντελα σαν τις καραμελες.. το μονο καλο που βρισκω προσωπικα αν επαληθευτουν οι φημες του s5 ειναι η μεταλλικη κατασκευη και το ois.. αυτα μαλιστα.. προσφερουν καποια ουσια..Παράξενο σου φαίνεται? Aφού έκανε τις δοκιμές με αυτόν του 5S, είπε να το σταθεροποιήσει λίγο..

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 15/10/2013 - 00:32
Ad
Δημοσίευση 15/10/2013 - 01:22
Ειμαι ενα κλικ πριν την μεταβαση στο android. Εχω παρει iphone 5 για το λογο οτι εχω mac σταθερο, macbook, ipad. Λογω του χρησιμοποιω icloud με mail σημειωσεις, numbers ,pages, itunes, ical θεωρησα οτι με το iphone 5 ( μεταβαση απο 3gs) θα ηταν ολα εναρμονισμενα οπως και ειναι. Αλλα βλεποντας τον ανταγωνισμο και την οθοναρα του νοτε3 αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα να πουλησω το 5αρι και να αλλαξω στρατοπεδο. Με φοβιζει μονο η ασυμβατοτητα οτι θα αλλαξω browser (safari σε chrome) για να βλεπω τα ανοιχτα tabs. Πρεπει να αλλαξω ολα τα αρχεια σε excel και word. Πρεπει να αρχισω να χρησιμοποιω dropbox. Το iphone το ειχα και για ipod σε γυμναστηριο π.χ. Τωρα αν εχω νοτε πρεπει να παρω και ενα ipod nano . Περνουσα μια επαφη και βρισκοταν παντου. Τωρα πρεπει να βρω αντιστοιχη εφαρμογη για google contacts στο μακ.
Και ρωταω αυτους που ηταν χρονια στην apple με οικοσυστημα apple αλλαξαν ανωδυνα και αξιζει αυτη η αλλαγη;
Σας ευχαριστω ολους και μην σφαχτειτε , μια κλωστη με κραταει πλεον στο iphone. Τα υπολοιπα apple δεν τα αλλαζω με τιποτα.
Δημοσίευση 15/10/2013 - 09:54
Σιγουρα αυτη η αλλαγη δεν θα ειναι αναιμακτη
Θα σου προτεινα μαζι με την αγορα του note να κρατησεις και το iPhone, αν μπορεις φυσικα, μεχρι να αποφασισεις τι ειναι καλυτερο για εσενα.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 15/10/2013 - 11:23
Δημοσίευση 15/10/2013 - 11:23
Καλησπερα παιδια, διαβασα ατελειωτες σελίδες απο αυτο το ωραιο thread.
Ειμαι ενα κλικ πριν την μεταβαση στο android. Εχω παρει iphone 5 για το λογο οτι εχω mac σταθερο, macbook, ipad. Λογω του χρησιμοποιω icloud με mail σημειωσεις, numbers ,pages, itunes, ical θεωρησα οτι με το iphone 5 ( μεταβαση απο 3gs) θα ηταν ολα εναρμονισμενα οπως και ειναι. Αλλα βλεποντας τον ανταγωνισμο και την οθοναρα του νοτε3 αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα να πουλησω το 5αρι και να αλλαξω στρατοπεδο. Με φοβιζει μονο η ασυμβατοτητα οτι θα αλλαξω browser (safari σε chrome) για να βλεπω τα ανοιχτα tabs. Πρεπει να αλλαξω ολα τα αρχεια σε excel και word. Πρεπει να αρχισω να χρησιμοποιω dropbox. Το iphone το ειχα και για ipod σε γυμναστηριο π.χ. Τωρα αν εχω νοτε πρεπει να παρω και ενα ipod nano . Περνουσα μια επαφη και βρισκοταν παντου. Τωρα πρεπει να βρω αντιστοιχη εφαρμογη για google contacts στο μακ.
Και ρωταω αυτους που ηταν χρονια στην apple με οικοσυστημα apple αλλαξαν ανωδυνα και αξιζει αυτη η αλλαγη;
Σας ευχαριστω ολους και μην σφαχτειτε , μια κλωστη με κραταει πλεον στο iphone. Τα υπολοιπα apple δεν τα αλλαζω με τιποτα.
εαν δωσεις 2-3 εβδομαδες στο android δεν γυριζεις ευκολα πισω ,,.. ειδικα εαν παρεις το νοτε3 και σε βολεψει το μεγεθος (γιατι εγω εκει κολλαω πολυ και δεν κανω την κινηση ) εκει ειναι που θα παθεις πλακα....
και εγω ολα ειναι σε apple συσκευες απλα τα mobile device εχουν αλλαξει πλεον στο σπιτι σε android εκτος απο το ipad της γυναικας που το θελει μονο για internet ....
στα αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα .. με ενα google account οι επαφες θα ειναι παντου οπως ηταν με το icloud απλα θελει να σετταρεις τον mac..
Δημοσίευση 15/10/2013 - 11:33
το οποιο note 3 το βρισκεις πλεον στα 569...32gb
Δημοσίευση 15/10/2013 - 11:50
Δλδ σε 10 μέρες διάθεσης επίσημης έπεσε 100+ ευρώ. Επίσημα κάνει 800Ε..
προχθες ηταν στα 600...bungee jumping η τιμη
Δημοσίευση 15/10/2013 - 12:16
Δημοσίευση 15/10/2013 - 12:29
Και εμενα με φοβιζει το μεγεθος. Οταν το βλεπω στα μαγαζια εχει και το αντικλεπτικο και δεν μπορεις να το πιασεις καλα για να δεις. Δεν ξερω αν θα κανω καλα. Απο την αλλη αν δεν μου αρεσει, το δινω στην γυναικα μου που εχει το nexus 3 τωρα.εαν δωσεις 2-3 εβδομαδες στο android δεν γυριζεις ευκολα πισω ,,.. ειδικα εαν παρεις το νοτε3 και σε βολεψει το μεγεθος (γιατι εγω εκει κολλαω πολυ και δεν κανω την κινηση ) εκει ειναι που θα παθεις πλακα....
και εγω ολα ειναι σε apple συσκευες απλα τα mobile device εχουν αλλαξει πλεον στο σπιτι σε android εκτος απο το ipad της γυναικας που το θελει μονο για internet ....
στα αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα .. με ενα google account οι επαφες θα ειναι παντου οπως ηταν με το icloud απλα θελει να σετταρεις τον mac..
Δημοσίευση 15/10/2013 - 12:55
Δημοσίευση 15/10/2013 - 14:42
Δημοσίευση 15/10/2013 - 17:07

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)