Aν αγοράσει ποτέ ο Νίκος android συσκευή εγώ θα πάρω Nokia lumia, που δεν θα υπάρχει βέβαια τότε
Εγώ πάντος πήρα Nokia lumia και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με τον συνδυασμό 4s και iOS 7.0.2......
Δημοσίευση 28/10/2013 - 20:37
Aν αγοράσει ποτέ ο Νίκος android συσκευή εγώ θα πάρω Nokia lumia, που δεν θα υπάρχει βέβαια τότε
Δημοσίευση 28/10/2013 - 20:41
Εγώ πάντος πήρα Nokia lumia και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με τον συνδυασμό 4s και iOS 7.0.2......
Δεν το είπα για να το κατακρίνω αλλά για το όταν θα πάρει ο Νίκος android το lumia δεν θα υπάρχει/κυκλοφορεί ώστε να το αγοράσω
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 28/10/2013 - 20:52
To διαβάζεις Stef ?
Τόσος κόπος και χρόνος πήγε χαμένος
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 28/10/2013 - 20:57
Μιας και μιλατε και για tablets, ποια η γνωμη σας για το lg g pad 8.3..?
Δημοσίευση 28/10/2013 - 21:49
Σε αυτο εδω ε?Χαμένος για κανένα λόγο.. Δεν έχω αλλάξει άποψη για το Note 3..
Και να σου πω την αλήθεια, πιο κοντά σε αυτό είμαι.
Δημοσίευση 28/10/2013 - 21:51
To διαβάζεις Stef ?
Τόσος κόπος και χρόνος πήγε χαμένος
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:42
Μπα μπα.. Λέμε μεγειές δηλαδή?
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:49
Οχι ρε.. ειναι ρομ completely note3, μεχρι κ το playstore αναγνωριζει την συσκευη σαν note3.. τους εχω trollαρει ολους σημερα.. χααχχαχαχαχααα
K εμένα με τρολαρε ο μοτομοτο πριν τωρα την κατεβάζω κ εγω
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:50
Πολυ καλη, η καλυτερη βασικα που εχει τα note3 features πανω.. που την βρηκε ο π@στης, δεν υπαρχει ουτε μεσα στο xda.. αυτος θα την εβγαλε για λιγα δικα του ατομα μαλλον κ καποιος πηγε κ την τσιμπησε.. ευτυχως για εμαςK εμένα με τρολαρε ο μοτομοτο πριν
τωρα την κατεβάζω κ εγω
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:52
Πολυ καλη, η καλυτερη βασικα που εχει τα note3 features πανω.. που την βρηκε ο π@στης, δεν υπαρχει ουτε μεσα στο xda.. αυτος θα την εβγαλε για λιγα δικα του ατομα μαλλον κ καποιος πηγε κ την τσιμπησε.. ευτυχως για εμας
Απο ταχύτητα πως είναι; Ειναι γενικά φορτωμένη ;;
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:54
Απιστευτη.. και εδω ερχομαστε σε αυτα που σας λεμε με τον σταυρο εδω κ μηνες.. η ρομ δεν εχει ουτε καν φακελο με init.d scripts μεσα στο system.. που σημαινει οτι δεν εχει tweaks πανω και παρ'ολα αυτα παει σφαιρα.. οσοι ψευτο devs φορτωνουν τις roms με παπαριες μεσα, το αποτελεσμα ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελουν να πιστευουν κ οι ιδιοιΑπο ταχύτητα πως είναι; Ειναι γενικά φορτωμένη ;;
Δημοσίευση 28/10/2013 - 22:56
Απιστευτη.. και εδω ερχομαστε σε αυτα που σας λεμε με τον σταυρο εδω κ μηνες.. η ρομ δεν εχει ουτε καν φακελο με init.d scripts μεσα στο system.. που σημαινει οτι δεν εχει tweaks πανω και παρ'ολα αυτα παει σφαιρα.. οσοι ψευτο devs φορτωνουν τις roms με παπαριες μεσα, το αποτελεσμα ειναι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελουν να πιστευουν κ οι ιδιοι
Η αλλη beta είναι φορτωμένη με πολλά tweaks ? (Sotmax)
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες