Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8566   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 11/11/2013 - 14:47

Το Android είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τεχνολογικό προϊόν στην ιστορία της τεχνολογίας!

Η τελευταία ανάλυση της Asymco έδειξε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν το Android είναι εκτός από το δημοφιλέστερο mobile λειτουργικό, και το τεχνολογικό προϊόν με τον μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στην ιστορία της του κλάδου!

upfrontgraphitix860_3_zps4a8884f0.png

Συγκεκριμένα μέσα σε 5 χρόνια, το λειτουργικό κατάφερε να ξεπεράσει τους 1.000.000.000 χρήστες, αφήνοντας πίσω του το iOS που αριθμεί 700 εκ χρήστες και μάλιστα μέσα σε 5.5 χρόνια. Στην λίστα ακολουθεί το Symbian με 450 εκ. Χρήστες μέσα σε 11 χρόνια και το Blackberry OS με 225 εκ. μέσα σε 10 χρόνια. Τελευταία είναι τα Windows με 72 εκ. χρήστες μέσα σε 7.5 χρόνια!

Το μόνο τεχνολογικό προϊόν που κονταροχτυπιέται με το Android είναι το Facebook το οποίο χάνει στα σημεία, καθώς το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει γίνει πλέον 8 χρονών!

ΠΗΓΗ

Σε ενα πραγμα συμφωνω : Μεχρι τωρα το μεγαλυτερο σαβουρο-software ηταν τα Windows ... To android τα ξεπέρασε. Τωρα ειναι αυτο η μεγαλυτερη σαβουρα στην ιστορια του λογισμικου !!

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 11/11/2013 - 14:47

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8567   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 11/11/2013 - 20:36

@dream21 Ήρθε το εργαλείο? Τελικα ψηθηκα και θα πάρω το 32αρη! Μάλλον αυριο θα το χω!

#8568   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/11/2013 - 20:52

@dream21 Ήρθε το εργαλείο? Τελικα ψηθηκα και θα πάρω το 32αρη! Μάλλον αυριο θα το χω!

Έχει αποσταλή απο την Google και το έχει παραλάβη η φίλη μου στην Σκωτία αλλα έρχεται Ελλάδα στις 21/11 οπότε στις 22/11 πρωτα ο θεος θα το έχω στα χερια μου.

LG G Flex self-healing. Το πρώτο κινητό που δεν “χαράζεται”;

Η LG έδωσε στη δημοσιότητα 2 βίντεο του κυρτού της smartphone LG G Flex που ρίχνουν περισσότερο φως σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, την εύκαμπτη οθόνη του και στο self-healing body του.

Η εταιρία μας παρουσιάζει επίσης μερικά από τα αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το κινητό, όπως μια θήκη με κάλυμμα για την οθόνη, ένα έξτρα πλαίσιο που μοιάζει πιο πολύ με ενίσχυση του κινητού κι ένα USB OTG με έξοδο micro usb αλλά και κανονική.

Όπως είδαμε κι εδώ, το πρώτο βίντεο μας δείχνει τις δυνατότητες του Flex στην προβολή ταινιών ενώ στο δεύτερο βλέπουμε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και καινούριο στο κλάδο τον κινητών τηλεφώνων. Το σώμα του LG G Flex έχει την ικανότητα να “αυτοθεραπεύεται”! Έτσι το πίσω μέρος της συσκευής ασχέτως αν έχει χαραχτεί μέσα σε 3 λεπτά οι χαρακιές εξαφανίζονται, υποστηρίζει η εταιρία. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάνονται οι βαθιές κι έντονες χαρακιές αλλά κυρίως οι “ψιλές” που γίνονται από την καθημερινή χρήση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απανταχού reviewers στο κόσμο αδημονούν να πιάσουν μια τέτοια συσκευή στα χέρια τους και να δοκιμάσουν τα όρια αντοχής της. Το ίδιο κι εμείς!

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 11/11/2013 - 21:00

#8569   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2013 - 21:33

Οταν κανουν το ιδιο και στην οθονη θα τους παραδεχτω :P

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8570   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.270 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 12/11/2013 - 15:38

Χθές μου ήρθε μια νέα αναβάθμιση στο note3 . Μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο για την μπαταρία. Πριν είχα τρελό drain και δεν ήξερα από που είναι.

#8571   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 15:54

Χθές μου ήρθε μια νέα αναβάθμιση στο note3 . Μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο για την μπαταρία. Πριν είχα τρελό drain και δεν ήξερα από που είναι.

Ναι και εμενα το ιδιο.

Επισης σταματησε να εμφανίζεται το ενοχλητικo Knox Notification manager οταν εκανες επανεκκινηση η αλλαζες wifi

Το μαυρο πληκτρολογιο μου αρεσει πολυ!

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#8572   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:25

Και εγώ πάντως στο S4 με την 4.3 δεν τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα με την μπαταρία..

#8573   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:32

Είναι αρχή ακόμα , σιγα σιγά θα στρώσει. Εγω με το Ν2 σε 4.3 leaked mj5 , βλέπω τεραστια διαφορά στην αναμονή του κινητου (με την καλη εννοια) . Δεν πέφτει με ΤΙΠΟΤΑ αν ειμαι σε wifi . Ενώ σε 3G η απώλειες είναι αρκετά χαμηλες (1% την ώρα κοντα)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8574   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:32

Σπύρο, να μην προχωρήσω σε 4.3 λες;;

#8575   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:42

Είναι αρχή ακόμα , σιγα σιγά θα στρώσει. Εγω με το Ν2 σε 4.3 leaked mj5 , βλέπω τεραστια διαφορά στην αναμονή του κινητου (με την καλη εννοια) . Δεν πέφτει με ΤΙΠΟΤΑ αν ειμαι σε wifi . Ενώ σε 3G η απώλειες είναι αρκετά χαμηλες (1% την ώρα κοντα)

Πως να στρώσει ρε συ Πάνο; Σχεδόν άδειο το έχω, τα έχω φορτώσει όλα στο nexus 7 πλέον.. Μόνο το facebook να πεις ότι καταναλώνει σημαντικά από αυτά που έχω. 3G κλειστό επίσης μόνιμα.

Στην αναμονή το έχω πει, έναν χρόνο κλείνω στο android με S3, S4 και nexus σε tablet και δε μου αρέσει καθόλου το πόσο καταναλώνει στην αναμονή για πλάκα.. Συνέχεια το κυνηγάω να δω τι καταναλώνει, έχω βαρεθεί..

Σπύρο, να μην προχωρήσω σε 4.3 λες;;

Τι να σου πω Κωνσταντίνε.. Τρέχει αρκετά καλύτερα είναι η αλήθεια, με 2-3 κολπάκια (απενεργοποιώντας το svoice να ανοίγει με home button και μειώνοντας την ταχύτητα των γραφικών, και με έναν launcher) τρέχει ακόμα καλύτερα, αλλά ισχύει γενικά ότι γράφω και πάνω.. Στην 4.3 όμως παρατηρώ ότι είναι λίγο χειρότερα από πριν τα πράγματα σε σχέση με την 4.2.2, στο θέμα μπαταρία.

#8576   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:46

Πως να στρώσει ρε συ Πάνο; Σχεδόν άδειο το έχω, τα έχω φορτώσει όλα στο nexus 7 πλέον.. Μόνο το facebook να πεις ότι καταναλώνει σημαντικά από αυτά που έχω. 3G κλειστό επίσης μόνιμα.

Στην αναμονή το έχω πει, έναν χρόνο κλείνω στο android με S3, S4 και nexus σε tablet και δε μου αρέσει καθόλου το πόσο καταναλώνει στην αναμονή για πλάκα.. Συνέχεια το κυνηγάω να δω τι καταναλώνει, έχω βαρεθεί..

Τι να σου πω Κωνσταντίνε.. Τρέχει αρκετά καλύτερα είναι η αλήθεια, με 2-3 κολπάκια (απενεργοποιώντας το svoice να ανοίγει με home button και μειώνοντας την ταχύτητα των γραφικών, και με έναν launcher) τρέχει ακόμα καλύτερα, αλλά ισχύει γενικά ότι γράφω και πάνω.. Στην 4.3 όμως παρατηρώ ότι είναι λίγο χειρότερα από πριν τα πράγματα σε σχέση με την 4.2.2, στο θέμα μπαταρία.

Πέτα ενα Greenify στο Facebook και θα σ πω εφβ διαφορα :P (στο λέω γιατι το έκανα πρόσφατα ).

Η αναμονή όντως πονάει , αλλά νομίζω πως σιγα σιγά αρχίζει να στρώνει (τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ στο Note την τελευταία εβδομάδα με την τελευταια leaked) .

Γενικά φαίνεται οτι κάτι παει να γίνει με το σύνολο του λειτουργικού. :) Για να δουμε.

#8577   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:50

Πέτα ενα Greenify στο Facebook και θα σ πω εφβ διαφορα :P (στο λέω γιατι το έκανα πρόσφατα ).

Η αναμονή όντως πονάει , αλλά νομίζω πως σιγα σιγά αρχίζει να στρώνει (τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ στο Note την τελευταία εβδομάδα με την τελευταια leaked) .

Γενικά φαίνεται οτι κάτι παει να γίνει με το σύνολο του λειτουργικού. :) Για να δουμε.

Ένα χρόνο περιμένω να στρώσει Πάνο..  :P

Στην αρχή όταν είχαν πάρει το S3 πέρυσι νόμιζα ότι είχε κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία.. Έπεφτε 20%+ το βράδυ σε αναμονή.. Είχε πέσει και 40+ κάποιες μέρες. Που να φανταστώ εγώ ερχόμενος από iphone και παραγεμίζοντας το ότι θα γίνει χαμός με αυτά που τρέχουν..

Greenify είχα και εγώ από καιρό όσο ήμουν root.. Πλέον αν δεν δω κάτι ενδιαφέρον σε custom rom που να θέλω να δοκιμάσω μένω stock χωρίς root.. Όσο το κρατήσω δηλαδή και δεν πάω σε G2 ή nexus 5... ή γίνει η μεγάλη επιστροφή σε 5S  :rolleyes:

#8578   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 16:58

Ένα χρόνο περιμένω να στρώσει Πάνο..  :P

Στην αρχή όταν είχαν πάρει το S3 πέρυσι νόμιζα ότι είχε κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία.. Έπεφτε 20%+ το βράδυ σε αναμονή.. Είχε πέσει και 40+ κάποιες μέρες. Που να φανταστώ εγώ ερχόμενος από iphone και παραγεμίζοντας το ότι θα γίνει χαμός με αυτά που τρέχουν..

Greenify είχα και εγώ από καιρό όσο ήμουν root.. Πλέον αν δεν δω κάτι ενδιαφέρον σε custom rom που να θέλω να δοκιμάσω μένω stock χωρίς root.. Όσο το κρατήσω δηλαδή και δεν πάω σε G2 ή nexus 5... ή γίνει η μεγάλη επιστροφή σε 5S  :rolleyes:

G2 > πολύ δυνατό , αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα παρει αναβάθμιση (φοβάμαι ότι το 4.4 που λένε θα αργήσει πααααρα ποολύ)

Ν5 > Σταθερή αξία σε καλή τιμή , οπότε δεν εχω να πω κατι.

5S > Η εναλλακτική , καλη μπαταρία , αριστο οικοσύστημα , αλλά χωρίς customization (προς το παρόν).

Για ROM τώρα , δες Foxhound 3.2 , από τις πολύ καλες. (την είχα οσο είχα το s4).

Θα σου πρότεινα και 4.3 από CooL_bOY , αλλά νομίζω οτι η μπαταρία της είναι τα ίδια με μια Touchwiz rom . 

Απο συγχρονισμούς τι έχεις να τρέχει;

#8579   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:08

G2 > πολύ δυνατό , αλλά δεν ξέρω πότε και αν θα παρει αναβάθμιση (φοβάμαι ότι το 4.4 που λένε θα αργήσει πααααρα ποολύ)

Ν5 > Σταθερή αξία σε καλή τιμή , οπότε δεν εχω να πω κατι.

5S > Η εναλλακτική , καλη μπαταρία , αριστο οικοσύστημα , αλλά χωρίς customization (προς το παρόν).

Για ROM τώρα , δες Foxhound 3.2 , από τις πολύ καλες. (την είχα οσο είχα το s4).

Θα σου πρότεινα και 4.3 από CooL_bOY , αλλά νομίζω οτι η μπαταρία της είναι τα ίδια με μια Touchwiz rom . 

Απο συγχρονισμούς τι έχεις να τρέχει;

Coolboy 4.3 είχα για πολύ καιρό.. Και τελευταία λίγο πριν αναβαθμίσω σε επίσημη 4.3.. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και θα την είχα μόνιμα πάνω αν δεν είχα θέμα με την μπαταρία.. Βέβαια τώρα όπως το βλέπω είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την επίσημη 4.3, χειρότερα βέβαια από την επίσημη 4.2.2.

Το G2 μάλλον θα πάρει πιο γρήγορα από τα δικά μας την 4.4.. Για δεκέμβρη ακούγεται. Από κει και πέρα τέρας συσκευή και ίσως η καλύτερη στο θέμα μπαταρία. Δεν με τρελαίνει όμως εμφανισιακά & γενικότερα.

Nexus 5 μου αρέσει, αλλά με δυο nexus (μαζί με το 7άρι που αγόρασα πρόσφατα)... θα βαρεθώ. Άσε που δεν νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί στο θέμα μπαταρία & αυτό φοβάμαι περισσότερο.

iPhone 5S για πολλούς λόγους.. Αλλά σκέφτομαι και τα 700+ ευρώ  ;)  Και πραγματικά με nexus tablet και android εκεί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το customization στο κινητό. Πέρα ότι έχω μπόλικες εφαρμογές αγορασμένες και που έχω κατεβάσει σε προσφορά και δεν έχω τι να τις κάνω.. Συν ότι μου ψιλοέλειψε το itunes σε πολλά πράγματα όσο κι αν πολλοί δεν το γουστάρουν..  :rolleyes:

Υ.Γ. Συγχρονισμό τον ανοιγοκλείνω αλλά τις περισσότερες φορές τον έχω κλειστό.. Με αυτόν ανοιχτό κι αν είναι άσχημα τα πράγματα..

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 12/11/2013 - 17:09

#8580   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:12

Coolboy 4.3 είχα για πολύ καιρό.. Και τελευταία λίγο πριν αναβαθμίσω σε επίσημη 4.3.. Ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και θα την είχα μόνιμα πάνω αν δεν είχα θέμα με την μπαταρία.. Βέβαια τώρα όπως το βλέπω είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με την επίσημη 4.3, χειρότερα βέβαια από την επίσημη 4.2.2.

Το G2 μάλλον θα πάρει πιο γρήγορα από τα δικά μας την 4.4.. Για δεκέμβρη ακούγεται. Από κει και πέρα τέρας συσκευή και ίσως η καλύτερη στο θέμα μπαταρία. Δεν με τρελαίνει όμως εμφανισιακά & γενικότερα.

Nexus 5 μου αρέσει, αλλά με δυο nexus (μαζί με το 7άρι που αγόρασα πρόσφατα)... θα βαρεθώ. Άσε που δεν νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα εκεί στο θέμα μπαταρία & αυτό φοβάμαι περισσότερο.

iPhone 5S για πολλούς λόγους.. Αλλά σκέφτομαι και τα 700+ ευρώ  ;)  Και πραγματικά με nexus tablet και android εκεί δεν με ενδιαφέρει καθόλου το customization στο κινητό. Πέρα ότι έχω μπόλικες εφαρμογές αγορασμένες και που έχω κατεβάσει σε προσφορά και δεν έχω τι να τις κάνω.. Συν ότι μου ψιλοέλειψε το itunes σε πολλά πράγματα όσο κι αν πολλοί δεν το γουστάρουν..  :rolleyes:

Αυτές οι εφαρμογές θα μας φάνε όλους :P  κ εγώ έχω απειρες αγορασμένες και δεν ξέρω τι να τις κάνω..

Το 5S δύσκολο το βλέπω , για 6 πάω αν ερθει σε συνδιασμό με iWatch και μεγαλυτερη οθονη. Τα εχουμε ξαναπει δεν χρειαζεται ανάλυση :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11