Το 5S δύσκολο το βλέπω , για 6 πάω αν ερθει σε συνδιασμό με iWatch και μεγαλυτερη οθονη. Τα εχουμε ξαναπει δεν χρειαζεται ανάλυση
Μας επεισες, αν εβγαινε iPhone που να κραταει 2 μερες η μπαταρια, και 2 ιντσες να ηταν πρωτος θα τοπαιρνες!
Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:15
Το 5S δύσκολο το βλέπω , για 6 πάω αν ερθει σε συνδιασμό με iWatch και μεγαλυτερη οθονη. Τα εχουμε ξαναπει δεν χρειαζεται ανάλυση
Μας επεισες, αν εβγαινε iPhone που να κραταει 2 μερες η μπαταρια, και 2 ιντσες να ηταν πρωτος θα τοπαιρνες!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:15
Συν ότι μου ψιλοέλειψε το itunes σε πολλά πράγματα όσο κι αν πολλοί δεν το γουστάρουν..
whaaaaat?
Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:19
Εχω πει αρκετές φορές οτι η μπαταρία είναι κάτι βασικό για μένα που βρίσκομαι όλη την ώρα εκτός σπιτιού δεν έχεις άδικο
Αλλά όχι και 2 ιντες! Έστω 3,5 (πέρα απο την πλάκα τώρα αλλη φαση η μεγάλη οθόνη , και ας εχω πει στο παρελθόν οτι αυτά τα κιν είναι παντόφλες).
Δημοσίευση 12/11/2013 - 17:42
Εχω πει αρκετές φορές οτι η μπαταρία είναι κάτι βασικό για μένα που βρίσκομαι όλη την ώρα εκτός σπιτιού δεν έχεις άδικο
Αλλά όχι και 2 ιντες! Έστω 3,5(πέρα απο την πλάκα τώρα αλλη φαση η μεγάλη οθόνη , και ας εχω πει στο παρελθόν οτι αυτά τα κιν είναι παντόφλες).
Δημοσίευση 12/11/2013 - 19:30
whaaaaat?
Κοίτα είμαι της άποψης ότι τα περισσότερα παράπονα που ακούγονται για το itunes είναι από άτομα που δεν του δίνουν καμία ευκαιρία και δεν μπαίνουν στον κόπο καν να το μάθουν..
Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό για συγχρονισμό φωτογραφιών-βίντεο-μουσικής με τις συσκευές σου. Τι είναι καλύτερο δηλαδή, το drag & drop για να περνάς φωτογραφίες & μουσική στην συσκευή; Αντίθετα στο itunes ότι αλλαγές κάνεις στους φακέλους με φωτογραφίες ή στις playlists σου, γίνονται οι αλλαγές στην συσκευή σου τόσο εύκολα απλά πατώντας το sync..
Προσωπικά δεν έχω σταματήσει (και ούτε θα το κάνω) να συγχρονίζω μουσική και σε android συσκευές με το itunes, δεν έχω βρει κάτι καλύτερο. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και στις φωτογραφίες, αλλά δυστυχώς το κάνω με drag & drop, παλιομοδίτικος τρόπος δηλαδή. Εντάξει έχω και την επιλογή μέσω cloud (πχ dropbox), αλλά και πάλι για διάφορους λόγους προτιμώ itunes.
Βέβαια δεν λέμε ότι δεν είναι καλό κάποια στιγμή το ios να γίνει λιγότερο εξαρτημένο από το itunes, αλλά αυτό δεν σημαίνει να καταργηθεί εντελώς, γενικά δύσκολα οι συσκευές αυτές θα γίνουν εντελώς ανεξάρτητες από τους υπολογιστές μας, απ΄την στιγμή που τα δεδομένα μας βρίσκονται σε αυτούς και πηγαινοέρχονται στις συσκευές.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 19:41
Δεν είναι τόσο ότι βαριέσαι να το μάθεις, δεν είναι πυρηνική φυσική. Το θέμα είναι ότι, πχ αν έχεις 2 υπολογιστές και προσπαθείς να συγχρονίσεις και από τους δυο κάποια αρχεία μπορεί στην πορεια με ένα μονο κλικ (η αυτόματο συγχρονισμό) να τρέχεις και να μην φτάνεις. Προσωπικά από θέμα apple και συνδεσιμοτητα τους με συσκευές δεν θα μου λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ το itunes (μια και σκέφτομαι μετά από 4 χρονια να αλλάξω σε android) παρα μονο το icloud και ο αρμονικός συγχρονισμός ανάμεσα σε iphone/ipad/mac.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 19:57
Δεν είναι τόσο ότι βαριέσαι να το μάθεις, δεν είναι πυρηνική φυσική. Το θέμα είναι ότι, πχ αν έχεις 2 υπολογιστές και προσπαθείς να συγχρονίσεις και από τους δυο κάποια αρχεία μπορεί στην πορεια με ένα μονο κλικ (η αυτόματο συγχρονισμό) να τρέχεις και να μην φτάνεις. Προσωπικά από θέμα apple και συνδεσιμοτητα τους με συσκευές δεν θα μου λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ το itunes (μια και σκέφτομαι μετά από 4 χρονια να αλλάξω σε android) παρα μονο το icloud και ο αρμονικός συγχρονισμός ανάμεσα σε iphone/ipad/mac.
Μα δεν λέω για σένα, ούτε για μένα ούτε για πολλούς εδώ μέσα ότι βαριούνται.. Έχουν όρεξη και ασχολούνται να το μάθουν, πόσοι είναι και αυτοί όμως που δεν θέλουν να το βλέπουν αλλά ουσιαστικά δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί και ούτε έχουν κάτσει ποτέ να ασχοληθούν.
Σε αυτό που λες για τους 2 υπολογιστές έχεις δίκιο (αν και λίγο με προβληματίζει προσωπικά αφού συγχρονίζω από έναν ουσιαστικά), και είναι ένα θέμα που θα πρέπει στο μέλλον να αλλάξει. Μαζί με κάποια άλλα φυσικά, δεν είπα ότι είναι τέλειο το itunes, απλά το προτιμώ από οποιονδήποτε άλλο τρόπο συγχρονισμού υπολογιστή-συσκευής.
Το drag & drop για καθημερινή και προσωπική χρήση (γιατί εντάξει αν είναι να πάρεις κάποια αρχεία γρήγορα από άλλον υπολογιστή βολεύει) δεν είναι και ότι πιο πρακτικό, και για μουσική αν δεν χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία cloud νομίζω είναι ότι καλύτερο.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 20:21
Αυτές οι εφαρμογές θα μας φάνε όλους
κ εγώ έχω απειρες αγορασμένες και δεν ξέρω τι να τις κάνω..
Σε ποσες ιντσες θα επιστρεψεις σε iPhone
Και στις 4.3''?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:39
@spiros23 μιας και το έχω πάρει πρόσφατα και το έχω ξεσκίσει...
Δοκίμασε αν βάλεις custom την BobcatRom V.7. Θα πάθεις πλάκα με την αναμονή της μπαταρίας.
Τώρα έχω εδώ και κάποιες μέρες την Foxhound 3.2 και είναι αρκετά σταθερή και καλή.
Και για να ανάψω και λίγο φωτιές...
Lag έχει και δεν πάτε να μου λέτε ότι θέλετε...
Από την άλλη βέβαια είναι υποφερτό και το κινητό σου αφήνει γενικότερα μια καλή εμπειρία χρήσης.
Screenshot_2013-11-12-21-40-05.png 2,24MB
46 λήψεις
Screenshot_2013-11-12-21-40-21.png 1,79MB
47 λήψεις
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 12/11/2013 - 21:47
Δημοσίευση 12/11/2013 - 22:09
Δοκίμασε αν βάλεις custom την BobcatRom V.7. Θα πάθεις πλάκα με την αναμονή της μπαταρίας.
Τώρα έχω εδώ και κάποιες μέρες την Foxhound 3.2 και είναι αρκετά σταθερή και καλή.
Από την άλλη βέβαια είναι υποφερτό και το κινητό σου αφήνει γενικότερα μια καλή εμπειρία χρήσης.
Screenshot_2013-11-12-21-40-05.png
Screenshot_2013-11-12-21-40-21.png
Jimmako, ναι lag υπάρχει σε κάποια σημεία, βέβαια με την 4.3 τα πράγματα είναι καλύτερα..
Όσο lag βέβαια υπάρχει δεν είναι θέμα του android, αλλά του touchwiz ;-)
Με custom rom αν δεν δω κάτι το εξαιρετικό δεν μπλέκω ξανά, βαρέθηκα..
Δοκίμασα πολλές αλλά λίγες εμπιστεύομαι, συν ότι προσωπικά & σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες δεν βλέπω κάτι το τρομερό σε αυτές ώστε να τις προτιμήσω εκτός από πολύ λίγες εξαιρέσεις.
Αν δεν υπήρχε ένα θέμα με την μπαταρία θα είχα μόνιμα google edition του coolboy, για μπαταρία επίσης πολύ καλή και η MIUI. Στην συγκεκριμένη επίσης έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και τρέχει και πάρα πολύ καλά..
Δημοσίευση 12/11/2013 - 22:18
Screenshot_2013-11-12-21-40-05.png
Screenshot_2013-11-12-21-40-21.png
αχαχαχαχα τι εχουμε εδω .....Δημητρη S4?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/11/2013 - 22:44
αχαχαχαχα τι εχουμε εδω .....Δημητρη S4?
Δημοσίευση 12/11/2013 - 23:13
Κρύβε λόγια!! Χαχαχαχαχχαχα
Καλορίζικο Δημήτρη.
https://play.google....iber.voip&hl=en
Το Viber απο σήμερα μετα την σημερινή αναβάθμιση υποστηρίζει πλήρως τα Android Tablets.
To Viber είναι πλέον συμβατό και βελτιστοποιημένο για Android tablet!
Στο Viber, ο αριθμός τηλεφώνου σας αποτελεί και το αναγνωριστικό σας (ID). Η εφαρμογή συγχρονίζεται με την λίστα επαφών του κινητού σας και εντοπίζει αυτόματα τις επαφές σας που διαθέτουν ήδη Viber.
• Στείλτε μηνύματα κειμένου σε φίλους σας
• Κάντε δωρεάν κλήσεις με ποιότητα ήχου υψηλής πιστότητας
• Ομάδες που περιέχουν μέχρι 100 συμμετέχοντες
• Στείλτε stickers και emoticons, κάνοντας την ανταλλαγή μηνυμάτων διασκεδαστική!
• Μοιραστείτε φωτογραφίες, βίντεο, ηχητικά μηνύματα και τοποθεσίες
• Δημιουργήστε και στείλτε doodles
• Απαντήστε άμεσα σε μηνύματα μέσω της λειτουργίας 'γρήγορη απάντηση'
• Eνσωμάτωση OS - μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από τη γκαλερί της συσκευής σας
• Σχεδιάστηκε βάσει του Native Android UI
• Η λειτουργία προώθησης ειδοποιήσεων εγγυάται ότι δεν θα χάσετε ποτέ μήνυμα ή κλήση, ακόμα και όταν το Viber είναι απενεργοποιημένο
• Υπηρεσία υποστήριξης για την εφαρμογή Viber Desktop σε Windows και Mac
Έχει μεταφραστεί σε: Εβραϊκά, Αραβικά, Κινεζικά (παραδοσιακή γραφή), Κινεζικά (απλοποιημένη γραφή), Ιαπωνικά, Ρωσικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Καταλανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά (ΠΟΡ), Πορτογαλικά (ΒΡΑ), Γαλλικά, Τουρκικά, Σουηδικά, Κορεατικά, Ολλανδικά, Ταϊλανδέζικα, Μαλαισιανά, Βιετναμέζικα, Ταγκαλόγκ, Χίντι, Πολωνικά, Ουγγρικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Ελληνικά, Φινλανδικά, Ινδονησιακά, Κροατικά, Νορβηγικά, Ρουμανικά, Σλοβακικά και Ουκρανικά
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/11/2013 - 23:15
Δημοσίευση 13/11/2013 - 02:35
Σε ποσες ιντσες θα επιστρεψεις σε iPhone
Και στις 4.3''?
Δημοσίευση 13/11/2013 - 06:57
Δεν θέλω να ακουστω κακός, αλλά πιστεύω οτι μια οθονη 4.3 ίντσες θα είναι κοροϊδία. Δεν είμαι απο τους τύπους που αφοριζουν μια εταιρία (ποσο μάλλον μια εταιρία την οποία έχουν εμπιστευτει πολλάκις ) και ουτε σκοπεύω να το κάνω. Θα λέω (κραζω) απλα αν βλέπω κάτι αρνητικό απο οπου κ αν προέρχεται.
Προσωπικά θα ήθελα κάτι κοντά στις 5 (4, 7 + ), αλλά φυσικά η apple δεν θα δει τι θέλω εγώ, οποτε οτι κ να πω οτι θέλω είναι περιττό.
Απο τη στιγμη που θα δω κάτι που θα με καλύπτει καλυτερα απο το κιν π θα έχω τοτε, θα το σκεφτώ σοβαρά.
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες