Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8746   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/11/2013 - 17:34

Παρατηρώ μια τάση κριτικής στο iOS τελευταία :D :D....Λαγκάρει λίγο και στο Air έτσι;;; 

εμένα πάντως και στο 5S και στο iPad 4 σε άσχετες φάσεις έχει κάνει 1-2 restart σε κάποια animations...Και νόμιζα ότι αυτά ήταν προνόμια του Jailbreak.. ;)

Καμμια σχεση !!! Πεταει στο Air !! Καπου εγραφα στο Στεφανο (σε αυτο το Thread η στο διπλανο)  τι αλλαγες μετρησα σε δικο μου app μονο και μονο ενεργοποιωντας το 64μπιτο σαν build target και τρεχωντας στο air. G@μει o A7...

Αλλα ετσι .... Θολωνω τα νερα  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8747   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/11/2013 - 17:36

Το θέμα είναι ότι είναι πολύ πιο ασταθές από 6.x αδιαμφισβήτητα και λιγότερο smooth. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο , έκαναν την αλλαγή αλλά το κομμάτι αυτό δεν το υλοποίησαν καλά.

Δεν είναι δυνατόν να λαγκάρει στο 5S ή στο ipad 4 ή να κάνει restarts..

Eπίσης αυτονόητο είναι ότι ο Α7 είναι πολύ πιο αποδοτικός.

Αναρτημένη εικόνα

#8748   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/11/2013 - 17:41

Παρατηρώ μια τάση κριτικής στο iOS τελευταία :D :D....Λαγκάρει λίγο και στο Air έτσι;;;

εμένα πάντως και στο 5S και στο iPad 4 σε άσχετες φάσεις έχει κάνει 1-2 restart σε κάποια animations...Και νόμιζα ότι αυτά ήταν προνόμια του Jailbreak..;)

Εγω το iphone με jb που εχω καμποσους μηνες να κανω χοντρες αλλαγες, ειναι σταθεροτατο, ισως πλησιαζει το note του stefano! :)

Ρε mark ασχετο στην καμερα καταλαβες καμια διαφορα με το 5; Γιατι αποτι διαβαζω-βλεπω μερα μονο στις νυχτερινες ισως υπαρχει μια μικρη βελτιωση... Μαλλον ταχει αφησει ολα η apple για το 6αρι (ή 7αρι, ή 8αρι...)

You'll Never Walk Alone

#8749   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 18/11/2013 - 17:43

Εκτός από το burst mode, slow motion , καλύτερο φλας που όντως είναι πρόσθετα η ποιότητα φωτογραφίας έχει μικρή βελτίωση..Δεν ασχολούμαι και τρελά βέβαια, αλλά αυτά είναι τα εμφανή..

Αναρτημένη εικόνα

#8750   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:00

Ρε mark ασχετο στην καμερα καταλαβες καμια διαφορα με το 5; Γιατι αποτι διαβαζω-βλεπω μερα μονο στις νυχτερινες ισως υπαρχει μια μικρη βελτιωση... Μαλλον ταχει αφησει ολα η apple για το 6αρι (ή 7αρι, ή 8αρι...)

Εσύ δε τη κατάλαβες? :)

Πότε είχε σοβαρή διαφορά η κάμερα απο το 4S και μετά για να έχει τώρα? Να 'ναι καλά το Marketing.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/11/2013 - 18:01.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#8751   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:04

Εσύ δε τη κατάλαβες? :)

Πότε είχε σοβαρή διαφορά η κάμερα απο το 4S και μετά για να έχει τώρα? Να 'ναι καλά το Marketing.

Κοιτα απο 4αρι σε 5αρι ειχα καταλαβει... Αλλα στο 5s δε βλεπω, επρεπε να περιμενω το 6αρι... :wacko: :D

You'll Never Walk Alone

#8752   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:06

Android ρε φιλε !! Το καλυτερο !! Μονο που δεν υπαρχει android που να ειναι ευχρηστο και να μην εχει και lag .. :P

Επειδη πηρες το s4, αν επαιρνες το note3 δεν θα ελεγες τετοιες.χαζομαρες τωρα.. don't mess with note family dude....

#8753   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:08

Κοιτα απο 4αρι σε 5αρι ειχα καταλαβει... Αλλα στο 5s δε βλεπω, επρεπε να περιμενω το 6αρι... :wacko: :D

Μα αυτό σου λέω.. Απο το 4S και μετά δε θα καταλάβεις διαφορά μεταξύ των συσκευών.

Τι να περιμένεις.. Αφού και αυτό θα το πάρεις.. :)

LG8ISzO.gif

#8754   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:14

Μα αυτό σου λέω.. Απο το 4S και μετά δε θα καταλάβεις διαφορά μεταξύ των συσκευών.

Τι να περιμένεις.. Αφού και αυτό θα το πάρεις.. :)

Τωρα θα πουνε οτι το λεω επειδη εχω 5αρι, αλλα πραγματικα δε βρισκω λογο να παω στο 5s. Καμερα ιδια, εμφανιση ιδια, JB αργει, και τελος 5αρι με ios 6 ισως ειναι πιο γρηγορο και με λιγοτερα κολληματα απο 5s με ios 7.

Εντωμεταξυ σημερα δοκιμασα τη δερματινη θηκη της apple. Παω με το 5ευρω στο ταμειο να την αγορασω και μου λενε κανει 40! Μα καλα 40ε αυτο το πραμα; Μονο εμενα μου φανηκε τοσο χαλια, χωρια που κοντεψα να σπασω το κινητο για να την βγαλω, ισως απτα νευρα μου... :lol:

You'll Never Walk Alone

#8755   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:29

Τωρα θα πουνε οτι το λεω επειδη εχω 5αρι, αλλα πραγματικα δε βρισκω λογο να παω στο 5s. Καμερα ιδια, εμφανιση ιδια, JB αργει, και τελος 5αρι με ios 6 ισως ειναι πιο γρηγορο και με λιγοτερα κολληματα απο 5s με ios 7.

Εντωμεταξυ σημερα δοκιμασα τη δερματινη θηκη της apple. Παω με το 5ευρω στο ταμειο να την αγορασω και μου λενε κανει 40! Μα καλα 40ε αυτο το πραμα; Μονο εμενα μου φανηκε τοσο χαλια, χωρια που κοντεψα να σπασω το κινητο για να την βγαλω, ισως απτα νευρα μου... :lol:

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την πιο ανούσια S έκδοση που έχει δοθεί. Έτσι το βλέπω εγώ.. Μας γλύτωσε και λεφτά..

Ένα δοκιμαστικό βήμα λόγω 63bit-ου για το 6 ή Pro ή όπως αλλιώς θα λέγεται..

Καλά για τη θήκη ασ'το.. Γελάει ο κόσμος. Για κανένα λόγο.. Μέχρι 20Ε παίζει να το σκεφτόμουν..

LG8ISzO.gif

#8756   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:30

Δεν παιζει αυτο !!! Το μονο καλυτερο απο 5s με iOS 7 ειναι το S4 GPE. 

#8757   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:30

Το S4 ειδικα με την 4.3 δεν λαγκαρει.Μια χαρα ειναι.Τωρα αν καποιος θελει στην αρχικη οθονη να τρεχουν καμμια 10ρια widget και κινουμενο wallpaper ε τοτε εκει πιθανως να κανει κανα κολημα.Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο.Την εμφανιση και την ποιοτητα στο χερι που εχει το iphone δεν την πλησιαζει ουτε θα την φτασει ποτε αλλα σε ολα τα αλλα πλεονεκτει!

#8758   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:32

Δεν παιζει αυτο !!! Το μονο καλυτερο απο 5s με iOS 7 ειναι το S4 GTP

Στο διορθωσα.

You'll Never Walk Alone

#8759   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:34

Την εμφανιση και την ποιοτητα στο χερι που εχει το iphone δεν την πλησιαζει ουτε θα την φτασει ποτε αλλα σε ολα τα αλλα πλεονεκτει!

Ναι μπορεις να συνδεεις σκληρο δισκο και να περνας τραγουδια.

You'll Never Walk Alone

#8760   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 18/11/2013 - 18:43

3 και σήμερα και ετοιμαστείτε να σας τα κάνω 180667_105902929484414_100001941211665_4  :lol: :D

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 18/11/2013 - 18:45.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 33

0 μέλη, 33 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες