Λεγε εσυ, τραβαω screenshots εγω... για να δουμε που θα το πας..Δεν παιζει αυτο !!! Το μονο καλυτερο απο 5s με iOS 7 ειναι το S4 GPE.

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:10
Ad
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:13
Λεγε εσυ, τραβαω screenshots εγω... για να δουμε που θα το πας..
Η αλήθεια είναι ότι το pure android φαίνεται πολύ καλό και χωρίς laggarismata?? Για το λίγο που το δούλεψα όταν το είχα βάλει στο S4.
Αλλά πολύ γυμνό...
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:15
Ειναι γυμνο οντως, αλλα σκεψου οτι σε σχεση με το ios εχεις και παλι περισσοτερα περιθωρια παραμετροποιησης.. βεβαια εγω προτιμω το οικοσυστημα της samsung σε σχεση με το pure android, αλλα γουστα ειναι αυτα...Η αλήθεια είναι ότι το pure android φαίνεται πολύ καλό και χωρίς laggarismata?? Για το λίγο που το δούλεψα όταν το είχα βάλει στο S4.
Αλλά πολύ γυμνό...
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:19
Ειναι γυμνο οντως, αλλα σκεψου οτι σε σχεση με το ios εχεις και παλι περισσοτερα περιθωρια παραμετροποιησης.. βεβαια εγω προτιμω το οικοσυστημα της samsung σε σχεση με το pure android, αλλα γουστα ειναι αυτα...
Στέφανε για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα και πολλά ακόμα μέσα. Tα features της κάμερες και κάνα 2 ακόμα πραγματάκια και θα ήταν κομπλέ για εμένα τουλάχιστον.
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:21
Ναι,2-3 πραγματακια θα τα ηθελε.. παντως χαιρομαι που βλεπω να αναθεωρειτε για το smoothness του android.. σκεψου οτι κ το note3 με χιλια δυο πραγματα πανω κ σου δινει την ιδια αισθηση.. αρα ειναι σε καλο δρομο το λειτουργικο...Στέφανε για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα και πολλά ακόμα μέσα. Tα features της κάμερες και κάνα 2 ακόμα πραγματάκια και θα ήταν κομπλέ για εμένα τουλάχιστον.
Δημοσίευση 18/11/2013 - 19:51
Lag? τι είναι αυτό? Ούτε με το Ν4 είχα! Πόσο μάλλον με το Ν5...Αυτή την στιγμή το μοναδικό χωρίς καθόλου lag είναι το Note 3
Το πιθανότερο είναι να μην έχει και το καινούργιο Nexus
S4 mini = 4.3''
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 18/11/2013 - 19:54
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:01
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:03
Λεγε εσυ, τραβαω screenshots εγω... για να δουμε που θα το πας..
Χαχαχα ... εχεις μπερδευτει στεφανακο ?? Λοιπον οπως τα λεει ο jimmakos ειναι. Το μηχανημα φοβερο. Το android το καθαρο 4.3 τουλαχιστον που εχω εγω τρεχει καλα.
Απο κει και περα επειδη αυτα τα περι lag και 'παταμε το κουμπι μαζι και βλεπουμε πιο φορτωνει πρωτο' ειναι λιγο για τον π...ο μολις τελειωσω το port της εφαρμογης μου σε Android θα μετρησω και θα σου πω. Η ευκολη εκτιμηση ειναι οτι θα εχει μεγαλυτερο throughput στο S4. Πυρηνες εχει, ram εχει, ρολοι ανεβασμενο εχει θα πρεπει να αφηνει το iphone 5 πολύ πισω. Κατι μου λεει ομως οτι δεν θα ειναι ετσι... Θα δουμε Θα μου παρει κανενα μηνα τουλαχιστον !
Ερωτηση : Τι προβλημα υπαρχει με τα PDF sto android ?? Δεχ εχω βρει ουτε ενα viewer της προκοπης ... Υποτιθεται οτι μπορεις να κανεις τοσα πραγματα και τελικα επειδη ολες οι εφαρμογες ειναι τοσο γτπ καταληγεις να μην κανεις τιποτε και να αλλαζεις roms και themes ...
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:06
Μακαρι να ηταν μονο αυτο...Ναι μπορεις να συνδεεις σκληρο δισκο και να περνας τραγουδια.
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:09
Μακαρι να ηταν μονο αυτο...
Για πες, για πες...

You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:24
ειναι πολλες λειτουργιες ακομα και φανταζομαι το ξερεις φιλε μου.Για πες, για πες...
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:25
ειναι πολλες λειτουργιες ακομα και φανταζομαι το ξερεις φιλε μου.
Για πες...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:27
Υπάρχει κάποιος που να έχει και samsung galaxy s4 η οποιαδήποτε άλλο ανδροιδ(απο τα κορυφαία) και iphone 5 ? Eμενα σαν χαρακτηριστικα με υπερκαλύπτουν του s4 αλλα το μόνο που με κάνει και αναθεωρώ στην αγορά του είναι η οθόνη του ,ότι είναι 5αρα,το ανδροιδ που δεν το έχω δοκιμάσει αρκετα και ότι σαν συσκευή είχα πάντα το iphone που μου ήταν πάντα εύχρηστο. Αυτο που θέλω να πώ είναι ότι ναι μεν είναι ευχρηστο το Iphone αλλα παραμένει στασιμο και δεν βλέπω καινοτομίες ενω η samsung τουλαχιστον προσθέτει καινούργια χαρακτηριστικά. Αξιζει λοιπόν η μετάβαση απο Ios σε ανδροιδ?
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:38
1)Δυνατοτητα να βαλεις αλλη μπαταρια οταν ξεμεινεις.Για πες...
2)Καποια widget οπως ας πουμε τα ραντεβου στο google calendar
3)Ηχογραφηση κλησεων
4)Η δυνατοτητα του usb otg ειναι οντως σημαντικη.
5)Δυνατοτητα flash.Δυστυχως ακομα χρειαζεται οσο κακη τεχνολογια κι αν ειναι.
Αυτα τα θεωρω σημαντικα.Απο οτι βλεπεις δεν αναφερω το bluetooth γιατι οντως πλεον το θεωρω αχρηστο για μεταφορα αρχειων.
Δημοσίευση 18/11/2013 - 20:40
Για πες, για πες...
Για πες...
Μπορεις να αλλαζεις roms...
Μπορεις να αλλαζεις launchers μεχρι να βρεις αυτον που σου ταιριαζει καλυτερα.
Μπορεις να δοκιμαζεις file managers ολη μερα ...
Μπορεις να αλλαζεις 20 πληκτρολογια μεχρι να διαπιστωσεις οτι δεν γινεται να γραψεις σε μια τετοια συσκευη με τιποτε....
Και μπορεις να αλλαζεις τα widgets και να τα μεταφερεις απο οθονη σε οθονη μεχρι να μεγιστοποιησεις το feng shui ....
Κατα τα αλλα αν βρεις να κανεις κατι παραγωγικο οπως το κανεις στο ios θα εισαι τυχερος ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες