Ειδες ομως το note2 ε? Το πηρε το update.. θα μαζευομασταν με τα note σε πορεια διαμαρτυριας κ θα τα χρησιμοποιουσαμε ως ασπιδες κ φοβηθηκαν.. χααχαχχαχαακαλημερα εδω γελαω με τα παγοματα στις αναβαθμησεις της σαμμυ σε s3 και s4 χαχαχαχ

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:27
Ad
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:34
Ειδες ομως το note2 ε? Το πηρε το update.. θα μαζευομασταν με τα note σε πορεια διαμαρτυριας κ θα τα χρησιμοποιουσαμε ως ασπιδες κ φοβηθηκαν.. χααχαχχαχαα
το νοτε ναι, το τυχαιρο τηλεφωνο.
μεταξυ μας τωρα, επιτιδες το κανει.... αποκλειετε να πληρωνει τους προγραμματιστες και να μην κανουν ενα τεστ απλο.... αλλιως να παρει εμενα ρε παιδια... να παιρνω και κατι παραπανω χαχαχ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:37
Ναι ρε φιλε, αυτο λεγαμε κ προχτες.. εννοειται οτι το κανει επιτηδες.. εδω οι αλλοι στο xda το note2 με τα mods που φτιαξανε το κανανε note3, κ αυτοι δεν μπορουν να στρωσουν το firmware? Ασε τωρα...το νοτε ναι, το τυχαιρο τηλεφωνο.
μεταξυ μας τωρα, επιτιδες το κανει.... αποκλειετε να πληρωνει τους προγραμματιστες και να μην κανουν ενα τεστ απλο.... αλλιως να παρει εμενα ρε παιδια... να παιρνω και κατι παραπανω χαχαχ
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:40
Ναι ρε φιλε, αυτο λεγαμε κ προχτες.. εννοειται οτι το κανει επιτηδες.. εδω οι αλλοι στο xda το note2 με τα mods που φτιαξανε το κανανε note3, κ αυτοι δεν μπορουν να στρωσουν το firmware? Ασε τωρα...
συμφωνω απολυτα. στην τελικη απελυσε και παρε νεους που ειναι και δοκιμασμενοι, πχ η αππλε νομιζεις δεν συνεργαζετε με τους προγραμματηστες του cydia? να κανει το ιδιο και η σαμμυ, τωρα το s4 ηδικα να παγωσει? μαμακια
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:46
Το s4 εχει επισημη 4.3 ρε.. για την 4.4 λες? Α καλα, περιμενε...συμφωνω απολυτα. στην τελικη απελυσε και παρε νεους που ειναι και δοκιμασμενοι, πχ η αππλε νομιζεις δεν συνεργαζετε με τους προγραμματηστες του cydia? να κανει το ιδιο και η σαμμυ, τωρα το s4 ηδικα να παγωσει? μαμακια
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:50
Το s4 εχει επισημη 4.3 ρε.. για την 4.4 λες? Α καλα, περιμενε...
διαβασα οτι η ΗΠΑ παγωνει για το s4 την αναβαθμηση σε 4.3 εκτος αν ειναι λαθος το ποστ
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:53
Δεν ξερω ρε φιλε, ειναι πολλοι που εχουν περασει επισημη 4.3 στο s4.. λογικα μαλλον μεσω ΟΤΑ την παγωνουν, αλλα στο sammobile θα υπαρχει firmware σιγουραδιαβασα οτι η ΗΠΑ παγωνει για το s4 την αναβαθμηση σε 4.3 εκτος αν ειναι λαθος το ποστ
Δημοσίευση 21/11/2013 - 11:55

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 21/11/2013 - 11:55
Δημοσίευση 21/11/2013 - 13:56
Και τώρα θα το καλύψουν ; Μη στο ρίξουν εσένα ; Αλλάζουν το μέρος εκείνο ή παίρνεις νέο ;
Όχι εντάξει Φώτη, κλασικά έκανα ότι δεν ξέρω τίποτα και τουλάχιστον το παλικάρι μου είπε ότι θα το περάσουν εγγύηση.
Από όσο κοίταξα στο youtube είναι 2 λεπτά υπόθεση αν έχεις το ανταλλακτικό.
Το ίδιο θα μου δώσουν απλά με αλλαγμένο το sim tray.
Δημοσίευση 21/11/2013 - 18:59
Αγαπημενη μου stock εφαρμογη στο καθαρο 4.3 : Το clock !!!
Μου αρεσει πολυ το τσαι και πινω 10 κουπες την ημερα τουλαχιστον.... to clock σου επιτρεπει να φτιαξεις timers και να τους δωσεις ονοματα .. Ετσι εχω εναν timer για Earl Grey στα 5 λεπτα, εναν timer για πρασινο στα 4 λεπτα, εναν για μαυρο πρωινου στα 2.5 λεπτα.... Διαλεγω τι τσαι θα πιω, βαζω το νερο, ξεκιναω τον αντιστοιχo timer, και μολις χτυπησει σερβιρω !!!
Android ρε φιλε !!! Αυτα ειναι !!! Κανεις πραγματα !!
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 21/11/2013 - 19:09
Δημοσίευση 21/11/2013 - 19:28
Αγαπημενη μου stock εφαρμογη στο καθαρο 4.3 : Το clock !!!
Μου αρεσει πολυ το τσαι και πινω 10 κουπες την ημερα τουλαχιστον.... to clock σου επιτρεπει να φτιαξεις timers και να τους δωσεις ονοματα .. Ετσι εχω εναν timer για Earl Grey στα 5 λεπτα, εναν timer για πρασινο στα 4 λεπτα, εναν για μαυρο πρωινου στα 2.5 λεπτα.... Διαλεγω τι τσαι θα πιω, βαζω το νερο, ξεκιναω τον αντιστοιχo timer, και μολις χτυπησει σερβιρω !!!
Android ρε φιλε !!! Αυτα ειναι !!! Κανεις πραγματα !!
![]()
εαν ψαξεις cydia θα δεις οτι υπαρχει και στο ios... οποτε οταν δωσεις το ς4 μετα απο τις δοκιμες που κανεις θα μπορεις να το εχεις και στο iphone
Δημοσίευση 21/11/2013 - 19:41
Ναι, σιγά μην το δώσει.
Το αγαπημένο του θα γίνει
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 21/11/2013 - 19:42
Εσυ που ξερεις απο αυτα δωσε 3 ευρουλακια αγορι μου κ βαλε το tasker απο το store να δεις τι θα πει πραγματικο smartphone και οχι με το ζορι βαπτισμενο smartphone.. κ μετα μου λες τι παραγωγικο.μπορεις να κανεις με το androidΑγαπημενη μου stock εφαρμογη στο καθαρο 4.3 : Το clock !!!
Android ρε φιλε !!! Αυτα ειναι !!! Κανεις πραγματα !!![]()
https://play.google....android.taskerm
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 21/11/2013 - 19:43
Δημοσίευση 21/11/2013 - 20:02
Εσυ που ξερεις απο αυτα δωσε 3 ευρουλακια αγορι μου κ βαλε το tasker απο το store να δεις τι θα πει πραγματικο smartphone και οχι με το ζορι βαπτισμενο smartphone.. κ μετα μου λες τι παραγωγικο.μπορεις να κανεις με το android https://play.google....android.taskerm
αυτο παλι ρε γμτ δεν με βολευει καθολου ... εχω παρομοιο το automateit....
Δημοσίευση 21/11/2013 - 20:05
Εγω πηγα κ το αγορασα και δεν ξερω την τυφλα μου.. μαθε μου κανενα κολπο ρεαυτο παλι ρε γμτ δεν με βολευει καθολου ... εχω παρομοιο το automateit....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες