Ε ναι ρε...Αν δεις όλα σε τέτοια τιμή παίζουν τα listings...Ναι αλλά μπορείς να πάρεις 2-3 τέτοιες κάρτες και να τις αλλάζεις και να έχεις μαζί σου ότι θέλεις. Άλλο τίμημα κι αυτό..
Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.Νόμος..
Δημοσίευση 24/11/2013 - 02:03
@jimmakos
Micro SD........τις φορμαρω παντα σε ExFAT για δυο λογους.
Ο ενας ειναι μηπως βαλω καποια ταινια μεγαλυτεη απο 4GB και ο αλλος οτι νομιζω τα πηγαινει καλυτερα δλδ. ειναι πιο γρηγορη και δεν μου εχει ζεσταθει ποτε η συσκευη.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 24/11/2013 - 02:05
@jimmakos
Micro SD........τις φορμαρω παντα σε ExFAT για δυο λογους.
Ο ενας ειναι μηπως βαλω καποια ταινια μεγαλυτεη απο 4GB
και ο αλλος οτι νομιζω τα πηγαινει καλυτερα δλδ. ειναι πιο γρηγορη και δεν μου εχει ζεσταθει ποτε η συσκευη.
Μιχάλη όταν μου έρθει από το Service η συσκευή θα το δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις! Thanks for the tip.
Δημοσίευση 24/11/2013 - 02:12
Μιχάλη όταν μου έρθει από το Service η συσκευή θα το δοκιμάσω και θα σου πω εντυπώσεις! Thanks for the tip.
Νομιζω οτι στο εχω ξαναπει
Στο Note 2 κολλαγε η Gallery αλλα ειχα σωθει με την αντιστοιχη, απιστευτα καλη εφαρμογη, QuickPic.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 24/11/2013 - 07:01
Ναι ρε συ, δεν γινεται.. κ εγω το note το παιζω στα 240, οταν φορουσα aosp πανω τυχαινε να το παω στα 213 απο 320... παιρνει κατευθειαν αλλη ομορφια η συσκευη
Ρε συ 445 λίγο δεν είναι? Θα δοκιμάσω 455...
Τώρα είμαι στα 445
Μια που είσαι και ρουτ βάλε και αυτό https://play.google....fire.stickmount
Παιδιά τα φώτα σας! Πήρε ένας φίλος το Sg4 και έχω κανά 2-3 απορίες (αυτός δλδ έχει
)
1) Ποια sd card να πάρει; Samsung class 10 είναι η καλύτερη; Συμφέρει από Ελλάδα; Έχει πάρει κανείς από εδώ,ebay κτλ;
2)Έχει 4.2.2 ποιο είναι το τελευταίο που υποστηρίζει; Μπορεί μέσα από την ενημέρωση να το κάνει έτσι;
3)Το πήρε από birdphone.Πως μπορεί να δει τη χώρα προέλευσής του;
thanks!!
Δημοσίευση 24/11/2013 - 12:18
Μετά απο μόλις 3 ολόκληρα 24ωρα με το nexus 5, αποφάσια να το πουλήσω.
Δεν κατάφερα να συνηθίσω τη λογική του android με τίποτα. Κι έλεγα οτι φταίγανε οι κατασκευαστές για τις κακές εμπειρίες που είχα ως τώρα.
Μπορεί αν τα συγκρίνεις σε επιμέρους τομείς να είναι καλύτερο σε όλα το nexus, αλλά δεν μπορείς να κοστολογήσεις την εμπειρία χρήσης που έχει το iphone.
Ενδεικτικό παράδειγμα, το πως η συσκευή διαχειρίζεται τα 6 accounts που έχω.
Στο iphone έχω 1 και μοναδική εφαρμογή για mail
Στο nexus έχω1 εφαρμογή για gmail, 1 για corporate email, 1για outlook, και 1 για yahoo
Όλες με διαφορετικό interface...
Ρυθμίσεις στα settings του android, άλλες ρυθμίσεις στα settings της κάθε εφαρμογής.
άντε βγάλε άκρη μετά.
Δημοσίευση 24/11/2013 - 12:25
Δημοσίευση 24/11/2013 - 12:26
Μετά απο μόλις 3 ολόκληρα 24ωρα με το nexus 5, αποφάσια να το πουλήσω.
Δεν κατάφερα να συνηθίσω τη λογική του android με τίποτα. Κι έλεγα οτι φταίγανε οι κατασκευαστές για τις κακές εμπειρίες που είχα ως τώρα.
Μπορεί αν τα συγκρίνεις σε επιμέρους τομείς να είναι καλύτερο σε όλα το nexus, αλλά δεν μπορείς να κοστολογήσεις την εμπειρία χρήσης που έχει το iphone.
Ενδεικτικό παράδειγμα, το πως η συσκευή διαχειρίζεται τα 6 accounts που έχω.
Στο iphone έχω 1 και μοναδική εφαρμογή για mail
Στο nexus έχω1 εφαρμογή για gmail, 1 για corporate email, 1για outlook, και 1 για yahoo
Όλες με διαφορετικό interface...
Ρυθμίσεις στα settings του android, άλλες ρυθμίσεις στα settings της κάθε εφαρμογής.
άντε βγάλε άκρη μετά.
Αν όντως το δίνεις, στείλε μου ένα pm με τιμή κτλ
Δημοσίευση 24/11/2013 - 12:40
Μια χαρά είσαι εκεί άστο.
Δημοσίευση 24/11/2013 - 14:58
Νομιζω οτι αυτο που ψαχνεις ειναι το κ9...και οχι αλλο τηλεφωνο.
Καλό, αλλά δεν υποστηρίζει IMAP για Hotmail. Οπότε αναγκαστικά πας σε official Outlook app.
Δημοσίευση 24/11/2013 - 15:32
Φίλος με Sony XPeria L. Kάποια δωρεάν πρόταση για GPS?
Δημοσίευση 24/11/2013 - 15:38
Πολλούς "φίλους" με Anrdoid έχετε...
Για δες αυτά:
https://play.google....actor.navigator
https://play.google....s?id=net.osmand
Δημοσίευση 24/11/2013 - 15:44
Δημοσίευση 24/11/2013 - 15:46
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες