Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#8971   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 25/11/2013 - 00:16

Μόνο αν το ανακάλυπτα και με ενοχλούσε στην πραγματική χρήση. Σε καμμιά περίπτωση δεν έβαλα (ούτε και πρόκειται να βάλω ) μια ασπρόμαυρη σκακιέρα να την κοιτάω για κανένα μισάωρο .

Αντωνη μην αγχωνεσαι αγορι μου.. με το s4 δεν εχεις τετοια θεματα.. το ανοιγεις, δουλευει, καθαρισες.. :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#8972   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 25/11/2013 - 00:19

Αντωνη μην αγχωνεσαι αγορι μου.. με το s4 δεν εχεις τετοια θεματα.. το ανοιγεις, δουλευει, καθαρισες.. :D

Η οθόνη του είναι απόλαυση για διάβασμα !!! Το πιστεύεις ότι έχω αρχίσει να την προτιμώ από αυτή του iPad air ??

#8973   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/11/2013 - 00:21

Μόνο αν το ανακάλυπτα και με ενοχλούσε στην πραγματική χρήση. Σε καμμιά περίπτωση δεν έβαλα (ούτε και πρόκειται να βάλω ) μια ασπρόμαυρη σκακιέρα να την κοιτάω για κανένα μισάωρο .

Εγώ το ανακάλυψα σε ταινία. Είχα πατήσει pause και όταν τη συνέχισα είδα στην αρχική οθόνη όλη τη σκηνή αποτυπωμένη...Μετά έκανα και τη σκακιέρα και ότι υπάρχει..Έπρεπε να το αφήσω; Κι αν χειροτέρευε; 

1η οθόνη LG->retention

2η οθόνη Samgung-> καμμένα πίξελ πολλά στο κέντρο σχεδόν

3η οθόνη Samsung που έχω τώρα -> 1 καμμένο πίξελ κοντά στο κέντρο σε μαύρο φόντο

Το αφήνω γιατί δεν ενοχλεί και θα γίνει αντικατάσταση όταν πρέπει..;)

Αναρτημένη εικόνα

#8974   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 25/11/2013 - 00:22

Η οθόνη του είναι απόλαυση για διάβασμα !!! Το πιστεύεις ότι έχω αρχίσει να την προτιμώ από αυτή του iPad air ??

Αντωνη οταν στα ελεγα μου ελεγες τα δικα σου.. σαν τον κολλητο μου εισαι.. του λεω αυτο θα παρεις, μου λεει αποκλειεται κ μετα παιρνει αυτο που του ειπα κ με ζαλιζει καθε μερα.. τι να το κανω αν με βγαινει η ψυχη? Γιατι, απο πλευρας ταχυτητας κ smoothness αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα, που καθομαστε σαν τους χαζους κ συγκρινουμε benchmarks και παπαριες??

#8975   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 25/11/2013 - 00:32

Αντωνη οταν στα ελεγα μου ελεγες τα δικα σου.. σαν τον κολλητο μου εισαι.. του λεω αυτο θα παρεις, μου λεει αποκλειεται κ μετα παιρνει αυτο που του ειπα κ με ζαλιζει καθε μερα.. τι να το κανω αν με βγαινει η ψυχη? Γιατι, απο πλευρας ταχυτητας κ smoothness αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα, που καθομαστε σαν τους χαζους κ συγκρινουμε benchmarks και παπαριες??

Δεν ξέρω τι γίνεται με το touchwiz αλλά εγώ με το καθαρό 4.3 δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο UI του λειτουργικού σε ότι αφορά την ομαλότητα. Υπάρχουν όμως προβλήματα σε διάφορες εφαρμογές. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καμμιά που να μπορεί να δείξει PDF με την ίδια ποιότητα και ταχύτητα όπως στο iOS. Ακόμη και ο reader της Adobe είναι πολύ καλύτερος στο iOS από ότι είναι στο S4. Επίσης ο chrome δεν θα έλεγα ότι είναι στα επίπεδα του Safari. Δεν είναι βέβαια κάτι τραγικό και στο ξεπληρώνει το γεγονός ότι κάθε στιγμή υπάρχει περισσότερο content ορατό στην οθόνη (και ίσως και να οφείλεται και σε αυτο)

#8976   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/11/2013 - 01:40

Παιδια προκειται να πουλησω το iphone 5 και να παρω το one.δεν ξερω αν ειναι σωστη επιλογη αλλα λεω να δοκιμασω.θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω οταν παραγγειλω απο ιντερνετ απο skroutzoμαγαζα.μαλλον για birdphone καταληγω.

Γραφετε κατι για "brandet".τι σημαινει; Τι να προσεξω; Επισης τι αλλο να προσεξω με τις εγγυησεις και τι με τους σειριακους αριθμους; Παιζει να υπαρχουν ακομα "πρωτες" παρτιδες στοκ στα μαγαζια αυτα ;;;

RF forever

#8977   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/11/2013 - 01:41

Καλησπερα παιδια, δεν ηθελα να κανω νεο topic και ειπα να ποσταρω εδω.

Εχω το 4S 1 χρόνο τωρα και ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος... Εχω μεινει στην 6.1.2 για JB αλλα εχω δοκιμασει και την 7 στο iPad.

Πριν το 4S ειχα το 4, πριν απο αυτο το 3GS. Με λιγα λογια, εδω και 4 περιπου χρονια ειμαι κατοχος apple.

Προσφατα μου δοθηκε η ευκαιρια να το πουλησω και με αυτα τα λεφτα συν καποια αλλα που εχω στην ακρη, σκεφτομαι να αγορασω το Galaxy S4 ετσι για αλλαγη!

Το "κακο" ειναι οτι δεν εχω ΙΔΕΑ απο android και απο τη σειρα galaxy, μονο καποια βιντεο που εχω δει. 

Το αλλο "κακο" ειναι οτι δε μπορω να φανταστω πως θα ειναι καλυτερο απο το 4s, μιας και αυτο κανει ακριβως οτι θελω!

Ξερω οτι ειναι τελειως υποκειμενικα ολα αυτα, αλλα τι θα κανατε στη θεση μου; Θα δινατε το 4S για το S4;

#8978   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/11/2013 - 01:51

Εχω το 4S 1 χρόνο τωρα και ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος... Εχω μεινει στην 6.1.2 για JB αλλα εχω δοκιμασει και την 7 στο iPad.
Πριν το 4S ειχα το 4, πριν απο αυτο το 3GS. Με λιγα λογια, εδω και 4 περιπου χρονια ειμαι κατοχος apple.
Προσφατα μου δοθηκε η ευκαιρια να το πουλησω και με αυτα τα λεφτα συν καποια αλλα που εχω στην ακρη, σκεφτομαι να αγορασω το Galaxy S4 ετσι για αλλαγη!
Το "κακο" ειναι οτι δεν εχω ΙΔΕΑ απο android και απο τη σειρα galaxy, μονο καποια βιντεο που εχω δει. 
Το αλλο "κακο" ειναι οτι δε μπορω να φανταστω πως θα ειναι καλυτερο απο το 4s, μιας και αυτο κανει ακριβως οτι θελω!

Ξερω οτι ειναι τελειως υποκειμενικα ολα αυτα, αλλα τι θα κανατε στη θεση μου; Θα δινατε το 4S για το S4;

Εφοσον το 4s "κανει ο,τι ακριβως θελεις" τοτε αποκλειεται το S4 να κανει κατι περισσοτερο ;)
Απο εκει και περα αν θελεις μια αλλαγη τοτε το S4 προσφερεται, ολοι λενε τα καλυτερα.
Το android θα το συνηθισεις, απλα θεωρω πως για να δουλευει η συσκευη τοσο στρωτα οσο ενα iPhone ισως χρειαστει να "διαβασεις" λιγακι.

#8979   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 25/11/2013 - 01:56

Εφοσον το 4s "κανει ο,τι ακριβως θελεις" τοτε αποκλειεται το S4 να κανει κατι περισσοτερο ;)
Απο εκει και περα αν θελεις μια αλλαγη τοτε το S4 προσφερεται, ολοι λενε τα καλυτερα.
Το android θα το συνηθισεις, απλα θεωρω πως για να δουλευει η συσκευη τοσο στρωτα οσο ενα iPhone ισως χρειαστει να "διαβασεις" λιγακι.

ισχυει αυτο και γενικα πρεπει να ασχοληθεις περισσοτερο με ενα android για να τo φερεις στα μετρα σου.

#8980   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/11/2013 - 07:17

Παιδια προκειται να πουλησω το iphone 5 και να παρω το one.δεν ξερω αν ειναι σωστη επιλογη αλλα λεω να δοκιμασω.θα ηθελα να μου πειτε τι να προσεξω οταν παραγγειλω απο ιντερνετ απο skroutzoμαγαζα.μαλλον για birdphone καταληγω.

Γραφετε κατι για "brandet".τι σημαινει; Τι να προσεξω; Επισης τι αλλο να προσεξω με τις εγγυησεις και τι με τους σειριακους αριθμους; Παιζει να υπαρχουν ακομα "πρωτες" παρτιδες στοκ στα μαγαζια αυτα ;;;

Kαι στους 2 σας , να σας τονίσω οτι αν πάτε σε Android μη βιαστείτε σε 1-2 μέρες να αποφασίσετε αν σας βολεύει ή όχι.

Είναι ενα "ιδιαίτερο" λειτουργικό που θέλει λίγο (εως πολύ καποιοες φορες) διάβασμα και ψάξιμο ώστε να το φέρετε στα μέτρα σας και να καλύπτει τις ανάγκες σας.

Για οτι χρειαστείτε εξάλλου είμαστε εδώ.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το touchwiz αλλά εγώ με το καθαρό 4.3 δεν έχω εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στο UI του λειτουργικού σε ότι αφορά την ομαλότητα. Υπάρχουν όμως προβλήματα σε διάφορες εφαρμογές. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει καμμιά που να μπορεί να δείξει PDF με την ίδια ποιότητα και ταχύτητα όπως στο iOS. Ακόμη και ο reader της Adobe είναι πολύ καλύτερος στο iOS από ότι είναι στο S4. Επίσης ο chrome δεν θα έλεγα ότι είναι στα επίπεδα του Safari. Δεν είναι βέβαια κάτι τραγικό και στο ξεπληρώνει το γεγονός ότι κάθε στιγμή υπάρχει περισσότερο content ορατό στην οθόνη (και ίσως και να οφείλεται και σε αυτο)

Αντώνη , τον Stock Browser τον έχεις δοκιμάσει; ή στο Pure Android δεν υπάρχει και έχει μονο Chrome ?(κολλησα και δεν θυμάμαι τώρα)

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8981   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 25/11/2013 - 08:47

Οπως τα περιγραφεις ο μονος λογος για να πας στο s4 ειναι η μεγαλυτερη οθονη.

Αν την χρειαζεσαι πας στο s4 με κινδυνο να μη κανει ακριβως αυτα που θες. Διαφορετικα σταβγας.

You'll Never Walk Alone

#8982   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 25/11/2013 - 11:58

φιλε μολις μεινεις με το ς4 πανω απο 7 μερες μετα θα πιανεις το 4ς και θα το βλεπεις σαν τηλεφωνακι της σειρας....

και εαν το 4ς σου εκανε την δουλεια σου μια χαρα το ς4 θα σου ειναι και πολυ ...

#8983   Marios30

Marios30

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/11/2013 - 12:39

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Τα μονα μειονεκτηματα που βλεπω απο βιντεο στο ιντερνετ για το s4 ειναι η πλαστικιλα και ορισμενοι λενε οτι ζεσταινεται ευκολα...

Ξεχασα να πω οτι εκτος απο το s4 μπορω να παρω και το 5C αλλα πραγματικα δε μου αρεσει καθολου...

Λογικα κλεινω πρως το s4 ... Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω, οπως διαφορα μοντελα ή κατι παρομοιο;

#8984   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/11/2013 - 12:41

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... Τα μονα μειονεκτηματα που βλεπω απο βιντεο στο ιντερνετ για το s4 ειναι η πλαστικιλα και ορισμενοι λενε οτι ζεσταινεται ευκολα...

Ξεχασα να πω οτι εκτος απο το s4 μπορω να παρω και το 5C αλλα πραγματικα δε μου αρεσει καθολου...

Λογικα κλεινω πρως το s4 ... Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω, οπως διαφορα μοντελα ή κατι παρομοιο;

Θεμα με μοντέλα όπως στο iPhone δεν υπάρχει .

Προσέχεις το μαγαζι που θα το αγοράσεις να γραψει ΙΜΕΙ στην απόδειξη ώστε να ισχύει η εγγύηση!

Το πλαστικο που λες μην σε ανησυχει , εχει ομορφη αίσθηση στο χέρι , όσο για το οτι ζεσταίνεται , το παθαίνει ΜΟΝΟ οταν το ζορίσεις , μιας και είναι πολύ λεπτό με "τεραστιο" επεξεργαστή.

Κατα τα άλλα δεν θα εχεις θέμα. Το θεωρώ πολύ καλυτερη επιλογή απο το 5C σίγουρα .

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#8985   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 25/11/2013 - 12:48

το 5c το βλεπω μουφα ... ειναι πολυ καλη η τιμη που πλεον μπορεις να παρεις ενα ς4 οποτε παρε ενα κανε την δοκιμη σου ... εγω πιστευω θα παθεις πλακα....

ειδικα εαν θες κατι παραπαν απο τον μεσο χρηστη... για οτι θες ειμαστε εδω ....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ λεω οτι στο τελος τελος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΣΗ ΖΩΗΣ .... παρε ενα android και εαν δεν σου αρεσει πισω σε αυτο που εχεις μαθει .... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 35

0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες