Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 28/11/2013 - 00:13
Ad
Δημοσίευση 28/11/2013 - 18:29
καλο με τι χριση;;;η ρομ δικια του;;;εχεις εφαρμογες μεσα και εαν ναι ποσα γκιγκα;;;;
Στοκ Ρομ /Κερνελ, χρήση μόνο με Wifi ποιο πολύ Tapatalk, FB, Internet browsing και λίγο gaming.
Δημοσίευση 28/11/2013 - 20:36
Δημοσίευση 28/11/2013 - 22:59
Δημοσίευση 28/11/2013 - 23:24
Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 28/11/2013 - 23:24
Δημοσίευση 28/11/2013 - 23:52
Τι έχει γίνει ρε παιδιά? Πολύ ησυχία έχει πέσει!
Ο dream έχει πάθει την πλάκα του με το nexus 5 και δεν θέλει να ξανακούσει τίποτα για iphone αλλά και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που δεν έχει stock android. Ο stefano κάνει δοκιμές και φλασάρει 3-4 roms τη μέρα στήνοντας και ξαναστήνοντας απ'την αρχή ολόκληρη την συσκευή. Ο ntns διαβάζει βιβλία (μόνο - και καλά) στο S4.. Ο gordito μας άφησε νωρίς. Ο Panosmouz σκέφτεται & ξανασκέφτεται αν είναι καλή ώρα τώρα να πάει από Note 2 σε iphone 5S και από εκεί σε nexus 5 για να καταλήξει σε note 3. Ο dsmpampis photoshopιάζει screenshots από την μπαταρία του nexus 5 (11 μέρες χωρίς φόρτιση πλέον με 54 ώρες οθόνη) μπας και μας πείσει ότι είναι καλή και την βγάζει την μέρα τελικά αφόρτιστος. Ο spiros23 σχεδιάζει από τώρα τι θα γράψει στο τόπικ μετάβαση από android σε iOS (ξανά), οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράψει εδώ πλέον.
Πως να μην έχει ησυχία?
Νωριτερα ενημερώθηκα με mail οτι ειμαι μια απο τους "νικητές " του διαγωνισμού της lg για ανταλλαγη με g2 !εχω iPhone 5 και θα ηθελα την εναλλαγή σε android για να το δοκιμάσω.απο την άλλη με αγχωνει και λίγο να ξέρω οτι θα εχω ένα Κινητο που ουσιαστικά δεν μου ανήκει, γιατί γράφει μέσα οτι αν υποστεί και την παραμικρή γρατζουνιά μένεις με αυτο!η αλήθεια ειναι πως ακομα το σκεφτομαι!θα δείξει τι θα κάνω τελικά όταν με πάρουν αύριο και απαντήσουν σε κάποιες απορίες μου!παντως η αλήθεια ειναι οτι ειναι απο τα κινητά που μ´αρεσουν!τι λέτε εσείς;
Το πιθανότερο είναι να μην θες να το αποχωριστείς μετά τον μήνα, οπότε παρά να μπαίνεις στην διαδικασία της πώλησης του iphone για να το αγοράσεις (από skroutzoμάγαζα, αφού με την τιμή που πωλείται επίσημα εδώ θα συμπληρώσεις αρκετά ευρώ) καλύτερα έτσι.
Απ'τις καλύτερες επιλογές για android συσκευή πάντως αυτή την στιγμή.
Δημοσίευση 29/11/2013 - 03:25
Ο dream έχει πάθει την πλάκα του με το nexus 5 και δεν θέλει να ξανακούσει τίποτα για iphone αλλά και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που δεν έχει stock android. Ο stefano κάνει δοκιμές και φλασάρει 3-4 roms τη μέρα στήνοντας και ξαναστήνοντας απ'την αρχή ολόκληρη την συσκευή. Ο ntns διαβάζει βιβλία (μόνο - και καλά) στο S4.. Ο gordito μας άφησε νωρίς. Ο Panosmouz σκέφτεται & ξανασκέφτεται αν είναι καλή ώρα τώρα να πάει από Note 2 σε iphone 5S και από εκεί σε nexus 5 για να καταλήξει σε note 3. Ο dsmpampis photoshopιάζει screenshots από την μπαταρία του nexus 5 (11 μέρες χωρίς φόρτιση πλέον με 54 ώρες οθόνη) μπας και μας πείσει ότι είναι καλή και την βγάζει την μέρα τελικά αφόρτιστος. Ο spiros23 σχεδιάζει από τώρα τι θα γράψει στο τόπικ μετάβαση από android σε iOS (ξανά), οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράψει εδώ πλέον.
Πως να μην έχει ησυχία?
Ενταξει... Εχω κλαψει.. Δεν παιζεσαι..
Δημοσίευση 29/11/2013 - 11:27
Πάντως σε κατάλαβαν όλοι ότι φλασάρεις 100 φορές την ημέρα..Ενταξει... Εχω κλαψει.. Δεν παιζεσαι..
Δημοσίευση 29/11/2013 - 11:31
Πάντως σε κατάλαβαν όλοι ότι φλασάρεις 100 φορές την ημέρα..
Περισσοτερες ειναι φιλε..
Δημοσίευση 29/11/2013 - 13:42
Πως να μην έχει ησυχία?
Εχεις χασει σκηνικά εσύ :Ρ η σκέψη δεν είναι Note 2 > iPhone > Note 3 είναι : πάμε σε LG G2 κα μένουμε η παίρνουμε Galaxy Gear και όταν μπορέσουμε χτυπάμε και το Ν3

Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:38
Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:48
Εχεις χασει σκηνικά εσύ :Ρ η σκέψη δεν είναι Note 2 > iPhone > Note 3 είναι : πάμε σε LG G2 κα μένουμε η παίρνουμε Galaxy Gear και όταν μπορέσουμε χτυπάμε και το Ν3
Αλλαξοπιστησες κ εσυ δηλαδη παναγιωτη

Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:53
Για τι απο όλα λες; Για το G2;Αλλαξοπιστησες κ εσυ δηλαδη παναγιωτη
?
Με τρωει το χερι μου (φυσικα θα κρατησω το Ν2 οτι κα να κάνω)
Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:55
Αμαν αμαν δηλωσεις... εγω νομιζα πως ησουν κλεισμενος στο πολυεργαλειο.. μαλλον για s5 σε κοβωΓια τι απο όλα λες; Για το G2;
Με τρωει το χερι μου (φυσικα θα κρατησω το Ν2 οτι κα να κάνω)
Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:57
Αμαν αμαν δηλωσεις... εγω νομιζα πως ησουν κλεισμενος στο πολυεργαλειο.. μαλλον για s5 σε κοβω
Όχι ρε! Μέρες τώρα το λέω οτι το σκέφτομαι (για μετα τα Χριστούγεννα βέβαια).
Αν πάρω σκέτο smartphone αυτό δεν θα είναι Samsung (aka Knox).
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 42
0 μέλη, 42 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες