Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9121   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/11/2013 - 14:59

Εχεις χασει σκηνικά εσύ :Ρ η σκέψη δεν είναι Note 2 > iPhone > Note 3 είναι : πάμε σε LG G2 κα μένουμε η παίρνουμε Galaxy Gear και όταν μπορέσουμε χτυπάμε και το Ν3 ;)

Κάπως έτσι τέλοσπαντων αλλά το'πιασα το νόημα :P

Ψήθηκες για G2 και εσύ; Για λέγε..

Και εγώ το σκέφτομαι για G2 αλλά διάφοροι λόγοι μου λένε να περιμένω.. Πρώτον να κυκλοφορήσει το N5, δεύτερον μπας και γίνει το θαύμα και πέσει η τιμή του 5S..  :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9122   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 29/11/2013 - 15:10

Κάπως έτσι τέλοσπαντων αλλά το'πιασα το νόημα :P
Ψήθηκες για G2 και εσύ; Για λέγε..
Και εγώ το σκέφτομαι για G2 αλλά διάφοροι λόγοι μου λένε να περιμένω.. Πρώτον να κυκλοφορήσει το N5, δεύτερον μπας και γίνει το θαύμα και πέσει η τιμή του 5S.. :rolleyes:

Σε τηλέφωνο το G2 (όχι σε phablet) έχει: επιδόσεις, μπαταρία και δυνατότητα customization.κάτι που δεν έχει κανένα άλλο σε τέτοιο συνδιασμό. Π.χ. s4 - Knox
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9123   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/11/2013 - 19:34

Ξεχάσατε κι εμένα ρε σεις...Χα χα χα χα χα χα. 

Είμαι στην φάση γιατί δεν μπορώ να flasharw άλλον kernel και μετά να ανοίξει το κινητό κανονικά...

Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν γίνεται. 

Εντέλει το πήρα το κινητό και ήταν με 4.3. 

Στην αρχή έκανα root κανονικά και ο knox δεν είχε γράψει...Μετά από 2 μέρες που το είδα είχε γράψει...Τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή :P

Once You Go Mac You Never Go Back

#9124   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/11/2013 - 00:59

Ξεχάσατε κι εμένα ρε σεις...Χα χα χα χα χα χα.

Είμαι στην φάση γιατί δεν μπορώ να flasharw άλλον kernel και μετά να ανοίξει το κινητό κανονικά...

Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν γίνεται.

Εντέλει το πήρα το κινητό και ήταν με 4.3.

Στην αρχή έκανα root κανονικά και ο knox δεν είχε γράψει...Μετά από 2 μέρες που το είδα είχε γράψει...Τι να κάνεις, έτσι είναι η ζωή :P

Τι προβλημα εχεις με τον κερνελ ρε τρελλε?

#9125   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 01:50

Τι προβλημα εχεις με τον κερνελ ρε τρελλε?

Ρε συ Στέφανε τρέχω την Foxhound την τελευταία, ότι kernel και να flasharw το κινητό μετά bootarei στο σήμα που βγάζει στην αρχή της Samsung και μετά μαύρη οθόνη και το λαμπάκι του led αναμμένο αλλά δεν κάνει τίποτα. 

Όποιον kernel και να περάσω που είναι συμβατός με την rom δεν γίνεται τίποτα και αναγκάζομαι μετά να περάσω από πάνω την rom και να επιλέξω kernel από αυτούς που έχει στο install με το aroma για να γίνει το κινητό πάλι λειτουργικό. 

#9126   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 30/11/2013 - 01:52

Ρε συ Στέφανε τρέχω την Foxhound την τελευταία, ότι kernel και να flasharw το κινητό μετά bootarei στο σήμα που βγάζει στην αρχή της Samsung και μετά μαύρη οθόνη και το λαμπάκι του led αναμμένο αλλά δεν κάνει τίποτα.

Όποιον kernel και να περάσω που είναι συμβατός με την rom δεν γίνεται τίποτα και αναγκάζομαι μετά να περάσω από πάνω την rom και να επιλέξω kernel από αυτούς που έχει στο install με το aroma για να γίνει το κινητό πάλι λειτουργικό.

Διαβασε σε καθε κερνελ.που θες να περασεις στα σχολια αν ειναι συμβατος με το firmware της foxhound που εχεις.. ΜΚ8 για παραδειγμα, δεν τα ξερω καλα τα fw του s4.. ισως να μην ειναι συμβατοι με το firmware, αλλιως δεν εξηγειται..

#9127   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 30/11/2013 - 02:47

Καλά δεν μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα με αυτό...με στοκ κέρνελ τελικά και όλα καλά!

#9128   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 11:29

Πρόσεχε, όπως στο Note 2, υπάρχει κέρνελ στο ίδιο download για N7100 και N7105.. Και να κάνεις οπωσδήποτε backup τον efs γιατί αν φλασάρεις κάποιο λάθος κέρνελ υπάρχει περίπτωση να χάσεις το imei σου.. Και πριν και μετά την εγκατάσταση να κάνεις wipe cache και dalvik πριν κάνει reboot..

#9129   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 11:38

Πρόσεχε, όπως στο Note 2, υπάρχει κέρνελ στο ίδιο download για N7100 και N7105.. Και να κάνεις οπωσδήποτε backup τον efs γιατί αν φλασάρεις κάποιο λάθος κέρνελ υπάρχει περίπτωση να χάσεις το imei σου.. Και πριν και μετά την εγκατάσταση να κάνεις wipe cache και dalvik πριν κάνει reboot..

Ευχαριστώ, κάνω και πριν και μετά wipe cache and dalvik, επίσης τους kernel τους κατεβάζω μέσα από την rom στο OTA που έχει η Foxhound που υποτίθεται ότι είναι συμβατοί! 

Με άλλες rom για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω kernel για να πω ότι είναι θέμα της rom.

#9130   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 13:04

Ευχαριστώ, κάνω και πριν και μετά wipe cache and dalvik, επίσης τους kernel τους κατεβάζω μέσα από την rom στο OTA που έχει η Foxhound που υποτίθεται ότι είναι συμβατοί!

Με άλλες rom για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω kernel για να πω ότι είναι θέμα της rom.

Το ΟΤΑ της fh ειναι γενικά προβληματικο.

Δοκίμασε να κατεβασεις οτι kernel θες απο το thread του στο xda ;)

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 30/11/2013 - 13:05

#9131   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/11/2013 - 14:16

Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com

RF forever

#9132   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:23

Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com

σου εστειλα inbox εδω

#9133   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:27

Υπαρχει περιπτωση να βρω unbrandet htc one εδω ελλαδα;

RF forever

#9134   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:29

Το ΟΤΑ της fh ειναι γενικά προβληματικο. Δοκίμασε να κατεβασεις οτι kernel θες απο το thread του στο xda ;)

οντως.. εγω ειμαι και beta tester του raffaele και υπαρχουν αρκετα προβληματα παρολο που η ρομ του τα σπαει ....

ισως ο λογος ειναι οτι ο ιδιος εχει αλλαξει συσκευη και εχει παρει για δικο του ενα nexus5...

#9135   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2013 - 15:31

οντως.. εγω ειμαι και beta tester του raffaele και υπαρχουν αρκετα προβληματα παρολο που η ρομ του τα σπαει ....

ισως ο λογος ειναι οτι ο ιδιος εχει αλλαξει συσκευη και εχει παρει για δικο του ενα nexus5...

Δεν φταιει αυτό , ποτέ δεν μου εχει λειτουργήσει σωστά το ΟΤΑ της fh .

Απο 1.8 που την είχα , ουτε στιγμή δεν κατάφερα να κανω ΟΤΑ update , πάντα αναγκαζόμουν να κατεβάσω από το xda και να κανω updates. 

Tο σύνηθες προβλημα ήταν οτι πήγαινε για update και "πεθαινε" το ανθρωπάκι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;