k9-mail και είσαι κομπλε
![]()
Mπορείς να βάλεις επάνω ΟΛΟΥΣ σου τους λογαριασμούς.
Ψάξε λίγο το setup , αλλιώς αν χρειαστείς βοήθεια να το στήσεις στείλε μου pm
Το είχα ξεχάσει αυτό!
Thanks
Παιδιά δοκίμασα και το cloudmagic και είναι πολύ καλό!!
Δημοσίευση 09/12/2013 - 19:13
k9-mail και είσαι κομπλε
![]()
Το είχα ξεχάσει αυτό!
Thanks
Δημοσίευση 09/12/2013 - 19:17
Παιδιά δοκίμασα και το cloudmagic και είναι πολύ καλό!!
Δημοσίευση 09/12/2013 - 19:17
Ωραίο φαίνεται το interface.
Απο διαφημίσεις πως πάμε;
Δημοσίευση 09/12/2013 - 20:14
Παναγιώτη ενώ έβαλα το Gmail μου κ το Yahoo. Com δεν μπορώ να συγχρονίσω το Yahoo. Gr που έχω. ..ξέρεις αν μπορω να το φτιαξω?k9-mail και είσαι κομπλε
![]()
Δημοσίευση 09/12/2013 - 21:26
Παναγιώτη ενώ έβαλα το Gmail μου κ το Yahoo. Com δεν μπορώ να συγχρονίσω το Yahoo. Gr που έχω. ..ξέρεις αν μπορω να το φτιαξω?
Προφανώς πρέπει να μπεις στο Yahoo.gr και να βρεις τα Settings για να το στήσεις Να αλλαξεις τους servers (και να βαλεις τους σωστους) και θα εισαι κομπλε.
Δημοσίευση 09/12/2013 - 21:46
OK boy...το ψάχνω λοιπονΠροφανώς πρέπει να μπεις στο Yahoo.gr και να βρεις τα Settings για να το στήσεις
Να αλλαξεις τους servers (και να βαλεις τους σωστους) και θα εισαι κομπλε.
Δημοσίευση 09/12/2013 - 22:39
Ρε hackers σε ποια διαδρομή πρέπει να πάω για να αλλάξω το background όταν δέχομαι κλήσεις η και παίρνω.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 02:10
Δημοσίευση 10/12/2013 - 02:24
Δημοσίευση 10/12/2013 - 03:52
Αν εννοείς εκείνη την άσχημη φάτσα που βγάζει όταν σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος άγνωστος αριθμός είναι μέσα στο SecPhone.apk, αν είσαι ροοτ μπορώ να σου το φτιάξω εγώ..Ρε hackers σε ποια διαδρομή πρέπει να πάω για να αλλάξω το background όταν δέχομαι κλήσεις η και παίρνω.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 17:52
Αν εννοείς εκείνη την άσχημη φάτσα που βγάζει όταν σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος άγνωστος αριθμός είναι μέσα στο SecPhone.apk, αν είσαι ροοτ μπορώ να σου το φτιάξω εγώ..
Είμαι root και πήρα από εχθές το apk που λες και το άνοιξα με το SDK αλλά δεν έβγαλα άκρη στον mac τουλάχιστον.
Χρησιμοποιώ την Foxhound και βγάζει ένα μικρό τρομαχτικό κοριτσάκι και κάθε φορά που είναι άγνωστος αριθμός και βλέπω την φάτσα της τρομοκρατούμαι χα χα χα χα.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 18:03
Μην κοιτάς ποιος σε παίρνει, σήκωνέ το κατευθείαν. ΧαχαχαΕίμαι root και πήρα από εχθές το apk που λες και το άνοιξα με το SDK αλλά δεν έβγαλα άκρη στον mac τουλάχιστον.
Χρησιμοποιώ την Foxhound και βγάζει ένα μικρό τρομαχτικό κοριτσάκι και κάθε φορά που είναι άγνωστος αριθμός και βλέπω την φάτσα της τρομοκρατούμαι χα χα χα χα.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 18:30
στείλε μου το SecContact.apk και το SecPhone.apk και το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα σου το κάνω.. Βάλε μέσα στο ζιπ και ένα background που θέλεις..Είμαι root και πήρα από εχθές το apk που λες και το άνοιξα με το SDK αλλά δεν έβγαλα άκρη στον mac τουλάχιστον.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 19:20
παιδια καλησπερα-θα ηθελα και εγω να μπω στη παρεα και να αναφερω τη μεταβαση μου απο iphone 4 σε huawei p6 kai μπορω να πω ενθουσιασμενος...χωρια η ποιοτητα κατασκευης αλλα και το android ειναι το κατι αλλο-τεραστιες επιλογες και καμια σχεση με ios 7...παρα πολυ ενθουσιασμενος...
Δημοσίευση 11/12/2013 - 10:29
Εμένα πάλι ,παρόλο που το XperiaZ είναι το καλύτερο Android που είχα, μου λείπει το backup, η ασφάλεια, η ευκολία και οι εφαρμογές του iOS.παιδια καλησπερα-θα ηθελα και εγω να μπω στη παρεα και να αναφερω τη μεταβαση μου απο iphone 4 σε huawei p6 kai μπορω να πω ενθουσιασμενος...χωρια η ποιοτητα κατασκευης αλλα και το android ειναι το κατι αλλο-τεραστιες επιλογες και καμια σχεση με ios 7...παρα πολυ ενθουσιασμενος...
0 μέλη, 34 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες