Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9241   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/12/2013 - 13:44

Και ο ανταγωνισμός μετά θα πάρει φωτιά..

http://www.gsmarena....medium=facebook

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9242   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 11/12/2013 - 13:49

Και ο ανταγωνισμός μετά θα πάρει φωτιά..

http://www.gsmarena....medium=facebook

Αντε να δουμε! 

Παντως ενω το ubuntu touch ειναι πολύ καλό σαν ιδέα εχει πολλές βρεφικές ασθένειες να ξεπεράσει ακομα..

Ελπίζω να μην κανουν καμια βιαστική κίνηση μονο και μονο για να μπουν στην αγορα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9243   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 13:52

Εμένα πάλι ,παρόλο που το XperiaZ είναι το καλύτερο Android που είχα, μου λείπει  το backup, η ασφάλεια, η ευκολία και οι εφαρμογές του iOS.

backup > titanium backup root / helium backup (για καθαρες συσκευές) και είσαι έτοιμος. Επίσης για επαφες κλπ google account. Sms με το SMS Backup and Restore. 

ασφάλεια > δεν εχω ουτε μισο antivirus και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

ευκολία > καθαρα υποκειμενικο θέμα οπότε δεκτό

εφαρμογές iOS > καποια συγκεκριμένη σου λείπει; Γιατί μέχρι ΄τωρα τα εχω βρει όλα όσα χρησιμοποιώ.

#9244   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 13:53

Προφανώς.. Στην αρχή είμαστε.

Το 'χα πει και πιο παλιά.. Αν υποστηριχθεί όπως πρέπει, πράγμα που το πιστεύω, θα αλλάξει κατα πολύ τα υπάρχον δεδομένα..

Android και μ@κακίες μετά..

Βλέπω και Tizen.. Θα τη πατήσει η Sammy.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/12/2013 - 13:54

LG8ISzO.gif

#9245   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 13:58

Προφανώς.. Στην αρχή είμαστε.

Το 'χα πει και πιο παλιά.. Αν υποστηριχθεί όπως πρέπει, πράγμα που το πιστεύω, θα αλλάξει κατα πολύ τα υπάρχον δεδομένα..

Android και μ@κακίες μετά..

Βλέπω και Tizen.. Θα τη πατήσει η Sammy.

Το Tizen θα παει απατο. Είναι μια υλοποίηση Android αν το δεις.

Απλά έχει άλλο ονομα , μονο και μονο για να πει η  Sammy οτι έβγαλε δικο της λειτουργικό όπως η Apple.

Κ εγω πιστευω οτι θα υποστηριχθεί σωστα .

Απο τη μικρη εμπειρία που είχα με την αρχική έκδοση σε Nexus 4 φίλου , φαίνεται οτι εχει μια τεράστια δυναμική να παει καλα , αρκεί να μη γίνουν σπασμωδικές κινησεις.

#9246   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:cupra89

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:08

Παιδιά στο k-9 mail πώς βάζουμε δικό μας ήχο για τις ειδοποιήσεις? Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν έχει τέτοια επιλογή..

#9247   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:12

Παιδιά στο k-9 mail πώς βάζουμε δικό μας ήχο για τις ειδοποιήσεις? Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν έχει τέτοια επιλογή..

Πηγαίνεις στο φακελο του καθε mail που εχεις βαλει (π.χ. iCloud). Πατας Settings > Account Settings > Notifications και εκει επιλέγεις ήχο.

Ουσιαστικά επειδή βαζεις οσα διαφορετικα mail θες , σου δίνει τη δυνατότητα να εχεις διαφορετικό ήχο για καθε ενα απο αυτά.

#9248   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:25

Πηγαίνεις στο φακελο του καθε mail που εχεις βαλει (π.χ. iCloud). Πατας Settings > Account Settings > Notifications και εκει επιλέγεις ήχο.

Ουσιαστικά επειδή βαζεις οσα διαφορετικα mail θες , σου δίνει τη δυνατότητα να εχεις διαφορετικό ήχο για καθε ενα απο αυτά.

Ευχαριστώ το βρήκα! Και κάτι ακόμα.. Ποια ρύθμιση χρειάζεται για να έρχονται τα μεηλ κατευθείαν? Σαν push δηλαδή..

#9249   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:36

Το Tizen θα παει απατο. Είναι μια υλοποίηση Android αν το δεις.

Απλά έχει άλλο ονομα , μονο και μονο για να πει η  Sammy οτι έβγαλε δικο της λειτουργικό όπως η Apple.

Κ εγω πιστευω οτι θα υποστηριχθεί σωστα .

Απο τη μικρη εμπειρία που είχα με την αρχική έκδοση σε Nexus 4 φίλου , φαίνεται οτι εχει μια τεράστια δυναμική να παει καλα , αρκεί να μη γίνουν σπασμωδικές κινησεις.

Θέλει υποστήρικη και εξέλιξη το Tizen και η Sammy δε θα μπεί σε αυτή τη διαδικασία..

Πιο πολύ είναι λόγω Google παρά οτι θέλει δικό της (και καλά) λειτουργικό.

Για το Ubuntu τώρα, όλα θα γίνουν..Και αν δεις το άρθρο πιο πάνω, μιλάμε και για συσκευή. Που αν κρίνουμε απο το Edge και πως το φαντάζονται, βρήκα την επόμενη αγορά.

LG8ISzO.gif

#9250   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:51

Ευχαριστώ το βρήκα! Και κάτι ακόμα.. Ποια ρύθμιση χρειάζεται για να έρχονται τα μεηλ κατευθείαν? Σαν push δηλαδή..

Τι λογαριασμο χρησιμοποιείς; Αν ειναι hotmail δεν υποστηρίζει push από όσο ξέρω.

Αν είναι κάτι που υποστηρίζει push , τότε πας : Settings > Account Settings > Fetching Settings > Push Folders > All

Θέλει υποστήρικη και εξέλιξη το Tizen και η Sammy δε θα μπεί σε αυτή τη διαδικασία..

Πιο πολύ είναι λόγω Google παρά οτι θέλει δικό της (και καλά) λειτουργικό.

Για το Ubuntu τώρα, όλα θα γίνουν..Και αν δεις το άρθρο πιο πάνω, μιλάμε και για συσκευή. Που αν κρίνουμε απο το Edge και πως το φαντάζονται, βρήκα την επόμενη αγορά.

Γενικα το θέμα Sammy εχει αρχίσει και κουράζει πάντως. Και ο ανταγωνισμός αυξάνεται.

Μα το θέμα ειναι η συσκευή να έιναι οντως high end (και premium θα συμπληρώσω εγω) , και να μην είναι κατι απλά για να βγει η δουλεια. 

Πάντως πιστεύω οτι οντως θα δουμε μεγάλα πράγματα :)

#9251   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:56

Τι λογαριασμο χρησιμοποιείς; Αν ειναι hotmail δεν υποστηρίζει push από όσο ξέρω.

Αν είναι κάτι που υποστηρίζει push , τότε πας : Settings > Account Settings > Fetching Settings > Push Folders > All

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή του Hotmail και έχει push.. Έχει μια ρύθμιση για συχνότητα συγχρονισμού και είναι από default στο "ποτέ". Μάλλον αυτό πρέπει να αλλάξω..

#9252   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 14:57

Μπορείς να το βάλεις στο 1 λεπτό και θα είναι ΣΑΝ push... Με τη μπαταρία βέβαια φοβάμαι οτι θα ειναι λιγο ρουφηγμα αλλα οκ :)

#9253   boca

boca

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 15:01

Μπορείς να το βάλεις στο 1 λεπτό και θα είναι ΣΑΝ push... Με τη μπαταρία βέβαια φοβάμαι οτι θα ειναι λιγο ρουφηγμα αλλα οκ :)

Δες στο Hotmail το έχει σαν ρύθμιση και από μπαταρία είναι κομπλέ.

Συνημμένα αρχεία

#9254   dimsof23

dimsof23

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/12/2013 - 15:05

backup > titanium backup root / helium backup (για καθαρες συσκευές) και είσαι έτοιμος. Επίσης για επαφες κλπ google account. Sms με το SMS Backup and Restore.

ασφάλεια > δεν εχω ουτε μισο antivirus και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

ευκολία > καθαρα υποκειμενικο θέμα οπότε δεκτό

εφαρμογές iOS > καποια συγκεκριμένη σου λείπει; Γιατί μέχρι ΄τωρα τα εχω βρει όλα όσα χρησιμοποιώ.

Το backupπου αναφέρεις τα γνωρίζω και τα χρησιμοποιώ, όποιος όμως έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο πλατφόρμες ξέρει ότι αυτό της Apple είναι πληρέστερο, πιο εύκολο και πιο ολοκληρωμένο. Όσον αφορά την ασφάλεια λόγω του "συγκεντρωτισμού" της Apple οι εφαρμογές είναι γενικά ασφαλέστερες και η ίδια η Apple πιο αξιόπιστη από την Google που είναι η δουλειά της να αξιοποιεί τα προσωπικά μας δεδομένα. Στις εφαρμογές λίγες είναι αλήθεια είναι αυτές που μου λείπουν, πιο πολύ μου λείπει ο ομοιόμορφος τρόπος λειτουργίας και η πιο καλές εκδόσεις τους για iOS.

#9255   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2013 - 15:28

Το backupπου αναφέρεις τα γνωρίζω και τα χρησιμοποιώ, όποιος όμως έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο πλατφόρμες ξέρει ότι αυτό της Apple είναι πληρέστερο, πιο εύκολο και πιο ολοκληρωμένο. Όσον αφορά την ασφάλεια λόγω του "συγκεντρωτισμού" της Apple οι εφαρμογές είναι γενικά ασφαλέστερες και η ίδια η Apple πιο αξιόπιστη από την Google που είναι η δουλειά της να αξιοποιεί τα προσωπικά μας δεδομένα. Στις εφαρμογές λίγες είναι αλήθεια είναι αυτές που μου λείπουν, πιο πολύ μου λείπει ο ομοιόμορφος τρόπος λειτουργίας και η πιο καλές εκδόσεις τους για iOS.

Νιωθω οτι το backup της Apple είναι πιο "κλειδωμενο" και εχει αρκετή διαδικασία να πάρεις ότι θες απο μέσα και να το ξαναπεράσεις (προσωπική αποψη καθαρά , μιας και είμαι παντα της λογικής "set up as new" - στησιμο από το 0 ακόμα και σε απλά updates),

Για την ασφάλεια , δεν λεω οτι κάποιος είναι πιο ασφαλής στο θέμα "προσωπικα δεδομένα" , μιας και από τις 2 πλευρές γνωρίζουμε οτι υπάρχει πρόσβαση σε αυτά . 

Εντάξει η υλοποίηση εφαρμογών android το εχω πει και εγώ ότι ειναι σε χαμηλοτερο επίπεδο , μιας και οι developers νιώθω οτι θέλουν να ρίξουν το φταίξιμο στις "κακες συσκευές" και οχι στη λιγοτερη προσοχή που δίνουν. Σε σημείο όμως να πω " θελώ μια εφαρμογή και δεν τη βρίσκω" δεν εχω βρεθει (ευτυχως)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15