Οταν το πιασω το 2ο στα χέρια μου θα σ πω
Γιατι ρε Πανουλη? δεν με πιστευεις?
Εκτος απο Launcher(Nova Prime) δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο..... και ειναι σφαιρα
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 12/12/2013 - 22:15
Δημοσίευση 12/12/2013 - 22:12
Οταν το πιασω το 2ο στα χέρια μου θα σ πω
Εκτος απο Launcher(Nova Prime) δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο..... και ειναι σφαιρα
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 12/12/2013 - 22:15
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 12/12/2013 - 22:29
Σε πιστεύω απόλυτα!
Απλά το λεω γιατι θελω να εχω προσωπικη αποψη (Ε; Φανταστικέ Αγιε Βασίλη
Δημοσίευση 12/12/2013 - 23:07
Υπάρχουν και άλλες συσκευές παιδιά. Και στο Xperia Z μόνο τον nova του έβαλα, ούτε ρουτ , ούτε custom Rom, ούτε τίποτα και όλα τρέχουν ρόλοι. Όπως είπα και πιο πριν όμως είναι μερικά πράγματα στο iOS που μου λείπουν!!!Out of the box μόνο iPhone & Note 3 φυσικά.
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:12
ε όχι και Παντελίδης! Μακρυά μας! :-PΠοτό, τσιγάρο, παντελιδης και προσπάθεια να μοιάζει με jailbroken iPhone;;
![]()
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:16
ε όχι και Παντελίδης! Μακρυά μας! :-P
ΜΟΝΟ ΝΟΤΗ!!!!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:28
ΜΟΝΟ ΝΟΤΗ!!!!
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:30
Χαχαχαχαχα! Μονο μετα απο κανένα μπουκάλι :-P αλλιως με τίποτα!
Και για να εχουμε καλο ρωτημα ρε Πανο, ποσα μπουκαλια ηπιες για να κυλισεις στο Android ??
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:40
Και για να εχουμε καλο ρωτημα ρε Πανο, ποσα μπουκαλια ηπιες για να κυλισεις στο Android ??
χαχαχαχαχα
3-4? παει το chivas
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:41
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:56
δεν ειπα το αντιθετο φιλε μου.ισα ισα που λεω οτι ουτε lag οπως πολλοι λενε (χωρια να το εχουν πιασει στα χερια τους καν) ουτε τιποτα!απλα λεω αυτο που λες εσυ οτι για android πρεπει να εχεις χρονο....εγω δεν εχω καθολου!!!ουτε για διαβασμα ουτε για πειραγματα!και οπως ειπα και πιο πανω 2347283 κινησεις το android...2 το iphone..οσο για την οθονη υπομονη στο 6....το καλο ειναι οτι εμεις δεν ειμαστε μωρα παιδια...
και ετσι και αλλιως και το iphone ετρωγε πολυ ξυλο στα χερια μου και απο οτι μπορω να δω στα χερια πολλων απο εδω μεσα...
λοιπον το android αντεχει πολυ ξυλο .... κανεις παπαδες εαν εχεις καποιες γνωσεις ... και με τον καιρο σου φαινεται πολυ ευκολο ....
το βασικο ειναι οτι δεν το βαριεσαι ποτε ...
*τον Αντωνη τελικα τον χασαμε απο εδω ... βαρεθηκε να μας την λεει ??
Δημοσίευση 13/12/2013 - 10:59
καποτε ηταν το android 1 κινηση και το ios 100 αλαζουν τα πραγματα ...
Δημοσίευση 16/12/2013 - 13:08
καποτε ηταν το android 1 κινηση και το ios 100 αλαζουν τα πραγματα ...
τι ακριβως ηθελε παλια 1 κινηση και πιο 100 δεν καταλαβα ... το ios ηταν απο παλια πολυ απλο ... τωρα εγινε παρα πολυ απλο και αυτο ....
Δημοσίευση 16/12/2013 - 13:12
τι ακριβως ηθελε παλια 1 κινηση και πιο 100 δεν καταλαβα ... το ios ηταν απο παλια πολυ απλο ... τωρα εγινε παρα πολυ απλο και αυτο ....
και εγω μαζι σου!!! απλα τα ανδροιδι ελεγαν πτι με το iphone θες 100 κινησεις να ανοιξεις το wifi!
Δημοσίευση 16/12/2013 - 14:53
και εγω μαζι σου!!! απλα τα ανδροιδι ελεγαν πτι με το iphone θες 100 κινησεις να ανοιξεις το wifi!
α καταλαβα τι λες... ναι οταν ειχα iphone τοτε καποιοι μου το χτυπαγαν αυτο στα αρνητικα του ios .... προσωπικα δεν ειχα θεμα ... υπηρχε παντα το jailbreak στο κινητο μου και sbsettings ... οποτε κομπλε ....
και ναι τωρα πλεον ειναι ευκολο και στο μαμα ios 7 αλλα ρε φιλε πηρε πολυ καιρο να καταλαβουν τον κοσμο που θελει κατι παραπανω απο την συσκευη του .. και ακομα κανουν μαγκιες.... πχ με την οθονη η το να βγαζουν καθε 2 χρονια κατι νεο
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες