Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9286   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 16/12/2013 - 15:59

α καταλαβα τι λες... ναι οταν ειχα iphone τοτε καποιοι μου το χτυπαγαν αυτο στα αρνητικα του ios ....  προσωπικα δεν ειχα θεμα ...  υπηρχε παντα το jailbreak στο κινητο μου και sbsettings ... οποτε κομπλε ....

και ναι τωρα πλεον ειναι ευκολο  και στο μαμα ios 7 αλλα ρε φιλε πηρε πολυ καιρο να καταλαβουν τον κοσμο που θελει κατι παραπανω απο την συσκευη του .. και ακομα κανουν μαγκιες.... πχ με την οθονη η το να βγαζουν καθε 2 χρονια κατι νεο :huh:

αφου δεν υπηρχε ανταγωνησμος δεν ετρεχαν, τωρα που υπαρχει το πανε πιο γρηγορα, οσο για την οθονη μην περιμενεις 5" και τετοια! 4.3 -4.5 και πολυ ειναι,

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9287   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2013 - 18:55

αφου δεν υπηρχε ανταγωνησμος δεν ετρεχαν, τωρα που υπαρχει το πανε πιο γρηγορα, οσο για την οθονη μην περιμενεις 5" και τετοια! 4.3 -4.5 και πολυ ειναι,

τι να σου πω... μια χαρα ειναι τα προιοντα της apple αλίμονο να μην ηταν ...  ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος ... ειδικα πλεον απο τα σταθερα imac-mac mini ..στα mobile δεν με καλυπτει πια  ... οι αλλοι με android εχουν τρελες επιλογες... καμια δεσμευση .. μεγεθη οθονης, μνημες , σχεδια τα παντα ....

#9288   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2013 - 22:46

τι να σου πω... μια χαρα ειναι τα προιοντα της apple αλίμονο να μην ηταν ...  ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος ... ειδικα πλεον απο τα σταθερα imac-mac mini ..στα mobile δεν με καλυπτει πια  ... οι αλλοι με android εχουν τρελες επιλογες... καμια δεσμευση .. μεγεθη οθονης, μνημες , σχεδια τα παντα ....

χανουν αλλου ομως, ολα εχουν τα θετικα και αρνητηκα τους

#9289   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/12/2013 - 12:22

H Oppo είναι η απόδειξη πως όταν έχεις ένα σωστό πλάνο και ξέρεις να το υποστηρίξεις, όλα θα γίνουν.

http://www.techgear....-display-81938/

oppo_find_7_teaser.jpg?resize=375%2C375

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#9290   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2013 - 12:48

H Oppo είναι η απόδειξη πως όταν έχεις ένα σωστό πλάνο και ξέρεις να το υποστηρίξεις, όλα θα γίνουν.

http://www.techgear....-display-81938/

oppo_find_7_teaser.jpg?resize=375%2C375

αν ποτε επρνα android θα το σκευτομουν να παρω αυτης της εταιρειας, βεβαια και αυτη μεγαλωνει την οθονη και την αναλυση οπως και οι αλλες και δεν κανει κατι ουσιαστικο αλλα φενετε πως κανει σωστα βηματα σε σχεση με την σαμμυ. μακαρι να παει καλα

#9291   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2013 - 12:56

Oι Κινέζοι γενικότερα σε ο,τι και αν κάνουν, πάνε με στρατηγική πλάνο.. Τίποτα δε κάνουν τυχαία γι αυτό και πετυχαίνουν.

Το ίδιο και η Oppo. Μικρά και σταθερά βήματα. Τρομερό Support, απο εκεί ξεκινάνε όλα. Το 'χα πει και πιο πίσω.. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα απο αυτούς.

Θέλουν κομμάτι απο τη πίτα και θα πάρουν μεγάλο, σύντομα. Θα 'θελα κάποια στιγμή να πάρω συσκευή τους. Και Xiaomi..

LG8ISzO.gif

#9292   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2013 - 12:57

Oι Κινέζοι γενικότερα σε ο,τι και αν κάνουν, πάνε με στρατηγική πλάνο.. Τίποτα δε κάνουν τυχαία γι αυτό και πετυχαίνουν.

Το ίδιο και η Oppo. Μικρά και σταθερά βήματα. Τρομερό Support, απο εκεί ξεκινάνε όλα. Το 'χα πει και πιο πίσω.. Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα απο αυτούς.

Θέλουν κομμάτι απο τη πίτα και θα πάρουν μεγάλο, σύντομα. Θα 'θελα κάποια στιγμή να πάρω συσκευή τους. Και Xiaomi..

συμφωνω, αν τους αφησουν να μπουνε καλα στην αγορα.... πιστευω οτι μπορουν να παιξουν καλα! μακαρι

#9293   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 17/12/2013 - 16:39

Όπως και να έχει αν έρθουν τελικά Ευρώπη θα είναι μια ακόμη μεγάλη πίεση προς τους αυτοκράτορες να ρίξουν τις τιμές τους... Αυτό πιστεύω...

#9294   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2013 - 19:12

Έρχονται κανονικά. Έχουν Store Ευρωπαικό.

http://europe.oppostyle.com/

LG8ISzO.gif

#9295   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2013 - 15:35

Οι Κινέζοι που λέγαμε.

Vivo Xplay 3S

- Οθόνη 6” QHD (2560 x 1440, 490ppi)

- Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz

- Επεξεργαστής γραφικών Adreno 330GPU

- RAM 3GB

- Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)

- Κάμερα 13MP f/1.8 με LED flash και δυνατότητα λήψης 4K video/60fps, 1080p/120fps!

- Εμπρόσθια κάμερα 5MP

- WiFi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, DLNA, 4G LTE

- Ηχεία stereo, τεχνολογία ήχου DTS

- Τεχνολογία αναγνώρισης αποτυπωμάτων

- Μπαταρία 3200mAh

- Διαστάσεις 158 x 82.39 x 4.5- 8.6mm

- Βάρος 172gr

http://www.techgear....nnounced-82050/

Vivo-Xplay-3S.jpg?resize=481%2C493

LG8ISzO.gif

#9296   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 18/12/2013 - 15:36

αυτο διαβαζα μολις τωρα νικο! τερας απλα! και δεν θες πολλα πολλα , ενα pure android και ειναι τζετ η συσκευή! (αρκει να εχει γιναει καλη και σωστη δουλεια στο hw)
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9297   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2013 - 15:41

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως όλα αυτά είναι η προετοιμασία για το τι έρχεται μέσα στο '14..

Δε ξέρω, αλλά πλέον η Apple με το νέο iPhone του χρόνου πρέπει να κάνει πολύ μεγάλα άλματα.

Ο ανταγωνισμός τρέχει πολύ. Και δε θέλω να ακούσω τα γνωστά περι iOS και Hardware.

LG8ISzO.gif

#9298   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2013 - 15:48

Νικο θα σ μιλησω απο προσωπικη εμπειρια και θα σ πω τη γνωμη μου.

το android εχουμε ακουσει αρκετες φορες ποσα προβληματα εχει , και τι απαιτησεις εχει και ολα αυτα περι ασταθειας κλπ.

Εγω βλεπω στο G2, μια LG απο αλλη εποχη , να εχει επενδυσει στο hardware πολλα χρηματα και να εχει ριξει πολλη δουλεια με αποτελεσμα ΟΤΙ software , OTI ROM οτιδηποτε και να κανεις γενικα , να μη μειωνεται η εμπειρια χρησης ουτε ελαχιστα!

Σου μιλαω ειλικρινα δεν το εχω ξαναδει αυτο. Αλλαζες μια ROM η ενα Kernel και αλλαζε η χρηση σου δραματικα (προς τα πανω η προς τα κατω). Απιστευτο και ομως αληθινο.

Εγω βλεπω μεγαλα πραγματα να ερχονται

#9299   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2013 - 20:32

Νικο θα σ μιλησω απο προσωπικη εμπειρια και θα σ πω τη γνωμη μου.

το android εχουμε ακουσει αρκετες φορες ποσα προβληματα εχει , και τι απαιτησεις εχει και ολα αυτα περι ασταθειας κλπ.

Εγω βλεπω στο G2, μια LG απο αλλη εποχη , να εχει επενδυσει στο hardware πολλα χρηματα και να εχει ριξει πολλη δουλεια με αποτελεσμα ΟΤΙ software , OTI ROM οτιδηποτε και να κανεις γενικα , να μη μειωνεται η εμπειρια χρησης ουτε ελαχιστα!

Σου μιλαω ειλικρινα δεν το εχω ξαναδει αυτο. Αλλαζες μια ROM η ενα Kernel και αλλαζε η χρηση σου δραματικα (προς τα πανω η προς τα κατω). Απιστευτο και ομως αληθινο.

Εγω βλεπω μεγαλα πραγματα να ερχονται

ναι ερχονται εαν δεν εχουν ερθει ηδη για καποιους....

για πες G2 αξιζει απο ς4 να κανω εκει μια βολτα ??  ετσι για τις γιορτες να γινει πλακα.//???

μεγαλο μειον η sdcard που λειπει .... γαμωτο ....  εχω ομως 60gb dropbox , 50gb box , και σε αλλα cloud  παρολα αυτα αλλιως ειναι το sd....

#9300   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2013 - 20:37

ναι ερχονται εαν δεν εχουν ερθει ηδη για καποιους....

για πες G2 αξιζει απο ς4 να κανω εκει μια βολτα ??  ετσι για τις γιορτες να γινει πλακα.//???

μεγαλο μειον η sdcard που λειπει .... γαμωτο ....  εχω ομως 60gb dropbox , 50gb box , και σε αλλα cloud  παρολα αυτα αλλιως ειναι το sd....

Απο S4 κιολας; ανεπιφύλακτα. Εδω εγώ έκανα τη μετάβαση απο Note 2 , και δεν το έχω μετανιώσει ουτε στιγμή. 

Θα δεις οτι θα το πάρεις και θα κολλήσεις , δεν θα το αλλάζεις.

Για ταχύτητα τα λόγια ειναι περιττα , και για μπαταρία το ίδιο. Η συσκευή απλά πετάει σε όλους τους τομείς. (και δεν μιλάω για Benchmarks , μιλάω για εμπειρία χρήσης).

Φοβόμουν ΠΑΡΑ πολύ και εγώ το θέμα SD card , παίρνεις ένα OTG και κάνεις τη δουλειά σου (ΑΝ χρειαστείς εξωτερική αποθύκευση) , προσωπικά χρησιμοποιώ OTG για να flashάρω ROM , ώστε να κάνω πριν Full wipe και format τα πάντα.

Οτιδήποτε θες με ρωτας :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;