Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9421   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/01/2014 - 23:25

Πολύ δύσκολα βλέπω πια την επιστροφή σε iPhone μετά από το Note 3, πολύ δύσκολα.
Πρώτη φορά μάλιστα που σκέφτομαι να δώσω το 5S. Zήτημα είναι αν το έχω δουλέψει συνολικά πάνω από 5 ημέρες ενώ το iPad απλά υπάρχει.

ps
Aν μου το έλεγε κάποιος, πριν από όχι και πολύ καιρό, ότι θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό μπορεί και να τσακωνόμουν μαζί του.

Φιλε με το note 3 εγινε πολυ καλη δουλεια.. πραγματικα.. ειναι αριστο παντου.. καλο το ios για οσους το γουσταρουν, αλλα οπως ειπε κ ο νικος πρεπει να γινουν αλλαγες και στην συσκευη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9422   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 06/01/2014 - 23:40

Υπαρχει καποιος που μοιραζει 'τελευταιες ευκαιρίες' στην Apple αλλα στα κρυφα, οταν μενουν μονοι τους (και επειδη του αρεσουν και οι Zep) της τραγουδαει αυτο

#9423   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2014 - 23:53

εεεεεεεεε, δεν μιλάω γενικά για Apple αλλά μόνο για mobile συσκευή :P

edit:

άντε να σου βάλω και το καινούργιο μου απόκτημα, ΜΒΑ 1.7GHz/8GB/512GB

I Can't Quit MY Baby, ΥΕΑΑΑΑΑΑΑ

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/01/2014 - 00:00

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#9424   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 01:29

Υπαρχει καποιος που μοιραζει 'τελευταιες ευκαιρίες' στην Apple αλλα στα κρυφα, οταν μενουν μονοι τους (και επειδη του αρεσουν και οι Zep) της τραγουδαει αυτο

άργησα λίγο να καταλάβω που πήγαινε το υπονοούμενο οπότε....... φέρνω την μύγα πίσω :P :lol:

#9425   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/01/2014 - 09:41

Τα Mac - OS X είναι αγάπη που δεν αλλάζει εύκολα!

Τα mobile devices παλι easy come - easy go......

Αυτή τη στιγμη θεωρώ οτι το Ν3 και το G2 αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές, με το iPhone να βρίσκεται πολύ πιο κάτω.

Δεν το λέω σαν "Apple Hater", αλλά σαν άτομο που έχει εμπιστευθεί αρκετές φορες την Apple για mobile devices, και που πια έχει ορισμένες απαιτήσεις βλέποντας τον ανταγωνισμό.

Μακάρι να αλλάξει πορεία σιγά σιγά για το καλό του ανταγωνισμού αλλά και των καταναλωτών. (Θα μου πεις, αφού και με 4 ίντσες οθόνη πουλάνε σαν τρελά τα άτιμα τα iPhone, γιατί να κανει κάτι;)....
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9426   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 09:57

Τα Mac - OS X είναι αγάπη που δεν αλλάζει εύκολα!

Τα mobile devices παλι easy come - easy go......

Αυτή τη στιγμη θεωρώ οτι το Ν3 και το G2 αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές, με το iPhone να βρίσκεται πολύ πιο κάτω.

Δεν το λέω σαν "Apple Hater", αλλά σαν άτομο που έχει εμπιστευθεί αρκετές φορες την Apple για mobile devices, και που πια έχει ορισμένες απαιτήσεις βλέποντας τον ανταγωνισμό.

Μακάρι να αλλάξει πορεία σιγά σιγά για το καλό του ανταγωνισμού αλλά και των καταναλωτών. (Θα μου πεις, αφού και με 4 ίντσες οθόνη πουλάνε σαν τρελά τα άτιμα τα iPhone, γιατί να κανει κάτι ;)....

Η τελευταια σου πρόταση ειναι bang on the money  που λένε. Αλλοι πιο πανω χρησιμοποιησαν δυνατες λέξεις οπως 'τελευταια ευκαιρια', 'πρεπει' και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αλλα για μια εταιρεια με τα οικονομικα αποτελεσματα της Apple κανεις δεν μπορει να τα λεει αυτα (εκτος και αν εισαι καποιος απο τους γνωστους ANAL-ysts του ειδικου τυπου και εχεις το ακαταλογιστο). Οι 27 Ιανουαριου ειναι κοντα και θα δουμε τοτε αν η Apple πρεπει η επρεπε να κανει κατι διαφορετικο...

Αν πρεπει να κανει κατι η Apple κατα την γνωμη μου ειναι να γραψει στα π@π@ρια της ολους οσους την πιεζουν και να κοιταξει την στρατηγικη της και τους πελατες της και την ποιοτητα των προιοντων της.  Οχι το τι κανει ο ανταγωνισμος και ποσο μεγαλες οθονες βγαζει ..

#9427   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 10:10

Η τελευταια σου πρόταση ειναι bang on the money που λένε. Αλλοι πιο πανω χρησιμοποιησαν δυνατες λέξεις οπως 'τελευταια ευκαιρια', 'πρεπει' και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αλλα για μια εταιρεια με τα οικονομικα αποτελεσματα της Apple κανεις δεν μπορει να τα λεει αυτα (εκτος και αν εισαι καποιος απο τους γνωστους ANAL-ysts του ειδικου τυπου και εχεις το ακαταλογιστο). Οι 27 Ιανουαριου ειναι κοντα και θα δουμε τοτε αν η Apple πρεπει η επρεπε να κανει κατι διαφορετικο...
Αν πρεπει να κανει κατι η Apple κατα την γνωμη μου ειναι να γραψει στα π@π@ρια της ολους οσους την πιεζουν και να κοιταξει την στρατηγικη της και τους πελατες της και την ποιοτητα των προιοντων της. Οχι το τι κανει ο ανταγωνισμος και ποσο μεγαλες οθονες βγαζει ..

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι:

Υπάρχει στρατηγική στην "μετα Jobs" εποχή;

Θα μου πεις, μέχρι τώρα δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή πέρα απο το κλασσικό :
"βγαζουμε μια συσκευή, και την επόμενη χρόνια βγάζουμε το "s""

Είναι αυτό όμως αρκετό, όταν η τεχνολογία εξελίσεται ραγδαία;

Ασε τον ανταγωνισμο, ας δεχτώ οτι η apple έχει χαράξει τη δική της πορεία και την ακολουθει.

Για την ποιότητα των προιοντων δεν μίλησε κανεις. Δέχομαι οτι έχουν μια premium ποιότητα τα προιοντα, ειδικα οι υπολογιστές και τα tablets.

Εμένα το θέμα μου ηταν και είναι τα κινητα. Στα αλλά σου λέω οτι συνεχίσω να την εμπιστεύομαι και αυτό δεν αλλαζει (προς το παρόν).

Θα μου πεις πάλι οτι τα οικονομικά αποτελεσματα δείχνουν αλλά. Οκ ναι, η apple είναι απο τις πιο επικερδείς επιχειρησεις. Θα μείνει όμως ο "κόσμος της" πιστός, αν έρθει ο Σεπτέμβρης του 2014 και του δώσει ένα iPhone 6 με οθόνη 4-4, 3 ιντσες (παράδειγμα) , iOS 8 (με τα ίδια χαρακτηριστικά και ένα μικρο έξτρα) και εναν 64bit επεξεργαστη ; Πόσοι θα φύγουν ; Πόσοι θα μείνουν;

#9428   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 10:29

καθε φορα τα ιδια και τα ιδια, παιδια η apple μετα jobs εχει στρατηγηκη, και ποτε δεν ακολοθουσε τον ανταγωνησ,μο παρα μονο το αντιθετο γινοταν. βλεπε 64bit,retina,find my phone lock,στυλ icloud υπηρεσιες,fingerprint κτλ! τωρα πολλες φημες λενε θα δωσει μεγαλυτερη οθονη (ισωσ και 2 μοντελα) επιδη προφανος το ζηταει ο κοσμος και οχι επιδη το κανει ο ανταγωνησμος.

οσο αφορα το mobile κοματι (αποψη μου) ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη σε ποιοτητα-ταχυτητα-ασφαλεια, ο ανταγωνησμος μονο φρου φρου και αρωματα ειναι, πρωσοπηκα με ανδροιδ συσκευη θα φοβομοθν να κανω τραπεζικες συναλαγες, με ios κανω συνεχεια!

βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου, αλλος μπορει να θελει να αλαζει ui καθε μερα, αυτο δεν το προσφερει το ios.

οσο για το ios7 η αππλε εδωσε τα περισσοτερα απο αυτα που ζηταγε ο κοσμος και οσο παει θα δινει και περισσοτερα,

τελευταιες ευκαιριες και τετοια δεν παιζουν, αυτα ακουγονται χρονια τωρα! 

και πραγματικα εκτος απο μια μεγαλυτερη οθονη τι αλλο θα θελατε να εχει σαν συσκευη?

εγω θα θελα ενα τροπο αυτοματης φωρτησης (οπως φημες λεγανε με επαγωγη ενεργειας)

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9429   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/01/2014 - 10:34

Μεγαλυτερη οθονη κ μπαταρια. Αυτα. Και εννοειται να συνεχισει το jb (το κυριοτερο).

tnt νομιζω δεχονται παραγγελιες για 3,5 ιντσες.

You'll Never Walk Alone

#9430   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 10:37

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι:

Υπάρχει στρατηγική στην "μετα Jobs" εποχή;

Θα μου πεις, μέχρι τώρα δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή πέρα απο το κλασσικό :
"βγαζουμε μια συσκευή, και την επόμενη χρόνια βγάζουμε το "s""

Είναι αυτό όμως αρκετό, όταν η τεχνολογία εξελίσεται ραγδαία;

Ασε τον ανταγωνισμο, ας δεχτώ οτι η apple έχει χαράξει τη δική της πορεία και την ακολουθει.

Για την ποιότητα των προιοντων δεν μίλησε κανεις. Δέχομαι οτι έχουν μια premium ποιότητα τα προιοντα, ειδικα οι υπολογιστές και τα tablets.

Εμένα το θέμα μου ηταν και είναι τα κινητα. Στα αλλά σου λέω οτι συνεχίσω να την εμπιστεύομαι και αυτό δεν αλλαζει (προς το παρόν).

Θα μου πεις πάλι οτι τα οικονομικά αποτελεσματα δείχνουν αλλά. Οκ ναι, η apple είναι απο τις πιο επικερδείς επιχειρησεις. Θα μείνει όμως ο "κόσμος της" πιστός, αν έρθει ο Σεπτέμβρης του 2014 και του δώσει ένα iPhone 6 με οθόνη 4-4, 3 ιντσες (παράδειγμα) , iOS 8 (με τα ίδια χαρακτηριστικά και ένα μικρο έξτρα) και εναν 64bit επεξεργαστη ; Πόσοι θα φύγουν ; Πόσοι θα μείνουν;

Εγω απλα σου λεω οτι τα mac και το mac os που τοσο αγαπας οπως παραδεχτηκες δεν εγιναν κοιτωντας τι εκανε ο ανταγωνισμος που στην συγκεκριμενη περιπτωση ηταν ολη η PC industry την δεκαετια του '90 (μπορεις να φανταστεις αν η Apple κοιτουσε τον ανταγωνισμο πως θα ηταν τωρα το mac η το OS X η αν ακομη θα υπηρχε Apple ??). Εγινε με συνεχεις μικρες βελτιωσεις και εξαντλητικες προσπαθειες τελειοποιησης . Ειδικα στο OS εγιναν μονο 3 μεγαλα αλματα σε μια περιοδο 15+ χρονων απο οσο θυμαμαι με σταθερο μπουσουλα ολα αυτα τα χρονια το user experience και τιποτε αλλο. Ουτε ανταγωνισμους ουτε τιποτε αλλο.

Αυτο ξερει να κανει η Apple και αυτο πρεπει να συνεχισει να κανει ... Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει κατα την γνωμη μου να παρασυρθει σε οτιδηποτε αλλο . Υπαρχουν προθυμοι (κορεατες, κινεζοι και αλλοι ) για ολα τα υπολοιπα

#9431   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 10:49

Μακάρι Αντωνη. Ο πρώτος θα είμαι που μόλις δω κάτι καλό θα το επικροτησω.

Δεν αδικω κανένα. Βλέπω απλα τι με καλύπτει την κάθε στιγμη σαν καταναλωτή.

Ίσως βρέθηκα στο OSX τη στιγμη που "έπρεπε", ίσως για τα iPhone να είναι νωρίς ακόμα (αν και για μένα τα πρωτα iPhone ηταν μοναδικά και είχαν μια περίεργη ομορφιά).

Time will tell...

Όσο για το τι θα ήθελα; Μικρά και απλά πράγματα:

-quick reply (ίσως δωθεί σαν το κάτι έξτρα του iOS 8???)
-Μεγαλυτερη επιλογή απο toggles στο NC.
-Gestures όπως του iPad (βλ. Zephyr) με παράλληλη εξαφάνιση του home button.

Και αλλα που δεν μου έρχονται τώρα.

Απλα πραγματα που κάνουν μια συσκευή πιο εύχρηστη.

Δεν ζητάω κάτι απίστευτο.

-

#9432   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 11:06

Οριστε η στρατηγικη της Apple σε ενα video. Δεν ειναι marketing. Ειναι το vision statement της εταιρειας 

'if everyone is busy making everything how can anyone perfect anything ?'

Αν πρεπει να κανει κατι η Apple ειναι να αφησει τις σειρηνες των αναλυτων/καλοθελητων/ανταγωνισμου και να γυρισει (φοβαμαι πως ειχε παρσυρθει λίγο) στον περφεκτιονισμο της ...

#9433   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 11:46

Πολύ δύσκολα βλέπω πια την επιστροφή σε iPhone μετά από το Note 3, πολύ δύσκολα.

Πρώτη φορά μάλιστα που σκέφτομαι να δώσω το 5S. Zήτημα είναι αν το έχω δουλέψει συνολικά πάνω από 5 ημέρες ενώ το iPad απλά υπάρχει.

ps

Aν μου το έλεγε κάποιος, πριν από όχι και πολύ καιρό, ότι θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό μπορεί και να τσακωνόμουν μαζί του.

Να προσθέσω ότι όταν λέω δύσκολη επιστροφή στο iPhone είναι ΜΟΝΟ λόγω του Note 3 και λέω όχι σε οποιαδήποτε άλλη android συσκευή.

#9434   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/01/2014 - 13:09

Μετα απο πολυ καιρο που κορόιδευα αυτους με τις παντόφλες πηρα και γω note3!! Το κινητο τα σπαει σε ολους τους τομείς. Το εχω παράλληλα βεβαια με το iPhone 5 το οποίο μου φαινεται μικρο σαν παιχνιδάκι. Το μέγεθος ειναι ενα προβλημα, σε ποια τσεπη θα το βαλεις που θα το αφήσεις στο αυτοκινητο αλλα οταν τα ξεπέρασεις αυτα σε αποζημιώνει πλήρως.

Η οθονη ειναι τέλεια! Δεν χορταίνω να την κοιταω. Ειναι πολυ γρηγορο παντου και πιστευω ολα τα χαζά μικροκολληματα και lagαρισματα θα διορθωθούν στην 4.4. Η φωτογραφική και το βιντεο ειναι πολυ μακρια απο τον ανταγωνισμό αν και η συμπίεση που κανει στις φωτος (μοιάζουν καπως με πίνακα ζωγραφικής αν ζουμαρεις αρκετα) με ξένισε.
Μετα απο galaxy s3, nexus 4 και s4 mini πιστευω οτι θα κατσω αρκετο καιρο με αυτο το κινητο.
Και αν δεν μεγαλώσει η μηλιά τις ιντσες το Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να παω σε iPhone 6. Θα μου λείψει βεβαια η σπιρταδα και το smoothness του iOS αλλα πλεον το android εχει πλησιάσει πολυ κοντα...

#9435   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/01/2014 - 13:11

Οι "μέτοχοι" δε καταλαβαίνουν κάτι, δε θα καταλάβουν ποτέ. Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ο,τι αυτός θέλει και να έχει τη γνώμη του.

Βέβαια με τη παραπάνω ιδιότητα δε περιμένεις κάτι διαφορετικό. Ό,τι και αν κάνει η Apple ρε, είναι τέλειο..! Γ@μ@το.

Ακριβώς αυτό. Να κοιτάξει τη ποιότητα των προιόντων της (sic). Όπως τόσο καλά έκανε στο 5, όπως τόσο καλά έκανε στο 4S και στα iPad. Όπως τόσο καλά έκανε στο iOS 7.

Περαστικά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια