Η τελευταια σου πρόταση ειναι bang on the money που λένε. Αλλοι πιο πανω χρησιμοποιησαν δυνατες λέξεις οπως 'τελευταια ευκαιρια', 'πρεπει' και αλλα τετοια χαριτωμενα. Αλλα για μια εταιρεια με τα οικονομικα αποτελεσματα της Apple κανεις δεν μπορει να τα λεει αυτα (εκτος και αν εισαι καποιος απο τους γνωστους ANAL-ysts του ειδικου τυπου και εχεις το ακαταλογιστο). Οι 27 Ιανουαριου ειναι κοντα και θα δουμε τοτε αν η Apple πρεπει η επρεπε να κανει κατι διαφορετικο...
Αν πρεπει να κανει κατι η Apple κατα την γνωμη μου ειναι να γραψει στα π@π@ρια της ολους οσους την πιεζουν και να κοιταξει την στρατηγικη της και τους πελατες της και την ποιοτητα των προιοντων της. Οχι το τι κανει ο ανταγωνισμος και ποσο μεγαλες οθονες βγαζει ..
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι:
Υπάρχει στρατηγική στην "μετα Jobs" εποχή;
Θα μου πεις, μέχρι τώρα δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή πέρα απο το κλασσικό :
"βγαζουμε μια συσκευή, και την επόμενη χρόνια βγάζουμε το "s""
Είναι αυτό όμως αρκετό, όταν η τεχνολογία εξελίσεται ραγδαία;
Ασε τον ανταγωνισμο, ας δεχτώ οτι η apple έχει χαράξει τη δική της πορεία και την ακολουθει.
Για την ποιότητα των προιοντων δεν μίλησε κανεις. Δέχομαι οτι έχουν μια premium ποιότητα τα προιοντα, ειδικα οι υπολογιστές και τα tablets.
Εμένα το θέμα μου ηταν και είναι τα κινητα. Στα αλλά σου λέω οτι συνεχίσω να την εμπιστεύομαι και αυτό δεν αλλαζει (προς το παρόν).
Θα μου πεις πάλι οτι τα οικονομικά αποτελεσματα δείχνουν αλλά. Οκ ναι, η apple είναι απο τις πιο επικερδείς επιχειρησεις. Θα μείνει όμως ο "κόσμος της" πιστός, αν έρθει ο Σεπτέμβρης του 2014 και του δώσει ένα iPhone 6 με οθόνη 4-4, 3 ιντσες (παράδειγμα) , iOS 8 (με τα ίδια χαρακτηριστικά και ένα μικρο έξτρα) και εναν 64bit επεξεργαστη ; Πόσοι θα φύγουν ; Πόσοι θα μείνουν;