Μα ρε valsami ελεος !!! Ειλικρινα δηλ. σκρολαρει static content αφου το εχει κατεβασει και σερνεται ρε ... Δηλ. ποσο δυσκολο ειναι να κανεις μια λιστα απο ορισμους να σκρολαρει καλα ?? Ειμαστε στο 2014 πια !! Φταει ο developer ? Μπορει . Αλλα συνηθως τα λειτουργικα παρεχουν stock widgets για αυτες τις δουλειες . Ποσες μλκ να εχει κανει ο developer ... Αλλο παραδειγμα . Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που παιζω ειναι το Wordament της Microsoft.. Ενα απλουστατο παιχνιδακι με λεξεις ! Στο ios ακομη και στο iphone 4 πετουσε ... Στο Android στο 'πολυ' Galaxy S4 σερνεται τοσο πολυ που χανω χρονο και λέξεις απο το γαμω-lag (στο wordament καθε αγωνας κραταει 2 λεπτα) . Ειναι απιστευτο πραγματικα !
το wordament το επεζα στο wp mozart και ετρεχε τελεια φαντασου! και πρωτα βγηκε για wp αν θυμαμαι καλα και μετα για ιοσ/σνδροιδ
οχι εκει στην γοογλε αντι να βελτιωσουν το λειτουργικο λενε στους κατασκευαστες βαλτε περισσοτερο hw μπας και δουμε διαφορα...
ειπαμε γουστα ειναι αυτα!
προχτες μιλαγα με ενα φιλο που ειχε one! το ανδροιδ μου λεει ειναι το καλυτερο, τι παραπανω κανει απο το iphone που λεω? μου λεει τα παντα? του λεω δλδ? τα παντα μου λεει! να για παραδειγμα εμενα διαβαζει κατι με τα ματια μνου ειπε! του λεω το εχεις χρησημοποιησει ποτε? οχι μου λεει.... του λεω το ξερεις οτι αυτο το blotware που δεν χρησημοποιεις ποτε σου τρωει πορους και αποθηκευτηκο χορο? οχι μου λεει!
μετα εμενα το one οταν δεν κανει τιποτα στην οθονη και την κοιτας κραταει την φωτηνοτητα ανοιχτη!!!! του λεω και μενα οταν διαωαζεις βιβλιο ταινεια κτλ ανοιχτη την κραταει. εμενα ομως και να μην τα κανεις αυτα παλυ την κραταει.. δλδ του λεω οταν κανει τι? οταν κοιτας την οθονη μου λεει! μα του λεω αν δεν διαβαζεις κατι αν δεν βλεπεις κατι αν δεν αγγιζεις κατι τι κοιτας την αρχικη οθονη? μου λεει δεν ξερω αλλα κατι θα κανεις ... χεχε