Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9436   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/01/2014 - 13:18

Οι "μέτοχοι" δε καταλαβαίνουν κάτι, δε θα καταλάβουν ποτέ. Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ο,τι αυτός θέλει και να έχει τη γνώμη του.

Βέβαια με τη παραπάνω ιδιότητα δε περιμένεις κάτι διαφορετικό. Ό,τι και αν κάνει η Apple ρε, είναι τέλειο..! Γ@μ@το.

Ακριβώς αυτό. Να κοιτάξει τη ποιότητα των προιόντων της (sic). Όπως τόσο καλά έκανε στο 5, όπως τόσο καλά έκανε στο 4S και στα iPad. Όπως τόσο καλά έκανε στο iOS 7.

Περαστικά.

Χαχαχα ... Περαστικα ?? 

Θα πιω ενα τσαγακι στις 27 ακουγοντας τον Tim και θα γινω καλα !!  :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9437   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 13:36

Μετα απο πολυ καιρο που κορόιδευα αυτους με τις παντόφλες πηρα και γω note3!! Το κινητο τα σπαει σε ολους τους τομείς. Το εχω παράλληλα βεβαια με το iPhone 5 το οποίο μου φαινεται μικρο σαν παιχνιδάκι. Το μέγεθος ειναι ενα προβλημα, σε ποια τσεπη θα το βαλεις που θα το αφήσεις στο αυτοκινητο αλλα οταν τα ξεπέρασεις αυτα σε αποζημιώνει πλήρως.

Η οθονη ειναι τέλεια! Δεν χορταίνω να την κοιταω. Ειναι πολυ γρηγορο παντου και πιστευω ολα τα χαζά μικροκολληματα και lagαρισματα θα διορθωθούν στην 4.4. Η φωτογραφική και το βιντεο ειναι πολυ μακρια απο τον ανταγωνισμό αν και η συμπίεση που κανει στις φωτος (μοιάζουν καπως με πίνακα ζωγραφικής αν ζουμαρεις αρκετα) με ξένισε.
Μετα απο galaxy s3, nexus 4 και s4 mini πιστευω οτι θα κατσω αρκετο καιρο με αυτο το κινητο.
Και αν δεν μεγαλώσει η μηλιά τις ιντσες το Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να παω σε iPhone 6. Θα μου λείψει βεβαια η σπιρταδα και το smoothness του iOS αλλα πλεον το android εχει πλησιάσει πολυ κοντα...

Mε γειαααα :)

Το έχω απο day one. Στους 3 μήνες λοιπόν, το πολύ δυο φορές να έχει χρειαστεί restart και έχω 0 lag

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#9438   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/01/2014 - 13:41

Lag ; I don't know this word :-P
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9439   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:11

Lag ; I don't know this word :-P

Ελα, θα στην μαθω εγω ... Εγκατεστησε το ColorDict (μια εφαρμογη λεξικου που συνεργαζεται με τον μοναδικο αξιολογο epub reader στο android το FBReader) , ανοιξε την και στο search box γραψε 'lag' . Θα σου ερθουν πολλά αποτελεσματα απο διαφορα λεξικα, thesaurus, wikipedia  και αλλα τετοια (οπως ακριβως και το λεξικο του iOS δηλαδη). Διαβασε τα αποτελέσματα και scrollαροντας τα πες μου αν αυτο που διαβαζεις περιγραφει αυτο που ζεις καθως τα scrollαρεις ...

#9440   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:17

Ελα, θα στην μαθω εγω ... Εγκατεστησε το ColorDict (μια εφαρμογη λεξικου που συνεργαζεται με τον μοναδικο αξιολογο epub reader στο android το FBReader) , ανοιξε την και στο search box γραψε 'lag' . Θα σου ερθουν πολλά αποτελεσματα απο διαφορα λεξικα, thesaurus, wikipedia  και αλλα τετοια (οπως ακριβως και το λεξικο του iOS δηλαδη). Διαβασε τα αποτελέσματα και scrollαροντας τα πες μου αν αυτο που διαβαζεις περιγραφει αυτο που ζεις καθως τα scrollαρεις ...

θεος!!!!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9441   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:26

θεος!!!!

Μα ρε valsami ελεος !!! Ειλικρινα δηλ. σκρολαρει static content αφου το εχει κατεβασει και σερνεται ρε ... Δηλ. ποσο δυσκολο ειναι να κανεις μια λιστα απο ορισμους να σκρολαρει καλα ?? Ειμαστε στο 2014 πια !! Φταει ο developer ? Μπορει . Αλλα συνηθως τα λειτουργικα παρεχουν stock widgets για αυτες τις δουλειες . Ποσες μλκ να εχει κανει ο developer ... Αλλο παραδειγμα . Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που παιζω ειναι το Wordament της Microsoft.. Ενα απλουστατο παιχνιδακι με λεξεις ! Στο ios ακομη και στο iphone 4 πετουσε ... Στο Android στο 'πολυ' Galaxy S4 σερνεται τοσο πολυ που χανω χρονο και λέξεις απο το γαμω-lag (στο wordament καθε αγωνας κραταει 2 λεπτα) . Ειναι απιστευτο πραγματικα !

#9442   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:32

Το πιο μικρο PDF αν ανοίξω κολλαει το σύμπαν. Δεν φταίει φυσικα ο CPU αλλα το Polaris office....

#9443   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:34

Μα ρε valsami ελεος !!! Ειλικρινα δηλ. σκρολαρει static content αφου το εχει κατεβασει και σερνεται ρε ... Δηλ. ποσο δυσκολο ειναι να κανεις μια λιστα απο ορισμους να σκρολαρει καλα ?? Ειμαστε στο 2014 πια !! Φταει ο developer ? Μπορει . Αλλα συνηθως τα λειτουργικα παρεχουν stock widgets για αυτες τις δουλειες . Ποσες μλκ να εχει κανει ο developer ... Αλλο παραδειγμα . Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που παιζω ειναι το Wordament της Microsoft.. Ενα απλουστατο παιχνιδακι με λεξεις ! Στο ios ακομη και στο iphone 4 πετουσε ... Στο Android στο 'πολυ' Galaxy S4 σερνεται τοσο πολυ που χανω χρονο και λέξεις απο το γαμω-lag (στο wordament καθε αγωνας κραταει 2 λεπτα) . Ειναι απιστευτο πραγματικα !

το wordament το επεζα στο wp mozart και ετρεχε τελεια φαντασου! και πρωτα βγηκε για wp αν θυμαμαι καλα και μετα για ιοσ/σνδροιδ

οχι εκει στην γοογλε αντι να βελτιωσουν το λειτουργικο λενε στους κατασκευαστες βαλτε περισσοτερο hw μπας και δουμε διαφορα...

ειπαμε γουστα ειναι αυτα!

προχτες μιλαγα με ενα φιλο που ειχε one! το ανδροιδ μου λεει ειναι το καλυτερο, τι παραπανω κανει απο το iphone που λεω? μου λεει τα παντα? του λεω δλδ? τα παντα μου λεει! να για παραδειγμα εμενα διαβαζει κατι με τα ματια μνου ειπε! του λεω το εχεις χρησημοποιησει ποτε? οχι μου λεει.... του λεω το ξερεις οτι αυτο το blotware που δεν χρησημοποιεις ποτε σου τρωει πορους και αποθηκευτηκο χορο? οχι μου λεει!

μετα εμενα το one οταν δεν κανει τιποτα στην οθονη και την κοιτας κραταει την φωτηνοτητα ανοιχτη!!!! του λεω και μενα οταν διαωαζεις βιβλιο ταινεια κτλ ανοιχτη την κραταει. εμενα ομως και να μην τα κανεις αυτα παλυ την κραταει.. δλδ του λεω οταν κανει τι? οταν κοιτας την οθονη μου λεει! μα του λεω αν δεν διαβαζεις κατι αν δεν βλεπεις κατι αν δεν αγγιζεις κατι τι κοιτας την αρχικη οθονη? μου λεει δεν ξερω αλλα κατι θα κανεις ... χεχε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9444   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:36

Το πιο μικρο PDF αν ανοίξω κολλαει το σύμπαν. Δεν φταίει φυσικα ο CPU αλλα το Polaris office....

Σωστος ! Αλλο παραδειγμα, μιας και μου το θυμισες. Acrobat Reader στο iOS και Acrobat Reader στο Android : Η μέρα με την νυχτα !!

#9445   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:37

Μα ειναι δυνατον να χρησιμοποιεις το Polaris;;; :P

Κατεβασε το Quickoffice

https://play.google....e.android&hl=el

και το ezPDF Reader

https://play.google....der.trial&hl=el

Περιμενουμε να μας πεις :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/01/2014 - 14:44

#9446   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:42

Μα ειναι δυνατον να χρησιμοποιεις το Polaris;;;

Κατεβασε το Quickoffice
https://play.google....e.android&hl=el
και το ezPDF Reader
https://play.google....der.trial&hl=el

Περιμενουμε να μας πεις :rolleyes:

Ηταν προεγκατεστημενο τι να κανω! Θα δοκιμασω αυτα που λες γιατι χρησιμοποιω συχνά PDF αρχεία

#9447   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:45

Ηταν προεγκατεστημενο τι να κανω! Θα δοκιμασω αυτα που λες γιατι χρησιμοποιω συχνά PDF αρχεία

Δυστυχως ειναι ματαιο φίλε μου ... Εμπειρια σαν αυτη του iBooks η του PDF Expert η του GoodReader δεν προκειται να βρεις στο Android. Και δεν αναφερομαι στο υπολοιπο functionality αυτων των εφαρμογων αλλα μονο στο viewing . Λες και δεν υπαρχει ποιοτικη PDF rendering engine για Android...  

#9448   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 14:53

Ενταξει ρε Αντωνη, εννοειται οτι για αναγνωση ebook σαν το iBooks δεν υπαρχει

Eιναι ο ενας απο τους τρεις λογους που εχω iPad

οσο για την αναγνωση και οχι μονο, PDF, μαλλον δεν εχεις δοκιμασει το ezPDF Reader B)

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/01/2014 - 14:58

#9449   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 15:03

Ενταξει ρε Αντωνη, εννοειται οτι για αναγνωση ebook σαν το iBooks δεν υπαρχει

Eιναι ο ενας απο τους τρεις λογους που εχω iPad

οσο για την αναγνωση και οχι μονο, PDF, μαλλον δεν εχεις δοκιμασει το ezPDF Reader B)

Τελικα για ePub κατεληξα στον FBReader (αλλα και αυτου του λειπουν πολλα πραγματα). Κατι high-profile εφαρμογες στο play store οπως το Aldiko και το Play Books της google ειναι γτπ !! Για PDF δεν εχω βρει τιποτε δυστυχως (εχω δοκιμασει και αυτο που λες). 

Κριμα τα 441ppi ρε γμτ ...

#9450   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 15:06

Τελικα για ePub κατεληξα στον FBReader (αλλα και αυτου του λειπουν πολλα πραγματα). Κατι high-profile εφαρμογες στο play store οπως το Aldiko και το Play Books της google ειναι γτπ !! Για PDF δεν εχω βρει τιποτε δυστυχως (εχω δοκιμασει και αυτο που λες). 

Κριμα τα 441ppi ρε γμτ ...

Ειπαμε, για ebooks το iPad ειναι μονοδρομος

Εισαι μικρος μαλλον και μπορεις ακομα να διαβασεις βιβλιο και σε 5'', τυχερεεεε :P

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/01/2014 - 15:07

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;