Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9451   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 07/01/2014 - 15:19

Το ezPDF ειναι αισθητά πιο γρηγορο απο το quick office αλλα οχι σαν το iBooks. Και το μενού του δειχνει λιγο καπως. Μαλλον δεν ειναι φτιαγμένο για full hd αναλυση. Παντως προτιμω τις 5,7 ιντσες απο τις 4 😜

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9452   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.023 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2014 - 15:34

Το ezPDF ειναι αισθητά πιο γρηγορο απο το quick office αλλα οχι σαν το iBooks. Και το μενού του δειχνει λιγο καπως. Μαλλον δεν ειναι φτιαγμένο για full hd αναλυση. Παντως προτιμω τις 5,7 ιντσες απο τις 4

Το Quick Office θα το εχεις οπως ειχες στο iPhone το iWorks και για PDF το ez

Για μια ακομα φορα

ΤΟ iBooks ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ANDROID

EINAI ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/01/2014 - 15:36

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#9453   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2014 - 02:42

το wordament το επεζα στο wp mozart και ετρεχε τελεια φαντασου! και πρωτα βγηκε για wp αν θυμαμαι καλα και μετα για ιοσ/σνδροιδ

οχι εκει στην γοογλε αντι να βελτιωσουν το λειτουργικο λενε στους κατασκευαστες βαλτε περισσοτερο hw μπας και δουμε διαφορα...
ειπαμε γουστα ειναι αυτα!

προχτες μιλαγα με ενα φιλο που ειχε one! το ανδροιδ μου λεει ειναι το καλυτερο, τι παραπανω κανει απο το iphone που λεω? μου λεει τα παντα? του λεω δλδ? τα παντα μου λεει! να για παραδειγμα εμενα διαβαζει κατι με τα ματια μνου ειπε! του λεω το εχεις χρησημοποιησει ποτε? οχι μου λεει.... του λεω το ξερεις οτι αυτο το blotware που δεν χρησημοποιεις ποτε σου τρωει πορους και αποθηκευτηκο χορο? οχι μου λεει!

μετα εμενα το one οταν δεν κανει τιποτα στην οθονη και την κοιτας κραταει την φωτηνοτητα ανοιχτη!!!! του λεω και μενα οταν διαωαζεις βιβλιο ταινεια κτλ ανοιχτη την κραταει. εμενα ομως και να μην τα κανεις αυτα παλυ την κραταει.. δλδ του λεω οταν κανει τι? οταν κοιτας την οθονη μου λεει! μα του λεω αν δεν διαβαζεις κατι αν δεν βλεπεις κατι αν δεν αγγιζεις κατι τι κοιτας την αρχικη οθονη? μου λεει δεν ξερω αλλα κατι θα κανεις ... χεχε

Εκεί στην Google έβγαλαν το moto x με διπύρηνο και το moto g με χαμηλότερα spec και πάει μια χαρά. Εκεί στην Google έδωσαν στους μηχανικούς τους για καθημερινή χρήση μοντέλα nexus 4 με 512 Ram για να κάνουν βελτίωση του software σε αυτό το επίπεδο χαρακτηριστικών.
Επίσης το one δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που λες. Όλα αυτά είναι σε μοντέλα της Samsung και LG.

#9454   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 08/01/2014 - 05:53

Εκεί στην Google έβγαλαν το moto x με διπύρηνο και το moto g με χαμηλότερα spec και πάει μια χαρά. Εκεί στην Google έδωσαν στους μηχανικούς τους για καθημερινή χρήση μοντέλα nexus 4 με 512 Ram για να κάνουν βελτίωση του software σε αυτό το επίπεδο χαρακτηριστικών.
Επίσης το one δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που λες. Όλα αυτά είναι σε μοντέλα της Samsung και LG.

Φιλε, πολυ θαβεις τις αλλες εταιριες ομως.. το note 3 στην κατηγορια του δεν εχει καμια σχεση με το one max, που πιστεψαν οι αθεοφοβοι οτι θα μπορουσαν να μπουν σε αυτη την κατηγορια τοσο απλα... το lg g2 ειναι κλασης ανωτερο απο καθε αλλο smartphone 4.5/5.2 ιντσων οθονης.. οποτε αντι να θαβεις τους αλλους κοιτα την εταιρια σου που παει να βγαλει συσκευη με την ιδια απαισια τεχνολογια καμερας.. δεν μου λες, καποτε μιλουσαμε για updates μεταξυ samsung και htc.. το g2 στην κορεα φοραει 4.4 και εμεις στο note 3 εχουμε ηδη τις πρωτες 4.4 leak. Τι εγινε με την htc?

#9455   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 08/01/2014 - 10:54

ετσι μου ελεγε, μπορει ουτε αυτος να μην ξερει τι εχει

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9456   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/01/2014 - 13:15

ετσι μου ελεγε, μπορει ουτε αυτος να μην ξερει τι εχει

Όλο αυτό το bloatware δεν έχει καμια αξία (μιας και δεν καθόμαστε σαν ανάπηροι να αλλάζουμε φωτογραφιες κουνωντας τα χέρια μας στον αέρα, ουτε γυριζουμε το κεφάλι μας δεξια κ αριστερά να κάνουμε play pause :-P )

Οντως τρώει πόρους αλλά όχι τόσο πολλους.

Τώρα για το φιλο σου, μάλλον δεν ξέρει ποια συσκευή έχει και τι κάνει :P

το One για μένα είναι πίσω απο τον ανταγωνισμό.

Είναι αξιοπρεπές σαν κινητό αλλά όχι τρομερό.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9457   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2014 - 13:29

Όλο αυτό το bloatware δεν έχει καμια αξία (μιας και δεν καθόμαστε σαν ανάπηροι να αλλάζουμε φωτογραφιες κουνωντας τα χέρια μας στον αέρα, ουτε γυριζουμε το κεφάλι μας δεξια κ αριστερά να κάνουμε play pause :-P )

Οντως τρώει πόρους αλλά όχι τόσο πολλους.

Τώρα για το φιλο σου, μάλλον δεν ξέρει ποια συσκευή έχει και τι κάνει :P

το One για μένα είναι πίσω απο τον ανταγωνισμό.

Είναι αξιοπρεπές σαν κινητό αλλά όχι τρομερό.

συμφωνω οτι ειναι πισω (αν και μαρεσει εμφανησιακα πιο πολυ απο ολα τα ανδροιδ)

το blotware αν τα κλεισεις δεν τρωνε τιποτα αλλα δυστυχος πιανουν gigabyte

αλλα και το σ4 πλαον πισω ειναι, αυτο με τα ανδροιδ το κακο ειναι οτι μετα απο ενα δυο μηνες θα βγει και μια καλυτερη συσκευη,

#9458   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/01/2014 - 13:32

συμφωνω οτι ειναι πισω (αν και μαρεσει εμφανησιακα πιο πολυ απο ολα τα ανδροιδ)
το blotware αν τα κλεισεις δεν τρωνε τιποτα αλλα δυστυχος πιανουν gigabyte

αλλα και το σ4 πλαον πισω ειναι, αυτο με τα ανδροιδ το κακο ειναι οτι μετα απο ενα δυο μηνες θα βγει και μια καλυτερη συσκευη,

το s4 αν το δουμε εν τελει δεν ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις συσκευων (κυριως λογω του sd600 που ειναι ιδιαιτερα ενεργοβορος)

τωρα αν δεις τι blotware υπαρχει μεσα θα δεις οτι αυτα ειναι το λιγοτερο :Ρ υπαρχει σκουπιδι που πρεπει να φυγει καλως η κακως.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9459   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2014 - 13:35

το s4 αν το δουμε εν τελει δεν ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις συσκευων (κυριως λογω του sd600 που ειναι ιδιαιτερα ενεργοβορος)

τωρα αν δεις τι blotware υπαρχει μεσα θα δεις οτι αυτα ειναι το λιγοτερο :Ρ υπαρχει σκουπιδι που πρεπει να φυγει καλως η κακως.

ναι εχω διαβασει.. αφου ολοι περνανε αλλες rom που δεν εχει ολα αυτα τα πραγματα μεσα χαχαχ

αντε να δουμε το tizen... και τι θα γινει με αυτα τα 2, θα το παρατησει η σαμμυ το ανδροιδ η οχι? αν το παρατησει θα ειναι μεγαλο πληγμα

#9460   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/01/2014 - 15:29

Μετα απο πολυ καιρο που κορόιδευα αυτους με τις παντόφλες πηρα και γω note3!! Το κινητο τα σπαει σε ολους τους τομείς. Το εχω παράλληλα βεβαια με το iPhone 5 το οποίο μου φαινεται μικρο σαν παιχνιδάκι. Το μέγεθος ειναι ενα προβλημα, σε ποια τσεπη θα το βαλεις που θα το αφήσεις στο αυτοκινητο αλλα οταν τα ξεπέρασεις αυτα σε αποζημιώνει πλήρως.

Η οθονη ειναι τέλεια! Δεν χορταίνω να την κοιταω. Ειναι πολυ γρηγορο παντου και πιστευω ολα τα χαζά μικροκολληματα και lagαρισματα θα διορθωθούν στην 4.4. Η φωτογραφική και το βιντεο ειναι πολυ μακρια απο τον ανταγωνισμό αν και η συμπίεση που κανει στις φωτος (μοιάζουν καπως με πίνακα ζωγραφικής αν ζουμαρεις αρκετα) με ξένισε.
Μετα απο galaxy s3, nexus 4 και s4 mini πιστευω οτι θα κατσω αρκετο καιρο με αυτο το κινητο.
Και αν δεν μεγαλώσει η μηλιά τις ιντσες το Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να παω σε iPhone 6. Θα μου λείψει βεβαια η σπιρταδα και το smoothness του iOS αλλα πλεον το android εχει πλησιάσει πολυ κοντα...

θυμαμαι τι γελιο ειχες ριξει οταν ειχες το i4 και σου ειχα εμφανισει το s2 :P

το ιδιο ειχες ριξει οταν σου εμφανισα και το note2....τωρα μου εγινες παντοφλιαρης και μας βαζεις και μπριζες με το θηριο :)

#9461   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2014 - 15:50

θυμαμαι τι γελιο ειχες ριξει οταν ειχες το i4 και σου ειχα εμφανισει το s2 :P

το ιδιο ειχες ριξει οταν σου εμφανισα και το note2....τωρα μου εγινες παντοφλιαρης και μας βαζεις και μπριζες με το θηριο :)

παντος εγψ σημερα ξαναεπιασα στα χερια μου ενα s4 και δεν μου φενοταν μεγαλο.. με τοσα που εχω δει χαχαχα αλλα στο αυτι δεν θα το εβαζα δεν ξερω

#9462   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2014 - 16:27

Φιλε, πολυ θαβεις τις αλλες εταιριες ομως.. το note 3 στην κατηγορια του δεν εχει καμια σχεση με το one max, που πιστεψαν οι αθεοφοβοι οτι θα μπορουσαν να μπουν σε αυτη την κατηγορια τοσο απλα... το lg g2 ειναι κλασης ανωτερο απο καθε αλλο smartphone 4.5/5.2 ιντσων οθονης.. οποτε αντι να θαβεις τους αλλους κοιτα την εταιρια σου που παει να βγαλει συσκευη με την ιδια απαισια τεχνολογια καμερας.. δεν μου λες, καποτε μιλουσαμε για updates μεταξυ samsung και htc.. το g2 στην κορεα φοραει 4.4 και εμεις στο note 3 εχουμε ηδη τις πρωτες 4.4 leak. Τι εγινε με την htc?

Που έθαψα κάποιο προϊόν σε αυτό που έγραψα; Έχεις τη μύγα;
Και σταματά να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις με την HTC. Το αμερικάνικο one έχει ήδη 4.4. Και το Max με το Note είναι 2 διαφορετικά προϊόντα. Είναι σα να συγκρίνεις μια Mercedes ML με μια S επειδή έχουν το ίδιο μέγεθος.
Όταν θα πούμε κακή κουβέντα για την εταιρία σου έλα σα δικηγόρος να την υπερασπιστείς. Τώρα δεν είπαμε τίποτα. False alarm...

#9463   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 08/01/2014 - 16:31

παντος εγψ σημερα ξαναεπιασα στα χερια μου ενα s4 και δεν μου φενοταν μεγαλο.. με τοσα που εχω δει χαχαχα αλλα στο αυτι δεν θα το εβαζα δεν ξερω

τετοια κολληματα ποτε δεν ειχα....και το note μια χαρα το εβαζα στο αυτι... :P

#9464   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2014 - 16:34

Που έθαψα κάποιο προϊόν σε αυτό που έγραψα; Έχεις τη μύγα;
Και σταματά να μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις με την HTC. Το αμερικάνικο one έχει ήδη 4.4. Και το Max με το Note είναι 2 διαφορετικά προϊόντα. Είναι σα να συγκρίνεις μια Mercedes ML με μια S επειδή έχουν το ίδιο μέγεθος.
Όταν θα πούμε κακή κουβέντα για την εταιρία σου έλα σα δικηγόρος να την υπερασπιστείς. Τώρα δεν είπαμε τίποτα. False alarm...

Εσυ στην αμερικη μενεις? Ή μονο εκει ξερουν να υποστηριζουν τις συσκευες? Δεν ειναι 2 διαφορετικα προιοντα φιλε μου, ειναι phablets.. ή μαλλον εχεις δικιο, το one max θεωρειται phablet γιατι χωρις wacom digitizer και πενακι δεν το λες ετσι... οντως.. ο λογος παραγωγης του ειναι για το μεριδιο αγορας των phablets ομως... δεν ειναι η εταιρια μου, αλλα ο,τι αρνητικο εχει να πει καποιος για το android πετας το μπαλακι εκει.. που, στην samsung και την lg που παιζουν μονες τους τοσους μηνες στο android.. δεν ειναι λιγο foul αυτο?

#9465   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2014 - 16:35

τετοια κολληματα ποτε δεν ειχα....και το note μια χαρα το εβαζα στο αυτι... :P

Parafron θα πας στο 3αρι σαν φανατικος της σειρας? Ή το σκεφτεσαι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες