Ειναι παρα πολυ γρηγορες ολες οι συσκευες που αναφερεις.. συγκεκριμενα και τις 3 τις εχω δοκιμασει εξονυχιστικα.. (και κατοχος note3). Ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν, ειτε ανοιξει το ενα πιο γρηγορα για μερικα msecs ειτε το αλλο δεν εγινε κ τιποτα.. δεν καταλαβαινω γιατι δεν εισαι ικανοποιημενος απο το 5αρι σε αυτον τον τομεα.. ειναι αρκετα καλο.. παντως το γρηγοροτερο browsing μεχρι στιγμης το ειδα σε note 3 και g2, πραγματικα σκοτωνουν.. εχει γινει παρα πολυ σωστη δουλεια στο κομματι της ταχυτητας...παληκαρια, εσεις που γνωριζεται, εχω μια απορια: εχει μεγαλη διαφορα το σερφαρισμα σε ιστοσελιδες αναμεσα σε iphone5 και σε αντιστοιχη συσκευη android? (πχ note3-s4 κλπ) γιατι εγω με το 5αρι σαν να μην ειμαι ευχαριστημενος ειτε με 3g ειτε με wifi, λετε να μου φαινεται?

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 09/01/2014 - 02:49
Ad
Δημοσίευση 09/01/2014 - 02:56
Ειναι παρα πολυ γρηγορες ολες οι συσκευες που αναφερεις.. συγκεκριμενα και τις 3 τις εχω δοκιμασει εξονυχιστικα.. (και κατοχος note3). Ουσιαστικες διαφορες δεν υπαρχουν, ειτε ανοιξει το ενα πιο γρηγορα για μερικα msecs ειτε το αλλο δεν εγινε κ τιποτα.. δεν καταλαβαινω γιατι δεν εισαι ικανοποιημενος απο το 5αρι σε αυτον τον τομεα.. ειναι αρκετα καλο.. παντως το γρηγοροτερο browsing μεχρι στιγμης το ειδα σε note 3 και g2, πραγματικα σκοτωνουν.. εχει γινει παρα πολυ σωστη δουλεια στο κομματι της ταχυτητας...
δε ξερω ισως να φταιει κ η εφαρμογη tapatalk, εκει τις περισσοτερες φορες σερνετε, safari και chrome ειναι αρκετα καλυτερα, δεν εχω μετρο συγκρισης γι αυτο και ρωτησα, απο περιεργεια, ευχαριστω!
Δημοσίευση 09/01/2014 - 02:58
Ο safari ειναι παρα πολυ καλη εφαρμογη κ ο,τι ειναι να δωσει η συσκευη θα το δωσει.. ισως η συγκεκριμενη εκδοση του tapatalk να εχει τα θεματακια της.. να σαι καλαδε ξερω ισως να φταιει κ η εφαρμογη tapatalk, εκει τις περισσοτερες φορες σερνετε, safari και chrome ειναι αρκετα καλυτερα, δεν εχω μετρο συγκρισης γι αυτο και ρωτησα, απο περιεργεια, ευχαριστω!
Δημοσίευση 09/01/2014 - 14:29

Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 09/01/2014 - 15:42
Και για τους νοσταλγούς του BiteSMS, παντα υπάρχει λύση!
Ποια είναι η λύση
Δημοσίευση 10/01/2014 - 03:39

Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 10/01/2014 - 03:45
Γιατί δεν την ποσταρες; Χάλασε το photoshop???

Δημοσίευση 10/01/2014 - 08:58
Τη φωτογραφία-πειστήριο ότι δουλεύεις άνετα το Note με το ένα χέρι χρωστας!!!
δεν μου αρεσει το νοτε αλλα εαν το ειχα υπαρχουν πολλοι τροποι για να δουλεψει με ενα χερι και ο πιο ευκολος ειναι το ρολοι της σαμμυ ...
Δημοσίευση 10/01/2014 - 10:22
Λειτουργία με ενα χέρι 😃Τη φωτογραφία-πειστήριο ότι δουλεύεις άνετα το Note με το ένα χέρι χρωστας!!!
(Θελω και κούρεμα... 😜)
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: Gfb3, 10/01/2014 - 10:24
Δημοσίευση 10/01/2014 - 10:27
Τη φωτογραφία-πειστήριο ότι δουλεύεις άνετα το Note με το ένα χέρι χρωστας!!!
Χαχαχα! Δεν έχω άλλο κινητό διαθέσιμο να βγάλω φωτο!
Περιμένω να γυρίσει ο αδερφός μου ππυ λείπει για να σας τη στείλω! Δεν ξεχνά πραγματα.
Και όχι χωρίς λειτουργια με το ενα χερι.
Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:18
Χαχα η αλήθεια είναι ότι και εγώ το χειρίζομαι με το ένα χέρι.. Όχι και τόοοοοσο πολύ άνετα βέβαια, απλά θέλει την τεχνική του..
Μια μέρα κλείνω και εγώ με το τέρας στα χέρια μου.. Τόσα έχω ακούσει για αυτό, με ψήσατε τελικά.. καλόπαιδα. Και ενώ η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου πήγαινε μέχρι και σε... 5S
Με γέμισε φόβους βέβαια. Στην αρχή τρόμαξα λίγο με το μέγεθος, αν και το είχα δει & από κοντά. Αργά ή γρήγορα θα το συνηθίσω βέβαια πιστεύω. Φοβάμαι ότι θα μου φύγει από τα χέρια κάποια στιγμή (καμία καλή λεπτή θήκη έχετε να προτείνετε??). Τέλος φοβάμαι ότι θα μου είναι απίστευτα δύσκολο να γυρίσω αργότερα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή..
Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:26
Χαχα η αλήθεια είναι ότι και εγώ το χειρίζομαι με το ένα χέρι.. Όχι και τόοοοοσο πολύ άνετα βέβαια, απλά θέλει την τεχνική του..
Μια μέρα κλείνω και εγώ με το τέρας στα χέρια μου.. Τόσα έχω ακούσει για αυτό, με ψήσατε τελικά.. καλόπαιδα. Και ενώ η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου πήγαινε μέχρι και σε... 5S
Με γέμισε φόβους βέβαια. Στην αρχή τρόμαξα λίγο με το μέγεθος, αν και το είχα δει & από κοντά. Αργά ή γρήγορα θα το συνηθίσω βέβαια πιστεύω. Φοβάμαι ότι θα μου φύγει από τα χέρια κάποια στιγμή (καμία καλή λεπτή θήκη έχετε να προτείνετε??). Τέλος φοβάμαι ότι θα μου είναι απίστευτα δύσκολο να γυρίσω αργότερα σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή..
Αντε καλοριζικο.. τι λεει? Σου αρεσε?
Δημοσίευση 10/01/2014 - 13:30
Αντε καλοριζικο.. τι λεει? Σου αρεσε?
Ευχαριστώ!
Χαχα αν δεν μου άρεσε θα 'χα πρόβλημα Στέφανε..
Αφού παλεύω τόσο καιρό με το touchwiz, στην 3η απόπειρα θα το αγαπήσω πιστεύω.. Να 'ναι καλά ο snap800 και τα 3 ram βέβαια..
Δημοσίευση 10/01/2014 - 16:43
Καμια σχεση ο touchwiz του note3 με τις υπολοιπες συσκευες.. και δεν ειναι θεμα chipset αλλα υλοποιησης λειτουργικου.. ακομη κ το note2 με την επισημη 4.3 σκοτωνει στον touchwiz, παει σφαιρα... αλλα το 3αρι δεν καταλαβαινει χριστο..Ευχαριστώ!
Χαχα αν δεν μου άρεσε θα 'χα πρόβλημα Στέφανε..
Αφού παλεύω τόσο καιρό με το touchwiz, στην 3η απόπειρα θα το αγαπήσω πιστεύω.. Να 'ναι καλά ο snap800 και τα 3 ram βέβαια..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 33
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)