Ρε μ@λ@κ@ , σε νοιάζει τι θα γίνει το 2014!
Να σου θυμίσω το Ν4 ? Να σου θυμίσω το S5 (αλλο αν σε σειρά S δύσκολα πας μετα απο σειρά Note) ? Να σου θυμίσω το Gear 2 ? Ή μήπως το iPhone 6?
Καλα εσυ θα περασεις απο ολα, ειμαι σιγουρος!!
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:24
Ρε μ@λ@κ@ , σε νοιάζει τι θα γίνει το 2014!
Να σου θυμίσω το Ν4 ? Να σου θυμίσω το S5 (αλλο αν σε σειρά S δύσκολα πας μετα απο σειρά Note) ? Να σου θυμίσω το Gear 2 ? Ή μήπως το iPhone 6?
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:26
atari να σε δώ να φλασάρεις σε φανάρι και τι στον κόσμο
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:28
Bολεύτηκα τώρα. Επόμενη στάση του χρόνου το χειμώνα Ν4 ή iPhone 6!
Μονο το Gear μου λείπει (απο εβδομάδα σε εβδομάδα το πάω).
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:31
atari να σε δώ να φλασάρεις σε φανάρι και τι στον κόσμο
χαχαχα!
Η αληθεια ειναι οτι θαθελα να το αποφυγω γιατι βαριεμαι. Παλια να φανταστεις και με το jb οτι tweak και theme εβλεπα τα δοκιμαζα, τωρα μονο αυτα που χρειαζομαι.
Βεβαια ποτε μη λες ποτε, φημες λενε οτι ο tnt στα φαναρια σβηνει και τη μηχανη!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:32
χαχαχα!
Η αληθεια ειναι οτι θαθελα να το αποφυγω γιατι βαριεμαι. Παλια να φανταστεις και με το jb οτι tweak και theme εβλεπα τα δοκιμαζα, τωρα μονο αυτα που χρειαζομαι.
χαχαχαχα! ε κ εγώ όταν δοκίμαζα στο android , φλάσαρα παντού
τώρα πια μαμα ρομ με root , άντε κανεναν kernel να γραψει καλύτερη χρήση απο αυτή που έχω , και όλα τα αλλα πανε copy paste
Δημοσίευση 15/01/2014 - 08:51
χαχαχα!
Αυτα φιλε τα εχω κανει στον καιρό τους. Αυτα ειναι παιχνιδακια για να μαθαινουν οι νεοι . Τιποτε απο αυτα δεν χρειαζεσαι πραγματικα οταν μαθεις και ωριμασεις. Τα λεω καιρο τωρα αλλα οτι και να πεις στους νεους θα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν για να μαθουν, Βλέπεις πως σιγα-σιγα τα παρατανε ολοι ?? Και JB και φλασιες και theming και ολες τις αηδιες . Αλλα δυστυχως αυτο πρεπει να το νοιωσεις μόνος σου. Οτι και να σου λένε οι πιο εμπειροι ειναι κατι που πρέπει να καταλάβεις βιωματικά ... Πάλι καλά ...
Δημοσίευση 15/01/2014 - 09:19
Αυτα φιλε τα εχω κανει στον καιρό τους. Αυτα ειναι παιχνιδακια για να μαθαινουν οι νεοι . Τιποτε απο αυτα δεν χρειαζεσαι πραγματικα οταν μαθεις και ωριμασεις. Τα λεω καιρο τωρα αλλα οτι και να πεις στους νεους θα κανουν αυτο που πρεπει να κανουν για να μαθουν, Βλέπεις πως σιγα-σιγα τα παρατανε ολοι ?? Και JB και φλασιες και theming και ολες τις αηδιες . Αλλα δυστυχως αυτο πρεπει να το νοιωσεις μόνος σου. Οτι και να σου λένε οι πιο εμπειροι ειναι κατι που πρέπει να καταλάβεις βιωματικά ... Πάλι καλά ...
Δημοσίευση 15/01/2014 - 10:04
Αντωνη απο τοτε που πηρες android συσκευη μιλας πολυ ωριμα κ ομορφα.. τα λες τα πραγματα ως εχουν
Χαχαχαχα !!! Λές να ειναι αυτό ??
Δημοσίευση 15/01/2014 - 10:17
συμφωνω, καποτε με windows mobile καθε μερα νεα rom.... touch x τοτε η λεγομενη... και να τα theme και να τα tweak kai να τα mods και να και να... αποτελεσμα το τηλεφωνο εκλεινε το βραδυ μονο του και δεν χτυπαγε το ξυπνητηρι και αργουσα στη δουλεια χαχαχχ
απο εδω και περα τα βαρεθηκα πλεον, θελω κατι σταθερο και γρηγορο! και το ios με καλυπτει..
παντος παιδια αν θελετε να ασχοληστε με κατι αφηστε τις rom και ασχοληθητε με προγραμματισμο.. και θα εχεις πιο πολλα να κανεις και θα κανεις και κατι δημηουργικο
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 15/01/2014 - 10:25
συμφωνω, καποτε με windows mobile καθε μερα νεα rom.... touch x τοτε η λεγομενη... και να τα theme και να τα tweak kai να τα mods και να και να... αποτελεσμα το τηλεφωνο εκλεινε το βραδυ μονο του και δεν χτυπαγε το ξυπνητηρι και αργουσα στη δουλεια χαχαχχ
απο εδω και περα τα βαρεθηκα πλεον, θελω κατι σταθερο και γρηγορο! και το ios με καλυπτει..
παντος παιδια αν θελετε να ασχοληστε με κατι αφηστε τις rom και ασχοληθητε με προγραμματισμο.. και θα εχεις πιο πολλα να κανεις και θα κανεις και κατι δημηουργικο
Μεγάλη κουβέντα ειπες φιλε valsami !! Ειναι ακριβως οπως τα λες. Μονο που το development και η πραγματικη δημιουργια ειναι λιγο πιο δυσκολη. Για αυτο ο κοσμος ασχολειται με αυτα που δυστυχως του δινουν την ψευδαισθηση οτι έκανε κατι δημιουργικο.
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 15/01/2014 - 10:25
Δημοσίευση 15/01/2014 - 10:33
Μεγάλη κουβέντα ειπες φιλε valsami !! Ειναι ακριβως οπως τα λες. Μονο που το development και η πραγματικη δημιουργια ειναι λιγο πιο δυσκολη. Για αυτο ο κοσμος ασχολειται με αυτα που δυστυχως του δινουν την ψευδαισθηση οτι έκανε κατι δημιουργικο.
καλα σαφως ειναι πιο δυσκολο.... πολυ πιο δυσκολο... αλλα τουλαχιστον μαθαινεις και σκεφτεσε και περναει και η ωρα... χτες εγω εφαγα 4 ωρες στο xcode και ουτε που το καταλαβα.
(μιας και εισαι expert αμα χρειαστω βοηθεια δεν θα δυστασω να σε ρωτησω) χαχαχαχ
και οχι μονο αυτο αλλα μπορεις ευκολα να φτιαξεις μια μικρη εφαρμογουλα να σε βοηθαει εσενα, τι δουλεια σου, το χομπι σ.....
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 15/01/2014 - 22:54
Δημοσίευση 16/01/2014 - 00:25
3 Ο atari4 σε λίγο με android
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:01
Σκοτίστηκε η Apple για το ποια συσκευή θα πάρουν οι geeks..Ο Σεπτεμβρης θα ειναι ο κρισιμος μηνας.
Ή θα κλεισει το topic αυτο, ή θα μεινει μονο αυτο!
Δημοσίευση 16/01/2014 - 01:02
Σκοτίστηκε η Apple για το ποια συσκευή θα πάρουν οι geeks..
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες