έτσι ακριβώςτο μεγεθος μετραει οπως και να το κανουμε

Όχι 119.50 κ το έχω σε σάκο μεταφοράςΨεμματα λες, δυσκολευομαστε να το πιστεψουμε αυτο.. ενα περιεργο πραγμα... πες κ του νικολαου οτι εισαι 120 κιλα κ φορας ραπερ παντελονια μπας κ ηρεμησει..

Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:21
έτσι ακριβώςτο μεγεθος μετραει οπως και να το κανουμε
Όχι 119.50 κ το έχω σε σάκο μεταφοράςΨεμματα λες, δυσκολευομαστε να το πιστεψουμε αυτο.. ενα περιεργο πραγμα... πες κ του νικολαου οτι εισαι 120 κιλα κ φορας ραπερ παντελονια μπας κ ηρεμησει..
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:22
Αντε και με gear σου ευχομαι
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:24
To τόπικ είναι στο bla bla που σημαίνει χαλαρό moderation, χαλαρή κουβεντούλα αλλά μην το ξεφτιλίσετε. Επειδή βαριέμαι λοιπόν κι εγώ κι όλοι οι άλλοι mods να καθόμαστε να κάνουμε τους νηπιαγωγούς και να σβήνω σχόλια που δεν είναι σωστά ή προσβάλλουν ηρεμήστε γιατί θα φύγουν όλα ή θα κλείσει το τόπικ. Κρίμα είναι.
Χαλαρώστε λοιπόν και μη βγάζετε την αντρίλα σας σε gadgets. Πλακωθείτε για μπάλα στο κάτω κάτω.
Τεσπα δεν ξέρω ποιος και τι έβρισε, απλά άρχισαν να έρχονται αναφορές και δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε τους νηπιαγωγούς.
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:36
To τόπικ είναι στο bla bla που σημαίνει χαλαρό moderation, χαλαρή κουβεντούλα αλλά μην το ξεφτιλίσετε. Επειδή βαριέμαι λοιπόν κι εγώ κι όλοι οι άλλοι mods να καθόμαστε να κάνουμε τους νηπιαγωγούς και να σβήνω σχόλια που δεν είναι σωστά ή προσβάλλουν ηρεμήστε γιατί θα φύγουν όλα ή θα κλείσει το τόπικ. Κρίμα είναι.
Χαλαρώστε λοιπόν και μη βγάζετε την αντρίλα σας σε gadgets. Πλακωθείτε για μπάλα στο κάτω κάτω.
Τεσπα δεν ξέρω ποιος και τι έβρισε, απλά άρχισαν να έρχονται αναφορές και δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε τους νηπιαγωγούς.
εσυ τι κανεις εδω?
δεν εισαι στην ''αγια σοφια'' να παιρνεις ματι τις μπουλντοζες?
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:38
Καλα ειναι, ειχε καταντησει εκκλησια το topic!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:44
Γιατι, ποιος παρεξηγηθηκε?? Πφφφφφ, καθε φορα τα ιδια.. θα το πηγαινω στο stage 1 for kids την επομενη φοραΧαοχαοοχα θα πάω αύριο, σήμερα είχα στείλει αντιπρόσωπο...Κούραση..
Νταξ δε διαφωνώ αρκεί να μην παρεξηγιέστε, να αντέχετε το πείραγμα..
Δημοσίευση 21/01/2014 - 20:51
![]()
YES!!!!!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 21/01/2014 - 22:09
Οι android συσκευες θελουν γνωσεις.
Δημοσίευση 21/01/2014 - 22:53
Jig πιπεριιιιι
Ηταν αφιερωμενο μονο για nickolaou
Δημοσίευση 21/01/2014 - 23:32
Βρε το κατάλαβα, αλλα παρολαυτα τετοιά μπορείτε να λέτε όταν μαζευεστε παρέα με τα νοτελια (μπλιαξ) σας, όχι εδώ, ξηγηθηκαμε;;;Ηταν αφιερωμενο μονο για nickolaou
Δημοσίευση 21/01/2014 - 23:55
Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:14
![]()
Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:15
Δημοσίευση 22/01/2014 - 00:24
Μπαααα θέλει λίγο ακόμη "σπρώξιμο"
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου λείπει ο tnt που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε....
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες