Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9721   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:10

Ti να πουν τα γατάκια ο jig και stefano23 για το Μήλο ας ασχοληθούν με το μούφα ανδροιδ....

Ρε φίλε θα μας πεις και πόσα σου δίνει η Apple για να πετάς τις βλακείες σου εδώ; Αγοράζεις μισή μερίδα συσκευή 700 ευρώ και προσπαθείς να την πεις σε κάτι που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου; αν είναι τα παιδιά "γατάκια" που έχουν δοκιμάσει τα πάντα και κατέληξαν στο καλύτερο τότε εσύ τι είσαι; σου εύχομαι την επόμενη φορά να μην πετάξεις τα λεφτά σου στα σκουπίδια και να σκεφτείς έξυπνα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9722   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:15

Εντυπωσιακότατο το ότι με το που πάει να ξεκινήσει καβγάς γίνεται συστράτευση και τρέχετε όλοι να συνδεθείτε στο iPhoneHellas για να μαλώσετε αλλά όπως ειπώθηκε και νωρίτερα καλύτερα να ηρεμήσετε και να μην το συνεχίσετε.

Είναι κρίμα εσείς οι ίδιοι που κρατάτε τόσο καιρό το συγκεκριμένο τόπικ ανοιχτό (και που κάποιοι από εσάς το θεωρούν προσωπική τους νίκη κάτι τέτοιο) να είστε η αιτία που θα κλειδώσει...

#9723   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:22

...σου εύχομαι την επόμενη φορά να μην πετάξεις τα λεφτά σου στα σκουπίδια και να σκεφτείς έξυπνα..

Μάθαμε λοιπόν οτι πετάξαμε τα λεφτά μας στα σκουπίδια αγοράζοντας iPhone...μάλλον η βλακεία δεν ειναι αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων iPhone.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 22/01/2014 - 02:29

#9724   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:24

Εμένα μ αρέσει αυτή η εκδοχή.. Έχω βίτσιo να πετάω, καίω λεφτά..:D :D :P

Αναρτημένη εικόνα

#9725   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:28

Εμένα μ αρέσει αυτή η εκδοχή.. Έχω βίτσιo να πετάω, καίω λεφτά..:D :D :P

Αν μη τι άλλο συμβαδίζει με τον ελιτίστικο αέρα υπεροχής που προσδίδει ένα Apple device :D

#9726   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:29

Μάθαμε λοιπόν οτι πετάξαμε τα λεφτά μας στα σκουπίδια αγοράζοντας iPhone...μάλλον η βλακεία δεν ειναι αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων iPhone.

Ναι έπρεπε κάποια στιγμή να το μάθετε ότι πετάξατε τα λεφτά σας στα σκουπίδια δυστυχώς φιλαράκι..
Τέλος πάντων, δεν είμαι και πολύ ενεργό μέλος του φόρουμ και γι αυτό δεν θα απαντήσω σε κανέναν άλλον.. Απλά δεν θέλω να κλειδώσει το θέμα εξαιτίας μου ενώ τα παιδιά εδώ κάνουν καλή παρέα..

#9727   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:29

Ε ναι αν δεν πετάξεις σε 100,1000,10.000 ευρώ σε ένα εύρος 5ετίας δεν έχεις κάτι χρηστικό στα χέρια σου..

Αναρτημένη εικόνα

#9728   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:37

Σε λιγο καιρό που θα εχουμε κι εμείς τη δικιά μας παντόφλα, να δω σε ποια τρύπα θα κρυφτουνε όλοι αυτοί που μας αποκαλούν "μισή μερίδα κινητό"..
plus: θα εχει και το μηλαρακι στην πλάτη για να σκάσουν απο τη ζήλεια τους!

#9729   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:40

Ναι έπρεπε κάποια στιγμή να το μάθετε ότι πετάξατε τα λεφτά σας στα σκουπίδια δυστυχώς φιλαράκι..
Τέλος πάντων, δεν είμαι και πολύ ενεργό μέλος του φόρουμ και γι αυτό δεν θα απαντήσω σε κανέναν άλλον.. Απλά δεν θέλω να κλειδώσει το θέμα εξαιτίας μου ενώ τα παιδιά εδώ κάνουν καλή παρέα..

Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος να μας το πει.....αυριο πρωί πρωί θα πάω να παρω android ευτυχώς μου άνοιξες τα ματιά φίλε να σε καλά.....

Knowledge Is Power

#9730   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:51

Δεν μαθαμα μονο αυτο, μαθαμε και κατι ακομα... Οτι η αξια ενος κινητου ειναι (η τουλαχιστον πρεπει να ειναι) αναλογη του μεγεθους του:

Αγοράζεις μισή μερίδα συσκευή 700 ευρώ

Και να σχολιασω και κατι ακομα σχετικα με αυτο:

Ρε φίλε θα μας πεις και πόσα σου δίνει η Apple για να πετάς τις βλακείες σου εδώ;

Φιλε motomoto ΑΛΛΗ εταιρεια εχει πιαστει ΠΟΛΛΑΚΙΣ με το χερι in the cookie jar για χρηματισμο ατομων για προωθηση των προιοντων της... Care to venture a guess?

#9731   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 02:57

Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος να μας το πει.....αυριο πρωί πρωί θα πάω να παρω android ευτυχώς μου άνοιξες τα ματιά φίλε να σε καλά.....

Εγώ λέω να πας τώρα έξω από το Plaisio και να περιμένεις..
Αλλά ξέρω ότι κάνεις πλάκα και δεν θα πας πουθενά αύριο.. Άρα ξανά κλείσε τα ματάκια που προσπαθώ να σου ανοίξω και γύρνα πλευρό..

Φιλε motomoto ΑΛΛΗ εταιρεια εχει πιαστει ΠΟΛΛΑΚΙΣ με το χερι in the cookie jar για χρηματισμο ατομων για προωθηση των προιοντων της... Care to venture a guess?

Πλέον αλλάξανε τα δεδομένα όπως βλέπεις...
Λόγω της πτώσης πωλήσεων της Apple ίσως να έστειλε τον nickolaou εδώ να μας την πει..
Καληνύχτα παιδιά, και συγνώμη αν εξαιτίας μου ξεφύγαμε..

#9732   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:08

Καληνύχτα motomoto. Μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθεις να μας ανοίξεις τα μάτια...

#9733   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:10

Δεν ξεφύγαμε εξαιτίας σου μην αγχώνεσαι... :)

Απλά θα σου πω κάτι και θυμήσου το, για σένα πετάμε λεφτά και είναι σεβαστό. Για μένα πετάς εσύ λεφτά και ελπίζω πάλι ότι είναι σεβαστό. 

Γι αυτό και όλοι δεν είμαστε γαύροι(αν και με τον χοντρό στο τιμόνι αυτό πάει να γίνει :D ), γι αυτό και δεν είμαστε όλοι 2.00 με γαλανά μάτια (εκτός από μένα :P ) κοκ..

Υπάρχει κάτι που λέγεται άποψη..

Κι επίσης υπάρχει κάτι που ζητάει ο καθένας, έστω κι αν αυτό το κάτι είναι μονάδα αρκεί να γίνεται σωστά. Εγώ θέλω 1/1 κι όχι 0.7/1 σε δέκα λειτουργίες if you know what i mean..;)

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 22/01/2014 - 03:13

Αναρτημένη εικόνα

#9734   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:16

Καληνύχτα motomoto. Μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθεις να μας ανοίξεις τα μάτια...

Έτσι πως πάει η Apple δεν χρειάζεστε εμένα να σας ανοίξω τα μάτια.. Η ίδια η Apple θα σας ανοίξει τα μάτια και θα σας κάνει να φύγετε και να πάτε αλλού.. Μακάρι για εσάς να κάνω λάθος..

#9735   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:20

Πραγματικά φίλε nsxbass είμαστε άσχετοι εχει δίκιο το παιδί. Ανεξάρτητα με το τι ασχολείται ο κάθε ένας πραγματικά τα παίρνω και δαγκωνομαι για να μην βρισω κατανοώ οτι υπάρχουν άτομα fan μιας εταιρείας αλλα αν απο το 2002 μέχρι σημερα εχω χαλάσει 15000€ για κινητα και εχω σχεδόν δοκιμάσει όλες τις εταιρείες και samsung και sony και htc και iPhone και τα δυο λειτουργικά και android και iOS δεν μπορω να βλέπω τύπους τρολ που σου το παίζουν γνωστες και αμφιβάλω αν εχουν καν κινητό να λένε και κυρίως να κρίνουν τις επιλογές του κάθε ένα....δεν ήξερα οτι πρεπει να παρω 42" κινητό για να γουστάρω....ήμαρτον....εγω παντως απο δω και πέρα θα ακούω τον φίλο πιο πανω...αντε σας αφήνω και πάω να κάτσω έξω απο το πλαίσιο σε 6 ώρες ανοιγει.....εντάξει μάθαμε ακόμα οτι οι πωλήσεις τις apple πέσανε κιόλας...χαχαχα καλό.....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/01/2014 - 03:23

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;