Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9736   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:20

Έτσι πως πάει η Apple δεν χρειάζεστε εμένα να σας ανοίξω τα μάτια.. Η ίδια η Apple θα σας ανοίξει τα μάτια και θα σας κάνει να φύγετε και να πάτε αλλού.. Μακάρι για εσάς να κάνω λάθος..

Συμπεριφέρεστε ώρες ώρες λες και έχετε να κερδίσετε κάτι από όλο αυτό.

Έχετε κάποιοι μια έπαρση λες και αν κάποιος "φύγει" από την Apple παίρνετε ποσοστά.

Ελπίζω πάντως motomoto όταν επαληθευτείς και η Apple μας ανοίξει τα μάτια και συντετριμμένοι καταλήξουμε στο Android να είσαι ακόμα εκεί και να μην είσαι σε νέο ρόλο ιεραπόστολου σε κανένα Tizen ξέρω γω... Όχι τίποτα αλλά θα χρειαστούμε μία στοργική φτερούγα να κλάψουμε από κάτω για το κακό που μας βρήκε...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 22/01/2014 - 03:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9737   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:20

Έτσι πως πάει η Apple δεν χρειάζεστε εμένα να σας ανοίξω τα μάτια.. Η ίδια η Apple θα σας ανοίξει τα μάτια και θα σας κάνει να φύγετε και να πάτε αλλού.. Μακάρι για εσάς να κάνω λάθος..

Δεν μ αρέσει να μιλάω για οικονομικά και εν μέρει ενστερνίζομαι την άποψή σου ότι η Apple πάει με κεκτημένη ταχύτητα αλλά αυτό που λες ότι θα μας ανοίξει τα μάτια είναι πολύ δύσκολα αποδεικτέο.

Κι ένα λινκ που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έβαζα αλλά πρέπει να βάλω:

http://www.macrumors...ion-in-revenue/

Δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι η Apple έχει πρόβλημα δυστυχώς. Κι εγώ θα ήθελα μια πτώση για να αλλάξει κάτι λίγο ώστε να πάρει ώθηση επιπλέον γιατί την τεχνογνωσία την έχει.

Για βάλε και ένα λινκ από τη Samsung ή την HTC.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι το εξής. 

Μην συγχέεις την προσωπική σου εκτίμηση (που είναι απόλυτα σεβαστή) με το ρεύμα και τη γενικότερη βούληση.

Αναρτημένη εικόνα

#9738   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:34

Συμπεριφέρεστε ώρες ώρες λες και έχετε να κερδίσετε κάτι από όλο αυτό.

Έχετε κάποιοι μια έπαρση λες και αν κάποιος "φύγει" από την Apple παίρνετε ποσοστά.

Ελπίζω πάντως motomoto όταν επαληθευτείς και η Apple μας ανοίξει τα μάτια και συντετριμμένοι καταλήξουμε στο Android να είσαι ακόμα εκεί και να μην είσαι σε νέο ρόλο ιεραπόστολου σε κανένα Tizen ξέρω γω... Όχι τίποτα αλλά θα χρειαστούμε μία στοργική φτερούγα να κλάψουμε από κάτω για το κακό που μας βρήκε...

1ον δεν ξέρεις τι συσκευή έχω..
Εγώ έχω Nokia 3310..
2ον δεν σου είπα να φύγεις από την Apple και να πας συγκεκριμένα στο Android, αλλά μάλλον αυτό σκέφτεσαι συνέχεια γιατί όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται..
Εγώ απλά λέω (από τα λεγόμενα των ανθρώπων που έχουν iphone) ότι η Apple βγάζει καινούργια συσκευή ενώ δεν έχει τρελές διαφορές από την προηγούμενη.. Μέχρι που θα φτάσει αυτό;;
Π.χ αν δεις τις διαφορές που έχει το Note 1 με το Note 3 θα καταλάβεις...

Δεν μ αρέσει να μιλάω για οικονομικά και εν μέρει ενστερνίζομαι την άποψή σου ότι η Apple πάει με κεκτημένη ταχύτητα αλλά αυτό που λες ότι θα μας ανοίξει τα μάτια είναι πολύ δύσκολα αποδεικτέο.
Κι ένα λινκ που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έβαζα αλλά πρέπει να βάλω:

http://www.macrumors...ion-in-revenue/

Δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι η Apple έχει πρόβλημα δυστυχώς. Κι εγώ θα ήθελα μια πτώση για να αλλάξει κάτι λίγο ώστε να πάρει ώθηση επιπλέον γιατί την τεχνογνωσία την έχει.
Για βάλε και ένα λινκ από τη Samsung ή την HTC.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι το εξής.
Μην συγχέεις την προσωπική σου εκτίμηση (που είναι απόλυτα σεβαστή) με το ρεύμα και τη γενικότερη βούληση.
Η πτώση όμως εξαρτάται από εσάς που αγοράζετε iphone.. Είναι λογικό να θέλεις εσύ να πέσει λίγο η Apple μήπως και βάλει μυαλό και δεις και εσύ ο αγοραστής μια συσκευή που να πεις έκανε την διαφορά..
Όταν βλέπει η Apple όμως κόσμο να αγοράζει το IPhone 5 και να το πουλάει για να αγοράσει το 5s λέει μια χαρά πάμε..
Εγώ σου λέω ότι αν η Apple βαφτίσει από μόνη της το 5s σε 5t π.χ, όλοι θα πουλήσουν το 5s για να πάρουν το 5t που δεν θα έχει διαφορά....

#9739   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:38

Η πτώση όμως εξαρτάται από εσάς που αγοράζετε iphone.. Είναι λογικό να θέλεις εσύ να πέσει λίγο η Apple μήπως και βάλει μυαλό και δεις και εσύ ο αγοραστής μια συσκευή που να πεις έκανε την διαφορά..

Όταν βλέπει η Apple όμως κόσμο να αγοράζει το IPhone 5 και να το πουλάει για να αγοράσει το 5s λέει μια χαρά πάμε..
Εγώ σου λέω ότι αν η Apple βαφτίσει από μόνη της το 5s σε 5t π.χ, όλοι θα πουλήσουν το 5s για να πάρουν το 5t που δεν θα έχει διαφορά....

Εσύ πιστεύεις ότι τυχαία η Apple βγάζει το 5S μετά το 5; Ότι δεν έχει συγκεκριμένο προγραμματισμό και πλάνο; 

Δεν πάει έτσι ακριβώς όπως το λες, ούτως ή άλλως. Προφανώς μια εταιρία όταν βλέπει ότι κάτι πουλάει δεν θα το αλλάξει 100%.

Το Sg4 πόσο άλλαξε σε σχέση με το Sg3? 

Και δε μιλάμε για specs μόνο γιατί και το 5S έχει καλύτερα specs.

Αναρτημένη εικόνα

#9740   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:41

Εγώ έχω Nokia 3310..
2ον δεν σου είπα να φύγεις από την Apple και να πας συγκεκριμένα στο Android, αλλά μάλλον αυτό σκέφτεσαι συνέχεια γιατί όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται..
Εγώ απλά λέω (από τα λεγόμενα των ανθρώπων που έχουν iphone) ότι η Apple βγάζει καινούργια συσκευή ενώ δεν έχει τρελές διαφορές από την προηγούμενη.. Μέχρι που θα φτάσει αυτό;;

Στο οτι η apple βγάζει συσκευές που δεν εχει η μια διάφορα απο την επόμενη και παει ο άλλος και την αγοράζει δεν φταίει η apple εγω πχ εχω το 5 φυσικα δεν θα πάω να παρω το 5s σε γενικές γραμμές δεν μου δίνει κατι παραπάνω....στο οτι σε απο τις εκδόσεις τις απλές στις s δεν εχει και τραγικές διάφορες θα συμφωνήσω αλλα απο το 3G στο 4 και μετά στο 5 είχε πολλές διάφορες.....

Knowledge Is Power

#9741   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:54

Πραγματικά φίλε nsxbass είμαστε άσχετοι εχει δίκιο το παιδί. Ανεξάρτητα με το τι ασχολείται ο κάθε ένας πραγματικά τα παίρνω και δαγκωνομαι για να μην βρισω κατανοώ οτι υπάρχουν άτομα fan μιας εταιρείας αλλα αν απο το 2002 μέχρι σημερα εχω χαλάσει 15000€ για κινητα και εχω σχεδόν δοκιμάσει όλες τις εταιρείες και samsung και sony και htc και iPhone και τα δυο λειτουργικά και android και iOS δεν μπορω να βλέπω τύπους τρολ που σου το παίζουν γνωστες και αμφιβάλω αν εχουν καν κινητό να λένε και κυρίως να κρίνουν τις επιλογές του κάθε ένα....δεν ήξερα οτι πρεπει να παρω 42" κινητό για να γουστάρω....ήμαρτον....εγω παντως απο δω και πέρα θα ακούω τον φίλο πιο πανω...αντε σας αφήνω και πάω να κάτσω έξω απο το πλαίσιο σε 6 ώρες ανοιγει.....εντάξει μάθαμε ακόμα οτι οι πωλήσεις τις apple πέσανε κιόλας...χαχαχα καλό.....

Όπως κατάλαβες εσύ είσαι fun μιας εταιρείας και ότι και να σου πασάρει θα το πάρεις..
Εγώ είμαι άσχετος όπως είπες και δεν μίλησα για καμιά εταιρεία, αλλά αν είχες και Samsung και HTC και Sony και Nokia σίγουρα θα είχαμε ξανά μιλήσει κάπου αλλά δεν σε ξέρω δυστυχώς..
Καληνύχτα φιλαράκι, και πρόσεχε, να φορέσεις μπουφάν τώρα που θα βγεις γιατί έχει κρύο..
Α! Και αν θες να με βρίσεις υπάρχει τρόπος να το κάνεις.. Αν ρωτήσεις πολλά παιδιά από εδώ μέσα θα σου πουν που θα με βρεις..

Εσύ πιστεύεις ότι τυχαία η Apple βγάζει το 5S μετά το 5; Ότι δεν έχει συγκεκριμένο προγραμματισμό και πλάνο;
Δεν πάει έτσι ακριβώς όπως το λες, ούτως ή άλλως. Προφανώς μια εταιρία όταν βλέπει ότι κάτι πουλάει δεν θα το αλλάξει 100%.
Το Sg4 πόσο άλλαξε σε σχέση με το Sg3?
Και δε μιλάμε για specs μόνο γιατί και το 5S έχει καλύτερα specs.
Μπορούν να πουν άλλοι από εδώ μέσα αν το S3 είναι ίδιο με το S4..
Βασικά ελπίζω και εσύ να ξέρεις τις διαφορές τους S3 και του S4 απλά μάλλον μπερδεύτηκες.. Τέλος πάντων, ας πούμε μια τελευταία καληνύχτα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτές οι συζητήσεις θέλουν υπομονή και χρόνο..
Λοιπόν, καληνύχτα για ακόμα μια φορά και καλή συνέχεια σε όλους..

#9742   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 03:58

Στο οτι η apple βγάζει συσκευές που δεν εχει η μια διάφορα απο την επόμενη και παει ο άλλος και την αγοράζει δεν φταίει η apple εγω πχ εχω το 5 φυσικα δεν θα πάω να παρω το 5s σε γενικές γραμμές δεν μου δίνει κατι παραπάνω....στο οτι σε απο τις εκδόσεις τις απλές στις s δεν εχει και τραγικές διάφορες θα συμφωνήσω αλλα απο το 3G στο 4 και μετά στο 5 είχε πολλές διάφορες.....

Συμφωνώ, αλλά από τότε που πέθανε ο Steve αρχίσανε τα s και τα c και πάει λέγοντας...
Τέλος πάντων, όπως είπα και πιο πάνω θέλει χρόνο και υπομονή αυτή η συζήτηση..
Καληνύχτα φίλος..

Τελευταία επεξεργασία από: motomoto00, 22/01/2014 - 04:00

#9743   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 04:04

Εγώ έχω Nokia 3310..

1) Μάλλον ξέρω. Δε νομίζω τα tweak στο xda που ανεβάζεις να είναι για το 3310... Ούτε νομίζω τα 900 μηνύματα που είχες στο myphone προτού να γίνεις banned (πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα?) να είχαν να κάνουν με αλλαγή προσόψεων στο 3310...

2) To Note 1 με το Note 3 δεν είναι δύο συνεχόμενες συσκευές. Ή μήπως τεχνηέντως το παρέλειψες? Θες να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις? Αν εξαιρέσεις τους Κινέζους που προσπαθούν μέσω specs να κάνουν το μεγάλο μπαμ, καμία εταιρία δεν κάνει τρελή αναβάθμιση από τη μία χρονιά στην άλλη. Για πες μου από το Note 2 στο 3... Ή όπως είπε ο Φώτης από το S3 στο S4?

Μπορούν να πουν άλλοι από εδώ μέσα αν το S3 είναι ίδιο με το S4..

Βασικά ελπίζω και εσύ να ξέρεις τις διαφορές τους S3 και του S4 απλά μάλλον μπερδεύτηκες.. Τέλος πάντων, ας πούμε μια τελευταία καληνύχτα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτές οι συζητήσεις θέλουν υπομονή και χρόνο..
Λοιπόν, καληνύχτα για ακόμα μια φορά και καλή συνέχεια σε όλους..

To S3 είναι ίδιο με το S4. Όσο ίδιο είναι το 4S με το 5. Ικανοποιημένος?

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 22/01/2014 - 04:04

#9744   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 04:05

Συμφωνώ, αλλά από τότε που πέθανε ο Steve αρχίσανε τα s και τα c και πάει λέγοντας... Τέλος πάντων, όπως είπα και πιο πάνω θέλει χρόνο και υπομονή αυτή η συζήτηση.. Καληνύχτα φίλος..

Αν αρχισανε και οι κατοχοι 3310 να αναφερουν τον Steve σαν επιχειρημα, καηκαμε... Apple IS doomed after all...

#9745   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 04:23

1) Μάλλον ξέρω. Δε νομίζω τα tweak στο xda που ανεβάζεις να είναι για το 3310... Ούτε νομίζω τα 900 μηνύματα που είχες στο myphone προτού να γίνεις banned (πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα?) να είχαν να κάνουν με αλλαγή προσόψεων στο 3310...

2) To Note 1 με το Note 3 δεν είναι δύο συνεχόμενες συσκευές. Ή μήπως τεχνηέντως το παρέλειψες? Θες να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις? Αν εξαιρέσεις τους Κινέζους που προσπαθούν μέσω specs να κάνουν το μεγάλο μπαμ, καμία εταιρία δεν κάνει τρελή αναβάθμιση από τη μία χρονιά στην άλλη. Για πες μου από το Note 2 στο 3... Ή όπως είπε ο Φώτης από το S3 στο S4?

Συγγνώμη δικό μου λάθος, από το Note 1 έως το Note 3 ήθελα να πω που είναι 3 συνεχόμενες συσκευές..δεν έχουν διαφορές;;
Από το Note 2 στο Note 3 δεν έχουν διάφορες;;
Μονό τις λειτουργίες από το πενάκι να βάλεις και την ραμ θα καταλάβεις.. Χώρια όλα τα features..
Και το ίδιο για το S3 και S4..
Αλλά εσύ μου λες ότι το 5s έχει μεγάλη διαφορά από το 5 ενώ ο φίλος πιο πάνω μου λέει ότι έχει το 5 αλλά δεν αξίζει να πάει στο 5s..
Για ρώτα παιδιά από εδώ μέσα, από το S3 αξίζει η αλλαγή στο S4; να δεις τι θα σου πουν..
Και ειδικά άτομα που είχαν και τις δύο συσκευές..
Όσο για το myphone τα μηνύματα μου ήταν 1200 και κάτι, απλά μίλησα με τον admin του myphone και του είπα να μου σβήσει όσα μηνύματα είχαν tweaks δικά μου..
Στην ουσία έφυγα από το myphone, γιατί ο Admin είχε iphone και όποιος πήγαινε να πει κάτι κακό για το IPhone έτρωγε ban.. Ο πρώτος που έφαγε ban ήταν ο Stefanos_d23, και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω προσωπικό μήνυμα τον Admin και να τον πω ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που κάνει και ότι αποχωρώ και να σβήσει όλα τα ποστ με πράγματα που έχω φτιάξει.. Μου είπε αν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και είπα ναι, το ίδιο έκανε και ο Sotmax.. Όλες οι συζητήσεις υπάρχουν και σε screen shot.. Αλλά τελικά ακόμα και ο Admin του myphone πήρε Android... Έτσι τα κατάφερα ο μπαγάσας.. :-)

Τελευταία επεξεργασία από: motomoto00, 22/01/2014 - 04:26

#9746   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 04:42

Ναι είχαν διαφορές από Note 1 σε 3. Όπως υπήρχε διαφορά και σε οποιαδήποτε iPhone με 3 γενιές διαφορά. Θες να δούμε από το πρώτο στο 3GS? Χάος. Από το 3G στο 4? Από το 3GS στο 4S? Οπότε μη μου το φέρνεις σαν επιχείρημα.

Και από το 2 στο 3 λες υπάρχουν διαφορές. Φυσικά υπάρχουν. Σαφέστατα όμως μικρότερες, όπως και στα iPhone. Μιλάς για RAM και για λειτουργίες στο πενάκι στα σούπερ αναβάθμιση αλλά λοιδορείς τον 64μπιτο Α7 ως μη ουσιαστική αναβάθμιση. Ποιος το ορίζει αυτό? Μήπως πάμε όπως μας συμφέρει για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα?

Μου λες να ρωτήσω τους κατόχους του S4 αν άξιζε η μετάβαση από το S3?

Με την ίδια λογική μπορούμε να ρωτήσουμε και όσους είχαν 5 και πήραν 5S αν άξιζε η μετάβαση. Τι περιμένεις να ακούσεις?

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το πως κάποιος δεν μπορεί καν να δεχτεί ότι υπάρχει και άλλη άποψη από τη δική του.

Σαν τον Τσουκαλά που έλεγε προχθες ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ στραβό.

Τέλος όσο για το myphone, ήταν ρητορική η ερώτησή μου. Ούτε με ενδιέφερε το πως έφυγες ούτε έκατσα να το εξετάσω. Αλλά μεταξύ μας, το ότι αφήνεις σαφή υπονοούμενα ότι το myphone είναι "Apple-friendly" είναι και ψιλοαστείο... Θα τρίζουν οι server του ρε αδερφέ...

#9747   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 04:43

Συγγνώμη δικό μου λάθος, από το Note 1 έως το Note 3 ήθελα να πω που είναι 3 συνεχόμενες συσκευές..δεν έχουν διαφορές;; Από το Note 2 στο Note 3 δεν έχουν διάφορες;; Μονό τις λειτουργίες από το πενάκι να βάλεις και την ραμ θα καταλάβεις.. Χώρια όλα τα features.. Και το ίδιο για το S3 και S4..Αλλά εσύ μου λες ότι το 5s έχει μεγάλη διαφορά από το 5 ενώ ο φίλος πιο πάνω μου λέει ότι έχει το 5 αλλά δεν αξίζει να πάει στο 5s..Για ρώτα παιδιά από εδώ μέσα, από το S3 αξίζει η αλλαγή στο S4; να δεις τι θα σου πουν.. Και ειδικά άτομα που είχαν και τις δύο συσκευές.. Όσο για το myphone τα μηνύματα μου ήταν 1200 και κάτι, απλά μίλησα με τον admin του myphone και του είπα να μου σβήσει όσα μηνύματα είχαν tweaks δικά μου.. Στην ουσία έφυγα από το myphone, γιατί ο Admin είχε iphone και όποιος πήγαινε να πει κάτι κακό για το IPhone έτρωγε ban.. Ο πρώτος που έφαγε ban ήταν ο Stefanos_d23, και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω προσωπικό μήνυμα τον Admin και να τον πω ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που κάνει και ότι αποχωρώ και να σβήσει όλα τα ποστ με πράγματα που έχω φτιάξει.. Μου είπε αν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και είπα ναι, το ίδιο έκανε και ο Sotmax.. Όλες οι συζητήσεις υπάρχουν και σε screen shot.. Αλλά τελικά ακόμα και ο Admin του myphone πήρε Android... Έτσι τα κατάφερα ο μπαγάσας.. :-)

Βασικά ειπα ΕΜΕΝΑ σε γενικές γραμμές δεν μου προσφέρει τίποτα κοιτά η διάφορα στο 5s απο το 5 ειναι 2-3 πραγματάκια οπως:επεξεργαστής 64bit (ακόμα δεν χρησιμοποιηται πλήρως) το τσιπάκι Μ7 και το δακτυλικό αποτύπωμα...εεε εμένα δεν με ενδιαφέρει κατι απο αυτα....αλλα οτι μου αρεσει το 5αρακι μου και τα πράγματα που μπορω να κανω μου αρκεί ειναι πράγματα που τα είδα και στο samsung galaxy 3 και στο 4 και δεν ικανοποιήθηκα...συν οτι θεωρώ κατι κινητό το πολυ μέχρι 4,5" μετά το θεωρώ tablet...και κρατά αυτο που λέω γιατι ο καιρός περνάει γρήγορα και οταν βγει το iPhone 6 η οπως αλλιως το πει αν ειναι πανω απο 4,5" δεν θα κανω κωλοντουπα να πω πχ αν το βγάλει 5" ή 6" αυτο ειναι μέγεθος για οθόνη... Το 6 θα το παρω μόνο αν ειναι μέχρι 4,5" και αν εχει κατι που θα με κανει να πω ουαου αυτο ειναι κινητό....αλλιως βλέπουμε τοτε τι κάνουμε....το πολυ πολυ να παρω ένα 5 ακόμα.....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/01/2014 - 04:48

Knowledge Is Power

#9748   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 05:01

Ok παλικάρια, ο καθένας λέει την άποψη του και ο καθένας κάνει τα λεφτά του ότι θέλει, η ουσία είναι αυτή.. Καληνύχτα λοιπόν και να είμαστε καλά να τα ξανά πούμε.. :-)

#9749   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 05:53

Ρε φίλε θα μας πεις και πόσα σου δίνει η Apple για να πετάς τις βλακείες σου εδώ; Αγοράζεις μισή μερίδα συσκευή 700 ευρώ και προσπαθείς να την πεις σε κάτι που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου; αν είναι τα παιδιά "γατάκια" που έχουν δοκιμάσει τα πάντα και κατέληξαν στο καλύτερο τότε εσύ τι είσαι; σου εύχομαι την επόμενη φορά να μην πετάξεις τα λεφτά σου στα σκουπίδια και να σκεφτείς έξυπνα..

Καλα ρε σταυρο, σε ειχα για ενημερωμενο.. με το παιδι ασχολεισαι? Μην τον κανεις τετοια, μετα παει στον φωτη που ειναι ενας εκ των διαχειριστων κ κανει παραπονα οτι τον βριζουμε... ασε μην βαλει κ τα κλαματα και εχουμε αλλα.. απο μακρια ολοι τα ιδια λενε, θυμαμαι κ στην συναντηση τοτε του myphone κατι τετοιοι σαν αυτον ειχαν κρυμμενα τα iphone στην τσεπη κ κοιτουσαν τα s4 και note2 και λεγανε τι εργαλεια ειναι αυτα κ πεθαιναμε στο γελιο.. ασ'τον εκει να παραμιλαει, απολαυσε το..

#9750   dmx2pac1979

dmx2pac1979

iPH newbie

• 39 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 06:20

Καλα ρε σταυρο, σε ειχα για ενημερωμενο.. με το παιδι ασχολεισαι? Μην τον κανεις τετοια, μετα παει στον φωτη που ειναι ενας εκ των διαχειριστων κ κανει παραπονα οτι τον βριζουμε... ασε μην βαλει κ τα κλαματα και εχουμε αλλα.. απο μακρια ολοι τα ιδια λενε, θυμαμαι κ στην συναντηση τοτε του myphone κατι τετοιοι σαν αυτον ειχαν κρυμμενα τα iphone στην τσεπη κ κοιτουσαν τα s4 και note2 και λεγανε τι εργαλεια ειναι αυτα κ πεθαιναμε στο γελιο.. ασ'τον εκει να παραμιλαει, απολαυσε το..

Οπα ρε μεγάλε κατουρα και λίγο που πεθαινες και στα γέλια...τοτε τι κανεις σε forum για iPhone το τρολ....; Ή προσπαθείς να πάρει κανά φίλο απο δω για να του αποδείξεις οτι το spam-λειτουργικό τις google ειναι καλύτερο...

Τελευταία επεξεργασία από: dmx2pac1979, 22/01/2014 - 06:21

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11