1) Μάλλον ξέρω. Δε νομίζω τα tweak στο xda που ανεβάζεις να είναι για το 3310... Ούτε νομίζω τα 900 μηνύματα που είχες στο myphone προτού να γίνεις banned (πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα?) να είχαν να κάνουν με αλλαγή προσόψεων στο 3310...
2) To Note 1 με το Note 3 δεν είναι δύο συνεχόμενες συσκευές. Ή μήπως τεχνηέντως το παρέλειψες? Θες να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις? Αν εξαιρέσεις τους Κινέζους που προσπαθούν μέσω specs να κάνουν το μεγάλο μπαμ, καμία εταιρία δεν κάνει τρελή αναβάθμιση από τη μία χρονιά στην άλλη. Για πες μου από το Note 2 στο 3... Ή όπως είπε ο Φώτης από το S3 στο S4?
Συγγνώμη δικό μου λάθος, από το Note 1 έως το Note 3 ήθελα να πω που είναι 3 συνεχόμενες συσκευές..δεν έχουν διαφορές;;
Από το Note 2 στο Note 3 δεν έχουν διάφορες;;
Μονό τις λειτουργίες από το πενάκι να βάλεις και την ραμ θα καταλάβεις.. Χώρια όλα τα features..
Και το ίδιο για το S3 και S4..
Αλλά εσύ μου λες ότι το 5s έχει μεγάλη διαφορά από το 5 ενώ ο φίλος πιο πάνω μου λέει ότι έχει το 5 αλλά δεν αξίζει να πάει στο 5s..
Για ρώτα παιδιά από εδώ μέσα, από το S3 αξίζει η αλλαγή στο S4; να δεις τι θα σου πουν..
Και ειδικά άτομα που είχαν και τις δύο συσκευές..
Όσο για το myphone τα μηνύματα μου ήταν 1200 και κάτι, απλά μίλησα με τον admin του myphone και του είπα να μου σβήσει όσα μηνύματα είχαν tweaks δικά μου..
Στην ουσία έφυγα από το myphone, γιατί ο Admin είχε iphone και όποιος πήγαινε να πει κάτι κακό για το IPhone έτρωγε ban.. Ο πρώτος που έφαγε ban ήταν ο Stefanos_d23, και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω προσωπικό μήνυμα τον Admin και να τον πω ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που κάνει και ότι αποχωρώ και να σβήσει όλα τα ποστ με πράγματα που έχω φτιάξει.. Μου είπε αν είμαι σίγουρος για αυτό που λέω και είπα ναι, το ίδιο έκανε και ο Sotmax.. Όλες οι συζητήσεις υπάρχουν και σε screen shot.. Αλλά τελικά ακόμα και ο Admin του myphone πήρε Android... Έτσι τα κατάφερα ο μπαγάσας.. :-)
Τελευταία επεξεργασία από: motomoto00, 22/01/2014 - 04:26