Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9751   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 07:02

Οπα ρε μεγάλε κατουρα και λίγο που πεθαινες και στα γέλια...τοτε τι κανεις σε forum για iPhone το τρολ....; Ή προσπαθείς να πάρει κανά φίλο απο δω για να του αποδείξεις οτι το spam-λειτουργικό τις google ειναι καλύτερο...

Δεν σε ενδιαφερει καν εσενα τι κανω εδω μεσα, ο, τι γουσταρω κανω.. ναι ρε φιλε, πεθαινω στα γελια οταν με τα τασακια σας μιλατς για το note 3.. το καταλαβες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9752   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 07:38

Ρε τι είστε εσείς σε λίγο θα βγάλετε σουγιαδες για το πιο κινητό ειναι καλύτερο και πιο λειτουργικό....σαν τους οπαδούς των ομάδων σφάζονται και σε αλλού την τσέπη μπαίνουν τα λεφτά....

Knowledge Is Power

#9753   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 07:51

Καλημέρα σε όλους... Καιρό είχε να γίνει τις που£?>{^?$?¥]σ (δεν είναι κακό! Κάνει καλό στην λιμπιντο)
Πάντως απο iPhone σε note 2 πήγα και μετά σε s4 και μετά σε iPhone παλι.. Και τώρα ξανα ζαχαρωνω το note3,!μηπως είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα!!
Γιατί όπως και να το κάνουμε μπορεί η μεγάλη αγάπη να είναι η apple αλλά και το Νοτε3 είναι συσκευαρα.

#9754   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 07:54

Καλημέρα σε όλους... Καιρό είχε να γίνει τις που£?>{^?$?¥]σ (δεν είναι κακό! Κάνει καλό στην λιμπιντο)
Πάντως απο iPhone σε note 2 πήγα και μετά σε s4 και μετά σε iPhone παλι.. Και τώρα ξανα ζαχαρωνω το note3,!μηπως είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα!!
Γιατί όπως και να το κάνουμε μπορεί η μεγάλη αγάπη να είναι η apple αλλά και το Νοτε3 είναι συσκευαρα.

Καλό ειναι το μπάχαλο αρκεί να πίνουμε και καμία μπύρα μετά....διχασμένη προσωπικότητα δεν εισαι απλα μπορείς και ελίσσεσε σε διάφορα μοντέλα και λειτουργικά καλό ειναι αυτο....

Knowledge Is Power

#9755   motomoto00

motomoto00

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:04

Καλημέρα, πάντως πρέπει να είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό..
Θα πάρεις Note 3 θα αρχίσεις το διάβασμα, μετά θα πάρεις iphone 6 και ξανά τα ίδια...

#9756   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:17

Να σου πω οτι πάντα όταν πήγαινα σε android μεριά κραταγα στο συρτάρι ένα iphonaki ρεζερβέ!! Είναι η άψογη συσκευή το note καλύπτει όλες τις ανάγκες (όλα σε μια συσκευή +το απίστευτο πενάκι)απλά σε εμένα κάποιες στιγμές τις ημέρας είναι δύσχρηστο το μέγεθος και μονο! Όσο αφορά τα λειτουργικά μου είναι αδιάφορη η σύγκριση γιατί δεν βλέπω σαν απλός χρήστης της διάφορες που βλέπει ο Αντώνης η ο φωτης κτλπ που είναι μηχανικοι!! Εγώ σαν χρήστης την δουλεια μου την κάνω και με τα δυο εξίσου καλα!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως είπες για μπύρες και στριπτιζ... τα οποία είναι απαραίτητα ομως😳

#9757   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:20

Καλημέρα, πάντως πρέπει να είναι δύσκολο να το κάνεις αυτό..
Θα πάρεις Note 3 θα αρχίσεις το διάβασμα, μετά θα πάρεις iphone 6 και ξανά τα ίδια...

καλημερα..
Δεν έχεις άδικο.. απλά ίσως και αυτό να είναι η έξαψη της αλλαγής που είναι ωραία καταβαθος!!

#9758   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:21

Για μενα το ιδανικό και δεν ξέρω μπορει να φάω κράξιμο ένα Samsung s4 ή s5 με iOS λειτουργικό για μενα το απόλυτο.....

Knowledge Is Power

#9759   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:25

Το επιπεδο μου... πεταχτηκες στην κουβεντα να μου πεις να κατουρησω κ λιγο κ ξαφνικα εγω εγινα αυτος που μιλαει ασχημα.. οκ μεγαλε... ελα στην βουλγαρια να δου δειξω πως τα λενε κ απο κοντα ομως... οχι μονο απο το πληκτρολογιο.. οποιος εχει θεμα πως του μιλαω ειμαι λυκισκο ηλιουπολη καθε μερα για καφε.. να ερθει να μου κανει παραπονα κ να βρισει κ τον σταυρο.. απο μακρια δεν εχει νοημα...

Άσχετο....φιλαράκι είδα το μαγαζί που είπες φαίνεται πολυ καλό.... ;) βασικά αυτο είδα και πείνασα....uzu4ura7.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/01/2014 - 08:26

Knowledge Is Power

#9760   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:41

Να έρθω εγω για τον καφέ αλλα δεν θα σε βρισω.... :P

Να ερθεις, εννοειται.. θα βριζουμε μαζι τον motomotoo :D

#9761   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:41

Να ερθεις, εννοειται.. θα βριζουμε μαζι τον motomotoo :D

Ωραία έκλεισε.... ;)

Knowledge Is Power

#9762   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 08:43

1) Μάλλον ξέρω. Δε νομίζω τα tweak στο xda που ανεβάζεις να είναι για το 3310... Ούτε νομίζω τα 900 μηνύματα που είχες στο myphone προτού να γίνεις banned (πως τα κατάφερες ρε μπαγάσα?) να είχαν να κάνουν με αλλαγή προσόψεων στο 3310...

2) To Note 1 με το Note 3 δεν είναι δύο συνεχόμενες συσκευές. Ή μήπως τεχνηέντως το παρέλειψες? Θες να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις? Αν εξαιρέσεις τους Κινέζους που προσπαθούν μέσω specs να κάνουν το μεγάλο μπαμ, καμία εταιρία δεν κάνει τρελή αναβάθμιση από τη μία χρονιά στην άλλη. Για πες μου από το Note 2 στο 3... Ή όπως είπε ο Φώτης από το S3 στο S4?

To S3 είναι ίδιο με το S4. Όσο ίδιο είναι το 4S με το 5. Ικανοποιημένος?

Τι διαφορετικο ειδες απο το 4s στο 5αρι περα απο το design και την cpu/gpu?

#9763   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/01/2014 - 09:46

Ευτυχως υπαρχει και αυτο το τοπικ και οταν φτιαχνω ποπκορν μπαινω απο κει που ειχα μεινει και τρελενομαι!!μαγκες ειστε φοβεροι!συνεχειστε ετσι!!!!

#9764   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 09:55

Ευτυχως υπαρχει και αυτο το τοπικ και οταν φτιαχνω ποπκορν μπαινω απο κει που ειχα μεινει και τρελενομαι!!μαγκες ειστε φοβεροι!συνεχειστε ετσι!!!!

Να βάλω κατι να σπάσει ο πάγος λίγο....:P

Knowledge Is Power

#9765   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:03

Ρε σταματειστε να γράφετε! Ειπα μα διαβασω ολο το topic απο την αρχη και ειμαο στη σελιδα 66.... μην το μεγαλωνετε κ αλλο!
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29