ρε παιδια στειλτε ενα μυνημα οτι παιζει τζερτζελο να μπω και εγω να κραξω.... μονοι σας ολα.... ασχετο αλλα ημουν θεςς προσφατα (και ειμαι συχνα) και σκευτομουν να παρω τηλ κανενα σας να παμε για κανα καφε.

Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:07
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:23
Από ένα warning για τις πρόσφατες μαγκιές κάποιων εδώ μέσα. Τα επίμαχα ποστ αφαιρέθηκαν.
ΜΗΝ το συνεχίσετε, πιστέψτε με δεν είναι μεγάλη διαδικασία το να κλειδώσει ένα τόπικ.
Τι διαφορετικο ειδες απο το 4s στο 5αρι περα απο το design και την cpu/gpu?
Γιατί εκτός από το design? Δε μετράει αυτό ή δε μας συμφέρει?
Γιατί εκτός από την CPU? Αν δεν κάνω λάθος ο Α6 αποδίδει διπλάσια από τον Α5. Εσείς που τρελαίνεστε για benchmarks πρέπει να γουστάρετε με κάτι τέτοια.
Από κει και πέρα:
- LTE
- Καλύτερο WiFi
- Μεγαλύτερη οθόνη (ειδικά για εσάς που γουστάρετε τα "μεγάλα" πρέπει να είναι κάτι)
- Τρομερά βελτιωμένα οπτικά στην κάμερα
- 720p front facing camera
- Ελαχιστοποιημένο βάρος.
Για μία γενιά νομίζω ότι ήταν ΟΚ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν άλλαξαν τόσα από το S3 στο S4...
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:25

Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:26
Offtopic : πως βλεπουμε αν φαγαμε warning;
σου ερχετε courier στο σπιτι
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:27
σου ερχετε courier στο σπιτι
Ενταξει! Θα αρω τηλ. τη μεταφορικη μηπως ηρθε τιποτα!
Χαχαχαχ! Α ρε Valsami , εισαι παλικάρι !
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:29
Offtopic : πως βλεπουμε αν φαγαμε warning;
Στο εμφανιζει αυτοματα δε χρειαζεται να κανεις κατι...
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:29
Στο εμφανιζει αυτοματα δε χρειαζεται να κανεις κατι...
Και στο tapatalk; γιατι δεν εχω pc τωρα
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:31
Οχι μην το κλειδωσετε δεν ξέρω αν θα βγει άκρη πιο κινητό ειναι καλύτερο αλλα βρήκα καινούργιο μαγαζί για καφέ & φαί....ε κατι ειναι και αυτο και έκανα και κανά δυο φιλους ακόμα....Από ένα warning για τις πρόσφατες μαγκιές κάποιων εδώ μέσα. Τα επίμαχα ποστ αφαιρέθηκαν.
ΜΗΝ το συνεχίσετε, πιστέψτε με δεν είναι μεγάλη διαδικασία το να κλειδώσει ένα τόπικ.
Γιατί εκτός από την CPU? Αν δεν κάνω λάθος ο Α6 αποδίδει διπλάσια από τον Α5. Εσείς που τρελαίνεστε για benchmarks πρέπει να γουστάρετε με κάτι τέτοια.
Από κει και πέρα:
- LTE
- Καλύτερο WiFi
- Μεγαλύτερη οθόνη (ειδικά για εσάς που γουστάρετε τα "μεγάλα" πρέπει να είναι κάτι)
Για μία γενιά νομίζω ότι ήταν ΟΚ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν άλλαξαν τόσα από το S3 στο S4...

Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:35
Στο tapatalk δεν έρχεται αλλά δεν θα μπορείς να ποστάρεις μέχρι να μπεις από safari.
Θέλεις να δοκιμάσουμε;;;;;;
Οχι Φωτηηηη!
Απλη περιεργεια ηταν

Δημοσίευση 22/01/2014 - 10:39
Με courier.... Κλαιωωωωω.....σου ερχετε courier στο σπιτι

Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:01
Απολαυστε τις σαμσουγκιες σας και αφηστε μας εμας να καουμε στην κολαση της apple με την ησυχια μας, μην ερχεστε καθε 3 κ λιγο να μας πειτε ποση ζεστη κανει!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:09
Από ένα warning για τις πρόσφατες μαγκιές κάποιων εδώ μέσα. Τα επίμαχα ποστ αφαιρέθηκαν.
Από κει και πέρα:
- LTE
- Καλύτερο WiFi
Ολα αυτα που λες σε καθημερινη χρηση δεν γινονται ευρεως αντιληπτα, και τκ κομματι της καμερας ειναι τοσο πισω που δεν θα ζητουσα προσωπικα καλυτερα οπτικα στην καμερα, αλλα μια καμερα ισαξια του ανταγωνισμου που εχει ξεφυγει.. το θεμα της οθονης ειναι υποκειμενικο.. ε οχι κ δεν μας συμφερει το κομματι του design, το note3 εχει φανταστικο design.. και το htc one και το xperia z1 ξεφευγουν ασχημα απο τα iphone..
Το s4 εφερε full hd οθονη κ καμερα που ηταν τοτε τα καλυτερα της αγορας.. οχι απλα βελτιωμενα σε σχεση με το s3... επεξεργαστη 2 φορες πιο γρηγορο στην πραξη, οχι στα νουμερα του jobs.. δεν τρελαινομαστε με τα bench, θελουμε να αποδιδει η βαση, και με τον sd 800 αποδειχτηκε οτι ο 64bit προς το παρον ειναι μια φουσκα...
Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:10
Στειλε μηνυμα σημερα, θα παμε το απογευμα..ρε παιδια στειλτε ενα μυνημα οτι παιζει τζερτζελο να μπω και εγω να κραξω.... μονοι σας ολα.... ασχετο αλλα ημουν θεςς προσφατα (και ειμαι συχνα) και σκευτομουν να παρω τηλ κανενα σας να παμε για κανα καφε.
Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)