Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9781   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:52

@valsamis μην παααασς!!!!ειναι παγιδα!!!στην εχουν στημενηηηηη!!!!!!

Δεν μασάει ρε θα βγάλει έξω το note και θα τους αρχίσει που σε πονεί και που σε σφάζει! :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9782   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/01/2014 - 11:55

Στειλε μηνυμα σημερα, θα παμε το απογευμα..

ειμαι αθηνα τωρα μαν, οταν ξαναρθω

@valsamis μην παααασς!!!!ειναι παγιδα!!!στην εχουν στημενηηηηη!!!!!!

φιλε αν με πλακοσουν με τα νοτε παει την μαμησα χαχαχα

Δεν μασάει ρε θα βγάλει έξω το note και θα τους αρχίσει που σε πονεί και που σε σφάζει! :D

εγω? note??? ποσο λιγο με ξερεις :P

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9783   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 12:20

ειμαι αθηνα τωρα μαν, οταν ξαναρθω

φιλε αν με πλακοσουν με τα νοτε παει την μαμησα χαχαχα
εγω? note??? ποσο λιγο με ξερεις :P

Θα βγαλω το δικο μου κ θα το κανω οχυρο για να σε προστατεψω, μην αγχωνεσαι.. οι αλλοι g2 εχουν στην παρεα, δεν μας κουνανε με τιποτα...

#9784   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/01/2014 - 12:44

Attached File  images.jpg   8.79KB   31 downloads

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9785   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2014 - 13:39

πλακα πλακα πως βλεπω ποσα warnings εχω φαει?  :P

#9786   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2014 - 13:48

πλακα πλακα πως βλεπω ποσα warnings εχω φαει?  :P

Θα τα έβλεπες στο προφίλ σου, οπότε για να μην υπαρχει κάτι μάλλον εισαι καθαρός προς το παρόν!

#9787   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 13:51

οκ οποτε βριζουμε ανετα  :P

#9788   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 13:55

Ναι ναι, light μπινελικια δεν ειναι πρόβλημα. Νομίζω απαιτούνται καμία δεκαριά warning μέχρι το barn.
Αλλα αν σου ξεφύγει τίποτα βαρύτερο τότε υπαρχει και απευθείας μπανακι οπότε το νου σου...

#9789   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:10

Ολα αυτα που λες σε καθημερινη χρηση δεν γινονται ευρεως αντιληπτα, και τκ κομματι της καμερας ειναι τοσο πισω που δεν θα ζητουσα προσωπικα καλυτερα οπτικα στην καμερα, αλλα μια καμερα ισαξια του ανταγωνισμου που εχει ξεφυγει.. το θεμα της οθονης ειναι υποκειμενικο.. ε οχι κ δεν μας συμφερει το κομματι του design, το note3 εχει φανταστικο design.. και το htc one και το xperia z1 ξεφευγουν ασχημα απο τα iphone..
Το s4 εφερε full hd οθονη κ καμερα που ηταν τοτε τα καλυτερα της αγορας.. οχι απλα βελτιωμενα σε σχεση με το s3... επεξεργαστη 2 φορες πιο γρηγορο στην πραξη, οχι στα νουμερα του jobs.. δεν τρελαινομαστε με τα bench, θελουμε να αποδιδει η βαση, και με τον sd 800 αποδειχτηκε οτι ο 64bit προς το παρον ειναι μια φουσκα...

Γιατί δε λέτε να καταλάβετε ότι όλα είναι υποκειμενικά?

Εσύ θεωρείς το design του Note 3 φανταστικό, εγώ θεωρώ ότι ελάχιστες ήταν η διαφορές του από το 2 με αποκορύφωμα το έκτρωμα που είναι το πίσω του καπάκι.

Το κομμάτι της κάμερας θεωρείς ότι είναι πίσω λόγω ΜΡ. Δε θα χρησιμοποιήσω το μόνιμο επιχείρημα ότι τα ΜΡ δεν κάνουν την καλή κάμερα, αλλά να σε ρωτήσω, γιατί η κάμερα του 5S έχει τόσες διθυραμβικές κριτικές από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φωτογράφους? Δεν έχω δει ανάλογες αναφορές για τις κάμερες των S4 ή Note 3 και ας έχουν ένα καντάρι περισσότερα ΜΡ. Φωτογράφος δεν είμαι αλλά κάτι μου λέει αυτό. Έχω μία κάμερα 5ετίας στα 8ΜΡ. Μάντεψε. ΔΕΝ τραβάει ίδιες φωτογραφίες με το iPhone και ας έχουν τα ίδια MP.

Τέλος ποιά είναι τα νούμερα του Jobs κασι ποιά η αλήθεια του Android για τις αποδόσεις των επεξεργαστών? Φούσκα προς το παρόν λες τα 64bit. Να κάνεις καλό ζέσταμα μόνο για να μην πάθεις κανένα τράβηγμα στην επερχόμενη κωλοτούμπα τώρα που θα λανσάρει τον 64μπιτο η Samy... ;)

#9790   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:15

Θα τα έβλεπες στο προφίλ σου, οπότε για να μην υπαρχει κάτι μάλλον εισαι καθαρός προς το παρόν!

Μπα ισχυε παλια αυτο Τωρα δε μπορεις να τα δεις εσυ παρα μονο admins,moderators.

Truust me i know.  :P

#9791   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:21

για τη καμερα παντως να πω οτι στον χριστουγενιατικο διαγωνισμο φωτογραφιας του myphone πρωτη βγηκε η παρακατω τραβηγμενη απο iphone

http://www.flickr.co...57638274593995/

#9792   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:22

Ε είναι γνωστό ρε συ ότι το myphone είναι γεμάτο Apple fanboys για αυτό την έβγαλαν... :P

#9793   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:29

Είδα και τις τρομερές διαφορές του 5 σε σχέση με το 4S. Που ο άλλος θα μας έφερνε και Benchmαχαχαχα.. (Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε).

Και το λέω αυτό, έχοντας πλήρη γνώση, μιας και απο το 3GS και μετά, πέρασαν όλα απο τα χέρια μου.

Ή ακόμα, το αποκορύφωμα που λέγεται 5S σε σχέση με το 5. Η πιο ανούσια αναβάθμιση συσκευής της Apple.

Και επειδή ξέρω οτι κάποιοι θα μιλήσουν για τον 64bit-o κτλ, αφήστε το. Πείτε κάτι άλλο. Είναι η δομή του iOS τέτοια (αυτή που φωνάζουμε τόσα χρόνια) που δε θα σου δώσει αυτό που περιμένεις να καταλάβεις.

Δοκιμαστίκη συσκευή για το 6 ή Air ή όπως αλλιώς θα λέγεται είναι.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του παίδες. Και είναι οτι πιο χαζό, για να μη πω τίποτα άλλο, απο το να προσπαθείς να επιβάλλεις τη δικιά σου. Όσο για το μέγεθος..

Περιμένετε το παραπάνω σε λίγους μήνες. Τότε θα δείτε ποιο "είναι το ιδανικό" και "αυτό που έλειπε επιτέλους".

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 22/01/2014 - 14:30.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#9794   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:34

Είδα και τις τρομερές διαφορές του 5 σε σχέση με το 4S. Που ο άλλος θα μας έφερνε και Benchmαχαχαχα.. (Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε).

Και το λέω αυτό, έχοντας πλήρη γνώση, μιας και απο το 3GS και μετά, πέρασαν όλα απο τα χέρια μου.

Ή ακόμα, το αποκορύφωμα που λέγεται 5S σε σχέση με το 5. Η πιο ανούσια αναβάθμιση συσκευής της Apple.

Και επειδή ξέρω οτι κάποιοι θα μιλήσουν για τον 64bit-o κτλ, αφήστε το. Πείτε κάτι άλλο. Είναι η δομή του iOS τέτοια (αυτή που φωνάζουμε τόσα χρόνια) που δε θα σου δώσει αυτό που περιμένεις να καταλάβεις.

Ο καθένας έχει τη γνώμη του παίδες. Και είναι οτι πιο χαζό, για να μη πω τίποτα άλλο, απο το να προσπαθείς να επιβάλλεις τη δικιά σου. Όσο για το μέγεθος..

Περιμένετε το παραπάνω σε λίγους μήνες. Τότε θα δείτε ποιο "είναι το ιδανικό" και "αυτό που έλειπε επιτέλους".

+1 μου τελειωσαν τα likes.

Με καλυψες

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9795   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:51

Με πρόλαβες και εμένα...........

+1

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια