Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9796   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:54

Όντας απο τους ανθρώπους που τους αρέσει να αλλάζουν 1 κιν. το χρόνο (τώρα με το android βέβαια εμπλεξα και αλλαξα παραπανω) , και έχοντας το 5 , προσπαθούσα να βρώ κάτι ώστε να πω : "Θέλω το 5s" . 

Σαν απλός χρήστης δεν βρήκα τίποτα. 

Θα μου πεις: "Τι βρήκες στο android" , πάλι θα σου πω ΄"οχι πολλά" , απλά έκανα μια αλλαγή , να δω κατι διαφορετικό.

Για έναν πραγματικό χρήστη που κοιτάει το κινητό του και τι παίρνει από αυτο , πιστευω οτι πράγματα όπως : 64bit (που αυτη τη στιγμή δεν προσφέρει τίποτα στο iOS) , Fingerprint (μεγάλη πατάτα , μονο για να κανεις εφε στο γκομενάκι στο δίπλα τραπέζι , και αν τσιμπήσει) είναι μονο κράχτες και τίποτα ουσιαστικό.

Ουσιαστικά είναι πράγματα οπως : Quick Reply , wifi-direct , CC στο iOS 7 (Που ακόμα του λείπουν δυνατότητες για εμένα) , Καλό integration 3rd party apps (βλεπε Dropbox). 

Αυτα δεν φαίνεται οτι προτίθενται να τα προσφέρουν σύντομα.

Μακάρι να πέφτω έξω .

Πάντως το 5s είναι σίγουρα ενα "beta testing" τηλέφωνο. Τα καλα (αν τα δουμε) θα ειναι στο next iPhone , ¨οπου πιστεύω θα παίξει καταλητικό ρόλο στη θέση της APple στο mobile market.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9797   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:56

Όντας απο τους ανθρώπους που τους αρέσει να αλλάζουν 1 κιν. το χρόνο (τώρα με το android βέβαια εμπλεξα και αλλαξα παραπανω) , και έχοντας το 5 , προσπαθούσα να βρώ κάτι ώστε να πω : "Θέλω το 5s" . 

Σαν απλός χρήστης δεν βρήκα τίποτα. 

Θα μου πεις: "Τι βρήκες στο android" , πάλι θα σου πω ΄"οχι πολλά" , απλά έκανα μια αλλαγή , να δω κατι διαφορετικό.

Για έναν πραγματικό χρήστη που κοιτάει το κινητό του και τι παίρνει από αυτο , πιστευω οτι πράγματα όπως : 64bit (που αυτη τη στιγμή δεν προσφέρει τίποτα στο iOS) , Fingerprint (μεγάλη πατάτα , μονο για να κανεις εφε στο γκομενάκι στο δίπλα τραπέζι , και αν τσιμπήσει) είναι μονο κράχτες και τίποτα ουσιαστικό.

Ουσιαστικά είναι πράγματα οπως : Quick Reply , wifi-direct , CC στο iOS 7 (Που ακόμα του λείπουν δυνατότητες για εμένα) , Καλό integration 3rd party apps (βλεπε Dropbox). 

Αυτα δεν φαίνεται οτι προτίθενται να τα προσφέρουν σύντομα.

Μακάρι να πέφτω έξω .

Πάντως το 5s είναι σίγουρα ενα "beta testing" τηλέφωνο. Τα καλα (αν τα δουμε) θα ειναι στο next iPhone , ¨οπου πιστεύω θα παίξει καταλητικό ρόλο στη θέση της APple στο mobile market.

+1

ΥΓ.αυξηστε μωρε το οριο των like 

#9798   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/01/2014 - 14:57

ναι αλλα αυτα τα 2 ασημαντα τρεχουν οι αλλοι να βαλουν στα νεα τους τηλεφωνα, αφου ειναι φρου φρου και αρωματα γιατι δεν τα προσπερνανε απλα και να βγαλουν κατι χρησημο? μηπως δεν μπορουν? μηπως δεν θελουν? μηπως δεν ξερουν? κραζουμε αυτα τα πραγματα αλλα και ο ανταγονησμος πισω απο την αππλε κινητε! δεν βλεπω απο καποια εταιρεια κατι διαφορετικο.... γιατι?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9799   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:01

ναι αλλα αυτα τα 2 ασημαντα τρεχουν οι αλλοι να βαλουν στα νεα τους τηλεφωνα, αφου ειναι φρου φρου και αρωματα γιατι δεν τα προσπερνανε απλα και να βγαλουν κατι χρησημο? μηπως δεν μπορουν? μηπως δεν θελουν? μηπως δεν ξερουν? κραζουμε αυτα τα πραγματα αλλα και ο ανταγονησμος πισω απο την αππλε κινητε! δεν βλεπω απο καποια εταιρεια κατι διαφορετικο.... γιατι?

αυτο ομως δε σημαινει οτι σταματανε να ειναι αχρηστα...

απλο μαρκετινγκ ειναι....

#9800   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:01

Μα και τον ανταγωνισμό θα κράξω οταν βαλει αυτα και τίποτα ουσιαστικό.

Εκτός αν πιστεύεις οτι ειμαι απο τους ανθρώπους που παθιάζονται με μια εταιρία.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9801   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:06

Μα και τον ανταγωνισμό θα κράξω οταν βαλει αυτα και τίποτα ουσιαστικό.

Εκτός αν πιστεύεις οτι ειμαι απο τους ανθρώπους που παθιάζονται με μια εταιρία.

οχι δεν λεω αυτο, κοιτα τωρα η σαμμυ πχ θα δωσει λεφτα για να βαλει 64βιτ cpu και touch id.... γιατι να σπαταλησει τοσα χρηματα για να βαλει αυτα που ειναι μουφες? γιατι δεν τα σπαταλα σε κατι ουσιαστικο που θα ειναι καινοτομο και καλο? μηπως τελικα η ασφαλεια και τα 64 βιτ δεν ειναι φρουφρου και αρωματα και ειναι κατι σημαντικο και καλο? και η htc τα ιδια φημολογητε οτι θα κανει....

αρα πιο το αποτελεσμα ολοι κοιτανε τι θα κανει η αππλε και μετα να κανουν ενα χρονο πισω τα ιδια! και εμεις κραζουμε την αππλε επιδη τα θεωρουμε φρουφρου!

και αν η αππλε δεν εκανε τιποτα ουτε οι αλλοι θα κανανε τιποτα!

τωρα η αππλε αγορα σε μια αταιρεια για βιομετρικη αναγνωρηση ιριδας! αν βαλει σκαναρισμα στα ματια θα το βαλουν του χρονου και οι αλλες και παει λεγοντας...

#9802   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:32

Το θεμα ειναι μπορει να την ακολοθουν για να πουν κοιτά εχω και γω τα ίδια πάρε και απο μενα τηλέφωνο....χωρις να παρεξηγηθώ η apple τρολαρι και οι άλλοι ακολουθούν γιατι 5-10 απο δω που μιλάμε να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους είτε λέγεται iPhone 5 είτε Samsung Galaxy s4 το λέω αυτο με βεβαιότητα και το βλέπετε και εσείς καθημερινά η κοπελίτσα που θα πάρει iPhone θα πάρει γιατι το εχουν οι φίλες τις -κατα κύριο λόγο- ή γιατι εχει ωραίο design ή γιατι το κρατεί η Paris Hilton το ίδιο και πολλοί άνδρες (αυτοί οχι γιατι το εχει η Paris...αλλα όρκο δεν παίρνω) κλπ κλπ....εμείς όμως οταν θα πάρουμε το note 3 δεν το θελουμε για να το μοστραρουμε στην καφετέρια (εγω καν δεν το βγάζω απο την τσέπη) το βράδυ καθόμαστε -φαντάζομαι οι περισσότεροι- και το σκιζουμε στο custom rom σε rooting και αντίστοιχα όσοι εχουν iPhone με το jailbreak εδω να σημειωθεί οτι πέρνει πόντους το android (δεν ξέρω αν ειναι κιόλας καλό) με το που βγει ειναι ήδη rooting και μεις με το iPhone περιμένουμε 3-4 μήνες για να βγει ένα tool.Εγω έχοντας δοκιμάσει μέχρι το samsung s4 διάλεξα iPhone 5 μόνο και μόνο γιατι βολεύει ήθελα κατι σχετικά μικρό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και να εχει πολλα app εδω ειναι ένα + για την apple το AppStore εχει τριπλάσιες εφαρμογές απο το google play.Αυτη ειναι η αποψη μου που μπορει να ειναι και λάθος.Τωρα οτι είπαν ολα τα παιδιά πιο πανω συμφωνώ προσωπικά το δαχτυλικο αποτύπωμα και ο 64bit επεξεργαστής και ο M7 δεν μου λένε κατι κινητό θελω οχι server πολυ υπολογιστική δύναμη άχρηστη.Ουτε πλέον μπορω να δίνω 739€ για κινητό το 5αρακι το πήρα τον Αύγουστο με απόσυρση το 4s και έδωσα και 200€ καινούργιο νομιζω μια χαρά ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/01/2014 - 15:34.

Knowledge Is Power

#9803   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:37

Σκανάρισμα στα μάτια στα κινητά δεν μπορώ να δω πως θα δουλέψει.

Θα είσαι δηλαδή στο δρόμο και θα βάζεις το κινητό σου μπροστά στα μάτια σου?

Ή όταν οδηγάς? Σε αντίθεση με το touch ID που σε διευκολύνει αυτό θα σε δυσκολεύει.

Θα μπορούσα βέβαια να το φανταστώ πολύ εύκολα στους υπολογιστές της Apple, από iMac μέχρι Macbook.

Όσο για την ανουσιότητα των αναβαθμίσεων από τη μία χρονιά στην άλλη, κατά κύριο λόγο όλες οι εταιρίες το ίδιο κάνουν.

Θέλετε να μου πείτε ότι όσοι είχαν ας πούμε το S3 άξιζε να πάνε στο S4? Αφού το 95% των αναβαθμίσεων δόθηκαν μέσω software update και σε αυτούς.

Και είναι λογικό. ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν μειώσει τους ρυθμούς που δίνουν καινούρια πράγματα. Από τη μία χρονιά στην άλλη δύσκολα φαίνονται εντυπωσιακές αλλαγές. Από τη διετία και πάνω.

Το σπορ των smartphone όμως είναι ένα ακριβό σπορ. Είτε αγοράζεις ένα τηλέφωνο κάθε 2-3 χρόνια, είτε πουλάς κάθε χρόνο αυτό που έχεις και παίρνεις το επόμενο βάζοντας μία διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις δαπανάς τα ίδια περίπου χρήματα. Αλλά στην δεύτερη έχεις ένα καινούριο κινητό κάθε χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται, όσο μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι η αναβάθμιση από το προηγούμενο.

#9804   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 15:53

Σκανάρισμα στα μάτια στα κινητά δεν μπορώ να δω πως θα δουλέψει.

Θα είσαι δηλαδή στο δρόμο και θα βάζεις το κινητό σου μπροστά στα μάτια σου?

Ή όταν οδηγάς? Σε αντίθεση με το touch ID που σε διευκολύνει αυτό θα σε δυσκολεύει.

Θα μπορούσα βέβαια να το φανταστώ πολύ εύκολα στους υπολογιστές της Apple, από iMac μέχρι Macbook.

Όσο για την ανουσιότητα των αναβαθμίσεων από τη μία χρονιά στην άλλη, κατά κύριο λόγο όλες οι εταιρίες το ίδιο κάνουν.

Θέλετε να μου πείτε ότι όσοι είχαν ας πούμε το S3 άξιζε να πάνε στο S4? Αφού το 95% των αναβαθμίσεων δόθηκαν μέσω software update και σε αυτούς.

Και είναι λογικό. ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν μειώσει τους ρυθμούς που δίνουν καινούρια πράγματα. Από τη μία χρονιά στην άλλη δύσκολα φαίνονται εντυπωσιακές αλλαγές. Από τη διετία και πάνω.

Το σπορ των smartphone όμως είναι ένα ακριβό σπορ. Είτε αγοράζεις ένα τηλέφωνο κάθε 2-3 χρόνια, είτε πουλάς κάθε χρόνο αυτό που έχεις και παίρνεις το επόμενο βάζοντας μία διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις δαπανάς τα ίδια περίπου χρήματα. Αλλά στην δεύτερη έχεις ένα καινούριο κινητό κάθε χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται, όσο μικρότερη ή μεγαλύτερη είναι η αναβάθμιση από το προηγούμενο.

με τα ματια αν καταφερουν να βγαζεις το τηλεφωνο απο την τσεπη σε αποσταση απο την τσεπη μεχρι το ματι να το διαβαζει να το σψαναρει και μεχρι να σειρεις να ξεκλειδωσεις εχει δωσει το οκ θα ειναι καλο! οτιδηποτε αλλο ανουσιο

#9805   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2014 - 16:31

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει χρηστικη η βιομετρικη αναγνώριση είτε της ιριδας είτε του αμφιβληστροειδούς.

Στην πρώτη περίπτωση θα απαιτείται σταθερός φωτισμός ώστε να μην μεταβάλλεται το μέγεθος της ιριδας και στη δεύτερη περίπτωση χρήστες με παθήσεις που μεταβάλλουν την εικόνα του αμφ/δους θα έχουν σημαντικό πρόβλημα ταυτοποίησης. Επιπλέον αποκλείεται να μπορεί να σκαναριστει ο αμφ/δης απο απόσταση.

Αντιθέτως το touch-ID όπως αποδεικνύεται δεν έχει κανένα απολύτως ψεγάδι.

#9806   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/01/2014 - 16:55

Βλεπω ο dream21 πουλαει κιολας το nexus 5. Τοσο μαπα ειναι; :huh:

You'll Never Walk Alone

#9807   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/01/2014 - 17:01

Βλεπω ο dream21 πουλαει κιολας το nexus 5. Τοσο μαπα ειναι; :huh:

Ρε συ αταρι ακομα δεν τους κατάλαβες;;
Δε θέλουν smartphone αλλα παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα!

Το αγοράζουν αρχίζουν τις ρομ και τα διάφορα στα φανάρια κτλ και μετά βαριούνται και πάμε πάλι απο την αρχή.

Για αυτο εμείς με τα iPhone τους
φαινόμαστε σαν εξωγήινοι ;)
Και δεν το λέω ούτε ειρωνικά ούτε τίποτα, απλά μια διαπίστωση κάνω.

#9808   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/01/2014 - 17:10

Το αγοράζουν αρχίζουν τις ρομ και τα διάφορα στα φανάρια κτλ και μετά βαριούνται και πάμε πάλι απο την αρχή.

Σωστος. Παιζει ναχουν ολοι τους ενα iPhone να κανουν στα σιγουρα τη δουλεια τους, και εχουν και gamebo...ε... samsung για παιχνιδι! :lol:

You'll Never Walk Alone

#9809   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2014 - 17:35

Βασικά αν κάτσεις και σκεφτείς οι περισσότεροι είναι Αθηναίοι. Αν δεν έχουν φανάρια να κάνουν flashάρισμα δεν πετυχαίνει καλά, δεν έχουν ηθική ικανοποίηση..:D :D

Αν κόψουν τα φανάρια κόπηκε και το android.:P

Αναρτημένη εικόνα

#9810   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 22/01/2014 - 17:50

Για αυτο και γω εγω εχω iPhone 5 και note 3 και και δεν μου λείπει τιποτα! 😜 Το καλυτερο θα ηταν ενα iPhone με μεγαλυτερη οθονη και κάποιες περισσοτερες ελευθερίες οπως πχ wifi direct (καλο το air drop αλλα αργει παρα πολυ) και απλα πραγματα οπως να βλεπεις ποτε τραβήχτηκε μια φωτογραφία και ποσα mb ειναι... Κατα τα αλλα το iOS ειναι πιο καλαίσθητο απο to android, πιο σταθερό και πιο smooth

Τελευταία επεξεργασία από: Gfb3, 22/01/2014 - 17:51.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28

0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες