Γιατί δε λέτε να καταλάβετε ότι όλα είναι υποκειμενικά?
Εσύ θεωρείς το design του Note 3 φανταστικό, εγώ θεωρώ ότι ελάχιστες ήταν η διαφορές του από το 2 με αποκορύφωμα το έκτρωμα που είναι το πίσω του καπάκι.
Το κομμάτι της κάμερας θεωρείς ότι είναι πίσω λόγω ΜΡ. Δε θα χρησιμοποιήσω το μόνιμο επιχείρημα ότι τα ΜΡ δεν κάνουν την καλή κάμερα, αλλά να σε ρωτήσω, γιατί η κάμερα του 5S έχει τόσες διθυραμβικές κριτικές από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φωτογράφους? Δεν έχω δει ανάλογες αναφορές για τις κάμερες των S4 ή Note 3 και ας έχουν ένα καντάρι περισσότερα ΜΡ. Φωτογράφος δεν είμαι αλλά κάτι μου λέει αυτό. Έχω μία κάμερα 5ετίας στα 8ΜΡ. Μάντεψε. ΔΕΝ τραβάει ίδιες φωτογραφίες με το iPhone και ας έχουν τα ίδια MP.
Τέλος ποιά είναι τα νούμερα του Jobs κασι ποιά η αλήθεια του Android για τις αποδόσεις των επεξεργαστών? Φούσκα προς το παρόν λες τα 64bit. Να κάνεις καλό ζέσταμα μόνο για να μην πάθεις κανένα τράβηγμα στην επερχόμενη κωλοτούμπα τώρα που θα λανσάρει τον 64μπιτο η Samy... 
Μπες στο phonearena στο αρθρο με το συγκριτικο των φωτογραφικων, και απολαυσε την δευτερη θεση του note3 πισω απο το lumia 1020 και μπροστα απο το xperia z1 των 20mpx.. ναι, πιστευω οτι ειναι πιο αντικειμενικοι απο το myphone γιατι σε ειδα οτι σχολιαζες λιγο ειρωνικα στην φωτογραφια που ποσταρε ο parafron... αυτοι τουλαχιστον κατι παραπανω θα ξερουν απο εμας.. και ναι, δεν ειναι τα mpx που κανουν την διαφορα, αλλα δεν βλεπω να εχει κατι παραπανω το 5s στην τεχνολογια φακου απο το note3.. αν δεν μπορεις να το δεχτεις βεβαια ειναι αλλο κομματι αυτο.. ενα βιντεο 1080p που θα τραβηξεις με το 5s πρεπει να το δεις σε pc γιατι εσυ εχεις 640p αναλυση οθονης.. χωρια που στο slow motion video το iphone κανει upscale ενω το note3 τραβαει κανονικα... αυτο ΔΕΝ ειναι υποκειμενικο κομματι φιλε μου.. λυπαμαι..