Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9811   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/01/2014 - 17:51

Βασικά αν κάτσεις και σκεφτείς οι περισσότεροι είναι Αθηναίοι. Αν δεν έχουν φανάρια να κάνουν flashάρισμα δεν πετυχαίνει καλά, δεν έχουν ηθική ικανοποίηση.. :D :D

Αν κόψουν τα φανάρια κόπηκε και το android. :P

Χαχαχα! Και κατι λιγοι απο Θεσ/νικη, Πατρα παλευουν κανοντας κυκλους στο κεντρο! :D

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9812   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/01/2014 - 18:21

Μια χαρά ήταν το thread μέχρι που μπήκαν οι iphonάδες και το χάλασαν. Το thread είναι για αυτούς που κάνουν το πέρασμα από iPhone σε Android και μπήκαν μέσα άνθρωποι που ούτε είδαν ποτέ Android και λένε τη γνώμη τους γι αυτό από αυτά που διαβάζουν στο cult of mac.

#9813   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 18:30

Μια χαρά ήταν το thread μέχρι που μπήκαν οι iphonάδες και το χάλασαν. Το thread είναι για αυτούς που κάνουν το πέρασμα από iPhone σε Android και μπήκαν μέσα άνθρωποι που ούτε είδαν ποτέ Android και λένε τη γνώμη τους γι αυτό από αυτά που διαβάζουν στο cult of mac.

To thread εχει αισιως φτασει τις 668 σελιδες.

Τα offtopic εδω μεσα ισως περισσοτερα απο τα on.

Οποτε ας μην συζητησουμε το ποιος χαλασε τι.

Σε καθε περιπτωση σε καλωσοριζουμε στην κοινοτητα μας και σου ευχομαστε καλη διαμονη.

ΥΓ: To Cult of Mac μου φαινεται πολυ αντικειμενικο. ΜΟΝΟ 9to5mac... ;)

#9814   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 18:50

Φίλε που ξέρεις οτι μέσα στο thread μπήκαν άνθρωποι που είτε είδαν ποτε android;Ξερεις τι εχει ο κάθε ένας και μιλάς εκ του ασφαλούς;Γιατι εγω ειχα samsung s3 και πήρα iPhone 4S και τωρα iPhone 5 και ποιο παλιά ειχα και htc.Το iPhone με βόλεψε πολυ όσο αφορά μέγεθος και με τις εφαρμογές ακόμα πιο πολυ.Καλο ειναι να σκεφτόμαστε τι λέμε γιατι ειμαι σίγουρος οτι εδω δεν μέσα ελάχιστοι εώς καθόλου ειναι αυτοί που δεν είχαν εμπειρία απο android κινητό.

Knowledge Is Power

#9815   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 18:59

Εγω παντος σε iphone και ιος πηγα απο symbian και ανακαλυψα τον τροχο!!! 😜

#9816   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 19:09

Τίνος είσαι συ;

You'll Never Walk Alone

#9817   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 19:11

Του μανωλη που εχει ξαδελφο τον γιαννη που ηταν φανταρος με τον αδελφο του ορεστη!! 😛😛😛

#9818   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 19:31

Γιατί δε λέτε να καταλάβετε ότι όλα είναι υποκειμενικά?

Εσύ θεωρείς το design του Note 3 φανταστικό, εγώ θεωρώ ότι ελάχιστες ήταν η διαφορές του από το 2 με αποκορύφωμα το έκτρωμα που είναι το πίσω του καπάκι.

Το κομμάτι της κάμερας θεωρείς ότι είναι πίσω λόγω ΜΡ. Δε θα χρησιμοποιήσω το μόνιμο επιχείρημα ότι τα ΜΡ δεν κάνουν την καλή κάμερα, αλλά να σε ρωτήσω, γιατί η κάμερα του 5S έχει τόσες διθυραμβικές κριτικές από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φωτογράφους? Δεν έχω δει ανάλογες αναφορές για τις κάμερες των S4 ή Note 3 και ας έχουν ένα καντάρι περισσότερα ΜΡ. Φωτογράφος δεν είμαι αλλά κάτι μου λέει αυτό. Έχω μία κάμερα 5ετίας στα 8ΜΡ. Μάντεψε. ΔΕΝ τραβάει ίδιες φωτογραφίες με το iPhone και ας έχουν τα ίδια MP.

Τέλος ποιά είναι τα νούμερα του Jobs κασι ποιά η αλήθεια του Android για τις αποδόσεις των επεξεργαστών? Φούσκα προς το παρόν λες τα 64bit. Να κάνεις καλό ζέσταμα μόνο για να μην πάθεις κανένα τράβηγμα στην επερχόμενη κωλοτούμπα τώρα που θα λανσάρει τον 64μπιτο η Samy... ;)

Μπες στο phonearena στο αρθρο με το συγκριτικο των φωτογραφικων, και απολαυσε την δευτερη θεση του note3 πισω απο το lumia 1020 και μπροστα απο το xperia z1 των 20mpx.. ναι, πιστευω οτι ειναι πιο αντικειμενικοι απο το myphone γιατι σε ειδα οτι σχολιαζες λιγο ειρωνικα στην φωτογραφια που ποσταρε ο parafron... αυτοι τουλαχιστον κατι παραπανω θα ξερουν απο εμας.. και ναι, δεν ειναι τα mpx που κανουν την διαφορα, αλλα δεν βλεπω να εχει κατι παραπανω το 5s στην τεχνολογια φακου απο το note3.. αν δεν μπορεις να το δεχτεις βεβαια ειναι αλλο κομματι αυτο.. ενα βιντεο 1080p που θα τραβηξεις με το 5s πρεπει να το δεις σε pc γιατι εσυ εχεις 640p αναλυση οθονης.. χωρια που στο slow motion video το iphone κανει upscale ενω το note3 τραβαει κανονικα... αυτο ΔΕΝ ειναι υποκειμενικο κομματι φιλε μου.. λυπαμαι..

#9819   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/01/2014 - 19:32

αχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχ που εισαι εσυ βρε??

#9820   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/01/2014 - 19:55

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣhuh.png??
Οι περισσότεροι είστε μεγάλοι άνθρωποι, δείξτε ωριμότητα for fuck's sake

Το διαβασα και το ξαναποσταρω γιατι μου άρεσε :P

Επικαιρο (????) οσο ποτέ;

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 22/01/2014 - 19:56

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#9821   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 22/01/2014 - 20:05

Ρε!!!!! Χαλαρώστε λιγο με τον πόλεμο Σαμυ vs iPhone! Το καλύτερο κινητό ειναι το Ν5 και τέλος 😜!!! Λοιπόν την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω πατρίδα, παίζει να πιούμε κανά καφέ? όπου σας βολεύει και όταν έχετε κανονίσει.

Κάτι άσχετο ποτέ βγαίνει η 7.1?

#9822   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 20:14

Ρε!!!!! Χαλαρώστε λιγο με τον πόλεμο Σαμυ vs iPhone! Το καλύτερο κινητό ειναι το Ν5 και τέλος !!! Λοιπόν την επόμενη εβδομάδα κατεβαίνω πατρίδα, παίζει να πιούμε κανά καφέ? όπου σας βολεύει και όταν έχετε κανονίσει.

Κάτι άσχετο ποτέ βγαίνει η 7.1?

Οριστε, για να παραδειγματιζεστε μερικοι, ο ανθρωπος εχει N5 και περιμενει πως και πως την 7.1...

You'll Never Walk Alone

#9823   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 20:17

Μπες στο phonearena στο αρθρο με το συγκριτικο των φωτογραφικων, και απολαυσε την δευτερη θεση του note3 πισω απο το lumia 1020 και μπροστα απο το xperia z1 των 20mpx.. ναι, πιστευω οτι ειναι πιο αντικειμενικοι απο το myphone γιατι σε ειδα οτι σχολιαζες λιγο ειρωνικα στην φωτογραφια που ποσταρε ο parafron... αυτοι τουλαχιστον κατι παραπανω θα ξερουν απο εμας.. και ναι, δεν ειναι τα mpx που κανουν την διαφορα, αλλα δεν βλεπω να εχει κατι παραπανω το 5s στην τεχνολογια φακου απο το note3.. αν δεν μπορεις να το δεχτεις βεβαια ειναι αλλο κομματι αυτο.. ενα βιντεο 1080p που θα τραβηξεις με το 5s πρεπει να το δεις σε pc γιατι εσυ εχεις 640p αναλυση οθονης.. χωρια που στο slow motion video το iphone κανει upscale ενω το note3 τραβαει κανονικα... αυτο ΔΕΝ ειναι υποκειμενικο κομματι φιλε μου.. λυπαμαι..

Άμα θες κάτι αντικειμενικό για να τσεκάρεις την κάμερα του 5s, μιας που δεν μπορείς να την χαρείς, καλύτερα να μην έβλεπες το phone arena . Δες καλύτερα http://connect.dprev...e-camera-review

http://www.dxomark.c...h-image-quality

Άμα θέλεις κάποια συγκριτικά του "κιλού" που βγαίνουν :

http://blog.laptopma...mia-1020-camera

http://www.hardwarez...dated/low-light

http://www.theguardi...3627330&index=0

http://www.mobilebur...phone-5s-camera

#9824   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 20:29

Άμα θες κάτι αντικειμενικό για να τσεκάρεις την κάμερα του 5s, μιας που δεν μπορείς να την χαρείς, καλύτερα να μην έβλεπες το phone arena . Δες καλύτερα http://connect.dprev...e-camera-review
http://www.dxomark.c...h-image-quality

Άμα θέλεις κάποια συγκριτικά του "κιλού" που βγαίνουν :
http://blog.laptopma...mia-1020-camera
http://www.hardwarez...dated/low-light
http://www.theguardi...3627330&index=0
http://www.mobilebur...phone-5s-camera

Προτιμω να βλεπω συγκριτικα τεστ απο site που τα ξερουν κ οι πετρες κ οχι οτι συμφερει τους iphone users.. σε αυτο το site που μου ποσταρες το 5s βγαινει σχεδον ισαξιο με το 800 pureview.. κατι που ξερεις οτι δεν παιζει κ εσυ ο ιδιοε, αν ξερεις τι σημαινει 808 pureview.. τι να κανω, να χαρω την καμερα του 5s? Χααχαχχαχαχαχαχαχαα... δοξα τον θεο, δεν εφτασα ακομα σε αυτο το σημειο.. κοιταξτε να την χαρειτε εσεις.. τελικα εχουν τεραστιο marketing στο cupertinο, τους βγαζω το καπελο.. καλα σας κανουν καθε χρονο.. γιατι να δωσου φραγκα σε research and development, δεν χρειαζεται.. τον σεπτεμβριο παλι θα σας δωσουν τα ιδια χαρακτηριστικα κ θα τα βαφτιζετε πιο καλα υλοποιημενα απο αυτα του 5s.

#9825   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/01/2014 - 20:54

Προτιμω να βλεπω συγκριτικα τεστ απο site που τα ξερουν κ οι πετρες κ οχι οτι συμφερει τους iphone users.. σε αυτο το site που μου ποσταρες το 5s βγαινει σχεδον ισαξιο με το 800 pureview.. κατι που ξερεις οτι δεν παιζει κ εσυ ο ιδιοε, αν ξερεις τι σημαινει 808 pureview.. τι να κανω, να χαρω την καμερα του 5s? Χααχαχχαχαχαχαχαχαα... δοξα τον θεο, δεν εφτασα ακομα σε αυτο το σημειο.. κοιταξτε να την χαρειτε εσεις.. τελικα εχουν τεραστιο marketing στο cupertinο, τους βγαζω το καπελο.. καλα σας κανουν καθε χρονο.. γιατι να δωσου φραγκα σε research and development, δεν χρειαζεται.. τον σεπτεμβριο παλι θα σας δωσουν τα ιδια χαρακτηριστικα κ θα τα βαφτιζετε πιο καλα υλοποιημενα απο αυτα του 5s.

ενω εσεις του χρονου θα εχετε 64βιτ και αποτυπομα..... να λετε και ευχαριστω που βαζει η αππλε πραγματα και μετα τα βαζουν και οι αλλοι! η αππλε δεν ριχνει χρηματα στο research? και πιος ριχνει? η σαμμυ? η htc? η lg? πες μου κατι διαφορετικο τεχνολογικα απο το s3-s4 απο note 2-note 3.... απο καποια αλλη εταιρεια? οχι μονο μεγαλυτερη ραμ και ταχυτερο επξεργαστη! τιποτα αλλο! του χρονου ολοι θα εχουν 64βιτ και αποτυπωμα και δια μαγειας θα λενε ποπο προσθηκες!!!!! 64 μ@μ@ει! το αποτυπωμα τα σπαει!

και εδω θα ειμαστε και θα δουμε το s5 τι θα εχει..... οτι εχει το 5s τωρα! να δουμε αν θα εχει καποια τεχνολογικη καινοτομια.... η απο καποια αλλη εταιρεια κατι αλλο, και μην μου πεις για κυλες οθονες και τετοια θα γεαλει και το παρδαλο κατσικι

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6