Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#9826   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:02

ενω εσεις του χρονου θα εχετε 64βιτ και αποτυπομα..... να λετε και ευχαριστω που βαζει η αππλε πραγματα και μετα τα βαζουν και οι αλλοι! η αππλε δεν ριχνει χρηματα στο research? και πιος ριχνει? η σαμμυ? η htc? η lg? πες μου κατι διαφορετικο τεχνολογικα απο το s3-s4 απο note 2-note 3.... απο καποια αλλη εταιρεια? οχι μονο μεγαλυτερη ραμ και ταχυτερο επξεργαστη! τιποτα αλλο! του χρονου ολοι θα εχουν 64βιτ και αποτυπωμα και δια μαγειας θα λενε ποπο προσθηκες!!!!! 64 μ@μ@ει! το αποτυπωμα τα σπαει!

και εδω θα ειμαστε και θα δουμε το s5 τι θα εχει..... οτι εχει το 5s τωρα! να δουμε αν θα εχει καποια τεχνολογικη καινοτομια.... η απο καποια αλλη εταιρεια κατι αλλο, και μην μου πεις για κυλες οθονες και τετοια θα γεαλει και το παρδαλο κατσικι

Ξερεις οτι εγω του χρονου παλι σε snapdragon θα παω κ οχι σε exynos 64bit.. το εχω δηλωσει.. μην μου αναφερεις ως innovation το δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας κ εισαι πιο παλιος στα κολπα οτι αυτη η τεχνολογια εχει υλοποιηθει χρονια πριν.. ειναι μια μαλακια... αντι να βαλεις το fingerprint κανεις swype αριστερα στο 5s κ σου ζηταει το pin.. ωραια ασφαλεια.. εχω μεινει αφωνος..
Τωρα τι να συζητησουμε, τι features εχουν πανω οι samsung συσκευες σε σχεση με τα iphone? Κατανταει κουραστικο.. στην ces 2014 τουλαχιστον η samsung παρουσιασε την πρωτη αναδιπλουμενη συσκευη που προμηνυει πολλα για το μελλον.. η aplple στην παρουσιαση του 5s (που δεν ειχε κ τα καρυδια να κανει live παρουσιαση της συκευης ενω η samsung το note 3 το παρουσιασε live, ειδες ποσο πολυ κολλαει το android? γαμηθηκε στο lag) μας εδειξε τα καινουρια της ringtones.. βγαλε απο μονος σου τα συμπερασματα σου φιλε βαλσαμη, δεν χρειαζεται περαιτερω ανλυση το θεμα.. κ ασε τα 64bit, ο sd 800 ειναι πολυ καλυτερος κ το ξερεις.. οταν βγηκε ο Α7 μας τρελανατε στο geekbench για να μας δειξετε πως τα παει, οταν σας ποσταρα τα νουμερα των συσκευων με τον sd800 αρχισατε τα κινεζικα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#9827   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:13

Ξερεις οτι εγω του χρονου παλι σε snapdragon θα παω κ οχι σε exynos 64bit.. το εχω δηλωσει.. μην μου αναφερεις ως innovation το δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας κ εισαι πιο παλιος στα κολπα οτι αυτη η τεχνολογια εχει υλοποιηθει χρονια πριν.. ειναι μια μαλακια... αντι να βαλεις το fingerprint κανεις swype αριστερα στο 5s κ σου ζηταει το pin.. ωραια ασφαλεια.. εχω μεινει αφωνος..
Τωρα τι να συζητησουμε, τι features εχουν πανω οι samsung συσκευες σε σχεση με τα iphone? Κατανταει κουραστικο.. στην ces 2014 τουλαχιστον η samsung παρουσιασε την πρωτη αναδιπλουμενη συσκευη που προμηνυει πολλα για το μελλον.. η aplple στην παρουσιαση του 5s (που δεν ειχε κ τα καρυδια να κανει live παρουσιαση της συκευης ενω η samsung το note 3 το παρουσιασε live, ειδες ποσο πολυ κολλαει το android? γαμηθηκε στο lag) μας εδειξε τα καινουρια της ringtones.. βγαλε απο μονος σου τα συμπερασματα σου φιλε βαλσαμη, δεν χρειαζεται περαιτερω ανλυση το θεμα.. κ ασε τα 64bit, ο sd 800 ειναι πολυ καλυτερος κ το ξερεις.. οταν βγηκε ο Α7 μας τρελανατε στο geekbench για να μας δειξετε πως τα παει, οταν σας ποσταρα τα νουμερα των συσκευων με τον sd800 αρχισατε τα κινεζικα..

δεν ειπα οτι το αποτυπομα ειναι κατι ουαοαυ!! το atrix ειχα αποτυπωαμα βεβαια για γελια!

τωρα οσο αφορα για τις live παρουσιασεις τι λες? στο 5s τι απρουσιαση να κανουν αφου εκαναν μια ωρα στο ios 7!!!! τι αλλο να δειξουν, και τι φοβοντουσαν μηπως εχει lag? τωρα μεταξυ μας.... 

τι feature εχουν τα android ρε στεφανε? launch και themes? και ασφαλεια μηδεν?

http://appleinsider....targets-android

99% maleware το ανδροιδ! πες μου τι εμπιστοσυνη να εχω να κανω μια τραπεζικη συναλαγη? σε open source λειτουργικο?

παρε και μια σημερηνη κλεψεια

http://www.iphonehac...rt-patents.html

παλι κλεψιμο.... 

The court also found that Samsung’s Android devices infringed upon an Apple patent relating to autocorrect.

μεχρι και το autocorrect κλεβει η σαμμυ! ποια feature να δω?

το οτι οι εφαρμογες δεν εχουν sandbox? οτι ειναι ενα λειτουργικο που τρωει οτι πορους βρει? smart το λες αυτο?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#9828   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:18

Μα και να θέλεις τον 64bit δε θα μπορείς να τον έχεις γιατί η Samsung πάλι θα κάνει έναν ωραιότατο διαχωρισμό στο ποιά χώρα θα πάρει τι...

Quiz: Ξέρεις πόσα χρόνια τώρα παρουσιάζονται στην CES αναδιπλούμενες οθόνες? Ξέρεις πόσες από αυτές τις "καινοτομίες" είδαν το φως της παραγωγής?

Όταν μιλάς για benchmarks μιλάς για αυτά που "πείραζε" η Samy?

#9829   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:25

Παντός το θεμα τις ασφαλείας ειναι συμαντικο και το iPhone το χρησιμοποιώ και για συναλλαγές βέβαια το οτι εχω jailbreak δεν ξέρω τι παίζει αλλα ειναι μικρά τα ποσά αντε και κατι αγορές απο eBay που κανω.....

Knowledge Is Power

#9830   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:26

δεν ειπα οτι το αποτυπομα ειναι κατι ουαοαυ!! το atrix ειχα αποτυπωαμα βεβαια για γελια!
τωρα οσο αφορα για τις live παρουσιασεις τι λες? στο 5s τι απρουσιαση να κανουν αφου εκαναν μια ωρα στο ios 7!!!! τι αλλο να δειξουν, και τι φοβοντουσαν μηπως εχει lag? τωρα μεταξυ μας....

τι feature εχουν τα android ρε στεφανε? launch και themes? και ασφαλεια μηδεν?
http://appleinsider....targets-android

99% maleware το ανδροιδ! πες μου τι εμπιστοσυνη να εχω να κανω μια τραπεζικη συναλαγη? σε open source λειτουργικο?

παρε και μια σημερηνη κλεψεια
http://www.iphonehac...rt-patents.html

παλι κλεψιμο....
The court also found that Samsung’s Android devices infringed upon an Apple patent relating to autocorrect.

μεχρι και το autocorrect κλεβει η σαμμυ! ποια feature να δω?

το οτι οι εφαρμογες δεν εχουν sandbox? οτι ειναι ενα λειτουργικο που τρωει οτι πορους βρει? smart το λες αυτο?

Να'το, ειδες τι εννοω? Παλι με πατεντες κ μαλακιες ασχολειται η apple.. αντι να ριξει φραγκα να παρουσιασει κατι μπροστα απο την εποχη του, οπως ηταν τα iphone μεχρι το 4s.. τοτε που απλα δεν υπηρχε ανταγωνισμος να την φοβισει.. τωρα εμενα ρε βαλσαμη τι μς νοιαζει αν οι συγχρονισμοι κ το auto correction που κανει η συσκευη μου ειναι κλεμμενα απο τις πατεντες της apple? Ή μηπως σε νοιαζει εσενα? Δεν νομιζω, εσενα σε εχω για λογικο ανθρωπο τουλαχιστον..
Οσων αφορα την ασφαλεια, δεν εχω κολλησει ποτε τιποτα, κ εχω τοσους φιλους που κανουν τραπεζικες συναλλαγες με τα κινητα τους αψογα.. τα εχουμε ξανααναλυσει αυτα με τα features, συμφωνω οτι μερικα ειναι αχρηστα, αλλα καποια αλλα δεν ειναι καθολου... αυτα που κανει το πενακι με το note3 ειναι βασικος λογος για πολυ κοσμο καθε χρονο να πηγαινει σε αυτη την συσκευη.. μεχρι κ με wifi direct μπορω να στειλω αρχεια στο s2 μιας φιλης, χωρις να μου λεει η samsung οτι υποστηριζεται μονο στις τελευταιες συσκευες λογω wifi chipset.. καταλαβες την διαφορα? Τουλαχιστον για εμενα παιζουν καποιο ρολο αυτα.. δεν μπορω να παρω μια συσκευη με 640p αναλυση οθονης ρε φιλε, μου φαινεται αδιανοητο αυτο το πραγμα.. και με εναν 64bit processor που δεν κερδισω κατι στην χρηση που το κανω απο το ταπεινο 5αρακι που πηγαινει ταπα..

#9831   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:26

Όταν τα κινητά αντικαταστήσουν τα PC ή ακόμα και τα tablet τότε μιλάμε ξανά για benches .
Μέχρι τότε παίξτε υπέρ ατού..

Αναρτημένη εικόνα

#9832   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:29

Μα και να θέλεις τον 64bit δε θα μπορείς να τον έχεις γιατί η Samsung πάλι θα κάνει έναν ωραιότατο διαχωρισμό στο ποιά χώρα θα πάρει τι...

Quiz: Ξέρεις πόσα χρόνια τώρα παρουσιάζονται στην CES αναδιπλούμενες οθόνες? Ξέρεις πόσες από αυτές τις "καινοτομίες" είδαν το φως της παραγωγής?

Όταν μιλάς για benchmarks μιλάς για αυτά που "πείραζε" η Samy?

Οχι φιλε, μιλαω για αυτα του xperia z1, xperia z ultra.. λες κ αυτοι να κλεβουν? Δεν νομιζω... αν σε συμφερει εσενα να πιστευεις κατι τετοιο, παω πασο..
Αυτα που παρουσιαζονται τουλαχιστον θα δουν το φως του ηλιου κατω απο το σασι της samsung και της lg πρωτα.. η apple ακομη δεν παρουσιασε smartwatch, θυμαμαι πολλους απο εσας να κραζετε το gear για το design του.. που ειναι η αντιπροταση της εταιριας που εφηυρε το innovation?

#9833   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:32

Όταν τα κινητά αντικαταστήσουν τα PC ή ακόμα και τα tablet τότε μιλάμε ξανά για benches .
Μέχρι τότε παίξτε υπέρ ατού..

Φωτη, το φιλαρακι σου ο αντωνης τα εβγαλε στην φορα πρωτος για να μας δειξει τι κανει ο Α7.. και ελεγε οτι η apple ειναι 3 χρονια πισω απο την intel.. σε αυτον πες το αυτο φιλε μου, εγω καταλαβαινω απολυτα τι λες...

#9834   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:37

Αποκλείεται να έλεγε πίσω απο την Intel .. Θα είχε πιει τίποτα αν το είπε ..:)
Όντως στα embedded η intel είναι πίσω αρκετά πάντως νταξει..
Εγώ δεν κοιτάω benches οποίος και να κερδίζει στο υπέρ ατού .. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κινητο για ως PC προς το παρόν..
Η έρευνα των εταιριών πρέπει να εστιάζεται στην καινοτομία κι όχι στο spec max out. Είναι ανούσιο και μόνο για φιλολογικες συζητήσεις προσφέρεται .

Αναρτημένη εικόνα

#9835   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:37

Οχι φιλε, μιλαω για αυτα του xperia z1, xperia z ultra.. λες κ αυτοι να κλεβουν? Δεν νομιζω... αν σε συμφερει εσενα να πιστευεις κατι τετοιο, παω πασο..
Αυτα που παρουσιαζονται τουλαχιστον θα δουν το φως του ηλιου κατω απο το σασι της samsung και της lg πρωτα.. η apple ακομη δεν παρουσιασε smartwatch, θυμαμαι πολλους απο εσας να κραζετε το gear για το design του.. που ειναι η αντιπροταση της εταιριας που εφηυρε το innovation?

πρωτα απο ολα smartwatches τρεχανε ολοι να βγαλουν επιδη βγηκε φημη οτι  η αππλε μπορει να βγαλει smartwatch! αλλιως κανεις δεν θα εβγαζε,

και αν η αππλε βγαλει θα το βγαλει οταν θα ειναι ετοιμη και θα κανει κατι καλο! γιατι να βιαστει? σαμσουνγκ ειναι?

#9836   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:38

Και οι δυο συσκευες ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη!!!

Τωρα βεβαια καποιος που ειναι πολλα χρονια με iOS, εχει το iPhone 5S αγορασει και ενα Note 3, πιστεψτε με, θα βαλει το πρωτο στην ακρη :P

........ συνεχιζεται

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#9837   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:39

Προτιμω να βλεπω συγκριτικα τεστ απο site που τα ξερουν κ οι πετρες κ οχι οτι συμφερει τους iphone users.. σε αυτο το site που μου ποσταρες το 5s βγαινει σχεδον ισαξιο με το 800 pureview.. κατι που ξερεις οτι δεν παιζει κ εσυ ο ιδιοε, αν ξερεις τι σημαινει 808 pureview.. τι να κανω, να χαρω την καμερα του 5s? Χααχαχχαχαχαχαχαχαα... δοξα τον θεο, δεν εφτασα ακομα σε αυτο το σημειο.. κοιταξτε να την χαρειτε εσεις.. τελικα εχουν τεραστιο marketing στο cupertinο, τους βγαζω το καπελο.. καλα σας κανουν καθε χρονο.. γιατι να δωσου φραγκα σε research and development, δεν χρειαζεται.. τον σεπτεμβριο παλι θα σας δωσουν τα ιδια χαρακτηριστικα κ θα τα βαφτιζετε πιο καλα υλοποιημενα απο αυτα του 5s.

Τα δυο πρωτα σαιτ ειναι τα πλεον γνωστα σε φωτογραφια. Αλλα ξεχασα στο παραγωγικο εργαλειο δεν εχετε χρονο να χαζευετε στο ιντερνετ και σε ενημερωση.

#9838   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:40

πρωτα απο ολα smartwatches τρεχανε ολοι να βγαλουν επιδη βγηκε φημη οτι η αππλε μπορει να βγαλει smartwatch! αλλιως κανεις δεν θα εβγαζε,
και αν η αππλε βγαλει θα το βγαλει οταν θα ειναι ετοιμη και θα κανει κατι καλο! γιατι να βιαστει? σαμσουνγκ ειναι?

Γιατι, το gear δεν ειναι καλο? Κ εγω το θεωρω ασχημο, αυτο δεν εχει καμια σημασια γιατι η συσκευη αυτη βγηκε για να εξυπηρετησει αλλους σκοπους, οχι να πρωταγωνιστει σε καλλιστεια.. αυτο το οταν θα ειναι ετοιμη ακουγεται συχνα.. οκ, κ η samsung θα βγαλει 64 bit processor οταν θα ειναι ετοιμη κ θα ειναι κατι καλο.. οποτε?

#9839   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:41

Τωρα βεβαια καποιος που ειναι πολλα χρονια με iOS, εχει το iPhone 5S αγορασει και ενα Note 3, πιστεψτε με, θα βαλει το πρωτο στην ακρη :P

........ συνεχιζεται

Αν είχε περισσότερα φανάρια στην Πατρα θα έπαιρνα ένα για να νιώσω την εμπειρία του flash ..:D

Αναρτημένη εικόνα

#9840   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2014 - 21:41

........ συνεχιζεται

τι θα προσφερει το νοτε παραπανω? πες μου κατι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια