ενω εσεις του χρονου θα εχετε 64βιτ και αποτυπομα..... να λετε και ευχαριστω που βαζει η αππλε πραγματα και μετα τα βαζουν και οι αλλοι! η αππλε δεν ριχνει χρηματα στο research? και πιος ριχνει? η σαμμυ? η htc? η lg? πες μου κατι διαφορετικο τεχνολογικα απο το s3-s4 απο note 2-note 3.... απο καποια αλλη εταιρεια? οχι μονο μεγαλυτερη ραμ και ταχυτερο επξεργαστη! τιποτα αλλο! του χρονου ολοι θα εχουν 64βιτ και αποτυπωμα και δια μαγειας θα λενε ποπο προσθηκες!!!!! 64 μ@μ@ει! το αποτυπωμα τα σπαει!
και εδω θα ειμαστε και θα δουμε το s5 τι θα εχει..... οτι εχει το 5s τωρα! να δουμε αν θα εχει καποια τεχνολογικη καινοτομια.... η απο καποια αλλη εταιρεια κατι αλλο, και μην μου πεις για κυλες οθονες και τετοια θα γεαλει και το παρδαλο κατσικι
Ξερεις οτι εγω του χρονου παλι σε snapdragon θα παω κ οχι σε exynos 64bit.. το εχω δηλωσει.. μην μου αναφερεις ως innovation το δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας κ εισαι πιο παλιος στα κολπα οτι αυτη η τεχνολογια εχει υλοποιηθει χρονια πριν.. ειναι μια μαλακια... αντι να βαλεις το fingerprint κανεις swype αριστερα στο 5s κ σου ζηταει το pin.. ωραια ασφαλεια.. εχω μεινει αφωνος..
Τωρα τι να συζητησουμε, τι features εχουν πανω οι samsung συσκευες σε σχεση με τα iphone? Κατανταει κουραστικο.. στην ces 2014 τουλαχιστον η samsung παρουσιασε την πρωτη αναδιπλουμενη συσκευη που προμηνυει πολλα για το μελλον.. η aplple στην παρουσιαση του 5s (που δεν ειχε κ τα καρυδια να κανει live παρουσιαση της συκευης ενω η samsung το note 3 το παρουσιασε live, ειδες ποσο πολυ κολλαει το android? γαμηθηκε στο lag) μας εδειξε τα καινουρια της ringtones.. βγαλε απο μονος σου τα συμπερασματα σου φιλε βαλσαμη, δεν χρειαζεται περαιτερω ανλυση το θεμα.. κ ασε τα 64bit, ο sd 800 ειναι πολυ καλυτερος κ το ξερεις.. οταν βγηκε ο Α7 μας τρελανατε στο geekbench για να μας δειξετε πως τα παει, οταν σας ποσταρα τα νουμερα των συσκευων με τον sd800 αρχισατε τα κινεζικα..