Πούλησα σήμερα το Nexus 5 αποφασισμένος να αγοράσω LG G2 32GB και τη αγόρασα τελικά ;
Nexus 5
Ρε ας είναι καλά οι κακές επιρροές..
Δημοσίευση 23/01/2014 - 21:39
χαχαχαχαχα
Είσαι θεούλης ρε!
Ελπίζω να μην με κάνεις ρομπα στην ομαδα στο Facebook
Δημοσίευση 23/01/2014 - 21:43
Ελπίζω να μην με κάνεις ρομπα στην ομαδα στο Facebook
Οχι οχι
Πες το μονος σου
Δημοσίευση 23/01/2014 - 21:43
Οχι οχι
Πες το μονος σου
lol ok
Δημοσίευση 23/01/2014 - 21:44
Ρε ας είναι καλά οι κακές επιρροές..
Εσυ κλείνεις σπίτια τελικά
Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:13
Εκτός από κλείσιμο σπιτιών ο φίλος μας ο Νικόλας διαδίδει φωτογραφίες για την ομάδα της καρδιάς μας. Πάει να μας ρίξει το ηθικό τώρα που το πειρατικό έρχεται..
![]()
Ντροπή και αίσχος.
Ούτε η Barca τέτοιο φρούριο.
Ξέρω ξέρω. Ερχόσαστε.
χοχοχοχοχο
Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:32
Ο djebbour ερχεται στον τεραστιο παοκ και θα αρχισει το γλεντι σιγα σιγα.. αντε γιατι ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι μεσον εχει βαλει αυτος ο π@στης ο αθανασιαδης κ ακομα παιζει στον παοκΜέχρι τότε θες πίσω Djebbour δανεικό?
Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:34
Δεν ειναι άσχημος ο αθανασιαδης καλο παιχτακι ειναι....άσχετο ο djebbour που βρίσκεται τωρα;Ο djebbour ερχεται στον τεραστιο παοκ και θα αρχισει το γλεντι σιγα σιγα.. αντε γιατι ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι μεσον εχει βαλει αυτος ο π@στης ο αθανασιαδης κ ακομα παιζει στον παοκ
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:48
Ο djebbour ερχεται στον τεραστιο παοκ και θα αρχισει το γλεντι σιγα σιγα.. αντε γιατι ακομη δεν μπορω να καταλαβω τι μεσον εχει βαλει αυτος ο π@στης ο αθανασιαδης κ ακομα παιζει στον παοκ
Καταρχάς στο τεράστιο ποιόν? Καλό..!
Δε πάει ΠΑΟΚ ο Djebbour. Αγγλία ναι.
Έχεις καλύτερο από τζιμπουρ;
Όχι. Απο τους πιο ολοκληρωμένους και σύγχρονους επιθετικούς στην ιστορία του Ολυμπιακού.
Με Ερνέστο και Djebbour μπροστά έπαιξα τη καλύτερη μπάλα. Μη βλέπεις τους προπονηταράδες που γράφουν για Μήτρογλου..
To κάναμε και εδώ
Δημοσίευση 23/01/2014 - 22:56
οχι ρε ποιο τζιμπουρ να πουμε....εχω κλαους
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες