Σύντομα το NEXUS 5 θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:49
Σύντομα το NEXUS 5 θα είναι διαθέσιμο και σε άλλα χρώματα.
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:51
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/01/2014 - 20:55
Ψηνεσαι για το 3ο nexus εσυ... Ουτε ο Panos νασουν!
Εαν σου πω Ναι θα μου πεις πλάκα σου κάνω αλλα παίζει και ενα σενάριο να πετάξει η γυναίκα την μπακατέλα τις aka iPhone 4 και να πάρω ενα μπλέ
PS: Πάντως το GSM Arena λέει ότι ειναι fake η όλη φάση ίδωμεν
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 25/01/2014 - 20:59.
Δημοσίευση 26/01/2014 - 11:40
Δημοσίευση 26/01/2014 - 12:19
Δημοσίευση 26/01/2014 - 14:45
Ελπίζω να στρώσει λιγο η κατάσταση με την 7.1 γιατι μου την εχει δώσει.....άντε το να ειναι λιγο αργο(iPad mini) το καταλαβαίνω αλλά το κρασαρει.....
Προς το παρον εχει στρωσει μονο το χιονι
Σου ξαναλεω μην ανησυχεις καθολου. Στην 7.1 θα ''πεταει''
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 26/01/2014 - 15:21
Προς το παρον εχει στρωσει μονο το χιονι
Σου ξαναλεω μην ανησυχεις καθολου. Στην 7.1 θα ''πεταει''
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:04
Λοιπόν επειδή εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο να τη λέει ο ένας στον άλλον και να βγάζετε το μοιρογνωμόνιο να τις μετράτε (ούτε καν χάρακα ΝΑΙ) στην επόμενη παρεκτροπή ένα τόσο μεγάλο thread θα κλειδώσει.
Τα πειράγματα ΟΠΟΙΟΙ τα κάνετε ή ΟΠΟΙΟΣ να είστε/είσαι σε θέση να τα δέχεστε/σαι πίσω και να απαντάτε/ας με ανάλογη διάθεση κι όχι με βρισίδι.
Στο επόμενο λοιπόν όποιος βρίσει ή πει οτιδήποτε θα έχει μερικές μέρες ban souvenir και κλείσιμο του τόπικ. Αν είναι μόνο ένας και δεν παρεκτραπουν οι υπόλοιποι θα παρατηρηθεί μόνο ο ένας.
Δεν μπορούμε να modάρουμε μόνο ένα τόπικ στο bla bla που υποτίθεται είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
ΗΡΕΜΙΑ
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:05
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:05
Ρε είπαμε Κυριακάτικα να βγούμε για καφέ με ένα γκομενάκι και άρχισε να βαράει το κινητό από τις ειδοποιήσεις.
Τον Θεό σας δεν έχετε. χα χα χα χα χα χα.
Όπως είπε και ο Φώτης πιο πάνω ΗΡΕΜΙΑ!!
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:09
Λοιπόν επειδή εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο να τη λέει ο ένας στον άλλον και να βγάζετε το μοιρογνωμόνιο να τις μετράτε (ούτε καν χάρακα ΝΑΙ) στην επόμενη παρεκτροπή ένα τόσο μεγάλο thread θα κλειδώσει.
Τα πειράγματα ΟΠΟΙΟΙ τα κάνετε ή ΟΠΟΙΟΣ να είστε/είσαι σε θέση να τα δέχεστε/σαι πίσω και να απαντάτε/ας με ανάλογη διάθεση κι όχι με βρισίδι.
Στο επόμενο λοιπόν όποιος βρίσει ή πει οτιδήποτε θα έχει μερικές μέρες ban souvenir και κλείσιμο του τόπικ. Αν είναι μόνο ένας και δεν παρεκτραπουν οι υπόλοιποι θα παρατηρηθεί μόνο ο ένας.
Δεν μπορούμε να modάρουμε μόνο ένα τόπικ στο bla bla που υποτίθεται είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.
ΗΡΕΜΙΑ
Φώτη αλλο το πείραγμα κ αλλο το μονιμο trolling (νομιζω) Εκτός αν κάνω λάθος και ηταν πείραγμα το συγκεκριμένο (τότε ζητώ συγγνώμη απο την πλευρά μου )
What happened??
Πήγε να αρχίσει πάλι flaming war αλλα το προλαβαν οι mods
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:11
Φώτη αλλο το πείραγμα κ αλλο το μονιμο trolling (νομιζω)
Εκτός αν κάνω λάθος και ηταν πείραγμα το συγκεκριμένο (τότε ζητώ συγγνώμη απο την πλευρά μου )
Κι εμείς πειράζουμε αλλά δεχόμαστε πείραγμα πίσω, εγώ αναφέρομαι στο πείραγμα και στην μη κόσμια αντίδραση στην απάντηση..Δεν ήταν πείραγμα το δικό σου, αυτό που ήταν πείραγμα έφυγε.
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:12
Κι εμείς πειράζουμε αλλά δεχόμαστε πείραγμα πίσω, εγώ αναφέρομαι στο πείραγμα και στην μη κόσμια αντίδραση στην απάντηση..Δεν ήταν πείραγμα το δικό σου, αυτό που ήταν πείραγμα έφυγε.
Kαπου το έχασα ή μαλλον κατι δεν διάβασα σωστά. Αν σου ειναι εύκολο ενα inbox να μου το εξηγησεις
(μην γεμίζουμε το topic κιολας)
Δημοσίευση 26/01/2014 - 19:14
Παντως ειστε πολυ γρηγοροι...........χαμπαρι δεν πηραμε τι συνεβη
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες