Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10036   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 27/01/2014 - 14:03

όλοι η κουρλοί στο bla bla μαλιστα :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10037   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 27/01/2014 - 21:19

Επειδή εδω είστε οι ειδικοί για android γιατι εγω το εχω παρατήσει χρονια το θεμα μια φίλη μου θέλει μέχρι 200€ ένα android εγω είδα αυτα τα δυο που για τα λεφτά τους μου φαίνονται καλά....http://www.public.gr.../prod4183452pp/ και http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/sony-xperia-m-3g-wi-fi-4gb-mayro/prod4850280pp/ εσείς τι λέτε δεκτές προτάσεις.....

Knowledge Is Power

#10038   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 27/01/2014 - 21:47

Επειδή εδω είστε οι ειδικοί για android γιατι εγω το εχω παρατήσει χρονια το θεμα μια φίλη μου θέλει μέχρι 200€ ένα android εγω είδα αυτα τα δυο που για τα λεφτά τους μου φαίνονται καλά....http://www.public.gr.../prod4183452pp/ και http://www.public.gr.../prod4850280pp/ εσείς τι λέτε δεκτές προτάσεις.....

Nexus 4 ή με λίγα χρήματα παραπάνω το Oppo find 5

#10039   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2014 - 21:55

Το nexus 4 βγαίνει στα 200€; βασικά η κοπέλα το θέλει για απλα πράγματα αντε και κανά fb δηλαδή δεν εχει την τρέλα μας γι αυτο αυστηρά θέλει να δώσει 200€ αντε 250€...τα sony οχι;Γιατι εχει και μια τρέλα με αυτη την εταιρεία.....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 27/01/2014 - 21:56.

Knowledge Is Power

#10040   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2014 - 22:01

Το nexus 4 βγαίνει στα 200€; βασικά η κοπέλα το θέλει για απλα πράγματα αντε και κανά fb δηλαδή δεν εχει την τρέλα μας γι αυτο αυστηρά θέλει να δώσει 200€ αντε 250€...τα sony οχι;Γιατι εχει και μια τρέλα με αυτη την εταιρεία.....

Μια χαρά ειναι και τα Xperia.

#10041   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,430 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2014 - 22:03

Μια χαρά ειναι και τα Xperia.

Ωραίος ευχαριστώ...;) Τις ειχα πει και για Samsung δεν τις άρεσε... γυναίκες..... :P

Knowledge Is Power

#10042   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2,023 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2014 - 23:03

Ρωταει ενας τυπος στο myphone τι να κανει μεχρι να ερθει η θηκη που εχει παραγγειλει για το Note 3 και του απανταει ενας αλλος

''''''H βρες κανα μαλακο πανι και τυλιξε το,ή αν δεν εχεις,παρε απο το σουπερμαρκετ,μια συσκευασια με πανια μικροινων,και παρε ενα με ουδετερο χρωμα και βαλτο μεσα.
Μη σε νοιαζει αν καποιος σου πει κατι.Υπερτερο ολων, η σωτηρια του κινητου'''''

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 27/01/2014 - 23:04.

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#10043   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2014 - 18:33

Να πούμε οτι το Htc one πήρε σήμερα επίσημα την 4.4.2

#10044   dpapae

dpapae

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 28/01/2014 - 18:58

Να πούμε οτι το Htc one πήρε σήμερα επίσημα την 4.4.2

well played htc, well played..

#10045   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:30

Τι λέει το nexus 5 παιδιά. Θα δώσω το iPhone 5 που έχω τώρα και θα περάσω για λίγο σε android να πάρω μια γεύση.Τι λέτε θα μείνω ευχαριστημένος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρω τίποτα για προστασία cases και σχετικά.

#10046   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:43

Τι λέει το nexus 5 παιδιά. Θα δώσω το iPhone 5 που έχω τώρα και θα περάσω για λίγο σε android να πάρω μια γεύση.Τι λέτε θα μείνω ευχαριστημένος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάρω τίποτα για προστασία cases και σχετικά.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου.....

#10047   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:47

Να την κανεις την αλλαγη.. τα nexus ειναι ο, τι πιο κοντα σε iphone στο θεμα λειτουργικου, μιας κ δεν εχουν τιποτα απο bloatware πανω.. και σε αυτη την τιμη κακα τα ψεμματα δεν εχει αντιπαλλο.. δοκιμαζεις κ βλεπεις τι σου ταιριαζει περισσοτερο.. οσων αφορα τα cases, κ εγω δεν χρησιμοποιω κατι, αλλα θα σου προτεινα μια θηκη pouch (ξερεις, που χωνεται το κινητο μεσα) για να εισαι προστατευμενος.. δεν ξερεις καμια φορα.. κριμα ειναι να πεσει καταλαθος κ να παθει κατι

#10048   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:51

Δεν το σκέφτομαι πια. Αύριο θα το κάνω κράτηση απο wind και μέχρι το Σάββατο μου είπαν θα το έχω. Μέχρι τώρα έπαιρνα το ένα iPhone και μετά στο επόμενο. Φέτος πρώτη φορά δεν άλλαξα κινητό να πάρω το 5s γιατί το δακτυλικό αποτύπωμα δεν με ενθουσίασε. Με τα χρήματα που θα δώσω τώρα το iPhone θα πάρω το nexus να δώ απο πρώτο χέρι το android, με ένα κινητό που προσωπικά μου αρέσει, και το κυριότερο με μεγάλη οθόνη που πεισματικά δεν θέλει να μας δώσει η apple.

#10049   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1,803 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:54

... οσων αφορα τα cases, κ εγω δεν χρησιμοποιω κατι, αλλα θα σου προτεινα μια θηκη pouch (ξερεις, που χωνεται το κινητο μεσα) για να εισαι προστατευμενος.. δεν ξερεις καμια φορα.. κριμα ειναι να πεσει καταλαθος κ να παθει κατι

Γενικά είμαι προσεκτικός και αν έχεις και iPhone 5 μαύρο που γρατζουνιεται με τον αερα, μαθαίνεις να είσαι διπλά προσεκτικός.

#10050   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2014 - 19:54

Να την κανεις την αλλαγη.. τα nexus ειναι ο, τι πιο κοντα σε iphone στο θεμα λειτουργικου, μιας κ δεν εχουν τιποτα απο bloatware πανω.. και σε αυτη την τιμη κακα τα ψεμματα δεν εχει αντιπαλλο.. δοκιμαζεις κ βλεπεις τι σου ταιριαζει περισσοτερο.. οσων αφορα τα cases, κ εγω δεν χρησιμοποιω κατι, αλλα θα σου προτεινα μια θηκη pouch (ξερεις, που χωνεται το κινητο μεσα) για να εισαι προστατευμενος.. δεν ξερεις καμια φορα.. κριμα ειναι να πεσει καταλαθος κ να παθει κατι

Εγώ πάλι χωρίς θήκη και screen protector δεν μπορώ. Αλλά πάλι κοιτάω πάντα σε κάτι μινιμαλ. Πχ εχω αγοράσει την rearth ringe slimm και είμαι πολυ ευχαριστημένος!Attached File  ImageUploadedByTapatalk1390931672.431967.jpg   271.73KB   34 downloads

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες