Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10351   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:01

Καλησπέρα παιδιά. Το καλοκαίρι πήρα ενα s4 το οποίο το έδωσα και μετά πήρα ενα 5c. Το έδωσα και αυτό και πήγα σε 5s Χαχαχ. Ομολογώ ότι είχα πει ότι δε ξαναπάω σε android αλλά τον τελευταίο καιρό το ξανά σκέφτομαι γιατι και η μπαταρία του iPhone δε με καλύπτει και ειδικά η οθόνη... Ποια η γνώμη σας; Κοίταζα το note 3 και το g2. Βέβαια δεν είμαι ακόμα και 100% σίγουρος για την αλλαγή αυτή αχαχαχχα

Ολοι αναμεσα σε αυτα τα 2 ειναι. Λοιπον, επειδη ειχα το note 3 και τωρα εχω το g2, θα σου πω οτι ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.. τι σου αρεσει εσενα πιο πολυ.. εξαρταται απο τις δικες σου αναγκες οσων αφορα το θεμα φορητοτητας περισσοτερο.. και τα 2 εχουν εκπληκτικες δυνατοτητες, σε βασικους τομεις οπως οθονη, καμερα, αυτονομια ειναι σε αλλο επιπεδο.. απο εκει κ περα, το note3 κερδιζει σε μεγεθος οθονης που κακα τα ψεμματα αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος της συσκευης μετραει, σε λειτουργιες με το πενακι και σε τσουλημα λογω kitkat.. το g2 κερδιζει σε αυτονομια μπαταριας, πιο συμπαγη οθονη που σου δινει καλυτερη αισθηση των χρωματων και ειναι κρυσταλλο, και σε καταγραφη βιντεο λογω του ois που διαθετει.. η αποφαση ειναι δικη σου.. αλλα στανταρ σου προτεινω να κανεις την μεταβαση σε μια απο αυτες τις 2 συσκευες.. εχουν ξεφυγει τρελα πλεον απο τον ανταγωνισμο.. και το nexus 5 για να μην το αδικουμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10352   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:12

Με την Sammy τι θα γίνει ρε παίδες? Πότε θα δώσει επίσημο 4.4.2?

Για το S4 εννοώ.

Once You Go Mac You Never Go Back

#10353   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:29

Παιδιά το κύριο είναι η οθόνη. Την θεωρώ μικρή για τα γούστα μου. Με κρατάει λίγο το iOS, αλλά το σκέφτομαι ακόμα.

#10354   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:44

Ολοι αναμεσα σε αυτα τα 2 ειναι. Λοιπον, επειδη ειχα το note 3 και τωρα εχω το g2, θα σου πω οτι ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου.. τι σου αρεσει εσενα πιο πολυ.. εξαρταται απο τις δικες σου αναγκες οσων αφορα το θεμα φορητοτητας περισσοτερο.. και τα 2 εχουν εκπληκτικες δυνατοτητες, σε βασικους τομεις οπως οθονη, καμερα, αυτονομια ειναι σε αλλο επιπεδο.. απο εκει κ περα, το note3 κερδιζει σε μεγεθος οθονης που κακα τα ψεμματα αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος της συσκευης μετραει, σε λειτουργιες με το πενακι και σε τσουλημα λογω kitkat.. το g2 κερδιζει σε αυτονομια μπαταριας, πιο συμπαγη οθονη που σου δινει καλυτερη αισθηση των χρωματων και ειναι κρυσταλλο, και σε καταγραφη βιντεο λογω του ois που διαθετει.. η αποφαση ειναι δικη σου.. αλλα στανταρ σου προτεινω να κανεις την μεταβαση σε μια απο αυτες τις 2 συσκευες.. εχουν ξεφυγει τρελα πλεον απο τον ανταγωνισμο.. και το nexus 5 για να μην το αδικουμε

Τι εγινε ρε παιδια; Ολοι πουλησατε τα ζαμ-ζουνγκ; Χαχαχαχα

You'll Never Walk Alone

#10355   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:46

Παιδιά το κύριο είναι η οθόνη. Την θεωρώ μικρή για τα γούστα μου. Με κρατάει λίγο το iOS, αλλά το σκέφτομαι ακόμα.

Υπομονη μεχρι Σεπτεμβρη ειπαμε. Αν δε μεγαλωσει η οθονη την κανουμε, διαφορετικα αν δε παει κατι στραβα μαλλον κλεινει το παρον topic. :P

You'll Never Walk Alone

#10356   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2014 - 19:59

Τι εγινε ρε παιδια; Ολοι πουλησατε τα ζαμ-ζουνγκ; Χαχαχαχα

Ναι φιλε γιατι μετα λογω knox θα εχανε μεταπωλητικη αξια.. το εστειλα νωρις για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. σαν συσκευη σπερνει, αλλα ηθελα να παρω καλα φραγκα οταν θα το πουλουσα

#10357   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.340 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 18/02/2014 - 20:21

Υπομονη μεχρι Σεπτεμβρη ειπαμε. Αν δε μεγαλωσει η οθονη την κανουμε, διαφορετικα αν δε παει κατι στραβα μαλλον κλεινει το παρον topic. :P

Είναι το μόνο που με κρατάει αχχαχ

#10358   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 18/02/2014 - 20:33

Ναι φιλε γιατι μετα λογω knox θα εχανε μεταπωλητικη αξια.. το εστειλα νωρις για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.. σαν συσκευη σπερνει, αλλα ηθελα να παρω καλα φραγκα οταν θα το πουλουσα

Ρε Στέφανε ποτέ έδωσες το Ν3? ευχαριστημένος με το G2? λευκό να φανταστώ ε?

#10359   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/02/2014 - 20:41

Άντε, τώρα που η Sammy ετοιμάζεται να καινοτομησει πάλι όλοι σε αυτή θα γυρίσετε http://www.sammobile...ming-galaxy-s5/
:P

#10360   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:11

Λοιπόν εδω λιγο καιρό εχω iPad mini, μπορώ να πω οτι ειναι πολυ βολικό! Και παρά οτι ειναι λιγο αργό και καμιά φορά κρασαρει,η μπαταρια του ειναι απίστευτη!!!!!! Πλέον το κινητό όταν ειμαι στο σπίτι ξεκουράζεται!Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1392750650.911257.jpg   86,57KB   48 λήψεις

#10361   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:17

Ρε Στέφανε ποτέ έδωσες το Ν3? ευχαριστημένος με το G2? λευκό να φανταστώ ε?

Οχι μονο το εδωσα, απο εκει που εκραζα το g2 αγορασα 2. Πηρα ενα 16αρι, και μετα απο 2 μερες το εδωσα και πηρα 32αρι. Λευκο εννοειται ρε, δειχνει γαματο λογω των μηδαμινων bazels στο πλαι.. ειναι αρκετα καλο φιλε, με τρελανε η οθονη του.. δεν τα ειχα σε υποληψη τα ips panels αλλα ειναι κρυσταλλο. Και ο οπτικος σταθεροποιητης στην καμερα κανει φοβερη δουλεια.. καλα για μπαταρια δεν μιλαω καν, τις πρωτες μερες που το πηρα κ ηθελα να κανω τις 3 φορτισεις απο το 100 μεχρι να τελειωσει σχεδον, με εσπασε τα νευρα.. ολη μερα ξεσκισμα, το βραδυ ειχε 15. Πηγαινα για υπνο, και ξυπνουσα και ηταν ακομη στο 15.. γυρνουσα μετα το οχταωρο στην δουλεια κ ειχε 13.. πως δεν εφυγε απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου..

#10362   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2014 - 21:27

Οχι μονο το εδωσα, απο εκει που εκραζα το g2 αγορασα 2. Πηρα ενα 16αρι, και μετα απο 2 μερες το εδωσα και πηρα 32αρι. Λευκο εννοειται ρε, δειχνει γαματο λογω των μηδαμινων bazels στο πλαι.. ειναι αρκετα καλο φιλε, με τρελανε η οθονη του.. δεν τα ειχα σε υποληψη τα ips panels αλλα ειναι κρυσταλλο. Και ο οπτικος σταθεροποιητης στην καμερα κανει φοβερη δουλεια.. καλα για μπαταρια δεν μιλαω καν, τις πρωτες μερες που το πηρα κ ηθελα να κανω τις 3 φορτισεις απο το 100 μεχρι να τελειωσει σχεδον, με εσπασε τα νευρα.. ολη μερα ξεσκισμα, το βραδυ ειχε 15. Πηγαινα για υπνο, και ξυπνουσα και ηταν ακομη στο 15.. γυρνουσα μετα το οχταωρο στην δουλεια κ ειχε 13.. πως δεν εφυγε απο το μπαλκονι απο τα νευρα μου..

Άσε και μένα με ψήνει το λευκό γιατί είναι σαν κρατάς ένα κομμάτι οθόνη στο χέρι σου, αλλά κρατιέμαι.... Κάτι άκουσα για G3 το Μάιο, ισχύει?

#10363   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2014 - 05:31

Άσε και μένα με ψήνει το λευκό γιατί είναι σαν κρατάς ένα κομμάτι οθόνη στο χέρι σου, αλλά κρατιέμαι.... Κάτι άκουσα για G3 το Μάιο, ισχύει?

Ναι, ιαχυει φιλε.. καπου εκει παιζει..

#10364   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/02/2014 - 13:02

Καλησπέρα κ πάλι! Χθες στα Καλά καθούμενα Δεν δούλευε η οθόνη(αν την ακούμπούσα άναβε αλλά δεν αβταποκρινοταν ώστε να βάλω τον κωδικό!να ανησυχώ γιατί είναι το 32αρι g2 κ δεν έχω εγγύηση όπως λέτε)μετα απο ρεσταρτ πατημένο το πίσω κουμπί δούλεψε κανονικά

Τελευταία επεξεργασία από: sincer660, 19/02/2014 - 13:05

#10365   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 19/02/2014 - 14:59

Καλησπέρα κ πάλι! Χθες στα Καλά καθούμενα Δεν δούλευε η οθόνη(αν την ακούμπούσα άναβε αλλά δεν αβταποκρινοταν ώστε να βάλω τον κωδικό!να ανησυχώ γιατί είναι το 32αρι g2 κ δεν έχω εγγύηση όπως λέτε)μετα απο ρεσταρτ πατημένο το πίσω κουμπί δούλεψε κανονικά

Οχι, να μην ανησυχεις.. καποιο σκαλωμα εφαγε.. απο που το εχεις παρει το κινητο; ποιο μαγαζι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες