Μετάβαση από iOS σε Android
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:31
Ad
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:37
Θα περιμένω βέβαια και τη Δευτέρα την παρουσίαση της samsung.
Προσωπικά δε τα βλέπω καθόλου τα κουμπιά, ούτε μου φαίνεται και τόσο βολικό το να πρέπει να κανείς δυο κινήσεις. Μια για να τα εμφανίσεις και άλλη μια για να κανείς τη κίνηση που ήθελες.... Αχαχχα ρε γμτ σε τι τρυπάκι μπήκα χαχαχχα
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:42
Με βλέπω τελικά να το δίνω στον άλλο αχαχχα με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα. Από κάμερα τι λέει;
Προσωπικά δε τα βλέπω καθόλου τα κουμπιά, ούτε μου φαίνεται και τόσο βολικό το να πρέπει να κανείς δυο κινήσεις. Μια για να τα εμφανίσεις και άλλη μια για να κανείς τη κίνηση που ήθελες.... Αχαχχα ρε γμτ σε τι τρυπάκι μπήκα χαχαχχα
Mα καλα και εσυ πηγες και πηρες Note 3 τωρα που ο Στεφανος και ο Πανος πηραν LG
Γρηγορα πουλημα..............
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:45
Με βλέπω τελικά να το δίνω στον άλλο αχαχχα με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα. Από κάμερα τι λέει;
Δεν βγηκαν στο screenshot τα κουμπια.. χαχαχαχαχχαχχαχα.. λοιπον, στο θεμα καμερα την μερα ειναι καλυτερο το note 3 γιατι σου βγαζει πιο ζωντανα χρωματα. Αλλα το g2 εχει ενα πανισχυρο οπλο, τον οπτικο σταθεροποιητη. Το βραδυ βγαζει φανταστικες φωτογραφιες. Αλλα η διαφορα ειναι στο βιντεο. Εκει δεν εχει ανταγωνιστη.. κεντραρει παρα πολυ γρηγορα κ βγαζει 60 πραγματικα frames στα 1080p.. αρκει να υπαρχει καλος φωτισμος.. το framerate την μερα ειναι παρα πολυ υψηλο, δεν εχω ξαναδει τοσο γρηγορη κινηση εικονας σε καταγραφη βιντεο.. το βραδυ τα χαλαει λιγο γιατι πεφτει χαμηλα το framerate, καθαρο λαθος του software...
Εγω στην θεση σου δεν θα το εδινα το note παντως αν δεν σε νοιαζουν knox κ τετοια.. δεν υπαρχει λογος, και τα 2 κινητα ειναι κορυφαια, οποτε για ποιο λογο να κανεις την αλλαγη; εκτος αν γουσταρεις να.αλλαζεις συσκευες συνεχεια..
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:47
1) να κάτσω στα αυγά μου με το νοτε
2)να πάρω ένα g2
3)να περιμένω το s5 το οποίο θα είναι σίγουρα πανάκριβο μόλις έρθει και επίσης τι κινητό θα έχω μέχρι να έρθει αχαχχα
Τι ήθελα και το έδωσα το 5s xaxaxa
Στέφανε ο μόνος λόγος είναι το μέγεθος, τίποτα άλλο αχαχχα.
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 23/02/2014 - 01:48
Δημοσίευση 23/02/2014 - 01:57
αχαχχα το πήρα γιατί ήξερα ότι ότι και να γίνει ακόμα και να μην μου κάνει θα το δώσω όσο το πήρα χωρίς να χάσω τίποτα αχαχχα. Ακόμα είμαι στο στάδιο της επεξεργασίας μέσα μου για το τι να κάνω.
1) να κάτσω στα αυγά μου με το νοτε
2)να πάρω ένα g2
3)να περιμένω το s5 το οποίο θα είναι σίγουρα πανάκριβο μόλις έρθει και επίσης τι κινητό θα έχω μέχρι να έρθει αχαχχα
Τι ήθελα και το έδωσα το 5s xaxaxa
Στέφανε ο μόνος λόγος είναι το μέγεθος, τίποτα άλλο αχαχχα.
Μετα απο λιγο καιρο συμβιωσης με σειρα note, δυσκολα πας σε s μετα.. να το ξες αυτο.. κατ'αρχην αν βγει με το ιδιο chipeset, δεν υπαρχει κ λογος να δωσεις λεφτα κ να κανεις την αλλαγη. Μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο να βγουνε κ αλλες προτασεις και βλεπεις τι θα κανεις. Εγω λεω να μεινεις εκει, το note3 ειναι φανταστικη συσκευη, και ειδικα στην κατηγορια των phablets εδω κ 3 χρονια αυτη η σειρα παιζει μπαλα μονη της.. μετα απο 5s ειναι φυσιολογικο να σε προβληματιζει το μεγεθος, αλλα πιστεψε με θα το συνηθισεις πολυ γρηγορα..
Δημοσίευση 23/02/2014 - 02:01
Δημοσίευση 23/02/2014 - 02:03
Το μέγεθος το συνήθισα ήδη... Μόνο η μεταφορά είναι και ειδικά το καλοκαίρι αχαχχα. Τώρα πχ που φοράω τζιν μπαίνει μέσα και τέλος. Με βερμουδα και τέτοια το καλοκαίρι τι γίνεται; Τεσπα ας έρθει η Δευτέρα και βλέπουμε. Έτσι και αλλιώς ζούμε με την ελπίδα τιμή Apple θα βγάλει ένα κινητό >4.7 το Σεπτέμβριο...
Καλα, μεχρι να το βγαλει αυτο η apple ερχονται g2 pro, g3, s5, htc one M8, note 4 και παει λεγοντας.. τι να το κανω εκεινο;
Δημοσίευση 23/02/2014 - 02:07
Δημοσίευση 23/02/2014 - 03:18
Εχει γαματο καιρο ομως το g2 φιλεΕντάξει κάνουμε υπομονή μέχρι το Σεπτέμβριο... Μόνο 7 μήνες είναι αχχα
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 23/02/2014 - 03:26
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 23/02/2014 - 03:35
Ρε professionals για καντε μας λιγο μαθημα, αυτο με την εγγυηση που χανεται ειναι θεμα μονο της samsung; Δε ειναι του android; Πως κ δε το εφαρμοζει πχ κ η lg; Μαλλοντικα ισως;
Αφου η ολη ιδεα της υλοποιησης του knox ηταν ιδεα της smsung.. καμια σχεση με το android.. να φανταστεις τα nexus και το g2 δεν εχουν καν counter πανω.. με το που περασεις μια μαμα ρομ πανω εισαι unroot κ δεν φαινεται πουθενα αν το κινητο ειχε γινει root παλιοτερα
Δημοσίευση 23/02/2014 - 10:42
Μικροτερη μπαταρια αλλα Tizen αντι για Android και χαρη σε αυτη την αλλαγη μονο πετυχαν 3 φορες μεγαλυτερη αυτονομια: http://www.engadget....samsung-gear-2/
Οταν τα λεω εγω για το Android και το ποσο αχρηστο, λαθος, ενεργοβορο και ακαταλληλο ειναι δεν με ακουτε ... Ασ μην ηταν οι τεραστιες μπαταριες κατω απο τις 5ιντσες οθονες και σας ελεγα εγω ποσο θα κρατουσαν τα Nexus και τα G2 και τα Galaxy... Οποιαδηποτε απο αυτες τις συσκευες αν ετρεχε iOS θα κρατουσε ενα μηνα !!!
Δημοσίευση 23/02/2014 - 11:04
Δημοσίευση 23/02/2014 - 12:37
Μικροτερη μπαταρια αλλα Tizen αντι για Android και χαρη σε αυτη την αλλαγη μονο πετυχαν 3 φορες μεγαλυτερη αυτονομια: http://www.engadget....samsung-gear-2/
Οταν τα λεω εγω για το Android και το ποσο αχρηστο, λαθος, ενεργοβορο και ακαταλληλο ειναι δεν με ακουτε ... Ασ μην ηταν οι τεραστιες μπαταριες κατω απο τις 5ιντσες οθονες και σας ελεγα εγω ποσο θα κρατουσαν τα Nexus και τα G2 και τα Galaxy... Οποιαδηποτε απο αυτες τις συσκευες αν ετρεχε iOS θα κρατουσε ενα μηνα !!!
Φυσικα κ ειναι ενεργοβορο.. γιατι ειναι ενα λειτουργικο που κανει 2 πραγματα ταυτοχρονα φιλε... το 3020 που θα ξυπνησει η μαμα εταιρια σας και θα σας προσφερει κ εσας καποιες βασικες μεθοδους multitasking θα συγκρινουμε αυτονομιες... τον χρηστη δεν τον νοιαζει τι τρεχει απο πισω, τον νοιαζει να κραταει η μπαταρια.. κ ειναι πολυ πισω το iphone σε αυτον τον τομεα...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες