Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Please log in to reply
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#10531   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:27

Επανέρχομαι αχαχχα

Το νοτε το έδωσα στον φίλο μου από τη πολυκατοικία γιατί βιαζοτανε και εμένα το μέγεθος δε με βόλεψε και τόσο. Βέβαια δε ξέρω που θα βρω τέτοια μπαταρία. Και,πάμε τώρα στα σημαντικά. Το s5 δεν με ενθουσίασε. Τι προτείνετε; Θέλω καλή κάμερα και κάτι μέχρι 5,2. Ποτέ αναμένουμε νέο lg g3? αξίζει και η αναμονή για το one?

Το g3 θα ειναι στις 5.5 ιντσες. Και θα αργησει. Αν θες κατι τωρα πας.σε g2, αν θες να περιμενεις πας σε sony xperia z2 ή htc one M8. Στο θεμα αυτονομιας το g2 ειναι καλυτερο απο το note3, οποτε δεν θα σου λειψει αυτο το κομματι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#10532   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:31

Επανέρχομαι αχαχχα

Το νοτε το έδωσα στον φίλο μου από τη πολυκατοικία γιατί βιαζοτανε και εμένα το μέγεθος δε με βόλεψε και τόσο. Βέβαια δε ξέρω που θα βρω τέτοια μπαταρία. Και,πάμε τώρα στα σημαντικά. Το s5 δεν με ενθουσίασε. Τι προτείνετε; Θέλω καλή κάμερα και κάτι μέχρι 5,2. Ποτέ αναμένουμε νέο lg g3? αξίζει και η αναμονή για το one?

Εξαρταται ποσο μπορεις να περιμενεις και ποσο χρηματα θα διαθεσεις. Η καλυτερη επιλογη τωρα το g2 μακραν, γιατι τα αλλα καλο καλοκαιρι μεχρι να βγουνε και να πεσει η τιμη τους.

Μακραν μπροστα απολα το 5s βεβαιως-βεβαιως, για να μη ξεχνιομαστε! :lol: :lol:

You'll Never Walk Alone

#10533   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:39

Εξαρταται ποσο μπορεις να περιμενεις και ποσο χρηματα θα διαθεσεις. Η καλυτερη επιλογη τωρα το g2 μακραν, γιατι τα αλλα καλο καλοκαιρι μεχρι να βγουνε και να πεσει η τιμη τους.

Μακραν μπροστα απολα το 5s βεβαιως-βεβαιως, για να μη ξεχνιομαστε! :lol: :lol:

Δηλαδη εκανες τοσο προλογο για να καταληξεις στο 5s; εισαι αρχοντας, τελος...

#10534   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:45

Δηλαδη εκανες τοσο προλογο για να καταληξεις στο 5s; εισαι αρχοντας, τελος...

Προπάντων ειλικρίνεια! B)

You'll Never Walk Alone

#10535   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2,340 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:52

Καλά την κόβω εγώ τη δουλειά... Θα πάρω πίσω το note αχαχχα

Από όσα είδα νομίζω το νοτε έχει την καλύτερη κάμερα...

Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 25/02/2014 - 01:52.

#10536   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2014 - 01:54

Καλά την κόβω εγώ τη δουλειά... Θα πάρω πίσω το note αχαχχα

Από όσα είδα νομίζω το νοτε έχει την καλύτερη κάμερα...

Και το g2 εχει φανταστικη καμερα, και το καλυτερο βιντεο απ'ολα λογω ois

#10537   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 25/02/2014 - 02:21

Ιnnovation και όχι "Innovation" .

http://itechaddict.c...creens-unveiled

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#10538   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/02/2014 - 02:38

Ιnnovation και όχι "Innovation" .

http://itechaddict.c...creens-unveiled

Τι spam link ειναι τούτο; Σε ipad που το ανοίγω, συνέχεια κάνει redirect προς διάφορες κατευθύνσεις

#10539   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2014 - 02:40

Τι spam link ειναι τούτο; Σε ipad που το ανοίγω, συνέχεια κάνει redirect προς διάφορες κατευθύνσεις

Το ipad φταιει.. παρε note 10.1 να γουσταρεις, ποιο ipad τωρα;

#10540   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4,524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/02/2014 - 08:31

Το ipad φταιει.. παρε note 10.1 να γουσταρεις, ποιο ipad τωρα;

Δε με πειράζει, υπαρχουν και ενδιαφέροντα spam link ;)

#10541   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 25/02/2014 - 09:38

Και το g2 εχει φανταστικη καμερα, και το καλυτερο βιντεο απ'ολα λογω ois

Δέν ξέρω αν το έχεις το τηλ... Κάμερα που σε χαμηλό φως σου σπάει τα νεύρα μέχρι να εστιάσει και το φλας είναι τόσο δυνατό που σε στραβώνει.... Και βίντεο που πέφτουν τα frames και μπουκώνει με πολύ θόρυβο (συναυλίες, μπουζούκια)

#10542   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 670 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2014 - 10:12

Εντάξει δεν θα σχολιάσω την συσκευή αλλά την παρουσίαση..απλά ο Κορεάτης - κινέζος παρουσιαστής πρέπει να ήταν σόι με τον CEO της samsung.. Απλά τραγικοτατος και γελοίος .. Μια πολύ καλή κωμωδία ..

#10543   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/02/2014 - 10:16

Καλημέρα σας!ήθελα να ρωτήσω κάτι πάνω στο g2 γίνεται πχ στον καιρό να μου λέει την τοποθεσία γιατί την έχω απενεργοποιήσει γιατί κάθε φορά που ανέβαζα κάτι στο φεις έλεγε το που είμαι! Επίσης στο φεις πλέον Δεν μου λέει πχ σΕ εικόνα ότι ανέβηκε από κινητό αλλά φαίνεται σαν να ανέβηκε από το pc μπορώ να το αλλάξω?και τελευταίο αυτό το hangout Τι είναι?πολλές φορεςμουερχονται κ εκεί το μήνυμα αλλά κ στα κανονικά (αλλά στο hangout όταν στέλνω η μου στέλνουν λέει από κάτω σταλεί ως sms. Είναι σαν το imessage ?

#10544   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 25/02/2014 - 12:01

Ένα εχω να πω και θα το πω εδω στο ¨bla bla¨ γιατι απο οτι κατάλαβα αν γράψεις κατι σε άλλο τοπικ όπου κατηγορούν αλλά κινητά και έχεις αντίθετη άποψη την οποία εκ φέρεις σοβαρά, σεβαστά και πάνω απο όλα χωρίς τρολαριςμα απέναντι στον άλλο την σβήνουν ....και να πω οτι δεν εχω ή δεν είχα idevice να το καταλάβω αλλά μάλλον οι mods δεν βλέπουν την υπογραφή που αφήνει το tapatalk. Λοιπόν, θεωρώ μεγάλη αδικία το να σβήνεις ένα σχόλιο-α όπου έχουν αντίθετη άποψη απο αυτήν που μας "βολεύει", πιστεύω οτι η άποψη του καθενός πρέπει να ακούγεται και ας ειναι και αντίθετη βέβαια πάντα χωρίς να ξεπερνά με τα όρια της ύβρις / τρολαρισματος. Πιστεύω οτι το μερικοί θα έπρεπε να σκέφτονται πρώτα και μετά να ενεργούν και αν δεν θέλουν να ακούγεται και η αντίθετη άποψη καλα θα ειναι να κλειδώνουν κατεθευθειαν τα συγκεκριμένα τοπικς. Τα λέω αυτά γιατι πολλά σχόλια μου σβήστηκαν ενώ όπως πολυ ξέρετε εδω μέσα, ποτέ μου δεν έβρισα ούτε τρολαρα κανέναν. Βέβαια αν έγραφα "άθλιο", "τραγικό", "δεν βλέπετε" και αλλά τέτοια πολλά θα είχανε 100 like και αστερακια. Θεωρώ οτι βρισκόμαστε σε ένα δημοκρατικό τοπικ ας και τείνει προς το αντίθετο.

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 25/02/2014 - 12:03.

#10545   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 25/02/2014 - 12:13

Ένα εχω να πω και θα το πω εδω στο ¨bla bla¨ γιατι απο οτι κατάλαβα αν γράψεις κατι σε άλλο τοπικ όπου κατηγορούν αλλά κινητά και έχεις αντίθετη άποψη την οποία εκ φέρεις σοβαρά, σεβαστά και πάνω απο όλα χωρίς τρολαριςμα απέναντι στον άλλο την σβήνουν ....και να πω οτι δεν εχω ή δεν είχα idevice να το καταλάβω αλλά μάλλον οι mods δεν βλέπουν την υπογραφή που αφήνει το tapatalk. Λοιπόν, θεωρώ μεγάλη αδικία το να σβήνεις ένα σχόλιο-α όπου έχουν αντίθετη άποψη απο αυτήν που μας "βολεύει", πιστεύω οτι η άποψη του καθενός πρέπει να ακούγεται και ας ειναι και αντίθετη βέβαια πάντα χωρίς να ξεπερνά με τα όρια της ύβρις / τρολαρισματος. Πιστεύω οτι το μερικοί θα έπρεπε να σκέφτονται πρώτα και μετά να ενεργούν και αν δεν θέλουν να ακούγεται και η αντίθετη άποψη καλα θα ειναι να κλειδώνουν κατεθευθειαν τα συγκεκριμένα τοπικς. Τα λέω αυτά γιατι πολλά σχόλια μου σβήστηκαν ενώ όπως πολυ ξέρετε εδω μέσα, ποτέ μου δεν έβρισα ούτε τρολαρα κανέναν. Βέβαια αν έγραφα "άθλιο", "τραγικό", "δεν βλέπετε" και αλλά τέτοια πολλά θα είχανε 100 like και αστερακια. Θεωρώ οτι βρισκόμαστε σε ένα δημοκρατικό τοπικ ας και τείνει προς το αντίθετο.

πια σβηστηκαν?

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;