Ένα εχω να πω και θα το πω εδω στο ¨bla bla¨ γιατι απο οτι κατάλαβα αν γράψεις κατι σε άλλο τοπικ όπου κατηγορούν αλλά κινητά και έχεις αντίθετη άποψη την οποία εκ φέρεις σοβαρά, σεβαστά και πάνω απο όλα χωρίς τρολαριςμα απέναντι στον άλλο την σβήνουν ....και να πω οτι δεν εχω ή δεν είχα idevice να το καταλάβω αλλά μάλλον οι mods δεν βλέπουν την υπογραφή που αφήνει το tapatalk.
Λοιπόν, θεωρώ μεγάλη αδικία το να σβήνεις ένα σχόλιο-α όπου έχουν αντίθετη άποψη απο αυτήν που μας "βολεύει", πιστεύω οτι η άποψη του καθενός πρέπει να ακούγεται και ας ειναι και αντίθετη βέβαια πάντα χωρίς να ξεπερνά με τα όρια της ύβρις / τρολαρισματος. Πιστεύω οτι το μερικοί θα έπρεπε να σκέφτονται πρώτα και μετά να ενεργούν και αν δεν θέλουν να ακούγεται και η αντίθετη άποψη καλα θα ειναι να κλειδώνουν κατεθευθειαν τα συγκεκριμένα τοπικς.
Τα λέω αυτά γιατι πολλά σχόλια μου σβήστηκαν ενώ όπως πολυ ξέρετε εδω μέσα, ποτέ μου δεν έβρισα ούτε τρολαρα κανέναν. Βέβαια αν έγραφα "άθλιο", "τραγικό", "δεν βλέπετε" και αλλά τέτοια πολλά θα είχανε 100 like και αστερακια. Θεωρώ οτι βρισκόμαστε σε ένα δημοκρατικό τοπικ ας και τείνει προς το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 25/02/2014 - 12:03