Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11431   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 07/06/2014 - 09:26

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα ή δεν είναι όλα αυτά που αναφέρετε αλλά η δικιά μου άποψη είναι ότι το iPhone είναι το καλύτερο κινητό για κάποιον που θέλει ένα κινητό που Μόλις το βγάλει από το κουτί και το ανοίξει θα δουλεύει μια χαρά χωρίς να πειράξει τίποτα.Και θα δουλεύει το ίδιο καλά μέχρι να του χαλάσει.Απλά γι'αυτούς που θέλουν να πειράζουν τα κινητά τους δεν κάνουν.Από τότε που πήρα note έχω συμβιβαστεί με τις μ@λακίες του Android και απολαμβάνω όλες τις χάρες του.Απλά δεν είναι όλα τα λειτουργικά για όλους.Όσοι θέλουν να το καταλάβουν ας το καταλάβουν.Οι υπόλοιποι ας τσακώνονται για π@Π@ριές.Έχω να κλείσω τρία χρόνια το iPad 2 και μου δουλεύει μια χαρά όπως και πριν τρία χρόνια.Το κινητό το σβήνω σε κάθε φόρτιση..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .....πρώην κάτοχος g2,note 2 , note 3 κτλ.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11432   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/06/2014 - 09:38

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα ή δεν είναι όλα αυτά που αναφέρετε αλλά η δικιά μου άποψη είναι ότι το iPhone είναι το καλύτερο κινητό για κάποιον που θέλει ένα κινητό που Μόλις το βγάλει από το κουτί και το ανοίξει θα δουλεύει μια χαρά χωρίς να πειράξει τίποτα.Και θα δουλεύει το ίδιο καλά μέχρι να του χαλάσει.Απλά γι'αυτούς που θέλουν να πειράζουν τα κινητά τους δεν κάνουν.Από τότε που πήρα note έχω συμβιβαστεί με τις μ@λακίες του Android και απολαμβάνω όλες τις χάρες του.Απλά δεν είναι όλα τα λειτουργικά για όλους.Όσοι θέλουν να το καταλάβουν ας το καταλάβουν.Οι υπόλοιποι ας τσακώνονται για π@Π@ριές.Έχω να κλείσω τρία χρόνια το iPad 2 και μου δουλεύει μια χαρά όπως και πριν τρία χρόνια.Το κινητό το σβήνω σε κάθε φόρτιση..

Ναι βρε μανα μου, σε καταλαβαινουμε ... Αλλα εδω μιλαμε για τον nickolaou...

Επρεπε να δεις τι καντηλια κατεβαζε μερικους μηνες πριν για αυτην την ιδια version του Android που σημερα εξυμνει (nickolaou το τσεκαρα. Kit-kat υπηρχε πριν το Event kit-kat Υπαρχει και τωρα).

Και φτασαμε στο Event !! Κανεις δεν ξερει τι εγινε ακριβως. Κατι εσπασε μεσα του ?? Ηταν εγκεφαλικο ?? Τον απηγαγαν εξωγήινοι και με φριχτες διαδικασιες αλλαξανε την καλωδίωση ?? Ειδε καποιο οραμα ??

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το Android δεν αλλαξε πριν και μετα το Event. O nickolaou ομως, απο εκδικητης εγινε σταυροφόρος  !!

#11433   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 07/06/2014 - 10:28

Μπορεί απλά να κατάλαβε..

#11434   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 07/06/2014 - 10:32

Σας το έχω πει και θα σας το ξανά πω, σχεδόν όλοι όσοι παίρνουν για πρώτη φόρα Android(και ειδικά αυτοί που ήταν χρόνια χρήστες iPhone) έχουν την τάση να γίνονται οι μεγαλύτερη haters της Apple(iPhone). Δεν ξέρω τι να πω, ίσως φταιει ότι πολλά που προσπαθούσαν να έχουν στο iPhone απλά στο Android είναι πιο απλά και αυτονόητα. Βέβαια μετά από λίγο καιρό ηρεμούν. Πάντως με το παλικάρι λίγο πιο πάνω δεν θα συμφωνήσω γιατί είναι παρά πολύ οι χρήστες που έχουν Android και δεν θεωρούνται power users ούτε θα ασχοληθούν ποτέ με μοντες. Παλιά μπορεί να ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα όλα έχουν γίνει πιο απλά. Πχ εμένα τώρα τα πράγματά, οι ρυθμίσεις, στο Android μου φαίνονται πιο απλά απ'οτι στο ios. Τελικά είναι θέμα συνήθειας. Επιλογές να υπάρχουν....(και χρήματα)

Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 07/06/2014 - 10:33

#11435   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/06/2014 - 10:42

Μπορεί απλά να κατάλαβε..

Μπορει ακομη να καταναλωσε μεγαλες ποσοτητες sushi απο ψαρια που αλιευτηκαν στα ανοικτα της Φουκουσιμα ...

#11436   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:26

Tο αρνητικο του jb-iphone ειναι το μεγεθος οθονης. Οσοι πανε σε android ενθουσιαζονται μονο απο τις οθοναρες του ανταγωνισμου κ ορισμενοι παραλληρουν λεγοντας αρλουμπες (nickolaou) διασκεδαζοντας μας. Κ γω μεγαλυτερη οθονη περιμενω, ραντεβου το Σεπτεμβρη.
Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια ναγαπιομαστε.

You'll Never Walk Alone

#11437   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:28

Το αρνητικό του jb-iphone είναι η αβεβαιότητα για το αν αύριο θα το εχεις δυστυχώς.

Ακόμα κ αν σήμερα πάρω ενα νεο iPhone & κάνω jb, όντας 10000% προσεκτικός στο τι περναω μπορεί οποιαδήποτε στιγμη να καταληξω σε restore με αποτέλεσμα να το χάσω...:/
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11438   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:34

Υπαρχουν πολοι τροποι να διορθωσεις το πρόβλημα και να μη το χασεις ποτε το jb εγω εχω πανω απο 100 tweak και σβήνω ξανα βαζω συνέχεια tweaks.

#11439   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:39

Το αρνητικό του jb-iphone είναι η αβεβαιότητα για το αν αύριο θα το εχεις δυστυχώς.

Ακόμα κ αν σήμερα πάρω ενα νεο iPhone & κάνω jb, όντας 10000% προσεκτικός στο τι περναω μπορεί οποιαδήποτε στιγμη να καταληξω σε restore με αποτέλεσμα να το χάσω...:/

Πλεον ειναι πιο σταθερο απο ποτε. Θυμησου ποσοι μιλουσαν για restore πριν καποια χρονια κ ποσοι τωρα. Ουτε που θυμαμαι ποτε διαβασα το τελευταιο θεμα. Κ υπαρχουν κ τυποι τυπου tnt (που ειναι κατα 900% περισσοτεροι) που δε κανουν jb, αρα εκει το iphone αραζει στη κορυφη.
Τσαφ μπορει να παθεις κ με το android! (Βλεπε λεμπρον που κλαιγοταν! Χαχα)

You'll Never Walk Alone

#11440   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:39

Υπαρχουν περιπτώσεις που δεν επανέρχεται οτι και να κανεις δυστυχώς. Όσο όμως τα tweaks ενσωματώνονται στο λειτουργικό τόσο το jb θα είναι άχρηστο.

Η βασική διάφορα iOS με Android πάντως είναι η εξης:

Το iOS πρωτα σταθεροποιήθηκε και ασφαλιστηκε σαν λειτουργικό και μετα αρχισε να παλευει για να καταφερει να δωσει features.

Το android πέταξε όλα τα features μέσα και τώρα παλεύει να σταθεροποιηθεί (που ηδη οι τελευταίες εκδόσεις είναι πιο σταθερές) και να γίνει ασφαλές.

#11441   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:42

Πλεον ειναι πιο σταθερο απο ποτε. Θυμησου ποσοι μιλουσαν για restore πριν καποια χρονια κ ποσοι τωρα. Ουτε που θυμαμαι ποτε διαβασα το τελευταιο θεμα. Κ υπαρχουν κ τυποι τυπου tnt (που ειναι κατα 900% περισσοτεροι) που δε κανουν jb, αρα εκει το iphone αραζει στη κορυφη.
Τσαφ μπορει να παθεις κ με το android! (Βλεπε λεμπρον που κλαιγοταν! Χαχα)

Μωρέ είναι πιο σταθερό αλλά και παλι ο κίνδυνος υπάρχει (δυστυχώς). Δεν είναι ενα backup που το ξαναπερνας (ειτε στο iOS ειτε στο android). Είναι κάτι που αν το χάσεις δεν γίνεται να επανέλθει .Αλλά ξαναλεω, όσο τα προσθέτουν στο iOS τα tweaks τόσο λιγοτερο με νοιάζει το JB απο τη στιγμη που δεν ασχολούμαι και με σπασμένα

#11442   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:49

Μωρέ είναι πιο σταθερό αλλά και παλι ο κίνδυνος υπάρχει (δυστυχώς). Δεν είναι ενα backup που το ξαναπερνας (ειτε στο iOS ειτε στο android). Είναι κάτι που αν το χάσεις δεν γίνεται να επανέλθει .Αλλά ξαναλεω, όσο τα προσθέτουν στο iOS τα tweaks τόσο λιγοτερο με νοιάζει το JB απο τη στιγμη που δεν ασχολούμαι και με σπασμένα

Καλα τελειο κινητο δεν υπαρχει ακομη! :)

Αντε σε περιμενουμε τον Σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα. :P

You'll Never Walk Alone

#11443   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 11:51

Καλα τελειο κινητο δεν υπαρχει ακομη! :)

Αντε σε περιμενουμε τον Σεπτεμβρη αν ολα πανε καλα. :P

Κ εγώ το Σεπτέμβρη περιμένω ...

Και το quick reply να δουλεύει παντού (viber, Facebook, whatsapp)

#11444   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 12:13

Αν βγάλει συσκευή μεγαλύτερη απο 4.3'' σφυρίξτε μου ..... κλέφτικα

:P

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 07/06/2014 - 12:14

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#11445   atari4