Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11446   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/06/2014 - 12:45

Εσενα δε σε νοιαζει αυτο. Ρολόι να βγαλει... :P

Σωστος !!! Αυτον τωρα τον νοιαζει να βγαλει συσκευη μικροτερη απο 2'' 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11447   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/06/2014 - 12:49

Σωστος !!! Αυτον τωρα τον νοιαζει να βγαλει συσκευη μικροτερη απο 2'' 

xaxaxaxaxa

You'll Never Walk Alone

#11448   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/06/2014 - 12:58

Σημερα με παιδεψε πολύ το G2. Τόσο που το iPhone 5 με την άθλια μπαταρία του και τις τρελές θερμοκρασίες του που ανέβαζε άρχισε να μοιάζει φανταστικό.....
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11449   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:02

Εσενα δε σε νοιαζει αυτο. Ρολόι να βγαλει... :P

Θα βγάλει η  Blackberry ρολόι?

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#11450   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:04

Θα βγάλει η  Blackberry ρολόι?

Μιχαλη παραδεξου το !! Η Androidoχωρα κατοικειται απο lunatics !!! Και για να περασει καποιος απο τον κηπο της Apple σε αυτην πρεπει πρωτα να σαλέψει (θες να πώ όνομα η κατάλαβες ??)

#11451   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:09

Τι να παραδεχτώ; ότι κάνω την κ...λα μου ανάλογα αν έχει ηλιοφάνεια η συννεφιά;

#11452   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:17

Σημερα με παιδεψε πολύ το G2. Τόσο που το iPhone 5 με την άθλια μπαταρία του και τις τρελές θερμοκρασίες του που ανέβαζε άρχισε να μοιάζει φανταστικό.....

Αποκλειεται, πλάκα μας κανεις.

You'll Never Walk Alone

#11453   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:23

Αποκλειεται, πλάκα μας κανεις.

Όχι. Είχε κανει μια μαλάκια ένας τύπος σε εναν κερνελ και έτρεχε μόνιμα στο φουλ. Και μου την έδωσε άσχημα. Έκαιγε το κινητό (και ας είναι πλαστικό).

#11454   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:46

Όχι. Είχε κανει μια μαλάκια ένας τύπος σε εναν κερνελ και έτρεχε μόνιμα στο φουλ. Και μου την έδωσε άσχημα. Έκαιγε το κινητό (και ας είναι πλαστικό).

Το ενδεχομενο να αλλαξεις τον governor δεν το σκεφτηκες ε? Κερνελ να αλλαξουμε ξερουμε, να μπουμε στις ρυθμισεις να δουμε τι παιζει δεν ξερουμε.. το g2 φταιει ε?

#11455   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.022 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:47

.... και για να τελειώνω την πλάκα, πραγματικά δεν με νοιάζει αν αυξήσει έστω και μια ίντσα το iPhone

Με τις αλλαγές που έγιναν στο iOS 8 & OS X 10.10 μου φτάνουν οι 4'' και πιστεύω και αρκετούς άλλους που έχουν iPhone/iPad/Mac

#11456   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:50

Το ενδεχομενο να αλλαξεις τον governor δεν το σκεφτηκες ε? Κερνελ να αλλαξουμε ξερουμε, να μπουμε στις ρυθμισεις να δουμε τι παιζει δεν ξερουμε.. το g2 φταιει ε?

Ε ρε φιλέ performance governor ποσο στοκος είναι ο άλλος να τον βάλει default.

Έχουμε φαγωθεί με το performance. Μια χαρά τρέχει και στα 1.5 και στα 1.7 . όλα τα αλλά είναι υπερβολές.

Τέλος πάντων. Μέχρι να βγάλω άκρη μου την έδωσε.

#11457   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:51

Ε ρε φιλέ performance governor ποσο στοκος είναι ο άλλος να τον βάλει default.

Έχουμε φαγωθεί με το performance. Μια χαρά τρέχει και στα 1.5 και στα 1.7 . όλα τα αλλά είναι υπερβολές.

Τέλος πάντων. Μέχρι να βγάλω άκρη μου την έδωσε.

Σε οσους περασα του savoca κανεις δεν ηταν στο performance, δεν ξερω τι εκανε... μπορει να επαθε ηλιαση οταν τον σεταριζε

#11458   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:54

Λοιπόν επειδή πολλά γατάκια ειρωνεύονται εδώ μέσα για να δημιουργούν εντυπώσεις θα αναφέρω μερικά πραγματάκια που τα καταλαβαίνουν και τα παιδάκια στο νήπιο. Λοιπόν ότι έλεγα για το ios ισχύει και ότι έχω πεί για android πάλι ισχύει. Εγώ έχω iphone 5 και για λόγους εργασίας χρειαζόμουν μια android συσκευή για λόγους γρήγορης μεταφοράς αρχείων, παρουσίασης και επεξεργασίας αυτών. To πρώτο android κινητό που είχα επεξεργαστεί ήταν το google nexus της samsung πραγματικά απαίσιο κινητό συγκριτικά με το iphone 4 που είχα. Υστερα τεχνολογικά το android προσθεσε πολλές λειτουργίες που δεν είχε το ios με αποτέλεσμα να διευκολύνει κάποιον που πρέπει να διαχειριστεί, επεξεργσστεί και παρουσιάσει τα αρχεία αυτά. Απο την αρχή είπα ότι συνεχίζω και εχω σαν δεύτερο κινητό το iphone 5 . Ουσιαστικά όμως λόγω εργασίας χρησιμοποιώ το android με αποτελεσμα να ειναι στο συρτάρι το iphone.Πριν κράξετε να ξερετε ότι δεν είμαι gadgetακιας όπως εσεις και ούτε πούλησα το iphone να αγοράσω android και μετά να ξαναπουλήσω το android για να σγοράσω iphone όπως κάνετε μερικοί μερικοί. Αυτη την στιγμή με ικανοποιεί το android αν αύριο η apple μπορεί να με βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών μου θα ξαναχρησιμοποιήσω apple. Αν και με το ios 8 για μένα τουλάχιστον δν αλλαξε κάτι . Επίσης εχω το ipad που και αυτο με την σειρά με εξυπηρετεί καπου καθώς και το mac που έχω. Μερικοί το να αλλάζετε κινητα , tablets και laptop το κάνετε για hobby αλλοι για λόγους εργασίας αλλα μερικοι ειστε εμπαθείς. Τα μηχανήματα γενικά είναι να εξυπηρετούν τους ανθρώπους και όχι οι ανθρωποι για τα μηχανήματα...

#11459   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:54

Σε οσους περασα του savoca κανεις δεν ηταν στο performance, δεν ξερω τι εκανε... μπορει να επαθε ηλιαση οταν τον σεταριζε

Ε αυτό σου λέω. Με το μ@@@ μου έσπασε τα νεύρα όλη μέρα. Έχω περασει ολες τις aosp ROM όλη μέρα να δω τι παίζει....
Στο Τσακ δεν έφυγε τοίχο , η δεν μπήκε αγγελια. Κάτσε να δουμε βέβαια και πως θα παει τωρα με ondemand/deadline

#11460   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2014 - 13:57

Λοιπόν επειδή πολλά γατάκια ειρωνεύονται εδώ μέσα για να δημιουργούν εντυπώσεις θα αναφέρω μερικά πραγματάκια που τα καταλαβαίνουν και τα παιδάκια στο νήπιο. Λοιπόν ότι έλεγα για το ios ισχύει και ότι έχω πεί για android πάλι ισχύει. Εγώ έχω iphone 5 και για λόγους εργασίας χρειαζόμουν μια android συσκευή για λόγους γρήγορης μεταφοράς αρχείων, παρουσίασης και επεξεργασίας αυτών. To πρώτο android κινητό που είχα επεξεργαστεί ήταν το google nexus της samsung πραγματικά απαίσιο κινητό συγκριτικά με το iphone 4 που είχα. Υστερα τεχνολογικά το android προσθεσε πολλές λειτουργίες που δεν είχε το ios με αποτέλεσμα να διευκολύνει κάποιον που πρέπει να διαχειριστεί, επεξεργσστεί και παρουσιάσει τα αρχεία αυτά. Απο την αρχή είπα ότι συνεχίζω και εχω σαν δεύτερο κινητό το iphone 5 . Ουσιαστικά όμως λόγω εργασίας χρησιμοποιώ το android με αποτελεσμα να ειναι στο συρτάρι το iphone.Πριν κράξετε να ξερετε ότι δεν είμαι gadgetακιας όπως εσεις και ούτε πούλησα το iphone να αγοράσω android και μετά να ξαναπουλήσω το android για να σγοράσω iphone όπως κάνετε μερικοί μερικοί. Αυτη την στιγμή με ικανοποιεί το android αν αύριο η apple μπορεί να με βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών μου θα ξαναχρησιμοποιήσω apple. Αν και με το ios 8 για μένα τουλάχιστον δν αλλαξε κάτι . Επίσης εχω το ipad που και αυτο με την σειρά με εξυπηρετεί καπου καθώς και το mac που έχω. Μερικοί το να αλλάζετε κινητα , tablets και laptop το κάνετε για hobby αλλοι για λόγους εργασίας αλλα μερικοι ειστε εμπαθείς. Τα μηχανήματα γενικά είναι να εξυπηρετούν τους ανθρώπους και όχι οι ανθρωποι για τα μηχανήματα...

νικολαου ασ'τους να λενε ρε, εχασαν τον σεντερ φορ της ομαδας και πετανε λασπη τωρα.. μην ασχολεισαι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες