Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 39 ψήφοι

Μετάβαση από iOS σε Android

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14208 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#11641   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/06/2014 - 06:33

Ρε φιλε για τηλέφωνα μιλαμε τη μου λες συνεχεια για το ipad? Ειπαμε τη θα σου προσφέρει παραπανω η μεγαλητερη οθονη στο iphone ....το τηλ θα το εχεις παντα στην τσεπη το ipad μπορεις? Δεν λεω οτι δεν κανεις καλητερο σερφαρισμα στο ipad απο οτι στο note απλα το note το εχεις παντα μαζι.

Σε ξενερωνω ε;Σου χαλαω το παραμυθι;Μια φορα ανεφερα για το ipad που το ειδες το συνεχεια;
Το επιχειρημα σου ειναι ατοπο.Σε 5 ιντσες οθονη η 5,5 δεν κανεις κανεις browsing της προκοπης.Ειναι μονο της αναγκης.Να δωσεις λοιπον 7-8 κατοσταρικα για να κανεις browsing της πλακας δε νομιζω οτι ειναι εξυπνη κινηση.
Βεβαια αντι να μπλεκουμε με αλλα πες μου ρε φιλε ξερεις γουσταρω να παρω το νεο iphone.Με κ@υλωνει και μονο που το σκεφτομαι να το βγαζω στο τραπεζι στον καφε.Πες μου ετσι και δεν θα σου πω κουβεντα.
Αν μιλαμε με επιχειρηματα ομως αυτα που μου λες δεν στεκουν...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#11642   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/06/2014 - 07:27

Σε ξενερωνω ε;Σου χαλαω το παραμυθι;Μια φορα ανεφερα για το ipad που το ειδες το συνεχεια;
Το επιχειρημα σου ειναι ατοπο.Σε 5 ιντσες οθονη η 5,5 δεν κανεις κανεις browsing της προκοπης.Ειναι μονο της αναγκης.Να δωσεις λοιπον 7-8 κατοσταρικα για να κανεις browsing της πλακας δε νομιζω οτι ειναι εξυπνη κινηση.
Βεβαια αντι να μπλεκουμε με αλλα πες μου ρε φιλε ξερεις γουσταρω να παρω το νεο iphone.Με κ@υλωνει και μονο που το σκεφτομαι να το βγαζω στο τραπεζι στον καφε.Πες μου ετσι και δεν θα σου πω κουβεντα.
Αν μιλαμε με επιχειρηματα ομως αυτα που μου λες δεν στεκουν...

ελα πες το ....εισαι απο τα ατομα που οτι θες να πεις θα το πεις και δεν καιγεσαι αν εχει σχεσει αυτο με την συζητηση που κανουμε.
Ρε φιλε s5 εχω που ειδες οτι καιγομαι να παρω το καινουριο iphone ?

Τελευταία επεξεργασία από: japan, 13/06/2014 - 07:33

#11643   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 13/06/2014 - 08:52

Εδω το super duper galaxy vs iphone 5s.

Το s5 κανει render τα γραφικα σε 5.2 ιντσες και σε 1080p οθονη, εναντι του 5s με 640p αναλυση και πολυ μικροτερη οθονη.. και το παιχνιδι οπως κ οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη ειναι optimised πανω στο hardware των iphone.. κατι που με τοσες πολλες android συσκευες στην αγορα δεν μπορει να γινει τοσο ευκολα..παρ'ολα αυτα παιζει υποδειγματικα το game και στο s5.. και μαλιστα εχεις πολυ καλυτερη εμπειρια γραφικων και αισθησης.. μην βλεπετε μονο βιντεακια στο yputube, να κρινετε απο την δικη σας εμπειρια.. πριν λιγο καιρο επαιξα real racing 3 στο 5αρι του επιθεωρητη μου μεσα στην εταιρια κ την ωρα που επαιζα του ηρθε ειδοποιηση στο mail και εφαγε 3 διαδοχικα σκαλωματα το game. Κατι που δεν εχω συναντησει σε note 2 και note 3 ποτε μου στο συγκεκριμενο παιχνιδι.. οποτε μην βγαζετε συμπερασματα απο ενα βιντεο που ειδατε στο youtube..

#11644   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/06/2014 - 09:33

μαρεσει που εχετε πολλα επιχειρηματα υπερ του ανδροιδ και οχι για του ιοσ,

εγω να σας πω κατι και κρινετε μονοι σας,

το ανδροισ ειναι ενα κακογραμενο λειτουργικο,χημα,και με την ελαχιστη ασφαλεια απο ολα τα λειτουργικα που κυκλοφορουν

η γοογλε αντι να φτιαξει το λειτουργηκο να μην κανει τρομερα ασκοπη καταναλωση πορων αφηνει τους κατασκευαστες να βαλουν πολυ δυνατο hw ωστε να υπερκαλυψουν το lag και να δοσουν στο λειτουργηκο μνημη να ανασανει

απο την αλλη η αππλε με το ιοσ 8 με ενα update το ιδιο hd το κανει 10 φορεσ πιο γρηγορο στα γραφηκα και με την νεα γλωσσα προγραμματισμου τις εγαρμογες 2-3% ταχυτερες και ακομα ειναι αρχη

αυτα τα βλεπετε? τα κατανοητε? η ειστε απο τους χρηστες που ενα slit screen ειναι πιο σημαντικο απο την ολη ομαλη και σωστη λειτουργια του τηλεφωνου?

ακουω να λετε τη λεξη "miltitasking" και οτι το ιοσ δεν εχει... πραγματικα εχετε αναρωτηθει τι ειναι αυτος ο ορος που λετε? ξερετε? η απλα το ακουσατε απο ενα hater στο internet και το λετε και εσεις? το multitasking με τι εχει να κανει με τις εφαρμογες η με την cpu?

οσο για το ιοσ πλεον οπως ειπε και ο φιλος μου ο πανος εχει χτισει σε γερες βασεις την σταθεροτητα την ασφαλεια, την διαχειρηση πορων και το optimise και πλεον μπορει να αρχησει να δινει πολλα features που δεν ειχε τοσο καιρο διοτι πλεον ολα αυτα θα λειτουργοθν σωστα και πανω σε γερες βασεις

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#11645   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/06/2014 - 09:53

Το s5 κανει render τα γραφικα σε 5.2 ιντσες και σε 1080p οθονη, εναντι του 5s με 640p αναλυση και πολυ μικροτερη οθονη.. και το παιχνιδι οπως κ οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη ειναι optimised πανω στο hardware των iphone.. κατι που με τοσες πολλες android συσκευες στην αγορα δεν μπορει να γινει τοσο ευκολα..παρ'ολα αυτα παιζει υποδειγματικα το game και στο s5.. και μαλιστα εχεις πολυ καλυτερη εμπειρια γραφικων και αισθησης.. μην βλεπετε μονο βιντεακια στο yputube, να κρινετε απο την δικη σας εμπειρια.. πριν λιγο καιρο επαιξα real racing 3 στο 5αρι του επιθεωρητη μου μεσα στην εταιρια κ την ωρα που επαιζα του ηρθε ειδοποιηση στο mail και εφαγε 3 διαδοχικα σκαλωματα το game. Κατι που δεν εχω συναντησει σε note 2 και note 3 ποτε μου στο συγκεκριμενο παιχνιδι.. οποτε μην βγαζετε συμπερασματα απο ενα βιντεο που ειδατε στο youtube..

και εσυ ξεχνας πως το galaxy s5 εχει ενα επαξεργαστη 6 μηνες νεοτερο απο το 5s και χρονισμενο στα 2.5 και οχι στα 1,2 που ειναι το 5s συν οτι εχει και τη διπλασια ram απο το 5s δε νομιζω να δικαιολογουν ολα αυτα που λες την υπεροχη του 5s στην ταχυτητα. Και στο ipad air με τον ιδιο επεξεργαστη και με μια οθονη μεγαλυτερης αναλυσης απο το 5s και του s5 παλι θα χασει το galaxy s5. Οτι αρεσει σε εσενα βεβαια φιλε μου εδω και το 5 αρι μου σε λιγα παιχνιδια και εφαρμογες ποιο γρηγορο ηταν απο το gslaxy s5. Οτι αρεσει στο καθενα δεν κρινω κανενος τις επιλογες

#11646   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 09:55

το ανδροισ ειναι ενα κακογραμενο λειτουργικο,χημα,και με την ελαχιστη ασφαλεια απο ολα τα λειτουργικα που κυκλοφορουν
η γοογλε αντι να φτιαξει το λειτουργηκο να μην κανει τρομερα ασκοπη καταναλωση πορων αφηνει τους κατασκευαστες να βαλουν πολυ δυνατο hw ωστε να υπερκαλυψουν το lag και να δοσουν στο λειτουργηκο μνημη να ανασανει

απο την αλλη η αππλε με το ιοσ 8 με ενα update το ιδιο hd το κανει 10 φορεσ πιο γρηγορο στα γραφηκα και με την νεα γλωσσα προγραμματισμου τις εγαρμογες 2-3% ταχυτερες και ακομα ειναι αρχη

αυτα τα βλεπετε? τα κατανοητε? η ειστε απο τους χρηστες που ενα slit screen ειναι πιο σημαντικο απο την ολη ομαλη και σωστη λειτουργια του τηλεφωνου?

ακουω να λετε τη λεξη "miltitasking" και οτι το ιοσ δεν εχει... πραγματικα εχετε αναρωτηθει τι ειναι αυτος ο ορος που λετε? ξερετε? η απλα το ακουσατε απο ενα hater στο internet και το λετε και εσεις? το multitasking με τι εχει να κανει με τις εφαρμογες η με την cpu?

οσο για το ιοσ πλεον οπως ειπε και ο φιλος μου ο πανος εχει χτισει σε γερες βασεις την σταθεροτητα την ασφαλεια, την διαχειρηση πορων και το optimise και πλεον μπορει να αρχησει να δινει πολλα features που δεν ειχε τοσο καιρο διοτι πλεον ολα αυτα θα λειτουργοθν σωστα και πανω σε γερες βασεις

Θα σταθώ μόνο στην ασφάλεια. Αν δεν ξέρεις τι γίνεται από πίσω, πως ξέρεις αν σου παίρνουν στοιχεία ή τι γίνεται σε αυτά που δεν βλέπεις; Έχεις πρόσβαση στον πυρήνα του ios για να ξέρεις;

#11647   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 10:00

Θα σταθώ μόνο στην ασφάλεια. Αν δεν ξέρεις τι γίνεται από πίσω, πως ξέρεις αν σου παίρνουν στοιχεία ή τι γίνεται σε αυτά που δεν βλέπεις; Έχεις πρόσβαση στον πυρήνα του ios για να ξέρεις;

θα σου απαντησω, ξερω πως δουλευει το sandbox του ιοσ, καθε εφαρμογη εχει στην ουσια ενα δικο της παρτισιον στο δισκο και ολα τα αρχεια της δεν μπορουν να τροποποιηθουν να διαγραφουν η να προστεθουν απο αλλη εφαρμογη, αρα μια κακοβουλη εφαρμογη δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτος σε μια αλλη η στα αρχεια του συστηματος,  στο ανδτοιδ ολα τα αρχεια ολων των εφαρμογων ειναι μαζι και μια κακοβουλη εφαρμογη μπορει να επεμβει σε καποια αλλη

επισης ασφαλεια δεν σημαινει μονο να διαβασω μια βαση δεδομενων αλλα και να καταστρεψω ενα αλλο αρχειο

#11648   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 10:52

Ειλικρινα δεν εχω την οικονομικη ανεση να βραβευω την Apple για πραγματα τα οποια δεν μου προσφερουν κατι.

Οτι γραφω το γραφω με τη λογικη οτι μετραει και το κοστος.

Να σε ρωτησω κατι απλο μπορω ενω ανεβαζω φωτο στο dropbox να κανω και οτι αλλο θελω με το κινητο?

#11649   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 10:53

θα σου απαντησω, ξερω πως δουλευει το sandbox του ιοσ, καθε εφαρμογη εχει στην ουσια ενα δικο της παρτισιον στο δισκο και ολα τα αρχεια της δεν μπορουν να τροποποιηθουν να διαγραφουν η να προστεθουν απο αλλη εφαρμογη, αρα μια κακοβουλη εφαρμογη δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτος σε μια αλλη η στα αρχεια του συστηματος, στο ανδτοιδ ολα τα αρχεια ολων των εφαρμογων ειναι μαζι και μια κακοβουλη εφαρμογη μπορει να επεμβει σε καποια αλλη

επισης ασφαλεια δεν σημαινει μονο να διαβασω μια βαση δεδομενων αλλα και να καταστρεψω ενα αλλο αρχειο

Η διαφορά είναι αυτή που λες μόνο που το Android όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή σου λέει τι θα κάνει και τι θα πειράζει, σε αντίθεση με το ios που τα δικαιώματα των εφαρμογών είναι άγνωστα σε σένα. Αν πάρεις μια εφαρμογή πχ φακού και σου λέει ότι θα πειράζει τις φωτογραφίες σου, ε sorry κιόλας...
Επίσης το sandboxing δεν είναι προνόμιο μόνο του ios. Ο κουλός τρόπος διαχείρισης των αρχείων μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών του συστήματος πάλι είναι...

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 13/06/2014 - 10:55

#11650   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/06/2014 - 10:57

Εγώ θα σταθώ σε ένα μόνο πράγμα.

Το ότι χρειάζεται ένας επεξεργαστής τέρας (sD 801 @2.5 ή SD 800@2.3) για να ειναι smooth το κινητό θα έπρεπε να μας προβληματίζει.

Μιλάμε για λειτουργικό κινητού. Φανταστείτε πόσο κακός ειναι ο κώδικας για μα εχει τέτοιες απαιτήσεις και πόσο βαρύ το framework.

Βέβαια για να λέμε την αλήθεια , το pure android τρέχει απροβλημάτιστα και στα 1.7 που το εχω δοκιμάσει.

Παρόλα αυτά με τις νέες αναβαθμισεις που έρχονται (Android 5.0) πιστεύω πως όλα αυτά θα γίνουν παρελθόν.

Αν κάποιος φταίει , σίγουρα δεν ειναι η Google & το ίδιο το android αλλα η Samsung και η κάθε Samsung που προσφέρει ένα framework βαρύ και γεμάτο (άχρηστα πολλές φορές) features (π.χ να κουνας τα χέρια στον αέρα για να αλλάξεις μια φωτογραφία).

Στο θέμα της ασφαλείας τωρα, πιστεύω ότι η συσκευή μας ειναι τόσο ασφαλής όσο επιλέγουμε εμείς. Αν προσέχει κανείς τι κατεβάζει δεν θα εχει ΠΟΤΕ πρόβλημα.

Αυτά απο ένα χρήστη που δοκίμασε όλες τις συσκευές και είδε τα θετικά και τα αρνητικά κάθε λειτουργικού.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11651   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 10:57

Ειλικρινα δεν εχω την οικονομικη ανεση να βραβευω την Apple για πραγματα τα οποια δεν μου προσφερουν κατι.

Οτι γραφω το γραφω με τη λογικη οτι μετραει και το κοστος.

Να σε ρωτησω κατι απλο μπορω ενω ανεβαζω φωτο στο dropbox να κανω και οτι αλλο θελω με το κινητο?

φυσικα, το upload δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις την εφαρμογη στο παρασκηνιο, πατας τι θες να ανεβασεις και οσο ανεβαζει βγαινεις και κανεις οτι θες

Η διαφορά είναι αυτή που λες μόνο που το Android όταν κατεβάζεις μια εφαρμογή σου λέει τι θα κάνει και τι θα πειράζει, σε αντίθεση με το ios που τα δικαιώματα των εφαρμογών είναι άγνωστα σε σένα. Αν πάρεις μια εφαρμογή πχ φακού και σου λέει ότι θα πειράζει τις φωτογραφίες σου, ε sorry κιόλας...
Επίσης το sandboxing δεν είναι προνόμιο μόνο του ios. Ο κουλός τρόπος διαχείρισης των αρχείων μεταξύ των διαφόρων εφαρμογών του συστήματος πάλι είναι...

στο ιοσ αν μια εφαρμογη θελει να χρησημοποιησει τις φωτο σου πρεπει να το επιτρεψεις εσυ

τι ειναι κουλο δλδ?

#11652   bouss

bouss

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 11:07

φυσικα, το upload δεν σημαινει οτι πρεπει να εχεις την εφαρμογη στο παρασκηνιο, πατας τι θες να ανεβασεις και οσο ανεβαζει βγαινεις και κανεις οτι θες

στο ιοσ αν μια εφαρμογη θελει να χρησημοποιησει τις φωτο σου πρεπει να το επιτρεψεις εσυ
τι ειναι κουλο δλδ?

Δηλαδή αν θέλεις να επεξεργαστείς μια φωτογραφία, μπορείς απλά να την ανοίξεις με μια εφαρμογή και να το κάνεις; Χωρίς να γεμίζεις αντίγραφα και σκουπίδια;

Τελευταία επεξεργασία από: bouss, 13/06/2014 - 11:07

#11653   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/06/2014 - 11:08

Δηλαδή αν θέλεις να επεξεργαστείς μια φωτογραφία, μπορείς απλά να την ανοίξεις με μια εφαρμογή και να το κάνεις; Χωρίς να γεμίζεις αντίγραφα και σκουπίδια;

Ναι
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#11654   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 11:09

ειδες που ενψ δεν εχεις χρησημοποιησει ιοσ ακους δεξια και αριστερα πραγματα που δεν ισχυουν και τα περνας για στανδαρ εληψεις του ιοσ ενω στην πραγματικοτητα δεν ισχυουν

και κατι ακομα αν θυμαμια καλα οχι μονο δεν φτιαχνει αντιγραφο αλλα εχεις την επιλογη να γυρησεις και στην αρχηκη φωτο με μια κινηση

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 13/06/2014 - 11:11

#11655   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2014 - 11:10

Το ότι χρειάζεται ένας επεξεργαστής τέρας (sD 801 @2.5 ή SD 800@2.3) για να ειναι smooth το κινητό θα έπρεπε να μας προβληματίζει.

Αυτο πως με επηρεαζει εμενα ως χρηστη??Ειδικα απ τη στιγμη που το κοστος ειναι μικροτερο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 35

0 μέλη, 33 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες